2008 Ekim Anneleri

bana her gırısımde "benı hatırla "yapmama ragmen sıfre ve kullanıcı adı soruyor.
onceden boyle bır problem yoktu..
ama sadece kk da degıl gırdıgım dıgeer sıtelerdede oldu aynı problem.neden kaynaklanıyor olabılır??

eskiden olsa kesin bu soruna bi cevab bulurdum da şimdik hiçbişeye kafam basmii anam, hiçbi fikrim yok :çok üzgünüm:

vallaaa biz allahın emriylen isteycez anam, vermesseniz zorlan gaçururuk kaydirigubbakcemile3

:dilcikar:

eskiden olsa kesin bu soruna bi cevab bulurdum da şimdik hiçbişeye kafam basmii anam, hiçbi fikrim yok :çok üzgünüm:

kaydirigubbakcemile3kafan basmii demekkaydirigubbakcemile3
senın bu ara kafan baska seylere basiikaydirigubbakcemile3

herkese ii geceler.cok yorgun vede uykusuzum.hemen yazıp cıkıcam.bugun cemrenin bulguları normal cıktı ve taburcu olduk.ama eve gelir gelmez yine hırıltısı basladı.bundan sonra her hırıltıda hava verillicek yavruma..normalde cok ii allaha şükür ama öksürüğü kesemedik.şurupta vermio ...
kan damlasına basladık..değerleri cok gzl cıktıı için şimdilik önlem amaclı kullanıcak kucuk hanım.pekmez işe yaramıs yani.boyumuz uzamamıs.hala 61 cm.kilo kaybı olmus 7200 gr..ama suna inandım sağlığı yerinde olsunda varsın bouyu kısa olsun...allahım hasta bebeklerede acil şifa versin..

Ben geldiim millet len gecmisi okuyum derken su derdi olan garibin topicine takilip kalmisim yazik yaa soz ne yaptinizz bakalim babamizla babannemiz hasta olmuslar havalarin biz sogul bi sicak olmasi etkiledi grip olmus ikisindee nane limon felan kaynattim iylestirmeye calisiyomm amaan kizimla bana bulastirmasinlarr

canimm yaa cok gecmis olsunn cokk uzulduk ve merak ettik ins cemre iyi uyurda sende oda guzel bi gece gecirirsinizz

tabı canım ya
ıyı olsunlarda..
by kılo takılacak seyler degıl,,bır sorundan dolayı değilse tabi..
cmreye cok gecmıs olsunn.yavrum benım rahat rahat uyusun ıns..

gecmıs olsun canumm.yanastırma dıcem kızı ama aynı odadalar sonucta..:uhm:

ben gidiyom hatunlar, iyi geceler size, beni özlemeyin anacım baaaayyyy :roflol:

aa özlemeyız taamlülülülülülü

günaydın kızlar..benim patron gece yine uyumadı.:bbo:.gazı vardı öteye beriye dönüp durdu...
hawada buz gbi yaa..benim bugün günüm wardı gitmesemmi acaba...:uhm:

çelencim biliorum çok üzülüosun ama sabret aynı şeyleri bizde yaşadık.:teselli:.insanın morali çok bozuluo..hele bide benim etrafımdaki bazı kiişiler 'kayınvaldem'.. çok moralimi bozmuştu.:mymeka:.yok bu çocuk iyileşmio yok öle böle destek olcakları yerde dahada moral bozuyolar.:mymeka:.çok zor günler geçirdim ama çok şükür artık daha iyiyiz bizimde 1 buçuk ay sürdü hastalığımız.. bugün 4.gün buhar vermiorum..:lepi:inşallah cemre daha kısa zamanda düzelir..:Saruboceq:

günaydın , burası da yağmurlu bugün .................cemrecik hastaneden çıkmış şükür Şeniz allah bi daha göstermesin hastalık filan inşallah :Saruboceq:

kızlar bizimkiler tatile gidince çok fazla giremez oldum.cemreye noldu?kaç gündür hastanede off çok üzüldüm yaa.neden oluyo ki bu bronşirolit?

meran neden 0 lara büründü?sonra nereye gitti?geçmişi de okuyamıyorum ki çokk uzun.siz bana bi özet geçiverin.sonra hastalar iyileşti mi?öbür kızlar nasıl?ayy nolur biri bana özet geçsin bi zahmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…