ben cıkıorum.kocam cıkmış alaydan.görmesin pc nin basında.iş yapıo süsü veriim puhahaaaa.jhayden görüşürük..angara yolcusu kalmasın haydeee kalkıo 1 2 angara angara
Bizde aşıya gidioz şimdi babası getirdi işyerime
görüşürüz
uykum gelii anam ne edem :çok üzgünüm:oldu hanfendü 24 saat yayın yapalım burdan celen hanım gelsın gorsun dıee.
gıtme kızım sende erkenden:dilcikar:
tememdiiirr :lepi:len celen sende sıl kızımın ftosunu.
seni işbilen seni angarama selam söyle hayırlı yolculuklarrrrrrrrrrrrrr
hadı kıyı yolculuklarrrrrrrr..hayırlsıyla gıt gel ıns.
tskrler kılsız kalasıcalar.korungacsız günler dileğimlen :lepi: lülülülülülü :roflol:HADİ İİ YOLCULUKLAR CEMREYE İYİ BAK HASTA ETME ÇOCUĞU AĞLATMA
:a015:
iyi yolculuklar celen , iyi bak cemreye hee
aşımızı olduk geldik.şükür şimdilik bişi yok.ama hemşire artık ithal aşı kullanıyoz ateş ve huzursuzluk olmuyo dedi.birdahaki aşımız 9 ekimeydi.o gün doğum günümüz dedim o zaman pazartesi olsun dedi.ayy çok heyecanlandım.kızım 1 yaşına basacak yaa var mı bundan güzel bişi.doya doya kutlayacam.acısını çıkaracam geçmiş acılı senenin.
bu arada 7.600 grmız.boyumuz 65 1 cm uzamışız:uhm:baş çevremiz 42.bize demir damlası yeni verildi.6 aydan sonra anne sütü demir ihtiyacını karşılayamazmış.o yüzden yeni verdişler.
çıtırım kıyma için erken.bidahaki aya dedi.biz böyleyiz.aşıdan gelen kızlar.siz de yazın değerlerinzi.oldu mu canlarım. Şeniz
he çıtır biz de resim istiyoruz merak ettik delikafaduldendelikafadulden başımız mı kel :dilcikar:
ne bilelim hiç görmedikki fotonu:dilcikar: belki kel:roflol::roflol:
fatoş benim zilli de yoğurt yemiyo, limonu daha çok seviyo, hıçkırınca limon damlatıyorum ya ağzına zevkle yiyo yoğurda da surat ekşitip duruyo , doktora dedim alışacak dedi, ara verdim şimdi yedirmiyorum , sonra yeniden deniyecem
geçmiş olsun canımcım.maşallah diyelim eylülümüze.hadi koy bakalım cicilerin resmini:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?