2008 Ekim Anneleri

merosumada ıyı ucuslar dılıyorum kazasız belasız gıt gel inş.
gonlunce gır tatıl olur sana ıns..:Saruboceq:
kuzumuzuda öp...gecmıs olsun dıleklerımıızı ıletırsıın artık ablaya..

geldimm de geç kaldım galiba delikafadulden

güzel dileklerin için çok tşk ederim canıım Şeniz

ben geldim.mirmirmirmir.çok yoruldum..mirmirmirmirmisafirlerim biraz önce gittiler..oğluşum uyuyo..bende gidiim yatıyım..mirmirmirmir
merancım çok geçmiş olsun abla kardeş nazar olmuşlar maşallah dielim...
sğl cnm artık nazarmıdır nedir bilmiorum ya
sğl cnm...onlar üzülcekler dee ben mahvoldum yavruma yaa kafasını çarptığı düşünmek yetio beni deli etmeye Çok üzgünüm çoook eşime diyorum nisanı göndermicem okula ay gözümün önünde olsun hep :çok üzgünüm: ne zamana kadar olcaksaa sankii...anneme sıkma beni bu kadar dediğimde anneciğimde anne olunca anlarsın demişti içimm yandı kızımı öyle görüncee :çok üzgünüm:
off cemreye çok üzüldüm kuzum benim...celeni çok iyi anlıyorumm zor ya...sürekli kucak isteyen bir çocuğu buhar makinesine bağlamakta çokk zor yaa....inş.ilaçlarını alırda biran önce iyileşir kuzum :Saruboceq:

meran gecmis olsun canim. simdi ibolyanin alintisindan okudum. nazarlara geldiniz galiba..
sğl cnm herşeyi nazara yoran biri değilim o kelimeyi telaffuz bile etmek istemem üzerime çekmemek için ama galiba bu sefer nazar değdii :çok üzgünüm:
sğl cnm
sğl cnm...çocukları zorlamaya gelmezz aman haa sakınn hem onların sinirlerini hem kendi sinirlerinizi yıpratmayın...değişik şeyler deneyin eğlenceli yemek yedirin..oyun gibi mesela....işe yarayabilir...ben şarkı söylüyorum oğluma öyle yemek yediriyorum nisana da öyle maymun oluyorum hatta daha beter delikafadulden
size 1 kase yemek getirip zorla yedirmeye çalışan birini düşünün hemde sürekli ofluyor yemek istermisiniz...şahsen ben istemem....oyun oyun başka çaresii yook sositososito
hay Allah ne oldu eylülee yaa :1shok: inş.hasta olmazz yaaa :Saruboceq:

birazdan uyucam offf 3 saat sonra kalkcam laelaelaelaelae saat 7 de uçağımız kalkacak 8 de ankara oluruz inş.bi aksilik olmazsa bundan sonraki msjımı ankaran yazcamm sizee :lepi: sizi çok sevom kuzularıda öpyom Şeniz

Gunaydin dukkani aciyim dedi merancim hayirla git gel kazasiz belasizz seni ve yavrularuni korusun rabbim ablana cok selemizi soyle gecmis olsun dileklerimizi ilet sudeenazida ve kardesinide bol bol öpp kuzularri

günaydın, a.s.
herhalde bu saate ilk defa buraya geliyorumdur.
öfffff takvimler hala yok.bana inat herlade delikafadulden
oğlumda uyandı yatağında şarkılar söylüyor.
meran , hayırlı yolculuklar. güzel vakit geçir.ankara da bi başka güzeldir.:smiley-cool:

günaydın herkese çok yorgunum gece benimki yarım saatte bir uyandı sağolsun dünde yorulmuştum çok kafam kazan gibi walla...
çelenim geçmiş olsun bacım umarım hemen atlatır biliorum insanın morali çok bozuluo ama napalım..dua ediom size..
merancım sizede hayırlı yolculuklar..sudenazada kocaman öpücükŞeniz

günaydın münaydın felan yani, napıyonuz len

he yanlış yazmış uyuz, benim telefonda beleş konuşma hakkı kalmadı, bende özelden eşimin numarasından aradım, açmadı uyuz, bugün kendi hattımdan aradım mecburen, senmiydin o diye bi de baa kavga etti, len senin cemre bronşit mi bronşiolitmiydi sen bronşit yazmışın dedim bi de onun için kavga yedim, bronşiolitmiş, karı hem kendi yanlış yazyo hem baa kızıyo yav kaydirigubbakcemile3 3 saatte bi vermişler sabaha kadar, artık 5 saate düşüreckelermiş, belkim eve yollayabilirlermiş, tam konuşurken karının şarjı bitti, mesaj atmış şarşım bitti dolunca ben seni arıcim diyie, bekliom bakalım daha aramadı
bu aralar benimki de ayaklarını ağzına götürmeye çalışıyo ama kıyafetlerden başaramıyo malesef, altını deiştirirken kıçı açıkta olduğu için ayaklarını rahatça tutup ağzına sokuyo, yaz gelsin hiç durduramıcaz herlade bunları kaydirigubbakcemile3
ya o yürütecin altında tekerleklerin hareket etmesini engelleyen düzenek var ya, gerçi biz yürüteç almadık, benim müdür kızının yürütecini verdi, biraz yıpranmış ama bize yetiyo, zaten ben normalde almayı düşünmüodum ama beyefendi isyan çıkartınca mecburen denedik, şimdi gayet rahatız, yürüteci de sabitliyorum o zaman kıpırdatamıyo şakkıdı
geldimm de geç kaldım galiba delikafadulden

güzel dileklerin için çok tşk ederim canıım Şeniz

şşşşş hayırlı yolculuklar len, güzel güzel uç cetlak olma :roflol: he bi de sudenaz sultanı öpüver yerime Şeniz

kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederimm Şeniz sonunda ankaradayız çok güzel geçti yolculuğumuz hihoyyyt sudebalım çok şükür iyi çok tatlı yavrum yaa delikafadulden onu görünce mehmet akifi unuttum gittii sırnaşık şey yavrum çok zayıflamışş ama sağlıklı olsunda hiiiiiçç dert değil :lepi:

hem kk nın şifresini hemde mailimin şifresini hatırlamadığım için yeniden aldıımm kaydirigubbakcemile3

Hacer cok uyuz olduu beni dertiyoohic bisey yediremiyomm kac dakkadir kahvaltisini yaptiramdim agzini resmen kitliyoo sebeklik yapiyorum agzi kapali guluyoo bide cobap cikarmayi ogrendi ayaginda corap durdurmuyoo corabini cikariyoo altindada kolotlu carap var onu cekip cabaliyoo tabi cikaramiyoo ucu sallaniyo ayagindaa

leloş bak ben önce çorabını giydiriyom, sonra patikli donunu giydiriom, e doğal olarak da çıkarttıramıyo kaydirigubbakcemile3:lepi:

leloş bak ben önce çorabını giydiriyom, sonra patikli donunu giydiriom, e doğal olarak da çıkarttıramıyo kaydirigubbakcemile3:lepi:

Oda olut bak iklimde ogrenmiss ayy senin alintinda okudumm yenii anaa bu sipalar herbiseyi ayni zamanda yapiyolar hasta da olsa ayni emmesede ayni herbiseyleri ayni anda olii

merancım hayırlı yolculuklar ailene çok slm sudenaza öpücükler bizden.
sğl cnm Şeniz
şşş sakınn üstüne varma ve acıkana kadar mızırdana kadar bişe vermee acıkıp delü gibi yiyecektir eğer bir sorunu yoksa a.s
[QOTE=ibolya;6292259]anaaaaaaa noluyo leeeeeeennn :roflol::roflol:[/QUOTE]
nolsun lenn meran0yedi kaydirigubbakcemile3
Pu hahahha meransifir 7 gelmiss hic gulacegim yoktu hehhehhe len niye 08 olmadin

08 olmaZZ Antalyanın plakası 07 kaydirigubbakcemile3 06 mı alsam die düşündüm ama vazgeçtimm delikafadulden

demeyi unuttum bize patikli pantolanlar oluyoo artikk bacaklarii bukuluyoo en buyuk boyu ne kadar bilmiyomm ama bizdeki en buyuk boy olmuyoo ben kilotlu corap giyidriyomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…