2008 Ekim Anneleri

Ya kizlar size zahmet bu yayla corbasinin bebekeler icin olan tarifi bi anlatirmisiniz bende yapiyim belki yer yogurt seviyo

günaydun ule millet, nassunuz eyimisiniz, şu alıntıları bitiriiim cupcup yapıciiimmmkaydirigubbakcemile2

Been özlerüm amaa yaa

gittim uyudum ve geldim, aslan gibiyim :dance:
ya yavrum takma sen söylenenleri, ne anlar onlar senin derdinden, çocuğunlan sen biliyon yaşadıklarınızı, aslında o da kötü niyetlen söylemiyo da işte densizlik ediyo, sen kendi doğrularına bak milletin dediklerini boşver :teselli:

eyi eyi iyleşiyonuz şükür, allah bi daha göstertmesin inşallah, angara çık aradan angara :roflol: len angarada tanıdığım yok yav, olsa bende çıkartma yapardım, bizim kurum eitime göndeiryo milleti ama ben ücretsiz izindeyim beni göndermiiler malesef :çok üzgünüm: izin dönüşü haşırt diye nöbete gircem, ardından da angaraya yolarlar herhalde, bende o zaman çıkarttıriiim bari naapim kaydirigubbakcemile3
çıtır bak izmire çıkarttırma şeyedebilirim, ama merkezde tanıdığım yok, tirede bi de bergamada var, geçenlerde arkadaşım geldiğinde söz aldıydı benden havalar ısınınca 1 hafta gelip bizde kalcesin diye, eşim de hafta sonu bizi almaya gelicik, 1 hafta çok uzun ya belkim bir iki gün gidebilirim, belkim de eşimle gideibilirim, ne kadar kızsam da kocamsız duramiim ay şşşş ben izmire şetttirince buluşalım ulehihoyyyt 1-mikrodalga zararlıymış diye duydum,zaten benimde mikrodalgam yok kullanmiim
2-ben daha kıymaya başlamadım, ama başlayınca da nasıl şettircem bilmiyom, çift çekilmiş diyolar ama pişirince o yine sertleşip pütürlü olmuyomu acaaba
3-bizim bıngıldağımız hala açık, demirini de ihmal etmiyom ama acaba bizdemi bi gariplik var
4- ben 120 ml suya 5 ölçek mama koyup ardından da suyu dayıyorum, malum bizimkisi su manyağı :roflol: gece mamasını da püre giibi koyu kıvamlı hazırlıyorum, 120lik biberonun tamamını dolduruyorum, biberon ucunu da baya bi genişlettim o şekilde uykusunda veriyorum zaten bizimkisi uyanıkkan bi halt yemez, bisküviyi de 2 tane filan koyyorum, her zaman koymuorum, yoğurdun içine ekledim dün, yoğurt az ekşi gibiydi yemedi bende bebe biskvisi karıştırdım içine, bi de ben bikaç gün önce bardağın dötüyle bisküvileri un haline getirip temiz bi kavanozun içine koydum, ordan kaşık kaşık ekledim, şimdik bitti yeniden yapıcim
5-bunu bende çok merak ediimm, meranlan dibest karısı bizi aydınlatırlar nasıl olsa kaydirigubbakcemile3

meraba meran zıfır yedi, nasılsın eyimisin, beni sorucik olursan sağlığına duacıyım, kestane kebap acele cevap kaydirigubbakcemile3
çıtırım benimki 60cc anca yiyo 2 bebe bisküvisi kıyma ve tavuk suyuna geçmedim geçcem
yayla çorbası yaptınızmı nasıl yaptınız
suyu seviyomu suyu, bak benim sıpa deli gibi su içiyo, bıraksan biberonun hepsini bitircek, bende biraz önce dediğim gibi 1 ölçek fazla mama koyup ardından suyu dayıorum aynı hesaba geliyo kaydirigubbakcemile2

ıklım 700 gr almıs bu ay boyda 1 cm uzamıs

maşallah çok güzel kilo almış

geçmiş olsun celencim seni çok merak ettik :çok üzgünüm:

kızlar geçmişi okucam dedim ama malesef işim çıktı ben çıkıyorum sonra görüşürüzzzz :a015:

celencim çok geçmiş olsun canımm...bırak boyu posu falan yaaa...sağlık en başı....öksürük bizimde kesilmedi sanki ya arada bir öksürüyor yine.peditusu 1 haftadan fazla vermeyin dediler bende kestim.bakalım 2 gün sonra doktorumuz var ne diyecek ...

Haceri banyo yaptirdim yine tek basima alistimm artik hep kendim yikayacam ve hacerde artik oturuyoo kuvetin icine tutuyo kenarlardan yardimci oluyo annesine

aferin hacereeeee....bizimkisi tam oturamıyor daha...yalnız hiç denemedim yıkamayı....geçen içine oturttuk küvetinin...ama kaydı hep ordan buraya sonra taktık yine fileyiiii....

aferin hacereeeee....bizimkisi tam oturamıyor daha...yalnız hiç denemedim yıkamayı....geçen içine oturttuk küvetinin...ama kaydı hep ordan buraya sonra taktık yine fileyiiii....

Canim zaten filenin ustune oturttum bilsemm guzelce oturacagini cikarirdim ama olsun kafasina su dokunce cirpiniyo tabi haliyle kuveti tutmayi birakinca hemen arkaya gitti kafasi sert yere degmemis oldu fileye degdii bende ilk defa oturtarak yikadim acelemilik oldu bidahi sefer daha iyi yikayacam bi havalar isinsaydi kizimla banyo kuvetine girip oynayacamm

herkese merhaba
geçmişi okuyamadım ama cemre taburcu olmuş sanırım.çook geçmiş olsun celencim.umarım aynı sorunları tekrar yaşamazsınız.

kız leyla maşallah kızına ve sana.benim oğluş daha desteksiz oturamıyo:mymeka:..ee bende kendi başıma hiç yıkayamam gibi geliyo:çok üzgünüm:ikinizede bi alkışş:hooray:

ben dün oğlan uyudu diye yazdım ya burda,bidaha kütük gibi uyusa bile ağzımı açmıcam:dilcikar:.dün gece yine yarım saatte bi ağlamalarımız başladı.sabahı ettik ama eşimle kafayı yicez böyle giderse.hadi ben evdeyim de adamcağız işe gidiyo koca gün ayakta:çok üzgünüm:aksi oğlum benim ya dün gece ağlaya ağlaya üst damaklarını kaşıdı hep.damaklar şiş değil ama biz aylarca diş sıkıntısı çekicez galibasenağlama
neyse sağlıkları yerinde olsunda çekcez artık yapcak bişey yok:sm_confused:

merhabalarrrrrrrrrrrr çok özledim ŞenizŞenizsizi geçmişi de okuyamadım ama cemre hastalanmış oy yer teyzesi onu ama iyileşmiş sevindim Allahım hiçbir bebeği hasta etmesin:Saruboceq:
şevval sena hiç oturmayı sevmiyo oturunca ağlıyo yatarak yiyo oturarak asla ağzını açmıyo maymun.neyse dert etmiyorum zamanı gelince oturur napim.peki biz destekli oturtmazsak alışmaz mı acep:uhm:neyse bakalım bi geçmişe hazır şevval uyurken okuyabildiğim yere kadar okuyayım barüü

Tesekkur ederiz teyzesii bende daha 2 kere tek basima yikadim artik hepde kendim yikarim esimden hayir yokk ki olsada saat 9da geliyoo yemegini ye felan saat 10 oluyoo o saatte yikamaya kalkdsak gec oluyoo cocugun uykusu geliyoo zaten bende gunduz kendim yikicam artik
Yagiza da gecmis olsuun yaa ins duzelirr kiyamam diş cikaracaklar hacerde cok huysuz bu aralar

canım bende içine oturupta yıkıonuz sandım valla.filede oturuyor bizimkide.ama ben yinede korkuyorum yalnız yıkamaya yaaa.akşam kocişimle yıkıoz hep.onsuz nasıl yıkarım bilmiorum ama tam desteksiz oturması lazım yıkayabilmem için....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…