2008 Ekim Anneleri

ablacığım kahve yapıoo kahve içiceez
görüşürüzz delikafadulden antalyadan sonra burasıı buzz gii geldi be :1ninca: kaptan 6 derece deyince şokk oldum üstümde incecik bişey vardıı kaydirigubbakcemile3 ee antalya buraya göre baya sıcak

anaa dikkat et len üşütüp hasta olma zaten yeni iyleştinyasakkelime

hoşgeldin meran0yedi..kaydirigubbakcemile3yolculuğunuzun iyi geçtiine sewindim..
benimde benim oğlum da çorabını çıkarıo 2 gündür sawaş halinde çorapla...

Son düzenleme:
selam kızlar
meran nasılsın sudenaz nasıl ?
nie yeni nick aldın yaw geçmişi okumadım daha

selam herkese.................meran bi sıfır daha ekleseymişin ya meran 007 :)
celen geldi mi hiç , nasıl oldular haber var mı , ben okuyamadım geçmişi

cemre hastanedeymiş bronşirolit demiş doktor hawa wermişler bugün belki çıkıcakmışlar..ay durmuyo benimki yazaaamıorum uzun uzn

ya kızlar benim kızım 2 aydır çoraplarını çıkarıyo ayak parmaklarını emiyo sizinkiler daha yeni mi yapmaya başladı sanırım gelişim farklılıkları benimki de konuşmuyo ve dönmüyo ama başka her türlü haltı yiyo artık başkalarının elindeki oyuncakları bile ellerinden çekip alıyo

canımk merhaba...benimde oğluşum ayak parmaklarına bayılıyor.habire çoraplarını çıkarıyor....-tatlicadiarzu-

Meransifir7nisanin kafasi nasil oldu morluklari annenennesi uzulmustur simdi
walla ananesinin gözüü pek acı morluk görmüyor leylacım :çok üzgünüm: sudenazın yanında uzun süre annem kaldığı için onun yaşadıklarının yanında nisanın morluğunun lafı edilmedi bilee :çok üzgünüm: yavrum sudenazın heryeri mor :çok üzgünüm:
Len meraan hemen 50puan nasil olduu ben kac aydir burdayin 68 deyim daha ne is
sevdiler beniiiii lülülülülülü
anaa dikkat et len üşütüp hasta olma zaten yeni iyleştinyasakkelime
sğl yavrum dikkat edecüm Şeniz
hoşgeldin meran0yedi..kaydirigubbakcemile3yolculuğunuzun iyi geçtiine sewindim..
benimde benim oğlum da çorabını çıkarıo 2 gündür sawaş halinde çorapla...
sğl cnm Şeniz
selam kızlar
meran nasılsın sudenaz nasıl ?
nie yeni nick aldın yaw geçmişi okumadım daha
walla sudenaz iyi ama sürekli ağlama hali iştahsız zaten :çok üzgünüm: sabahtan beri ben yedireyim diorum anasını satım yemior...yapmadığım şey kalmadıı kafamçokkarıştı ikisidee yemior hemde Allah ablama sabır versin yaww :Saruboceq:
selam herkese.................meran bi sıfır daha ekleseymişin ya meran 007 :)
celen geldi mi hiç , nasıl oldular haber var mı , ben okuyamadım geçmişi
aklıma gelmedi bi daha ki sefer inş.buunuda şifresini unutursamm artık meran007 olurum delikafadulden
merabalar umarım cemre hemen iyileşir
sudenaza da çok sevindim

evet ya cemrede iyileşsin hemen :Saruboceq: sğl cnm sudenazda şimdi hastaneye gitti dikişleri alınacak

günaydın hanımlar.cemre inşaallah daha iyidir.eylül nasıl acaba kustumu yine.meran gittimi acaba.

saol canım
eylül iyi bi daha kusmadı çok şükür
ama yukarıda matkapla bişiler yapıyolar, öğlen uykusundan ağlayarak uyandı çok korktu yavrum :çok üzgünüm:

mrb yavruslar tanışalım mı lülülülülülü

puhahaaa tanışalım yavrımmmm kaydirigubbakcemile3

aneyyyy ankaraya geldiniz dimekkk :teytey:
uçak nasıldı leynn iki çocukla zor oldu mu yolculuk

sen onu bırak da havaalanını beğendin mi :jeyyar: çok uzak ama de mi nasıl döndünüz havaşla mı

meran leyn bize ne zaman geliyonnnn :dance:
foto çekiniriz buraya eklerizzz kıskananlar çatlasınnnnn :sm_cool: kaydirigubbakcemile3

selamünaleyküm ekim hatunlarıışakkıdı
dünkü enkaz halimden kurtuldum nihayet.oğluş günlerdir uyumuyodu ya,gece yatmadan milupanın ve humananın bitki çaylarını karıştırdım,içine 1 çay kaşığı istemesemde atarax koydum:çok üzgünüm:.anaaaa çocuk mışıl mışıl uyudu.gece karnı acıktı ama ağlamaya hali kalmamış kaydirigubbakcemile3iki mıkırdandı hemen doyurdum yoksa ortalığı yırtıyodu uyanırken.gece annem bendeydi,sabah 7 den 9 a kadar yağıza baktıhihoyyyt.uzun zamandır böyle uyumamıştım:dance:
kafam yerine geldi valla

tatlıımm Ankaraya gittin demek,sudenaz için çok sevindim canım.hepimiz için öp meleğini.bu arada yeni nickin hayırlı olsun:roflol:
yok anam benim sıpa koca adam oldu nerdeyse,ne ayak emiyo,ne çorap çıkarıyo:mymeka:çok tembel yaaa..gerçi elini emmekten ayaklarına sıra gelmiyokaydirigubbakcemile3
cemre hastanedeymiş bronşirolit demiş doktor hawa wermişler bugün belki çıkıcakmışlar..ay durmuyo benimki yazaaamıorum uzun uzn

hadi yaa:çok üzgünüm:inşallah en kısa zamanda iyileşir cemre:Saruboceq:

meran007 bond meran bond yetiştinmi sudenazı kokla bizim için
cemre canım iyi oldun umarım anneni nasıl üzmüşündür şimdi
çorabını benimkide çıkarıyodu ama ben çorabı alttan giydiriyom üstüne ayaklı pantolon leyla kız seninkinin boyu kaçki pantolon olmuyı anlamadım

ayaklı pantolon bizede gelmiyo artık:1no2:.1 ya da 2 tanesi anca geliyo.oda rahat değil.düz durmuyo bacağı.külotlu çorap giydiriyorum soğukta.üstünede pijama ve ya pantolon.boyu en son 69 du ama belkim 70 olmuşturCADIARZU

Ayy öldüm yaa hacer cok huysuzlandi bugun agla agla kafam şişti gecede dogru duzgun uyumamisti dìşi cikacak galibaa cok yordu beni sabahtan beri kucagimda gezdiriyomm gezdiriyomm hala susturamiyomm kolum koptuu yaa eline gecenii agzina sokuyoo hirslaniyoo bagiriyoo ayy cildiracaadim

Canim boyumuz en son 67 olmusti simdi kac bilmiyomm da rahat olmuyoo bacaklari bukuluyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…