2008 Ekim Anneleri

ay evettt :roflol::roflol:
gıtmeyver sende kaydirigubbakcemile3

Bebelac simdi mesaj cekmis sanki derdimi anlamis gibi ilk disler 6 9 ay arasi cikabili 15 aya kadar uzayabilir istahsizlik ve huzursuzluk yapabilir bu sizi endiselendirmesin karma ve hepatit b asisini da unutmayin felan yazmislar he heheh

ne yani çokmu yediriyomuşum çok yediriyosam bunun az sınırı ne 1 kaşıkmı benim kızım anca 30 60 arası yiytyo yeşil mıçıy anlamadım terken nerdesinnnnnnnnnnnnnn

ne yani çokmu yediriyomuşum çok yediriyosam bunun az sınırı ne 1 kaşıkmı benim kızım anca 30 60 arası yiytyo yeşil mıçıy anlamadım terken nerdesinnnnnnnnnnnnnn

üşütmüşdür yaamurcum.karnını tülbentle sar.emiosa senden de gecmiştir.sende sırtına yün yelek giy.istersen yarım ölçekte peditus içir.yada bilim adamlarına soralım puhahaaaa :roflol:

bizim ekim analarının bu dertleri bilim adamlarını bile dumur eder celenimmmm ..... kulakların çınlasın olcay acep o nelere takıyodur :)))

yok yok kesin ben olmadığımda koyarlar bi leylayı gördüm güzel hatun ne tekim başka kimseyi görmedim
aşıolmadık daha 4 te babamız gelcek ozaman

benim yazdıklarımla asının ne ilgisi var olum anlamadım :sm_confused: sen cocun karnını sar üstünede yelek giy temeeeeemmm :içelim:

ewet yaaa bende hiç rast gelmiorum şu fotoğraf olayına acaip sinir oluom...
meranla dbest buluştumu acaba merak ettim..

ewet yaaa bende hiç rast gelmiorum şu fotoğraf olayına acaip sinir oluom...
meranla dbest buluştumu acaba merak ettim..

cıks daha buluşmadılar , buluştukları zaman kulaklarımız yanmaya başlar merak etmeyin kaydirigubbakcemile5

olur mu hayatım hiç yaa..
nıye sana gıcığım mı var ozelıkle bekliim .
senın ıcın tekrar koyarıımmm kızım nolcek..
bu arada ankarada nete gırme sansın olucak mı?

Bebelac simdi mesaj cekmis sanki derdimi anlamis gibi ilk disler 6 9 ay arasi cikabili 15 aya kadar uzayabilir istahsizlik ve huzursuzluk yapabilir bu sizi endiselendirmesin karma ve hepatit b asisini da unutmayin felan yazmislar he heheh

baa da geldiydi ondan bikaç gün öncea.s

yamır senin bebe çok az yiyo o zaman yavrum, dr ne dio bu durumaCADIARZU
bizim ekim analarının bu dertleri bilim adamlarını bile dumur eder celenimmmm ..... kulakların çınlasın olcay acep o nelere takıyodur :)))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
celen aşı noldu bizimki bugün

hadi geçmiş olsun, huzursuzluk ateş falan yoktur inşallah,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…