Meraan gecmisi mi okuyoon hadilen burdaki killanan sayfalari birakta siz ne killattiniz anlat hele yaa
saol canım süperrim heeee Şeniz
merancığımla buluştukkkk oturduk konuştuk
çok tatlı çok güzel bir insan meran Şeniz
nisan çok cici ve çok güzel, akıllı bir kız görmeniz lazım küçük abla iştetamer de çok şirin çok uslu ve güleryüzlü bir bebek ikisi de çok ama çok datlular doyamadım :çok üzgünüm:
ama eylül dışarıda uyumaya alışık değil, çok uykusu geldi biz de tıpış tıpış geri döndük :çok üzgünüm:
bidaha istiyom bidahaaa :çok üzgünüm:
nerde buluştunuz?hiç kıskanmadım desem yalan olurrrrrrrrrrrrrlülülülülülü:sm_cool::dilcikar:
ee ne yaptınız baylıma?optimuma mı gittiniz,ne yediniz ne içtiniz,nisan lülüyü görünce ne yaptı,tamer kıskanmadı mı ya da lülü kıskanmadı mı?amannn canım sıkıldı bea.ben neden gelemiyorum.üffffffffffffffff.keşke araba kullanmayı bilseydim.keşke ehliyetimin hakkını da verebilseydim.amaaa öğrenecem.inat oldu.yaz gelsin hele.
resim neyimde mi çekmediniz.ayy çıldıracam.ben çok resim çekerdim.mesela tamer nisan lülü hepsi ya yana,sonracıma tamer lülü yanyana.sonra siz ikiniz yanyana.ohooo.bari cerenle çekin karılar.
geçmişi okuyorum bi taraftançakıltaşım kulaklarımız çınlayama başlar onlar buluşunca demişş kaydirigubbakcemile3 burdan konuşmadık sırnaşık şey
bebişleri sevdikk oo çirkiiiiiiin lülüyüü sevdim dbestte tameri nisan sevdii muhabbet ettik ama burayla ilgili hiiç bişey konuşmadııkk delikafadulden lülüü öylee şirinkii nasıl nlatsam bilmioruum wallahii özleyeceğimm çok şeker bişee maşallahhh deyiinn haaçok sevecen annesi gibii çok mutluyum onlarla tanıştığım içinn :asigim:
öptimumda buluştuuk :lepi:
yok yok öptimumm orasıı babam öyle dii kaydirigubbakcemile3optimum olmasın o kaydirigubbakcemile3
ben geldimmmm
canımın içi merancımmmm gell öpüjemmmm özledim bileeee Şeniz Şeniz
yavruların napıyolar valla çok sevdim seni yaaa sen de beni sevdin mi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
merannnn resim koyayım mıııı izin veriyon muuuu :sm_cool:
yok yok öptimumm orasıı babam öyle dii kaydirigubbakcemile3
sevmez olurmuyum yavruss :asigim: senin güleryüzünü sevmeyenin alnını karışlarım bennklava:
senden sonra bi mağazaya girdim nisana ve sudenaza tütü aldımm çok tatlıı oldularr delikafadulden eve gelince senin aldığın cicilerii de denedikk kuzularaa çok güseell oldu teyzesii tam olduu ellerine sağlııkk çok yakıştıı Şeniz nisan lülü yü çok sevmiş anneme anlatıordu az önce delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?