2008 Ekim Anneleri

Baski maski yokk olm lstemezsseniz koymazssiniz tabuuku bizde ekim karilari olaraktan ilk bulusma olacak deyuu meraklandik iste dedik koyun deyii ozaman bebekerinkini cekin koyunn pu ηahha bu baski degil

len herkes söyleyince sapıttım bende noluyoruz dediimm laelaelaelaelae kimse yanlış anlamasın bana çok tuaf geldii :1shok:

hadi kış kış kış kış kış, hepinizi öptüm yaladım, çıbık yataklarınıza :mymeka:

pc ortağım gelmeden gitmem.zati bütün gice yazdıkalrınıza yetişmeye çalıştım, kalabalık olunca burası yetişemiyiyim size bunu anladım. ben bi ileti yazana kadar 2 sayfa ilerliyosunuz sonra bul son kaldığın sayfayı.
leyloşum ben hakanı da düşünmüştüm yeterli oy alammaıştım. bi de biz batuhanı düşünmüştük ilk sonra kaynadı gitti fln. ameliyathanede hemşiler isimini düşündünüz mü fln dedlir. batuhan çok güzel deyince ( tesadüfün böylesi )demiştim kendi kendime. 9 ayda zor bulduk oğlumun ismini.çok kararsızdım ben.

Hakanda guzel isim ama dusunmuyoom koymam ibos bas harfi uygun diye dedi ama alper koycam son harfleri uyuyoo

ben ela teklıf ettım esım HELA gıbı ne o oyle dedı ıstemedı oda CANSIN ıstedı bende gıcıklına istemeddım..
en cok da AHENK istemistim...hala ıcımde su AHENK ismi..
bır kızım daha olursa kesınlıkle bu olucak.
KuMSAL da secenekler arasındaydı.
ama sonuc olarak ıs ınada bındı ve ıkımzın ortak kaarrrı İKLİM oldu.cok sevıyorum kzımın ısmınııı:asigim:

eyü geceler herkese dbestle meran0yediye güsel buluşmalar bence kameraya çekin buluşmayı detaylı izleyelim çatlarız biz aaaaaaaaaaaaa:roflol:

eyü geceler herkese dbestle meran0yediye güsel buluşmalar bence kameraya çekin buluşmayı detaylı izleyelim çatlarız biz aaaaaaaaaaaaa:roflol:

heh dioom bii eksiklikk var kaydirigubbakcemile3 dbestt gelirkenn kamaraman bul getirr fot.yetmezz :roflol:

Iklim ismi gercekten cok guzel kulaga hos geliyoo bende defne ismini cok seviyorum esimde tuana koymak istiyodu ama cinsiyetinin kiz oldugunu ogrendigi gun karar degistirdi hacere dondu sevmedigim bi isim ama oldu iste napalim saglikli olsunlarda

ilk buluşma farkıl şehirlerden mi gerçekleşio şimdik?
benim diğer ağustos anneleri var ya iyice kanka oldular habire izmir buluşuo mesela çok güsel ya bizden aynı şehirden çok kişi yok demi

ooooo arkadaşlrada gelim , özlem nasıl oldu da geldin , sabah işe gitmeyecemisin?
özlem doktora nereye gidiyosunuz kerem için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…