2008 Ekim Anneleri

maşallah eylül kızına 4. kıyafete bayıldım bende istiyommmmmmmmmmmmmmmmmmdelikafadulden
dimek öyle hemen bakım leyla albümlereeeeeeeeeee:sm_cool:

eylül güle güle giysin cicilerini, ben de 3. ye bayıldım tam benim tarzım hem cıvıl cıvıl hemi de rahat :))

ayy bayıldım cicilerinize..hepside çok güzel.güle güle giysin kızın canım
cıks saçlarımın resmini koymuştum sen görmemişin
görmedim..senin hiç bi fotonu hemdee:çok üzgünüm:
bu sıpa beni delirtcek
benimkide beni delirtmek üzere
seninki napıyoo
maşallah eylül kızına 4. kıyafete bayıldım bende istiyommmmmmmmmmmmmmmmmmdelikafadulden

du seni arkadaş listeme ekliim yoksam göremezsin albümümü

biz geldik dr dan aşımızı da olduk 1yaşına kadar aşı yok ama 9.ay sonunda bi kontrole gelin ev yemeklerine başlatcam dedi
yarım kilo almışız 2cmde uzamışız 15gün sonra haftada 1gün tavuk 1gün balık başlıycaz.kıyma zaten günlük çorbasına eklenio ama bazen tavuk suyu koyuyoruz..
demirmiz de biraz eksikmiş damlaya başlattı sabah akşam 6damla

Son düzenleme:
Bendee en cok bulusma fotolarinizi koyacaniz gunu heycanla bekliyomm len meran bende buraya geldiginde bulusacamiz gun icin seviniyomm ne zaman geleceniz nihal sanada soruyoom ne zman geliyonuz
canım ben haziran ortasında geleceğim inşaallah.okullar tatil olunca.önce annemlere gideceğim sonra kayseriye gideceğim.annem mayıs başı gibi buraya gelecek beraber çankırıya gideceğiz.sonra eşim gelince kayseriye.

Nihaal ordamisin hemserimm
şekerim akşam feyza uyanınca bidaha gelemedim.zati bu ara çok sıkıntılı
len herkes söyleyince sapıttım bende noluyoruz dediimm laelaelaelaelae kimse yanlış anlamasın bana çok tuaf geldii :1shok:
kız nesi tuhaf geldi çok doğal ilk ekim anaları bulışmasını hepimiz görmek istiyoruz.zati hepimiz fotoğraf manyağıyız.sen ne koyarsan koy çok hevesle bakarız kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım.
bu sıpa beni delirtcek

ne yapiiikii

abbaaaawwwwwwwwwwwwww münasebetsizliğin de bu kadarına pesssssss, 7 aydır regl yolu gözlerken şincik oluyorum hemi de hafta sonuna denk geldi yaw kötükedihüso

baaa heç bakma öcü gibi bakiim orda kaydirigubbakcemile3

hayırdır ibolya noldu ki yine dellendin

yaaa biz çarşaf manyağıyız biliyonuz, kalorifer peteğine bağlıyom çarşafı öle sallıyom, neyse sallıyom sallıyom uyutuyom, yatağa yatırıldığını çakmasın diye çarşafla birlikte yatırıyom yatağa, yatağa yatırana kadar gık demiyo, çarşafı açıyım diorum bi bakıyorum bana sırıtıo, bende sinirimden gülüorum,ben gülüyom diye o da gülüyo, çığlık atıyo, debeleniyo beni al diye, dayanamıorum alıyorum ama uykusu da var huysuzluk yapıyo, bazen de tam uyuyo yarım saat geçmeden kalkıyo, ama hala uykusu var biraz önce yne denedim tam uyuttum yarım saat geçmedi ağlayarak uyandı, gittim baktım uykusu var gözlerini açamıyo, ağzına biberon tıktım eemerken uyandı, şimdi de yerde battaniyenin üzerinde, mız mız mız mız, kucağa alıyom yine mızmız, delietcek beni :mymeka:

eylülcüm cicileriniz çok güsel güle güle eskitin.ya kız çocuğu cicilerine bayılıom zati
mağazaya girince pembe pembe kız reyonlarına yöneliom sonra biz diğer taraftaydık die dönüom:1rolleyes:

abbaaaawwwwwwwwwwwwww münasebetsizliğin de bu kadarına pesssssss, 7 aydır regl yolu gözlerken şincik oluyorum hemi de hafta sonuna denk geldi yaw kötükedihüso

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 len ben doğurdum doğuralı her ay gelii yav şşşş bu arada kim ne cicisi almış kaçırdım ben orayı

sacımı boyatalı ıkı hafta oldu..ben burya yenı sacımı koymadımkı dahaa:uhm:

eylull fotoğrafları nasıl oyle coklu koydun ??
cicişlerınıxzz superr bayıldımm..gule gulegıysınn..,,

kız ibolya ben evin ortasına kullanmadığım bir yorgan attım orda döne döne oynuyor.azcık rahat ediyorum bende

Son düzenleme:
maşşallahhhh efekaanımıza , aynenbenim kız da böyle yan dönüp uyuyo, bi de ille sen yanına yatacan ama o sana poposunu dönüp de uyuyacak ( aynen anası , anası da kocasına arkasını dönmeden uyuyamiiii )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…