tabı canım ya
ıyı olsunlarda..
by kılo takılacak seyler degıl,,bır sorundan dolayı değilse tabi..
cmreye cok gecmıs olsunn.yavrum benım rahat rahat uyusun ıns..
gecmıs olsun canumm.yanastırma dıcem kızı ama aynı odadalar sonucta..:uhm:
aa özlemeyız taamlülülülülülü
Been özlerüm amaa yaa
çelencim biliorum çok üzülüosun ama sabret aynı şeyleri bizde yaşadık.:teselli:.insanın morali çok bozuluo..hele bide benim etrafımdaki bazı kiişiler 'kayınvaldem'.. çok moralimi bozmuştu.:mymeka:.yok bu çocuk iyileşmio yok öle böle destek olcakları yerde dahada moral bozuyolar.:mymeka:.çok zor günler geçirdim ama çok şükür artık daha iyiyiz bizimde 1 buçuk ay sürdü hastalığımız.. bugün 4.gün buhar vermiorum..:lepi:inşallah cemre daha kısa zamanda düzelir..:Saruboceq:
günaydın..ii dilekleriniz için cok cok saolun bacılar..inşallah daha ii olucaz.bugun ii şükür biraz öksürüğü var o da gecicek allahın izniyle.cuma günü ankaraya gidicez.eşimin görevi cıktı.1 hafta kadar kayınvalide de misafir olucaz.valla dinlenicem biraz ii gelicek inşallah.
ekim anneleri ankaraya cıkarma yapıo muhahahaaaaa len gelmişken görüşek meran dbest eylül ve bilimum ekim anaları huuu
sorma ya burdada dun aksamdan berı yağmur yağıo..gece de hıc durmadı.
su an yağmıo ama bulutlu
gıtme canım gıtme bosver gunu münü.:1no2:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
bızde cuma gunu izmirde buluşuozzzzzzz:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
1-mikrodalga zararlıymış diye duydum,zaten benimde mikrodalgam yok kullanmiimkızlar sıze bırkac sorum olucak..
1)Mıkrodalga kullanıyor musunuz?(bırkere kullandım elma suyu dolaptaydı hafıf ılıttım.
2)kıymaya baslıycam bugun s. ocagında tavuk kıyması önerdiler.sız sadece tavuk mu kullanıyorsunuz yoksa dana-kuzu da kullanıyor musunuzz corbalara?
3)İklmin bıngıldagı artık kapandı dıyebılırım dedı dun s. ocagındakı hemsıre.ama bas cevresınde buyume normal.bır problem yoktur demimirmirmirmir
4)bebişlere ortalama ne kadar mama yedırıyorsunuz bır porsıyonda?mesela hazır mamalarda 150 ml. suya 4olcek dıyor ya genelde kasık mamalarında,,okdar yaptıgınızda hesını yıyorlar mı?
hazır mama ıle yapmadıgınızdada kac ölçek suya/meyve suyuna kac adet bıskuvı vs.. koyuyorsunuz?
5)sebze corbasına kıyma nekdar koymamız gerek?
mrb kızlarr
suyu seviyomu suyu, bak benim sıpa deli gibi su içiyo, bıraksan biberonun hepsini bitircek, bende biraz önce dediğim gibi 1 ölçek fazla mama koyup ardından suyu dayıorum aynı hesaba geliyo kaydirigubbakcemile2çıtırım benimki 60cc anca yiyo 2 bebe bisküvisi kıyma ve tavuk suyuna geçmedim geçcem
yayla çorbası yaptınızmı nasıl yaptınız
ıklım 700 gr almıs bu ay boyda 1 cm uzamıs
herkese ii geceler.cok yorgun vede uykusuzum.hemen yazıp cıkıcam.bugun cemrenin bulguları normal cıktı ve taburcu olduk.ama eve gelir gelmez yine hırıltısı basladı.bundan sonra her hırıltıda hava verillicek yavruma..normalde cok ii allaha şükür ama öksürüğü kesemedik.şurupta vermio ...
kan damlasına basladık..değerleri cok gzl cıktıı için şimdilik önlem amaclı kullanıcak kucuk hanım.pekmez işe yaramıs yani.boyumuz uzamamıs.hala 61 cm.kilo kaybı olmus 7200 gr..ama suna inandım sağlığı yerinde olsunda varsın bouyu kısa olsun...allahım hasta bebeklerede acil şifa versin..
kim var bizden baska :sm_confused:
izmirlı ekım anaları ve hamişleri olarak bulusuyoruzzz bu cuma.:dilcikar::dilcikar:
at tuttum hihoyyytcelen tel.numaramı atıom sana delikafadulden
ben geldimmmmm delikafadulden delikafadulden delikafadulden
herkese ii geceler.cok yorgun vede uykusuzum.hemen yazıp cıkıcam.bugun cemrenin bulguları normal cıktı ve taburcu olduk.ama eve gelir gelmez yine hırıltısı basladı.bundan sonra her hırıltıda hava verillicek yavruma..normalde cok ii allaha şükür ama öksürüğü kesemedik.şurupta vermio ...
kan damlasına basladık..değerleri cok gzl cıktıı için şimdilik önlem amaclı kullanıcak kucuk hanım.pekmez işe yaramıs yani.boyumuz uzamamıs.hala 61 cm.kilo kaybı olmus 7200 gr..ama suna inandım sağlığı yerinde olsunda varsın bouyu kısa olsun...allahım hasta bebeklerede acil şifa versin..
aferin hacereeeee....bizimkisi tam oturamıyor daha...yalnız hiç denemedim yıkamayı....geçen içine oturttuk küvetinin...ama kaydı hep ordan buraya sonra taktık yine fileyiiii....
herkese merhaba
geçmişi okuyamadım ama cemre taburcu olmuş sanırım.çook geçmiş olsun celencim.umarım aynı sorunları tekrar yaşamazsınız.
kız leyla maşallah kızına ve sana.benim oğluş daha desteksiz oturamıyo:mymeka:..ee bende kendi başıma hiç yıkayamam gibi geliyo:çok üzgünüm:ikinizede bi alkışş:hooray:
ben dün oğlan uyudu diye yazdım ya burda,bidaha kütük gibi uyusa bile ağzımı açmıcam:dilcikar:.dün gece yine yarım saatte bi ağlamalarımız başladı.sabahı ettik ama eşimle kafayı yicez böyle giderse.hadi ben evdeyim de adamcağız işe gidiyo koca gün ayakta:çok üzgünüm:aksi oğlum benim ya dün gece ağlaya ağlaya üst damaklarını kaşıdı hep.damaklar şiş değil ama biz aylarca diş sıkıntısı çekicez galibasenağlama
neyse sağlıkları yerinde olsunda çekcez artık yapcak bişey yok:sm_confused:
Canim zaten filenin ustune oturttum bilsemm guzelce oturacagini cikarirdim ama olsun kafasina su dokunce cirpiniyo tabi haliyle kuveti tutmayi birakinca hemen arkaya gitti kafasi sert yere degmemis oldu fileye degdii bende ilk defa oturtarak yikadim acelemilik oldu bidahi sefer daha iyi yikayacam bi havalar isinsaydi kizimla banyo kuvetine girip oynayacamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?