hı bisey daha sorucaktım..
*yeşil mercimek kullanıyır musunuz?
biz de ankaradayız ama nedense benim için bu kadar heyecanlanmıyosun:dilcikar:
secim günü burun akıntısı basladı eylülcüm.ertesi gün hapsurma diğer ertesi günde öksürmeyle devam etti.en son burnu falan tıkandı.bir haftaya kadarda hırıltı-hısırtı vardı tam boğazında duyuyodum ben o sesi.sanki sivrisinek varmıs gibi veya torba hısırtısı gbi.artık öksürürken baktık tıkanıo hemen acile götürdük.bronşiolit baslangıcı dedi doktor.e dedim nasıl önlem alıcaz.yapıcak bişi yok dedi.olduktan sonra ventolin tedavisiyle sonuc aldık.ama eve geldik dün gene basladı dellenecem laelaelaelaelaecemreme çok çok geçmiş olsun.nasıl başladı hastalık ceren bi anlatır mısın canım ya.ben 2-3 gündür hava güzel diye eylülü dışarı çıkarıyorum.bugün biraz hırıltısı var.hatta emme zorluğu bile yaşadı.Allah'ım nolur hasta olmasın nolurrrrrr
saol yavrus a.s.canım çook geçmiş olsun.. tez zamanda iyileşirsiniz inşallah.. :Saruboceq:
kim kim len delikafadulden bensiz buluşma yok demedim mi :mymeka:sorma ya burdada dun aksamdan berı yağmur yağıo..gece de hıc durmadı.
su an yağmıo ama bulutlu
gıtme canım gıtme bosver gunu münü.:1no2:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
bızde cuma gunu izmirde buluşuozzzzzzz:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
he yakunuk anam.sööle balanlara sincana geliolarmıs de.optimumda falan bulusuruk.sööleriz diğerlerinede onlarda gelirler.kime niyet kime kısmet muhahaaa :roflol:celenim buraya geliormuşsun delikafadulden muhtelemen sen bu taraflara yakınsındır die tahmin ediorum görüşürüz inş. delikafadulden gelinimii göremm yaww :jeyyar:
yeshı bisey daha sorucaktım..
*yeşil mercimek kullanıyır musunuz?
aa kızım meran ankarada demişlerr sen bişe dememişsinn :dilcikar: nie heycanlanmayım canımm delikafadulden
çıtırım benimki 60cc anca yiyo 2 bebe bisküvisi kıyma ve tavuk suyuna geçmedim geçcem
yayla çorbası yaptınızmı nasıl yaptınız
afıyet olsunn özgeyeee:lepi:tarifler için teşekkür çıtırım
sen gıt bu meranla dbest karusuyla angaralarda buluşşş:dilcikar::dilcikar::dilcikar:secim günü burun akıntısı basladı eylülcüm.ertesi gün hapsurma diğer ertesi günde öksürmeyle devam etti.en son burnu falan tıkandı.bir haftaya kadarda hırıltı-hısırtı vardı tam boğazında duyuyodum ben o sesi.sanki sivrisinek varmıs gibi veya torba hısırtısı gbi.artık öksürürken baktık tıkanıo hemen acile götürdük.bronşiolit baslangıcı dedi doktor.e dedim nasıl önlem alıcaz.yapıcak bişi yok dedi.olduktan sonra ventolin tedavisiyle sonuc aldık.ama eve geldik dün gene basladı dellenecem laelaelaelaelae
saol yavrus a.s.
kim kim len delikafadulden bensiz buluşma yok demedim mi :mymeka:
he yakunuk anam.sööle balanlara sincana geliolarmıs de.optimumda falan bulusuruk.sööleriz diğerlerinede onlarda gelirler.kime niyet kime kısmet muhahaaa :roflol:
yescokda sevio :sm_cool:
bulusuozmu delikafadulden
cemre yayla corbasınıda cok sevio ki evcek bayuluruk.özellikle pilavı 3+4 porsiyon fazla yaparım.ondan dolaba kaldırırım bi kac torba.yaparkende unu zeytinyağında 1+2 kere ceviriyorum.içine nane atıyorum.onuda kokusu cıkana kadar ceviriyorum.ben yoğurdu yoğun sevdiğim için içine kenarda ayran yaptığım bol yourdu koyuyorum.sonra üstüne su koyıuyorum.kaynayınca difrizden cıkardıım pilavı atıyorum.bide ööle kaynıo olfdu bittiiiiii lülülülülülü
afıyet olsunn özgeyeee:lepi:
sen gıt bu meranla dbest karusuyla angaralarda buluşşş:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
cemre ıcın nası yapıosun peki,??
secim günü burun akıntısı basladı eylülcüm.ertesi gün hapsurma diğer ertesi günde öksürmeyle devam etti.en son burnu falan tıkandı.bir haftaya kadarda hırıltı-hısırtı vardı tam boğazında duyuyodum ben o sesi.sanki sivrisinek varmıs gibi veya torba hısırtısı gbi.artık öksürürken baktık tıkanıo hemen acile götürdük.bronşiolit baslangıcı dedi doktor.e dedim nasıl önlem alıcaz.yapıcak bişi yok dedi.olduktan sonra ventolin tedavisiyle sonuc aldık.ama eve geldik dün gene basladı dellenecem laelaelaelaelae
saol yavrus a.s.
kim kim len delikafadulden bensiz buluşma yok demedim mi :mymeka:
he yakunuk anam.sööle balanlara sincana geliolarmıs de.optimumda falan bulusuruk.sööleriz diğerlerinede onlarda gelirler.kime niyet kime kısmet muhahaaa :roflol:
yescokda sevio :sm_cool:
bulusuozmu delikafadulden
kim kim buluonuz dedim len hasta etme adamı :mymeka: zaten hastayım :1ninca:
cemreyede bundan veriyorum.genelde hep bizim yediklerimizden veriyorum akşamları.tuzsuz kafamçokkarıştı
izmirlı ekım anaları ve hamişleri olarak bulusuyoruzzz bu cuma.:dilcikar::dilcikar:
bizde ankara çıkarması yaptıkk pehh lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?