ablacığım kahve yapıoo kahve içiceez
görüşürüzz delikafadulden antalyadan sonra burasıı buzz gii geldi be :1ninca: kaptan 6 derece deyince şokk oldum üstümde incecik bişey vardıı kaydirigubbakcemile3 ee antalya buraya göre baya sıcak
walla ananesinin gözüü pek acı morluk görmüyor leylacım :çok üzgünüm: sudenazın yanında uzun süre annem kaldığı için onun yaşadıklarının yanında nisanın morluğunun lafı edilmedi bilee :çok üzgünüm: yavrum sudenazın heryeri mor :çok üzgünüm:Meransifir7nisanin kafasi nasil oldu morluklari annenennesi uzulmustur simdi
sevdiler beniiiii lülülülülülüLen meraan hemen 50puan nasil olduu ben kac aydir burdayin 68 deyim daha ne is
sğl yavrum dikkat edecüm Şenizanaa dikkat et len üşütüp hasta olma zaten yeni iyleştinyasakkelime
sğl cnm Şenizhoşgeldin meran0yedi..kaydirigubbakcemile3yolculuğunuzun iyi geçtiine sewindim..
benimde benim oğlum da çorabını çıkarıo 2 gündür sawaş halinde çorapla...
walla sudenaz iyi ama sürekli ağlama hali iştahsız zaten :çok üzgünüm: sabahtan beri ben yedireyim diorum anasını satım yemior...yapmadığım şey kalmadıı kafamçokkarıştı ikisidee yemior hemde Allah ablama sabır versin yaww :Saruboceq:selam kızlar
meran nasılsın sudenaz nasıl ?
nie yeni nick aldın yaw geçmişi okumadım daha
aklıma gelmedi bi daha ki sefer inş.buunuda şifresini unutursamm artık meran007 olurum delikafaduldenselam herkese.................meran bi sıfır daha ekleseymişin ya meran 007 :)
celen geldi mi hiç , nasıl oldular haber var mı , ben okuyamadım geçmişi
merabalar umarım cemre hemen iyileşir
sudenaza da çok sevindim
günaydın hanımlar.cemre inşaallah daha iyidir.eylül nasıl acaba kustumu yine.meran gittimi acaba.
mrb yavruslar tanışalım mı lülülülülülü
kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederimm Şeniz sonunda ankaradayız çok güzel geçti yolculuğumuz hihoyyyt sudebalım çok şükür iyi çok tatlı yavrum yaa delikafadulden onu görünce mehmet akifi unuttum gittii sırnaşık şey yavrum çok zayıflamışş ama sağlıklı olsunda hiiiiiçç dert değil :lepi:
hem kk nın şifresini hemde mailimin şifresini hatırlamadığım için yeniden aldıımm kaydirigubbakcemile3
ablacığım kahve yapıoo kahve içiceez
görüşürüzz delikafadulden antalyadan sonra burasıı buzz gii geldi be :1ninca: kaptan 6 derece deyince şokk oldum üstümde incecik bişey vardıı kaydirigubbakcemile3 ee antalya buraya göre baya sıcak
tatlıımm Ankaraya gittin demek,sudenaz için çok sevindim canım.hepimiz için öp meleğini.bu arada yeni nickin hayırlı olsun:roflol:kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederimm Şeniz sonunda ankaradayız çok güzel geçti yolculuğumuz hihoyyyt sudebalım çok şükür iyi çok tatlı yavrum yaa delikafadulden onu görünce mehmet akifi unuttum gittii sırnaşık şey yavrum çok zayıflamışş ama sağlıklı olsunda hiiiiiçç dert değil :lepi:
hem kk nın şifresini hemde mailimin şifresini hatırlamadığım için yeniden aldıımm kaydirigubbakcemile3
yok anam benim sıpa koca adam oldu nerdeyse,ne ayak emiyo,ne çorap çıkarıyo:mymeka:çok tembel yaaa..gerçi elini emmekten ayaklarına sıra gelmiyokaydirigubbakcemile3Hacer cok uyuz olduu beni dertiyoohic bisey yediremiyomm kac dakkadir kahvaltisini yaptiramdim agzini resmen kitliyoo sebeklik yapiyorum agzi kapali guluyoo bide cobap cikarmayi ogrendi ayaginda corap durdurmuyoo corabini cikariyoo altindada kolotlu carap var onu cekip cabaliyoo tabi cikaramiyoo ucu sallaniyo ayagindaa
cemre hastanedeymiş bronşirolit demiş doktor hawa wermişler bugün belki çıkıcakmışlar..ay durmuyo benimki yazaaamıorum uzun uzn
meran007 bond meran bond yetiştinmi sudenazı kokla bizim için
cemre canım iyi oldun umarım anneni nasıl üzmüşündür şimdi
çorabını benimkide çıkarıyodu ama ben çorabı alttan giydiriyom üstüne ayaklı pantolon leyla kız seninkinin boyu kaçki pantolon olmuyı anlamadım
hım anladım benim kızçe 63 cm olduğundan oluyoayaklı pantolon bizede gelmiyo artık:1no2:.1 ya da 2 tanesi anca geliyo.oda rahat değil.düz durmuyo bacağı.külotlu çorap giydiriyorum soğukta.üstünede pijama ve ya pantolon.boyu en son 69 du ama belkim 70 olmuşturCADIARZU
meran007 bond meran bond yetiştinmi sudenazı kokla bizim için
cemre canım iyi oldun umarım anneni nasıl üzmüşündür şimdi
çorabını benimkide çıkarıyodu ama ben çorabı alttan giydiriyom üstüne ayaklı pantolon leyla kız seninkinin boyu kaçki pantolon olmuyı anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?