2008 Ekim Anneleri

neyse kızlar ben gider.çünkü eşim yalnız tükkanda.çişi neyim gelmiştir.ben onun yanına gidem.üstte de teyzem oturuyo.bugün annem de oraya gelecekti.ben gidem sona gorüşürük.öptüm hepicinizi yanacıklarınızdan

çıtırım benimki 60cc anca yiyo 2 bebe bisküvisi kıyma ve tavuk suyuna geçmedim geçcem
yayla çorbası yaptınızmı nasıl yaptınız

secim günü burun akıntısı basladı eylülcüm.ertesi gün hapsurma diğer ertesi günde öksürmeyle devam etti.en son burnu falan tıkandı.bir haftaya kadarda hırıltı-hısırtı vardı tam boğazında duyuyodum ben o sesi.sanki sivrisinek varmıs gibi veya torba hısırtısı gbi.artık öksürürken baktık tıkanıo hemen acile götürdük.bronşiolit baslangıcı dedi doktor.e dedim nasıl önlem alıcaz.yapıcak bişi yok dedi.olduktan sonra ventolin tedavisiyle sonuc aldık.ama eve geldik dün gene basladı dellenecem laelaelaelaelae

canım çook geçmiş olsun.. tez zamanda iyileşirsiniz inşallah.. :Saruboceq:
saol yavrus a.s.

kim kim len delikafadulden bensiz buluşma yok demedim mi :mymeka:
celenim buraya geliormuşsun delikafadulden muhtelemen sen bu taraflara yakınsındır die tahmin ediorum görüşürüz inş. delikafadulden gelinimii göremm yaww :jeyyar:
he yakunuk anam.sööle balanlara sincana geliolarmıs de.optimumda falan bulusuruk.sööleriz diğerlerinede onlarda gelirler.kime niyet kime kısmet muhahaaa :roflol:

hı bisey daha sorucaktım..
*yeşil mercimek kullanıyır musunuz
?
yes cokda sevio :sm_cool:
aa kızım meran ankarada demişlerr sen bişe dememişsinn :dilcikar: nie heycanlanmayım canımm delikafadulden

bulusuozmu delikafadulden

çıtırım benimki 60cc anca yiyo 2 bebe bisküvisi kıyma ve tavuk suyuna geçmedim geçcem
yayla çorbası yaptınızmı nasıl yaptınız

cemre yayla corbasınıda cok sevio ki evcek bayuluruk.özellikle pilavı 3+4 porsiyon fazla yaparım.ondan dolaba kaldırırım bi kac torba.yaparkende unu zeytinyağında 1+2 kere ceviriyorum.içine nane atıyorum.onuda kokusu cıkana kadar ceviriyorum.ben yoğurdu yoğun sevdiğim için içine kenarda ayran yaptığım bol yourdu koyuyorum.sonra üstüne su koyıuyorum.kaynayınca difrizden cıkardıım pilavı atıyorum.bide ööle kaynıo olfdu bittiiiiii lülülülülülü

Son düzenleme:
tarifler için teşekkür çıtırım
afıyet olsunn özgeyeee:lepi:
sen gıt bu meranla dbest karusuyla angaralarda buluşşş:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

cemre ıcın nası yapıosun peki,??

afıyet olsunn özgeyeee:lepi:

sen gıt bu meranla dbest karusuyla angaralarda buluşşş:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

cemre ıcın nası yapıosun peki,??

kim kim buluonuz dedim len hasta etme adamı :mymeka: zaten hastayım :1ninca:
cemreyede bundan veriyorum.genelde hep bizim yediklerimizden veriyorum akşamları.tuzsuz kafamçokkarıştı

celeenn ananesi çok beğendi gelin hanımı :jeyyar: eryamandayız biz optimum yakın anacım :lepi:

kim kim buluonuz dedim len hasta etme adamı :mymeka: zaten hastayım :1ninca:
cemreyede bundan veriyorum.genelde hep bizim yediklerimizden veriyorum akşamları.tuzsuz kafamçokkarıştı

izmirlı ekım anaları ve hamişleri olarak bulusuyoruzzz bu cuma.:dilcikar::dilcikar:

selam kızlar öptüm hepiniz işler yoğun bi girdim çıkıorum buluşun bakalım resm de çekinin bizimle de paylaşın

herkes bi yere gitti :1shok: 3 bebek baa kaldıı bende kaçarr delikafadulden

kızlar merhabalarrrr...nasılsınız bakalım.....Biz iyiyiyz Allaha şükürler olsun...aynı tassss aynı hamammmm misali...apocum uyuyor.dede demeye başladı aradada anne diyo mırıldanarak çok hoş yaaa.bayılıyorum öle konuşunca....mama sandalyeside aldık oğluşuma bizimle oturup kahvaltı yaptı bu sabah...büyüdükçe şirinleşiyor bebişler....delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…