valla bende anlamadım arada ağzını açıp bakmaya çalışıyordum ama göremeddim mi ki.. bir de huyu filan değişmediydi çocuğun..darısı başınıza..
yokkk len diş annes, bize alcakmış..:lepi:
yaaa demiisenağlamainşallah Allah o günleri gösterirse:Saruboceq:annammmm fatoşum şu minnacıklar büyüyecekler deee asker olacaklar hemi :1shok: pek bi duygulandım vallahi yaaaa senağlama
ay ivet yaaa allah ömür verirse onları da görcez dimisenağlamasenağlama allahım acılarını göstertmesin inşallah :Saruboceq:
kızlar selammm...
bugün de bizim halayımıza buyurun bakalım.:teytey::teytey::teytey:.. kızımın yarı yaşı kutlu olsun.. akşama kutlamayı düşünüoruz..:dance:
kontrole de gittik.. 750 gr almış bu ay boyu da 1 cm uzamış... ayrıca sıkı durun 2 DİŞİMİZ ÇIKMIŞ... yeni patlamış.. anam ben nasıl farketmedi.. klava: doktorumuz fark etti diş annesi oldum hediyesi diğer ay dedi.. ulenn ben hiç anlamadım ne zaman çıkardı bu çocuk dişi... :uhm:maşallahhh..
Citir kukla guzel olmuss ldun bende parmak kukla ördüm hacere ama daha goz agiz felan yapmadim zaman olmadii hacer cok seviyoo boyle oyuncaklarini konusturuyorum komik sesle bayiliuyoo aklima geldi dun ördüm ama sadece parmagina geciriliyoo buda guzel fikir
Citir kukla guzel olmuss ldun bende parmak kukla ördüm hacere ama daha goz agiz felan yapmadim zaman olmadii hacer cok seviyoo boyle oyuncaklarini konusturuyorum komik sesle bayiliuyoo aklima geldi dun ördüm ama sadece parmagina geciriliyoo buda guzel fikir
dbestle meran sizi de hiç özlemedik ki :dilcikar: eminim sütişin muhteşem tatlılarını da mideye indirmişinizdir ama biz hiç kıskanmadık ki :dilcikar:
ne yani çokmu yediriyomuşum çok yediriyosam bunun az sınırı ne 1 kaşıkmı benim kızım anca 30 60 arası yiytyo yeşil mıçıy anlamadım terken nerdesinnnnnnnnnnnnnn
Ayy cok sevindimm yaa yari yasiniz da kiutlu olsun :teytey::teytey: ya bizimkide insallah sorunsuz cikar ayy bi ciksaydi heveslendimm arikan memeni isiriyomuu aciyo mu bidee bu dis annesi dediginiz disini goren kimsemi olii bizdede ilk disi goren hediye alir ama dis annesi demiyoduk erkek goruncede dis babasimi oluyoo bide annem kardesimin ilk disi cikinca dis bugdayi kaynatmisti komsulara dagitmistik komsularda tabagi bos vermiyodu icine bebege hediye corap patik gibi kucuk hediyelerle geri veriyolardi boyle bi adet vardi
abowww benim takvimim gitmiş kim yedi benim takvimi he söleyin dövmicem valla
bu arada arıkancıım yeni dişleriniz ve yarı yılınız hayırlı olsun kıss iki dişi nasıl farkedemedin acep görünmiyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?