2008 Ekim Anneleri

ben cıkıorum.kocam cıkmış alaydan.görmesin pc nin basında.iş yapıo süsü veriim puhahaaaa.jhayden görüşürük..angara yolcusu kalmasın haydeee kalkıo 1 2 angara angara

HADİ İİ YOLCULUKLAR CEMREYE İYİ BAK HASTA ETME ÇOCUĞU AĞLATMA
:a015:

oldu hanfendü 24 saat yayın yapalım burdan celen hanım gelsın gorsun dıee.
gıtme kızım sende erkenden:dilcikar:
uykum gelii anam ne edem :çok üzgünüm:
len celen sende sıl kızımın ftosunu.
tememdiiirr :lepi:

seni işbilen seni angarama selam söyle hayırlı yolculuklarrrrrrrrrrrrrr

hadı kıyı yolculuklarrrrrrrr..hayırlsıyla gıt gel ıns.

HADİ İİ YOLCULUKLAR CEMREYE İYİ BAK HASTA ETME ÇOCUĞU AĞLATMA
:a015:
tskrler kılsız kalasıcalar.korungacsız günler dileğimlen :lepi: lülülülülülü :roflol:

hadi anam ben çıkar kız uyurken çorvbasını koyum çıtır ben yokken resim koyma fururum heeeeeee halbukim sarı saçlarıonı merak ediydim ne yapım kısmet değiklmişşşşşşşşş
öptüm hepinizi ya

napiisiniz bacılar?
yine uykusuz bi gece geçirdik.yok bu oğlan huy etti artık geceleri uyumayacak:1no2:mıçına kazık girmiş gibi bağırıyo uykusunda.bu saate kadarda 1 s.uyudu...şuan sallıyom ayağımda söyleniyo bana
ya kızlar ben oğluşa yoğurt vermeyi kestim.zaten çok zor yiyodu..öğüre öğüre..sonra çok dikkat ettim yoğurt yediği günler çok kıvranıyo ve sanırım karnı ağrıyo:uhm:vermediğim zaman bişey yok.kendim mayaladım,babymix aldım hepsinde sonuç aynı..üff napsam ya çok ta yararlı biliyom ama verincede çocuk huysuzlaşıyofisfisfiskontrole gidince dr.a sorcam.ama şimdilik vermiyom.dün sebze püresine koydum 2 kaşık babymixinkini,nasıl öğürdü,gözünden yaşlar geldi.bizde kocişle yoğurt hastasıyız kime çektiki bu velet:mymeka:az önce de ilk kez tarhana çorbası verdim.ağladı yemediama pes etmek yok tarhana müptelası yapcam ilerleyen zamanlardahihoyyythihoyyyt
celen niye ankaraya gidiyoo?ben bu kısmı kaçırmışımkaydirigubbakcemile3hayırlı yolculuklar celencim.cemreyi öpüyorum

aşıya gidenler varmış:bbonömokoktan sonra aşı denince bile irkiliyom..şimdiden geçmiş olsun diyeyim.
çıtır bende boyatcam 1 ay sonra falan saçımı.nasıl bi renge boyattın bende görmedim fotonu ya.bidaha koy anam bizde görelim

aşımızı olduk geldik.şükür şimdilik bişi yok.ama hemşire artık ithal aşı kullanıyoz ateş ve huzursuzluk olmuyo dedi.birdahaki aşımız 9 ekimeydi.o gün doğum günümüz dedim o zaman pazartesi olsun dedi.ayy çok heyecanlandım.kızım 1 yaşına basacak yaa var mı bundan güzel bişi.doya doya kutlayacam.acısını çıkaracam geçmiş acılı senenin.
bu arada 7.600 grmız.boyumuz 65 1 cm uzamışız:uhm:baş çevremiz 42.bize demir damlası yeni verildi.6 aydan sonra anne sütü demir ihtiyacını karşılayamazmış.o yüzden yeni verdişler.
çıtırım kıyma için erken.bidahaki aya dedi.biz böyleyiz.aşıdan gelen kızlar.siz de yazın değerlerinzi.oldu mu canlarım. Şeniz

şimdi halasının babasının dayısınnın kızıma aldığı cicilerin resmini çekiyim de gönderem.tabi fotoğraf makinasını görümcecim götürmediyse.5 dk ya burdayım

bu arada hoşgeldin şimdiden ankaraya celencim

he çıtır biz de resim istiyoruz merak ettik delikafaduldendelikafadulden başımız mı kel :dilcikar:

geçmiş olsun canımcım.maşallah diyelim eylülümüze.hadi koy bakalım cicilerin resmini:dance:

fatoş benim zilli de yoğurt yemiyo, limonu daha çok seviyo, hıçkırınca limon damlatıyorum ya ağzına zevkle yiyo yoğurda da surat ekşitip duruyo , doktora dedim alışacak dedi, ara verdim şimdi yedirmiyorum , sonra yeniden deniyecem

ule bu veletler tam birbirleri için yaratılmış:roflol::roflol:
yoğurt yemezler,ikisininde reflüsü var,ikiside afacan,ikiside tv izlemeyi seviyosırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…