rengi yeşil değil , evet özlemcim salyası çok aşırı arttı dün sürekli akıyo nerdeyse , sanırım diş
iyi geceler:a015:
çok güsel ya.....bizimkiler de bize bıraktılar eşim arda semih olsun dedi hatta isim listesi düzenlemiştik ya orda arda semih yazar ....semih teyzemin torununun adı ben kerem olsun dedm yani ortak karar verdik 1isim babadan 1isim anneden ...aslında çift isim zor diolar okulda evde ayrı dencek belki falan die mesela biz kereme alıştık:hooray: arda mana olarak da biyere konulan işaret iz çubuk anlamına gelio
isim önemli cidden anne babanın sorumluluğunda
evet diş olabilir, ama diş kakasını da etkiliyomuymuş yav
evet diş olabilir, ama diş kakasını da etkiliyomuymuş yav
büyükler öyle diiyiiiii ateş ve ishal yaparmış
meran gelsin sorarız :uhm:
bir kedi gördüm sanki :1shok: celen gelmiş, hani sen neden burdasın bakiiimmmmm ne zaman gidiyon , o kadar bayramlaşma faslı boşunamıydı delikafadulden
hee özledim anam da böölesini diil yav, terken fazla abartıyodu ondan kaydirigubbakcemile3 değişik derkene nasıl değişik bi anlat baam, sümüksü olmucimiş, detaylarını ver baam
allahtan keyfi yerinde , dün bababaaba demeye başladı, nasıl da mutlu oluyo konuştuğunu sanıyo , bütün akşam susmadı en son gece 12 de zor bela uyuttuk , bişey değil bi de bağıra bağıra şarkı söylüyo konu komşu rahatsız olacak
Detaylar ancak terkende olur puhahha foto esligindee kari fotografini bile cekti koydu
Canim gecmis olsunn demir damlasi kullaniyosan oda yapiyo benim kizimda oyle cunki özlooş un dedigi gibi dis de olabilirmis isah eder derdi benimde annem
BEBEĞİN SIKINTISININ DİŞ ÇIKARMADAN KAYNAKLANDIĞINI NASIL ANLARSINIZ?
Birçok çocuk diş çıkarırken hiçbir sorun yaşamazlar. Oysa bazıları önemli derecede sıkıntı çekebilirler. Genelde diş çıkarma ile ilgili ağrı dalgalanma şeklinde gelir, gider ve başladıktan sonra birkaç dakika içinde geçer.
Diş çıkarma esnasında aşağıdaki belirtiler oluşabilir:
Artan tükürük
Uyku düzensizliği
İştahsızlık
Gelen giden huzursuzluk
Ellerini ısırması
Ağız çevresinde hafif döküntü
Aşağıdaki belirtilerin ise diş çıkarma ile ilgili olduğu henüz ispatlanmamıştır:
Ateş
İshal
Sürekli huzursuzluk
Vücutta cilt döküntüsü
DOKTORUNUZA BAŞVURMANIZ GEREKEBİLİR
Diş çıkarma çok olağan bir durum olduğundan ve ateş, ishal huzursuzluk da sık görüldüğünden, birçok zaman aynı dönemde karşımıza çıkabilirler. Diş çıkarma bu belirtilere neden olmayabilir. Başka bir hastalığın ateş, ishal ve huzursuzluğa neden olması daha olasıdır.
Eğer anne babaları endişelendiren başka belirtiler de söz konusu olursa doktora başvurmakta fayda vardır. Sorunun yalnızca diş çıkarmadan kaynaklandığı hemen düşünülmemelidir.
Diş çıkarma doktora acil bir başvuru nedeni değildir. Ancak aileler diş çıkarmanın yanı sıra başka bir sorunun söz konusu olduğunu düşünüyorsa, mutlaka bir uzmana başvurmalıdır. Diş hekimlerine normal kontrol için başvuru birinci yaş sonrası olabilir.
alıntı
eşim öölen gelicek iişten.valizleri haazırlar indir 3 e anca cıkarız şutarafagittibir kedi gördüm sanki :1shok: celen gelmiş, hani sen neden burdasın bakiiimmmmm ne zaman gidiyon , o kadar bayramlaşma faslı boşunamıydı delikafadulden
kei bu kedi kediiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?