yok yok kesin ben olmadığımda koyarlar bi leylayı gördüm güzel hatun ne tekim başka kimseyi görmedim
aşıolmadık daha 4 te babamız gelcek ozaman
görmedim..senin hiç bi fotonu hemdee:çok üzgünüm:cıks saçlarımın resmini koymuştum sen görmemişin
benimkide beni delirtmek üzerebu sıpa beni delirtcek
maşallah eylül kızına 4. kıyafete bayıldım bende istiyommmmmmmmmmmmmmmmmmdelikafadulden
dimek öyle hemen bakım leyla albümlereeeeeeeeeee:sm_cool:
canım ben haziran ortasında geleceğim inşaallah.okullar tatil olunca.önce annemlere gideceğim sonra kayseriye gideceğim.annem mayıs başı gibi buraya gelecek beraber çankırıya gideceğiz.sonra eşim gelince kayseriye.Bendee en cok bulusma fotolarinizi koyacaniz gunu heycanla bekliyomm len meran bende buraya geldiginde bulusacamiz gun icin seviniyomm ne zaman geleceniz nihal sanada soruyoom ne zman geliyonuz
heee merancım canımız nasıl isterse öyle ederükk canını sıkma sennn :1hug:
benneyaptımkişşşş bizim isteklerimizin hiç önemi yokmu
eylülle tameri nisanı çekerizzz :lepi: kıskananlar çatlasınnnnn :sm_cool:
şekerim akşam feyza uyanınca bidaha gelemedim.zati bu ara çok sıkıntılıNihaal ordamisin hemserimm
kız nesi tuhaf geldi çok doğal ilk ekim anaları bulışmasını hepimiz görmek istiyoruz.zati hepimiz fotoğraf manyağıyız.sen ne koyarsan koy çok hevesle bakarız kaydirigubbakcemile3len herkes söyleyince sapıttım bende noluyoruz dediimm laelaelaelaelae kimse yanlış anlamasın bana çok tuaf geldii :1shok:
geçmiş olsun canım.aşımızı olduk geldik.şükür şimdilik bişi yok.ama hemşire artık ithal aşı kullanıyoz ateş ve huzursuzluk olmuyo dedi.birdahaki aşımız 9 ekimeydi.o gün doğum günümüz dedim o zaman pazartesi olsun dedi.ayy çok heyecanlandım.kızım 1 yaşına basacak yaa var mı bundan güzel bişi.doya doya kutlayacam.acısını çıkaracam geçmiş acılı senenin.
bu arada 7.600 grmız.boyumuz 65 1 cm uzamışız:uhm:baş çevremiz 42.bize demir damlası yeni verildi.6 aydan sonra anne sütü demir ihtiyacını karşılayamazmış.o yüzden yeni verdişler.
çıtırım kıyma için erken.bidahaki aya dedi.biz böyleyiz.aşıdan gelen kızlar.siz de yazın değerlerinzi.oldu mu canlarım. Şeniz
bu sıpa beni delirtcek
maşallah eylül kızına 4. kıyafete bayıldım bende istiyommmmmmmmmmmmmmmmmmdelikafadulden
dimek öyle hemen bakım leyla albümlereeeeeeeeeee:sm_cool:
canım ben haziran ortasında geleceğim inşaallah.okullar tatil olunca.önce annemlere gideceğim sonra kayseriye gideceğim.annem mayıs başı gibi buraya gelecek beraber çankırıya gideceğiz.sonra eşim gelince kayseriye.
şekerim akşam feyza uyanınca bidaha gelemedim.zati bu ara çok sıkıntılı
kız nesi tuhaf geldi çok doğal ilk ekim anaları bulışmasını hepimiz görmek istiyoruz.zati hepimiz fotoğraf manyağıyız.sen ne koyarsan koy çok hevesle bakarız kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım.
ne yapiiikii
ayy bayıldım cicilerinize..hepside çok güzel.güle güle giysin kızın canım
görmedim..senin hiç bi fotonu hemdee:çok üzgünüm:
benimkide beni delirtmek üzere
seninki napıyoo
du seni arkadaş listeme ekliim yoksam göremezsin albümümü
hayırdır ibolya noldu ki yine dellendin
abbaaaawwwwwwwwwwwwww münasebetsizliğin de bu kadarına pesssssss, 7 aydır regl yolu gözlerken şincik oluyorum hemi de hafta sonuna denk geldi yaw kötükedihüso
kız ibolya ben evin ortasına kullanmadığım bir yorgan attım orda döne döne oynuyor.azcık rahat ediyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?