bu kım yav tanımıomm:dilcikar:
hemende aldı kızımı suna bakknaniknanik
eskiden olsa kesin bu soruna bi cevab bulurdum da şimdik hiçbişeye kafam basmii anam, hiçbi fikrim yok :çok üzgünüm:bana her gırısımde "benı hatırla "yapmama ragmen sıfre ve kullanıcı adı soruyor.
onceden boyle bır problem yoktu..
ama sadece kk da degıl gırdıgım dıgeer sıtelerdede oldu aynı problem.neden kaynaklanıyor olabılır??
vallaaa biz allahın emriylen isteycez anam, vermesseniz zorlan gaçururuk kaydirigubbakcemile3
eskiden olsa kesin bu soruna bi cevab bulurdum da şimdik hiçbişeye kafam basmii anam, hiçbi fikrim yok :çok üzgünüm:
:dilcikar:
kaydirigubbakcemile3kafan basmii demekkaydirigubbakcemile3
senın bu ara kafan baska seylere basiikaydirigubbakcemile3
herkese ii geceler.cok yorgun vede uykusuzum.hemen yazıp cıkıcam.bugun cemrenin bulguları normal cıktı ve taburcu olduk.ama eve gelir gelmez yine hırıltısı basladı.bundan sonra her hırıltıda hava verillicek yavruma..normalde cok ii allaha şükür ama öksürüğü kesemedik.şurupta vermio ...
kan damlasına basladık..değerleri cok gzl cıktıı için şimdilik önlem amaclı kullanıcak kucuk hanım.pekmez işe yaramıs yani.boyumuz uzamamıs.hala 61 cm.kilo kaybı olmus 7200 gr..ama suna inandım sağlığı yerinde olsunda varsın bouyu kısa olsun...allahım hasta bebeklerede acil şifa versin..
ben gidiyom hatunlar, iyi geceler size, beni özlemeyin anacım baaaayyyy :roflol:
herkese ii geceler.cok yorgun vede uykusuzum.hemen yazıp cıkıcam.bugun cemrenin bulguları normal cıktı ve taburcu olduk.ama eve gelir gelmez yine hırıltısı basladı.bundan sonra her hırıltıda hava verillicek yavruma..normalde cok ii allaha şükür ama öksürüğü kesemedik.şurupta vermio ...
kan damlasına basladık..değerleri cok gzl cıktıı için şimdilik önlem amaclı kullanıcak kucuk hanım.pekmez işe yaramıs yani.boyumuz uzamamıs.hala 61 cm.kilo kaybı olmus 7200 gr..ama suna inandım sağlığı yerinde olsunda varsın bouyu kısa olsun...allahım hasta bebeklerede acil şifa versin..
Ben geldiim millet len gecmisi okuyum derken su derdi olan garibin topicine takilip kalmisim yazik yaa soz ne yaptinizz bakalim babamizla babannemiz hasta olmuslar havalarin biz sogul bi sicak olmasi etkiledi grip olmus ikisindee nane limon felan kaynattim iylestirmeye calisiyomm amaan kizimla bana bulastirmasinlarr
ben gidiyom hatunlar, iyi geceler size, beni özlemeyin anacım baaaayyyy :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?