herkese ii geceler.cok yorgun vede uykusuzum.hemen yazıp cıkıcam.bugun cemrenin bulguları normal cıktı ve taburcu olduk.ama eve gelir gelmez yine hırıltısı basladı.bundan sonra her hırıltıda hava verillicek yavruma..normalde cok ii allaha şükür ama öksürüğü kesemedik.şurupta vermio ...
kan damlasına basladık..değerleri cok gzl cıktıı için şimdilik önlem amaclı kullanıcak kucuk hanım.pekmez işe yaramıs yani.boyumuz uzamamıs.hala 61 cm.kilo kaybı olmus 7200 gr..ama suna inandım sağlığı yerinde olsunda varsın bouyu kısa olsun...allahım hasta bebeklerede acil şifa versin..
kızlar bizimkiler tatile gidince çok fazla giremez oldum.cemreye noldu?kaç gündür hastanede off çok üzüldüm yaa.neden oluyo ki bu bronşirolit?
meran neden 0 lara büründü?sonra nereye gitti?geçmişi de okuyamıyorum ki çokk uzun.siz bana bi özet geçiverin.sonra hastalar iyileşti mi?öbür kızlar nasıl?ayy nolur biri bana özet geçsin bi zahmet.
günaydın..ii dilekleriniz için cok cok saolun bacılar..inşallah daha ii olucaz.bugun ii şükür biraz öksürüğü var o da gecicek allahın izniyle.cuma günü ankaraya gidicez.eşimin görevi cıktı.1 hafta kadar kayınvalide de misafir olucaz.valla dinlenicem biraz ii gelicek inşallah.
ekim anneleri ankaraya cıkarma yapıo muhahahaaaaa len gelmişken görüşek meran dbest eylül ve bilimum ekim anaları huuu
Gunaydiinn ekim annislerii disari cok sogukk ya kiş geri geldii
günaydın kızlar..benim patron gece yine uyumadı.:bbo:.gazı vardı öteye beriye dönüp durdu...
hawada buz gbi yaa..benim bugün günüm wardı gitmesemmi acaba...:uhm:
günaydın..ii dilekleriniz için cok cok saolun bacılar..inşallah daha ii olucaz.bugun ii şükür biraz öksürüğü var o da gecicek allahın izniyle.cuma günü ankaraya gidicez.eşimin görevi cıktı.1 hafta kadar kayınvalide de misafir olucaz.valla dinlenicem biraz ii gelicek inşallah.
ekim anneleri ankaraya cıkarma yapıo muhahahaaaaa len gelmişken görüşek meran dbest eylül ve bilimum ekim anaları huuu
celenim buraya geliormuşsun delikafadulden muhtelemen sen bu taraflara yakınsındır die tahmin ediorum görüşürüz inş. delikafadulden gelinimii göremm yaww :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?