Baski maski yokk olm lstemezsseniz koymazssiniz tabuuku bizde ekim karilari olaraktan ilk bulusma olacak deyuu meraklandik iste dedik koyun deyii ozaman bebekerinkini cekin koyunn pu ηahha bu baski degil
ay resmi silmesen nolceydi be aaaaaaaaaa fisfisfis
koymak zorunda deilisiniz tabiki
belkı sora istersenız koyarsınız.baskı hıssetmee bence yerimseniben
heee merancım canımız nasıl isterse öyle ederükk canını sıkma sennn :1hug:
eylülle tameri nisanı çekerizzz :lepi: kıskananlar çatlasınnnnn :sm_cool:
hadi kış kış kış kış kış, hepinizi öptüm yaladım, çıbık yataklarınıza :mymeka:
Leen siz bizimle paylasmadan edemezssiniz ki dimi amaa
Leen siz bizimle paylasmadan edemezssiniz ki dimi amaa
pc ortağım gelmeden gitmem.zati bütün gice yazdıkalrınıza yetişmeye çalıştım, kalabalık olunca burası yetişemiyiyim size bunu anladım. ben bi ileti yazana kadar 2 sayfa ilerliyosunuz sonra bul son kaldığın sayfayı.
leyloşum ben hakanı da düşünmüştüm yeterli oy alammaıştım. bi de biz batuhanı düşünmüştük ilk sonra kaynadı gitti fln. ameliyathanede hemşiler isimini düşündünüz mü fln dedlir. batuhan çok güzel deyince ( tesadüfün böylesi )demiştim kendi kendime. 9 ayda zor bulduk oğlumun ismini.çok kararsızdım ben.
pc ortağım gelmeden gitmem.zati bütün gice yazdıkalrınıza yetişmeye çalıştım, kalabalık olunca burası yetişemiyiyim size bunu anladım. ben bi ileti yazana kadar 2 sayfa ilerliyosunuz sonra bul son kaldığın sayfayı.
leyloşum ben hakanı da düşünmüştüm yeterli oy alammaıştım. bi de biz batuhanı düşünmüştük ilk sonra kaynadı gitti fln. ameliyathanede hemşiler isimini düşündünüz mü fln dedlir. batuhan çok güzel deyince ( tesadüfün böylesi )demiştim kendi kendime. 9 ayda zor bulduk oğlumun ismini.çok kararsızdım ben.
eyü geceler herkese dbestle meran0yediye güsel buluşmalar bence kameraya çekin buluşmayı detaylı izleyelim çatlarız biz aaaaaaaaaaaaa:roflol:
eyü geceler herkese dbestle meran0yediye güsel buluşmalar bence kameraya çekin buluşmayı detaylı izleyelim çatlarız biz aaaaaaaaaaaaa:roflol:
heh dioom bii eksiklikk var kaydirigubbakcemile3 dbestt gelirkenn kamaraman bul getirr fot.yetmezz :roflol:
Hakanda guzel isim ama dusunmuyoom koymam ibos bas harfi uygun diye dedi ama alper koycam son harfleri uyuyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?