merosumada ıyı ucuslar dılıyorum kazasız belasız gıt gel inş.
gonlunce gır tatıl olur sana ıns..:Saruboceq:
kuzumuzuda öp...gecmıs olsun dıleklerımıızı ıletırsıın artık ablaya..
sğl cnm artık nazarmıdır nedir bilmiorum yaben geldim.mirmirmirmir.çok yoruldum..mirmirmirmirmisafirlerim biraz önce gittiler..oğluşum uyuyo..bende gidiim yatıyım..mirmirmirmir
merancım çok geçmiş olsun abla kardeş nazar olmuşlar maşallah dielim...
sğl cnm...onlar üzülcekler dee ben mahvoldum yavruma yaa kafasını çarptığı düşünmek yetio beni deli etmeye Çok üzgünüm çoook eşime diyorum nisanı göndermicem okula ay gözümün önünde olsun hep :çok üzgünüm: ne zamana kadar olcaksaa sankii...anneme sıkma beni bu kadar dediğimde anneciğimde anne olunca anlarsın demişti içimm yandı kızımı öyle görüncee :çok üzgünüm:gecmiş olsun canım.uzuldum.
tamda gıdecektınız sımdı teyzelerı,anneannesı,dededı de uzulecekk mor goruncebenneyaptımki
valla bende yemezmısım.ben 1,5 kılo doğmusum.(ıkız esıyım)
doktorlar yasamaz demısler ozamankı sartlarda.cok cok ıı bakılması lazım demısler.
canım annem bana nasıll yedırırmısss
agzımda saatlerce tutar yutmazmısım.annem en sonunda burnumu sıkar yutmamaı sağlarmıs..bak nolduu koca kzı oldum byudumde...tum akrabalar sen buyudunde anne oldun ya artık her ccuk buyur falan dıolar.kaydirigubbakcemile3
off cemreye çok üzüldüm kuzum benim...celeni çok iyi anlıyorumm zor ya...sürekli kucak isteyen bir çocuğu buhar makinesine bağlamakta çokk zor yaa....inş.ilaçlarını alırda biran önce iyileşir kuzum :Saruboceq:slm millet, celen gündüz mesac çekmiş bana, hastanedeymişler, cemre bronşit olmuş, sabaha kadar buhar verceklermiş hastanede, kızlara haber ver merak etmesinler diye yazmış, cemrecik uf olmuş :çok üzgünüm:
bikaç gündür benim de aklımdan öyle bişiy geçiyo, yere bi çarşaf yazayım üzerine oturtup eline kaşığı veriyim diyorum, ama bizim mama tabağımız yok, cam kasede yediriyodum ben, paslanmaz bi tabağım var acbaa onda yapsam nasıl olur ki:uhm: bugün yürütecinde otururken eline pet şişe verdim, onu ağzına sokmaya çalıştıkca aradan kaşıığı tıkıştırmaya çalıştım ama sökmedi beyefendiye kafamçokkarıştı
yaaa tüh, geçmiş olsun meroşum :çok üzgünüm:
anaaaaa tamer de mi :çok üzgünüm:
sğl cnm herşeyi nazara yoran biri değilim o kelimeyi telaffuz bile etmek istemem üzerime çekmemek için ama galiba bu sefer nazar değdii :çok üzgünüm:meran gecmis olsun canim. simdi ibolyanin alintisindan okudum. nazarlara geldiniz galiba..
sğl cnmben geldimmmmm
çok yorulmuşummmm kafamçokkarıştı
doğrusu o değildir canım.. doğrusunu meran yazmış
geçmiş olsun merancım..
canım araştırma yapmışsın ama sanırım tıbbi bir site değil bu.. inek sütünün verilmemesinin en büyük nedeni allerji (burada bahsettiğimiz barsak allerjisidir, cildinde bulgu olmayabilir ama barsaklarda mikro kanamalara yol açar) riskidir. o yüzden bebeklere tercihen 2 yıl inek sütü verilmemelidir..
ayrıca inek sütünde kazein adlı protein olduğu gibi, insan vücudunda aynı adlı bir enzim de bulunmaktadır, bu ikisi ayrı şeylerdir, kafa karıştırma ihtimali nedeniyle doktorunuza danışmadan nette okuduğunuz hiç bir şeyi bebeklere uygulamayın derim ben..
birşey olabilir canım sen o muhalebinin içine aptamil koy öyle yap.. bizim bebeklerimiz için en uygun süt budur.. tüm doktorlar bunu öneriyor :lepi:
sğl cnm...çocukları zorlamaya gelmezz aman haa sakınn hem onların sinirlerini hem kendi sinirlerinizi yıpratmayın...değişik şeyler deneyin eğlenceli yemek yedirin..oyun gibi mesela....işe yarayabilir...ben şarkı söylüyorum oğluma öyle yemek yediriyorum nisana da öyle maymun oluyorum hatta daha beter delikafaduldeniyi akşamlar , ben geldim.geçmişi okudum neredeyse tam 30 dk mı aldı.bütüngün ne kadar da çok şeyler yaşanmış.
meran geçmiş olsun canım.ne kadar da dikkat etsek bazen tatsız şeyler olabiliyor.
ah o yemeyen bebekler gerçekten çok zor.aç bıraksan bi türlü b ırakmasan bir türlü. ama bence çok da zorlamayalım.zaten onalrın mideleri ne kadarcıkki.miğde bir balon gibidir.esnetğiniz kadar esnetirsiniz.aç olan bebek bence belli eder.ve herkesin metabolizması farklı işler.o yüzden bebişlerimizi kıyaslamayalım.ortalama acıkma süreleri vardır.ama hepsi aynı değildir.
hay Allah ne oldu eylülee yaa :1shok: inş.hasta olmazz yaaa :Saruboceq:iyiyim canım saol misafirler vardı gittiler çok yorulmuşum -tatlicadiarzu-
eylül uykusunda 2 kere kustu bu gece (2030da uyudu) :çok üzgünüm: inşallah hasta olmaz :çok üzgünüm:
cemre hastanedeymiş :çok üzgünüm:
sanırım yanlış yazdı bronşiolittir bence.. geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir :Saruboceq:
önceki mesajda yürüteç yazdığım için tekrar yazmamışım o yüzden yanlış anlaşıldı
ben chicconun yürütecini beğenmedim ve geri götürdüm.. ilk arabam hakkında bi bilgim yok :sm_confused:
eylül yürüteci çok sevdi kaydirigubbakcemile3 geri geri ve yan gidiyo şimdilik kaydirigubbakcemile3 camın önüne kadar geldi perdeyi yakalamaya çalışıyo çok şekerr :asigim:
ayyyyyyyyy ıklım coraplarını cıkarmayı öğrendı.kafamçokkarıştı
ben gıydırıom o cıkarıo .bı bakıom elınde corap azına sokup yemeeyee calsıo.
corabı beğenmezde ayak parmakları favorımız:roflol:
ole iş yapacağın zaman koymıycaksın yurutece.
ısın gucun yokken ve hacer tamamen gozetımın altındayken kullanıcaksın.
yurutec sanıldıgının aksıne meranın da dediği gıbı cocugu oyalamakta cok anneyı oyalıyo,gozunun daha cok usuunde olması gerekıuor.bence dıkkatlı olunursa problem cıkmaz..
geldimm de geç kaldım galiba delikafadulden
güzel dileklerin için çok tşk ederim canıım Şeniz
mrb yavruslar tanışalım mı lülülülülülü
Hacer cok uyuz olduu beni dertiyoohic bisey yediremiyomm kac dakkadir kahvaltisini yaptiramdim agzini resmen kitliyoo sebeklik yapiyorum agzi kapali guluyoo bide cobap cikarmayi ogrendi ayaginda corap durdurmuyoo corabini cikariyoo altindada kolotlu carap var onu cekip cabaliyoo tabi cikaramiyoo ucu sallaniyo ayagindaa
leloş bak ben önce çorabını giydiriyom, sonra patikli donunu giydiriom, e doğal olarak da çıkarttıramıyo kaydirigubbakcemile3:lepi:
sğl cnm Şenizmerancım hayırlı yolculuklar ailene çok slm sudenaza öpücükler bizden.
şşş sakınn üstüne varma ve acıkana kadar mızırdana kadar bişe vermee acıkıp delü gibi yiyecektir eğer bir sorunu yoksa a.sHacer cok uyuz olduu beni dertiyoohic bisey yediremiyomm kac dakkadir kahvaltisini yaptiramdim agzini resmen kitliyoo sebeklik yapiyorum agzi kapali guluyoo bide cobap cikarmayi ogrendi ayaginda corap durdurmuyoo corabini cikariyoo altindada kolotlu carap var onu cekip cabaliyoo tabi cikaramiyoo ucu sallaniyo ayagindaa
Pu hahahha meransifir 7 gelmiss hic gulacegim yoktu hehhehhe len niye 08 olmadin
leloş bak ben önce çorabını giydiriyom, sonra patikli donunu giydiriom, e doğal olarak da çıkarttıramıyo kaydirigubbakcemile3:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?