Detaylar ancak terkende olur puhahha foto esligindee kari fotografini bile cekti koydu
Canim gecmis olsunn demir damlasi kullaniyosan oda yapiyo benim kizimda oyle cunki özlooş un dedigi gibi dis de olabilirmis isah eder derdi benimde annem
goodmorning sengözlerimebaksanab 7 den beri ayaktayım son hazırlıkları yapıorum ama yetişmiycik :1no2: sabahın 7 sinde kıl yoldum aq canım nasıl acıdı senağlamagece cıktıktan sonra tam 20 sayfa kıllatmısınız Çok üzgünüm çoook hatta ben cıkar cıkmaz resim koymus gene cıtır Çok üzgünüm çoook bundan sonra resim koycaanızda sööleyinde cıkayım o kadar saat beklemeyin :enbuyukkk:
eşim öölen gelicek iişten.valizleri haazırlar indir 3 e anca cıkarız şutarafagitti
teknolojiyi seviyorum , sorunumuzun cevabını buldum sanırım :
Hocam bizde de o sorun oluyor bazen. Bir iki gun sari kaka yapiyorsa, bir gun yesil yapiyor. Ve bazilari da sumuksu oluyor. Bana cocugu cok kotu usuttugumu soylediler. Ishal mi yani? Gribal bir enfeksiyonu gorunurde yok sadece burnu tikali gibi, emerken bazen birakiyor, emzigini emerken sesler filan geliyor.
Tesekkurler
Dr. Kadir Tuğcu
Sizdeki durum aşırı yedirmekten. Mümkün olduğunca altın sarısı kaka yaptırmaya çalışın. Yeşil kaka sağlam çocukta çok yedirilme işaretidir.
Genel bilgiler:1aydan 24 ayin sonuna kadar olan sut cocuklugu caginda gunluk diski sayisi 7'ye kadar normal oldugu gibi,yesil,sumuklu sivi kakalar da normaldir.Normal olmayan tek sey kaka icinde kan olmasi ve 24 saat icinde 8 ve uzeri sayida kaka yapilmasi
alıntı
galiba yedikleri ile alakalı sümüksü kakanın üzerinde durmamış dr
anaaaaaa bızım de bazen sarımsı bazen yesılımsı oluıo. cok mu yedırıomusum yanı
:dilcikar: :dilcikar:
ne yani çokmu yediriyomuşum çok yediriyosam bunun az sınırı ne 1 kaşıkmı benim kızım anca 30 60 arası yiytyo yeşil mıçıy anlamadım terken nerdesinnnnnnnnnnnnnn
üşütmüşdür yaamurcum.karnını tülbentle sar.emiosa senden de gecmiştir.sende sırtına yün yelek giy.istersen yarım ölçekte peditus içir.yada bilim adamlarına soralım puhahaaaa :roflol:
heee kaydirigubbakcemile3 onunda enson mok olayı vardı :lepi: nerdeki ya :çok üzgünüm:bizim ekim analarının bu dertleri bilim adamlarını bile dumur eder celenimmmm ..... kulakların çınlasın olcay acep o nelere takıyodur :)))
celen aşı noldu bizimki bugün
Meranla dbest bugun mu bulusuyyodu
hee bugün buluşuyolar sanırım ve kesin benim göremeyeceğim saatte de resim koyarlar :dilcikar:
yok benim cıktıım saate denk getiriolar için rahat olsun kaydirigubbakcemile5
yok yok kesin ben olmadığımda koyarlar bi leylayı gördüm güzel hatun ne tekim başka kimseyi görmedim
aşıolmadık daha 4 te babamız gelcek ozaman
benim yazdıklarımla asının ne ilgisi var olum anlamadım :sm_confused: sen cocun karnını sar üstünede yelek giy temeeeeemmm :içelim:
ewet yaaa bende hiç rast gelmiorum şu fotoğraf olayına acaip sinir oluom...
meranla dbest buluştumu acaba merak ettim..
goodmorning sengözlerimebaksanab 7 den beri ayaktayım son hazırlıkları yapıorum ama yetişmiycik :1no2: sabahın 7 sinde kıl yoldum aq canım nasıl acıdı senağlamagece cıktıktan sonra tam 20 sayfa kıllatmısınız Çok üzgünüm çoook hatta ben cıkar cıkmaz resim koymus gene cıtır Çok üzgünüm çoook bundan sonra resim koycaanızda sööleyinde cıkayım o kadar saat beklemeyin :enbuyukkk:
eşim öölen gelicek iişten.valizleri haazırlar indir 3 e anca cıkarız şutarafagitti
:dilcikar: :dilcikar:
yok anam cemrenin hırıltısı vardı aşısıda var nasıl olcak dediydin ya onu merak ettim vurdularmı diye loooooooooooo
Bebelac simdi mesaj cekmis sanki derdimi anlamis gibi ilk disler 6 9 ay arasi cikabili 15 aya kadar uzayabilir istahsizlik ve huzursuzluk yapabilir bu sizi endiselendirmesin karma ve hepatit b asisini da unutmayin felan yazmislar he heheh
ne yani çokmu yediriyomuşum çok yediriyosam bunun az sınırı ne 1 kaşıkmı benim kızım anca 30 60 arası yiytyo yeşil mıçıy anlamadım terken nerdesinnnnnnnnnnnnnn
bizim ekim analarının bu dertleri bilim adamlarını bile dumur eder celenimmmm ..... kulakların çınlasın olcay acep o nelere takıyodur :)))
celen aşı noldu bizimki bugün
cıks daha buluşmadılar , buluştukları zaman kulaklarımız yanmaya başlar merak etmeyin kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?