maşallah,maşallah,maşallah41 kere maşallah
maşşallahhhh efekaanımıza , aynenbenim kız da böyle yan dönüp uyuyo, bi de ille sen yanına yatacan ama o sana poposunu dönüp de uyuyacak ( aynen anası , anası da kocasına arkasını dönmeden uyuyamiiii )
efekan maşallah oğlun çok tatlı hep böyle huzurla uyusun afacan
abbaaaawwwwwwwwwwwwww münasebetsizliğin de bu kadarına pesssssss, 7 aydır regl yolu gözlerken şincik oluyorum hemi de hafta sonuna denk geldi yaw kötükedihüso
keşke ben de olsaydım da hafta sonu olsaydıkafamçokkarıştı
geçmiş olsun canımm..maşallah keremebiz geldik dr dan aşımızı da olduk 1yaşına kadar aşı yok ama 9.ay sonunda bi kontrole gelin ev yemeklerine başlatcam dedi
yarım kilo almışız 2cmde uzamışız15gün sonra haftada 1gün tavuk 1gün balık başlıycaz.kıyma zaten günlük çorbasına eklenio ama bazen tavuk suyu koyuyoruz..
demirmiz de biraz eksikmiş damlaya başlattı sabah akşam 6damla
anaaa bende bugün 3.ayımı oluyom.şindik sana sorayım diye oturdum pc başına.hani olamıyodum ne yaptın dr.a gittinmi diyekaydirigubbakcemile3kırkımız karıştı görüyonmuu...olsun canım ol da h.sonuna gelsin boşver biz tiroidli karılara regl olamamak hiç yaramıyo:bbo:abbaaaawwwwwwwwwwwwww münasebetsizliğin de bu kadarına pesssssss, 7 aydır regl yolu gözlerken şincik oluyorum hemi de hafta sonuna denk geldi yaw kötükedihüso
teyzeleri bakın oğlum ne tatlı uyuyoo maşallah deyin ama
h.sonu özel bi gün heralde evlilik yıldönümü filan mı:asigim::asigim: :asigim:yaw planlarım vardı :icecream: ama neyse bu daha önemli :içelim:
saol teyzesigeçmiş olsun canımm..maşallah kereme
anaaa bende bugün 3.ayımı oluyom.şindik sana sorayım diye oturdum pc başına.hani olamıyodum ne yaptın dr.a gittinmi diyekaydirigubbakcemile3kırkımız karıştı görüyonmuu...olsun canım ol da h.sonuna gelsin boşver biz tiroidli karılara regl olamamak hiç yaramıyo:bbo:
maşallaaaah ben onun uyumasından çok yaprak sarması gibi parmaklarına bayıldım..benim oğlanında öyle tombik ve büyük barnakları var.yalayıp yutasım geliyo.maşallah tekrar tekrar
hhee benim oğlumun parnakları dolma gibi tıpkı anasınınkiler gibi oysa çok dua etmiştim parnakları babasına benzesin die..küçükken şirin ama büyüyünce güzel durmuo..yani estetikle düzelceni bilsem kendi parmaklarımı yaptırırdım okadar yani..
babasıda çok dua etmişti kulakları baa benzesindie ama maalesef babası gibi kepçe kulaklıkaydirigubbakcemile3
hhee benim oğlumun parnakları dolma gibi tıpkı anasınınkiler gibi oysa çok dua etmiştim parnakları babasına benzesin die..küçükken şirin ama büyüyünce güzel durmuo..yani estetikle düzelceni bilsem kendi parmaklarımı yaptırırdım okadar yani..
babasıda çok dua etmişti kulakları baa benzesindie ama maalesef babası gibi kepçe kulaklıkaydirigubbakcemile3
h.sonu özel bi gün heralde evlilik yıldönümü filan mı:asigim:
teyzeleri bakın oğlum ne tatlı uyuyoo maşallah deyin ama
maşşallahhhh efekaanımıza , aynenbenim kız da böyle yan dönüp uyuyo, bi de ille sen yanına yatacan ama o sana poposunu dönüp de uyuyacak ( aynen anası , anası da kocasına arkasını dönmeden uyuyamiiii )
sağolun teyzeleri ah ah geceleride böyle uyusa yaaa nerdeeeeeeeekafamçokkarıştı
nese bunada şükür..
iboşum yaaa uykusu warsa neden uyumasınki..benimkide bi dönem öleydi gazı warmış yavrumun sora geçti seninkininde gazı olmasın:uhm:
h.sonu özel bi gün heralde evlilik yıldönümü filan mı:asigim:
saol teyzesi
bizde kepçe kulaklıyız lülülülülülü babasına çekmiş herşeyi olduğu gibi kulakları da
fil kulağı gibi aşağı devrilio kulakları sırnaşık şey
he heeekaydirigubbakcemile3 benimde eşim kepçe..mutlaka oğlan da kepçe olur ilerde şimdi pek bişey yok ama..bizim karı koca parmaklarımız ince ve uzun ama benim ablamınkiler aynı yağızın parmaklarıkaydirigubbakcemile3teyzeye benzemiş yanii
ama erkek adamda büyük el güzel olur be boşver nazik olmasın o ellerle askerlik yapcak daha onlarsenağlama
kızlar selammm...
bugün de bizim halayımıza buyurun bakalım.:teytey::teytey::teytey:.. kızımın yarı yaşı kutlu olsun.. akşama kutlamayı düşünüoruz..:dance:
kontrole de gittik.. 750 gr almış bu ay boyu da 1 cm uzamış... ayrıca sıkı durun 2 DİŞİMİZ ÇIKMIŞ... yeni patlamış.. anam ben nasıl farketmedi.. klava: doktorumuz fark etti diş annesi oldum hediyesi diğer ay dedi.. ulenn ben hiç anlamadım ne zaman çıkardı bu çocuk dişi... :uhm:maşallahhh..
kızlar selammm...
bugün de bizim halayımıza buyurun bakalım.:teytey::teytey::teytey:.. kızımın yarı yaşı kutlu olsun.. akşama kutlamayı düşünüoruz..:dance:
kontrole de gittik.. 750 gr almış bu ay boyu da 1 cm uzamış... ayrıca sıkı durun 2 DİŞİMİZ ÇIKMIŞ... yeni patlamış.. anam ben nasıl farketmedi.. klava: doktorumuz fark etti diş annesi oldum hediyesi diğer ay dedi.. ulenn ben hiç anlamadım ne zaman çıkardı bu çocuk dişi... :uhm:maşallahhh..
valla bende anlamadım arada ağzını açıp bakmaya çalışıyordum ama göremeddim mi ki.. bir de huyu filan değişmediydi çocuğun..maşllah bebeğimeeeee allah nazarlardan saklasınnnn , iki dişi birden nasıl farketmedin lenn :mymeka: ama demek sıkıntılı olmadı , inşallah biz de kolay atlatırız :Saruboceq:
anaaaaaaa ne ara yav:1shok: ama iyi olmuş aslında, sorunsuz atlatmışınız ne güzel, yav bi de iki diş birdenmi çıkmış o nasıl olii yav:uhm: şş bu arada diş annesinde nne hediye alıciyniz, sipariş vereydiniz yavkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?