2008 Ekim Anneleri

Ayy cok sevindimm yaa yari yasiniz da kiutlu olsun :teytey::teytey: ya bizimkide insallah sorunsuz cikar ayy bi ciksaydi heveslendimm arikan memeni isiriyomuu aciyo mu bidee bu dis annesi dediginiz disini goren kimsemi olii bizdede ilk disi goren hediye alir ama dis annesi demiyoduk erkek goruncede dis babasimi oluyoo bide annem kardesimin ilk disi cikinca dis bugdayi kaynatmisti komsulara dagitmistik komsularda tabagi bos vermiyodu icine bebege hediye corap patik gibi kucuk hediyelerle geri veriyolardi boyle bi adet vardi

annammmm fatoşum şu minnacıklar büyüyecekler deee asker olacaklar hemi :1shok: pek bi duygulandım vallahi yaaaa senağlama
yaaa demiisenağlamainşallah Allah o günleri gösterirse:Saruboceq:
ay ivet yaaa allah ömür verirse onları da görcez dimisenağlamasenağlama allahım acılarını göstertmesin inşallah :Saruboceq:

amiiiinnnn..inşallah görürüz canımsenağlama

geldim ben de halayaaa:teytey::teytey:yarı yaşınız kutlu olsuunn
dişlerinizde hayırlı olsun.demek sen farketmedin?acaba bende bakıyom bişey yok ya dr.a gitsem anlarmı çıkıp çıkmyacağını...off hiç bu kadar huysuz olmamıştı bu çocuk..gerçekten sorunsuz çıkarmış olmanız çok güzel

veleti zorla uyuttum,uyandı şimdi.gidip bişeyler yedireyim.durmuyo

kızlar maşalı raptıyeler vardır ya hanı...işte noktalı yerlerden kolları bacakları bırlestırmek ıcın bu raptıyelerden kullanın kurbagayı yapmak ıcın.istediğiniz gıbı boyayın ya da kumaş vs.. artık materyel ıle susleyıp cekıcı hale getırın.masa raptıye sayesınde kollar ve bacaklar harekt edeblecek.

Citir kukla guzel olmuss ldun bende parmak kukla ördüm hacere ama daha goz agiz felan yapmadim zaman olmadii hacer cok seviyoo boyle oyuncaklarini konusturuyorum komik sesle bayiliuyoo aklima geldi dun ördüm ama sadece parmagina geciriliyoo buda guzel fikir

canım ormene hıc gerek yok.ben sana cesıtlı karakter orneklerı gondereyım ..

ya da eskımıs eldıvenlerı kullanabılırsın..

zürafa..
bıtmıs halı asagıda var bunuda kese kagıdandan yapabılırısnız ya da ıstediğiniz her sekılde kullanın..

daha sonra paylaşmaya devam edıcem kızlar..görüşürüsss smdılık..öptümm sızı

celenle sanırım yarın görüşceklerdi , bugün başbaşa görüşceklerdi ...... konuşcak bişey bulamazlarmış :roflol: evlerine dönünce netten yazışmaya karar verirlermiş :roflol:

herkesler gitmiş ben de gidiyim bari, gece bol bol kaynatın da sabah okuyamayım e mi

ne yani çokmu yediriyomuşum çok yediriyosam bunun az sınırı ne 1 kaşıkmı benim kızım anca 30 60 arası yiytyo yeşil mıçıy anlamadım terken nerdesinnnnnnnnnnnnnn

ben ek gıdaya geçtikten sonra kaka renginin hükmü kalmaz diye biliyorum çünkü yedirdiklerimize göre mıçıyorlar mesela sebze püresi falan yediğinde yeşil ve taneli oluyo bazende sarı benim oğlum hala 4-5 defa mıçıuyo içinde durmuyo yedikleri

kızlar oğlumun göğsü hışır hışır ötüyo çok üzgünüm doktora gittik çok fena öksürüyodu alerjikmiş bahar geldiği için sık görülüyormuş zaditen diye bir şurup verdi hem iştah açıcıymış hemde alerjisi için birde süper uyutuyor oğlumun son günlerde aşırı bir iştahsızlığı vardı hastalıktanmış yine biberon almıyor ama kaşık mamalarını devam mamasıyla yapıyorum onları yiyor sebze püresinide 90lık mamadan yapıyorum çok şükür yiyor doktorumuzda 4-5 saatte bir besle dedi ama ben 3 saatte bir veriyorum çok şükür ilk defa dün gece uyurken biberon aldı ama sağı solu belli olmuyo bazende almıyor

kim kimle buluşuyo noluyo yaaaa

kızlar bebişlere çilek verebiliyormuyuz ben 2 gündür çilek ve muzu karıştırıp veriyorum acaba bir sakıncası olurmu

ahanda ben geldim oh beeee:sm_cool::sm_cool:
beni öslediniz mi bakıım:çok üzgünüm: yaw ben sizzi çok ösledim evde bunalıma girceydim pc boş boş yattı
dile kolay en son 4 nisan da girmişim rekor mu ne:lepi:
şimdik niye gelmediğimi yaayım da kızmayın anacım
bizim lojmanda internet ortaktı ama sinyal ayıf oluyımış o yüden herkes tek hat çeksin diyerekten interneti kapattık bugün de bize yeni hat bağlandı:dance::dance:
şimdik bu arada ne yaaptıımı kısaca özetliim sonra sabrım geldikçe geçmişe bakacayım

öncelikle bir haftadır gündüzlerim sancılı gecelerim sıkıntılı eray bey diş mi çıkaracak ne gece bi uyanıyo avazı çıktığı kadar ağlaya çığıra hatta bi gece pes ettük kocişle araba turuna çıktık saat 4 e mi geliyodu ne üzerimde saten pijamayla da pek seksü bi yolcluk oldu ama o an göz ne zeküs göriyi ne başka bişii
neyse dr a gittik geceleri yatmadan minoset veriyom ağrıyı dindirsin diye dün gece işe yaradı gibi gene çok kalktı ama en azından iki pış pışla ykyu açmadan yudu

neyse sonracııma kıymalı tarhana- mercimek- sütlü kabak- tavk sl şehriyeli sebze çorbalarına başladık pek seviyi kerata içine de birer dilim cici bebe ekmeği koyuyom pek bi güel oluyo sıpacanımın içemediğini ben tulayıp içiyomcokacimcoookyerimseniben

bu arada nihayet regl oldum

bi de eray artık desteksiz oturuyoo 9.2 kilo 71 cm o oturmıcakta ben mi oturcam zatikaydirigubbakcemile3

neyse sanırsam bu kadar bnlar dışında bi ekşınımız yok umarım sizde de hep güzel ekşınlar olmuştur bu arada kötü ekşın olmasınnkötükedihüso

hadi bi geçmişe uzanıyıııım bari gelicem yine ona göree:enbuyukkk:

sağol canım.. burada da diş dirgiti denir yaparız bizde biraz daha çıksında..
ayrıca kızlar elaaa bi ağladı şimdi anlatamam. dişin sancıs yeni mi başlıyo yoksa..:çok üzgünüm:

abowww benim takvimim gitmiş kim yedi benim takvimi he söleyin dövmicem valla

bu arada arıkancıım yeni dişleriniz ve yarı yılınız hayırlı olsun kıss iki dişi nasıl farkedemedin acep görünmiyi mi

biri çıkmış da diğeri de bugün yarın patlar dedi.. anamm bende kızdım kendime ne bilim çocukta bi değişiklik olmayınca..klava:

aşıdan geliyoz kuzum ağladı yattı 6200 olmuşuz şükür mevlam 6 kiloları bize gösterdi 63 cm olmuşuz kuzucum benim siz napıyız buluşma haberi varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…