2008 Ekim Anneleri

ilk buluşma farkıl şehirlerden mi gerçekleşio şimdik?
benim diğer ağustos anneleri var ya iyice kanka oldular habire izmir buluşuo mesela çok güsel ya bizden aynı şehirden çok kişi yok demi

en cok ankara-ıst ve antalya var sanırım

Iklim ismi gercekten cok guzel kulaga hos geliyoo bende defne ismini cok seviyorum esimde tuana koymak istiyodu ama cinsiyetinin kiz oldugunu ogrendigi gun karar degistirdi hacere dondu sevmedigim bi isim ama oldu iste napalim saglikli olsunlarda

evet sağlıklı olsunlar ama bebeklerin ismi doğunca konulmalı bence..aklında bi kaç isim olcak ama bebeğine bakınca aa bu isim çok yakışır diyecekesin öyle koyacaksın...
iklim ismini ben çok beğendim...
ismi yakışmalı bi insana bu çok önemliii birşey isimler insanların hayatlarını etkiler çok çok önemlidir....tamerde eşim bana jest yaptı senin soyadın olsun dedi hoşuma gitti ama ben kayınbabamın adını koymak istiyordum onlara çok çook tuaf geldii :1shok: ama sonra ben dedim bu bizde gelenektir hemde kayınbabam çok beyefendi bir insandır aşırı saygılıdır onun o özelliğini almasını isterim dedim ikna oldular eşimden tamer benden ihsan tamer ihsan olduu oğluum doğuncada baktım gerçekten ismi yakıştı dedim oğluma tamamdır :lepi: dedesi okudu kulağına isminii ağladı çok mutlu olduğunu hissettim...kayınvalidem anne koyar bebeğin adını ne istiyorsan o olsun dedi sağolsun...4 çocuğunun isminide kayınvalidem koymuşş çünküü a.s hem ben mutlu oldum hem onlarr

Son düzenleyen: Moderatör:
ooooo arkadaşlrada gelim , özlem nasıl oldu da geldin , sabah işe gitmeyecemisin?
özlem doktora nereye gidiyosunuz kerem için

gitcem canm işe gitmem mi heçççç eğitimlerde doğurmuş karıyım bennaniknanik
uyanmam şöyle oldu: kerem erken uyudu kaşık mamasını yemeden sızdıııı sonra emince doymadı tabi babası sallıodu salıncağında cicözzz uyyamıo çocuk emzircen mi mama mı yapcan hadi kalk yap yedir dedi tabi uykumun arasında öyle gıcık geldiki sen yap yedir hayatımmmmm dedim
kızdı tabi içerde söylenio ben okadar yardımcı olmaya çalışıom dediği lafa bak ya falan tabi uykum açıldı tekrar geldi yanıma çocuk durmuo hadi sen yap dedi kalktım zaten yedirdik yarısını yedi iştahsız buaralar seve seve açmıo ağzını uyudu şimdi kerem...kendileri de duş alıolar bende burdayım işte

doktora setbaşında kaşif önder var çok iyi bi çocuk dr u eşimin yengesi hemşire onlar tavsiye etmişti keremde göbek fıtığı gibi bişiy vardı devlet hastanesinde ameliyat demişlerdi bide buna götürdük bu geçer dedi hakket 3aya kalmadı geçti...sakin çok iyi bi dr çok seviom ben özellikle bronşit alanında uzman....

hadi len içeride kimse kalmasın kitleyin kapıyıı çıkın dışarı anahtarıda maluum yere koyuunn mirmirmirmir

bende kactım eyü geceler
iyi geceler:a015:

çok güsel ya.....bizimkiler de bize bıraktılar eşim arda semih olsun dedi hatta isim listesi düzenlemiştik ya orda arda semih yazar ....semih teyzemin torununun adı ben kerem olsun dedm yani ortak karar verdik 1isim babadan 1isim anneden ...aslında çift isim zor diolar okulda evde ayrı dencek belki falan die mesela biz kereme alıştık:hooray: arda mana olarak da biyere konulan işaret iz çubuk anlamına gelio
isim önemli cidden anne babanın sorumluluğunda

nurce siz hangi dr a gidiyorsunuz?çıkmışsın heralde pc ortağın geldi:a015:

evt beni pc nin başından kaldırdı , siz gidince anca gelebildim , dorukta erdoğan yüzkollara gidiyoruz. şimdilik menunuz bakalım.bizden 5 ay büyüyk kuzenimmizde oğlunun ona götürüyor.sakin iyiyi birr doktor.çevremde çok kişi ona götürüyor çocuğunu.
çift isimli çocukların daha başarılı olduğunu okumuştum bir yerde.

Mustafa Kemal Atatürk
Ahmet Nejdet Sezer
dikkat edin birçok doktor ismi de çifttir.
Recep Tayyip Erdoğan (kişiye göre fikir fikir farklı olabilurrr)
gibi örneker bu tezi guvvetlendirir.
iyi gecelr kapıyı ben kilitliyorum.yarın akşam görüşürüz.

günaydınlarrrr gece bağlantım koptu bidaha giremedim ii geceler diyemeden çıktım kusura bakmayın(meran vardı içerde)

evet iyi bi doktor bulmak önemli güvenebileceğin her durumda arıyabileceğina.s
isim olayında eşim çift ismi karizmatik olsun die istemişti:hooray:

üffff canım çok sıkkın ...................dbest de gelmez şimdi büyük buluşmaya gidecek ama ben endişeliyim :1no2:

kızımın 2-3 gündür kakası değişik ( kulakların çınlasın ibolya mok muhabbetini özlemiştin yanlış hatırlamıyorsam ) yedikleriyle alakalı mı bilemiyorum ama ishal gibi sanki azcık da sümüksü hani, kötü de kokuyor :1shok:

acaba üşüttü mü , yoksa diş yüzünden mi :uhm: dili dışarda akşamdan beri, salya akıyor sürekli , dişlikleriyle kavga ediyo,

günaydın ule millet, bugün bu sıpada bişiy keşfettim, beeyeefendiye kaşıklan su içirdim ağzını açıyo hayret bişi sinir oldum, başka bişi vermeye kalktımmı delleniyo :mymeka: acaba suyu kaşıkla versem de kaşığa alıştırsam mı dicem ama bu çocuk yemek yemeyi sevmiyo yav :çok üzgünüm:
KIZ LEYLOŞ SEN 2.Yİ YAKIN ZAMANDA DÜŞÜNÜON MU?
ACABA İLK 2. YADA 3. KİMİN OLCAK BAK MERAK ETTİM ŞİMDİdelikafadulden

benim olmuciiii kesin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bizde de vardı o özloşum, bebeklerde zaten doğunca göbek fıtığı oluyomuş, su fıtığı diyolardı sanırsam, sora sora geçiyomuş, bizim de dr geçer korkulcak bişi yok demişti, sanırsam geçti fisfisfis evet ya çift isim zor aslında, dün benim herüflen konuştuk, bu çocuğun iki ismini de kullanczamı biz dedi, heralde kullancaz dedim, e insanları nasıl alıştırcaz buna dedi, millet soruyo ismi ne diye, yusuf eymen diyorum, hemen yusufffff diye sevmeye başlıyolar, eymen gümbürtüye gidiyo, halbisem eymen daha karizmatik ilerde üniversite sınavlarına girerkene filen y.eymen kullanır herhal CADIARZU
yaaaaaaaaaaa dimek ööleee :jeyyar: olm o zaman biz kesin çok başarılı oluruz kaçarı yok, çünküm biz aslında 4 isimliyiz :roflol::roflol: yusuf eymen mustafa uğur :roflol::roflol: mustafa babamın adı, hamileykene çok heves ettiydi ismini koyalım diye ama ben oralı olmadım çünkü eşim bu sefer kendi babasının ismini koydurtmaya kalkabilirdi, zaten kaynımın oğlunun ismi ismet, yüz tane mi ismet olcek bi ailede, çok öncelerden karar aldıydık ne seninkilerden ne benimkilerden olsun diye, o yüzden öle kaldı, sora bende babamı kırmamak için kimliğe geçirmeyelim ama yusuf eymen musafa olsun hadi senimi kırcam dedim şakasına onla bile mutlu oldu yazık:roflol::roflol: soora da hastanede yatağıma uğur böcee gelmiş, hemşireler gördü aaa uğur böceee bu oğlanın göbek adı uuğur olsun dediler, bööleliklen yusuf eymen mustafa uğur olduk:roflol::roflol: başarı kaçınılmaz yani :lepi::lepi:
hayırlı cumalar ekim anneleri........

günaydın güzel bayanlarrrr, hayırlı cumalarrrrr

hayırlı cumalar yafriler, çakılım nöörüyon eyimin hoşmun, lahanabebek yafrim sen ekim anasımısın ge baam bura bi öpcem Şeniz

hee özledim anam da böölesini diil yav, terken fazla abartıyodu ondan kaydirigubbakcemile3 değişik derkene nasıl değişik bi anlat baam, sümüksü olmucimiş, detaylarını ver baam

hee özledim anam da böölesini diil yav, terken fazla abartıyodu ondan kaydirigubbakcemile3 değişik derkene nasıl değişik bi anlat baam, sümüksü olmucimiş, detaylarını ver baam

az bişey sümüksü gibi işte , tamamen değil de , offf nası anlatıyım yaw değişik işte , herzaman ki gibi değil ........inşallah basit bi üşütmedir , salı günü kontrole götürecem ama çok var daha :uhm:

canm diş durumları var mı? diş çıkarırken de ishal olurmuş annem öyle demişti:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…