2008 Ekim Anneleri

maşallah,maşallah,maşallah41 kere maşallah

efekan maşallah oğlun çok tatlı hep böyle huzurla uyusun afacan

sağolun teyzeleri ah ah geceleride böyle uyusa yaaa nerdeeeeeeeekafamçokkarıştı
nese bunada şükür..
iboşum yaaa uykusu warsa neden uyumasınki..benimkide bi dönem öleydi gazı warmış yavrumun sora geçti seninkininde gazı olmasın:uhm:

geçmiş olsun canımm..maşallah kereme
abbaaaawwwwwwwwwwwwww münasebetsizliğin de bu kadarına pesssssss, 7 aydır regl yolu gözlerken şincik oluyorum hemi de hafta sonuna denk geldi yaw kötükedihüso
anaaa bende bugün 3.ayımı oluyom.şindik sana sorayım diye oturdum pc başına.hani olamıyodum ne yaptın dr.a gittinmi diyekaydirigubbakcemile3kırkımız karıştı görüyonmuu...olsun canım ol da h.sonuna gelsin boşver biz tiroidli karılara regl olamamak hiç yaramıyo:bbo:
teyzeleri bakın oğlum ne tatlı uyuyoo maşallah deyin ama

maşallaaaah ben onun uyumasından çok yaprak sarması gibi parmaklarına bayıldım..benim oğlanında öyle tombik ve büyük barnakları var.yalayıp yutasım geliyo.maşallah tekrar tekrar

hhee benim oğlumun parnakları dolma gibi tıpkı anasınınkiler gibi oysa çok dua etmiştim parnakları babasına benzesin die..küçükken şirin ama büyüyünce güzel durmuo..yani estetikle düzelceni bilsem kendi parmaklarımı yaptırırdım okadar yani..
babasıda çok dua etmişti kulakları baa benzesindie ama maalesef babası gibi kepçe kulaklıkaydirigubbakcemile3

:asigim: :asigim:yaw planlarım vardı :icecream: ama neyse bu daha önemli :içelim:
h.sonu özel bi gün heralde evlilik yıldönümü filan mı:asigim:
saol teyzesi

bizde kepçe kulaklıyız lülülülülülü babasına çekmiş herşeyi olduğu gibi kulakları da
fil kulağı gibi aşağı devrilio kulakları sırnaşık şey

he heeekaydirigubbakcemile3 benimde eşim kepçe..mutlaka oğlan da kepçe olur ilerde şimdi pek bişey yok ama..bizim karı koca parmaklarımız ince ve uzun ama benim ablamınkiler aynı yağızın parmaklarıkaydirigubbakcemile3teyzeye benzemiş yanii
ama erkek adamda büyük el güzel olur be boşver nazik olmasın o ellerle askerlik yapcak daha onlarsenağlama

annammmm fatoşum şu minnacıklar büyüyecekler deee asker olacaklar hemi :1shok: pek bi duygulandım vallahi yaaaa senağlama

Feyza cok tatli yaa bayagidir yeni resimleri gormemistik buyumuss masallah bizim cadi daha donmuyoo aferim feyzaya
Efe kaanda cok tatli uyuyoo maslahh doma barnaklarinaa hehee optum mucuk mucukk

kızlar selammm...
bugün de bizim halayımıza buyurun bakalım.:teytey::teytey::teytey:.. kızımın yarı yaşı kutlu olsun.. akşama kutlamayı düşünüoruz..:dance:

kontrole de gittik.. 750 gr almış bu ay boyu da 1 cm uzamış... ayrıca sıkı durun 2 DıŞıMıZ ÇIKMIŞ... yeni patlamış.. anam ben nasıl farketmedi..klava: doktorumuz fark etti diş annesi oldum hediyesi diğer ay dedi.. ulenn ben hiç anlamadım ne zaman çıkardı bu çocuk dişi... :uhm:maşallahhh..

herüfüm bugün doktora gittiydi, dişindeki dolgu düşmüş, bi de horlama testi içün randevu neyin alıciydi, erken geldi eve, bende bubasına fıydırdım sıpamı :jeyyar:
teyzeleri bakın oğlum ne tatlı uyuyoo maşallah deyin ama

hey maşallah topacıma, uyusun da büyüsün ninni, tıpış tıpış yürüsün ninni, allahım nazarlardan korusun yarappimmmmmm
ay benimki de tam tersi, ben yan yatırıorum sora bi bakıyorum düz yatmış kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hatta benimkisi dozu artırdı, nadir de olsa yan yatıyo, yan yatarkene de yay şeklinde yatıyo, kafasıyla ayaklarını geriye atmış bi şekilde, bigün bi yeri tutulcek yavkaydirigubbakcemile3
amannnn yok biz hemen hemen hergün böleyiz zaten, çok nadirdir uzun uyuduğumuz, sabah olcak diye ödüm kopuyo valla kaydirigubbakcemile3 oda çok güzel güneş görüo, perdeyi kapalı tutuyorum ama yine de sızıyo içeriye, aydınlık oluyo yani, acaba diorum ondan mı, gece güzel uyur çünkü:uhm:
ay çok güldüm allah sizi netmesin :roflol::roflol: benim sıpanın sağ kulağı az daha baa çekiyodu ama son anda sıyırdık kaydirigubbakcemile3
ay ivet yaaa allah ömür verirse onları da görcez dimisenağlamasenağlama allahım acılarını göstertmesin inşallah :Saruboceq:

maşllah bebeğimeeeee allah nazarlardan saklasınnnn , iki dişi birden nasıl farketmedin lenn :mymeka: ama demek sıkıntılı olmadı , inşallah biz de kolay atlatırız :Saruboceq:

anaaaaaaa ne ara yav:1shok: ama iyi olmuş aslında, sorunsuz atlatmışınız ne güzel, yav bi de iki diş birdenmi çıkmış o nasıl olii yav:uhm: şş bu arada diş annesinde nne hediye alıciyniz, sipariş vereydiniz yavkaydirigubbakcemile3

maşllah bebeğimeeeee allah nazarlardan saklasınnnn , iki dişi birden nasıl farketmedin lenn :mymeka: ama demek sıkıntılı olmadı , inşallah biz de kolay atlatırız :Saruboceq:
valla bende anlamadım arada ağzını açıp bakmaya çalışıyordum ama göremeddim mi ki.. bir de huyu filan değişmediydi çocuğun.. darısı başınıza..

yokkk len diş annes, bize alcakmış..:lepi:

dbestle meran sizi de hiç özlemedik ki :dilcikar: eminim sütişin muhteşem tatlılarını da mideye indirmişinizdir ama biz hiç kıskanmadık ki :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…