2008 Ekim Anneleri

Meraan gecmisi mi okuyoon hadilen burdaki killanan sayfalari birakta siz ne killattiniz anlat hele yaa

geçmişi okuyorum bi taraftan çakıltaşım kulaklarımız çınlayama başlar onlar buluşunca demişş kaydirigubbakcemile3 burdan konuşmadık sırnaşık şey
bebişleri sevdikk oo çirkiiiiiiin lülüyüü sevdim dbestte tameri nisan sevdii muhabbet ettik ama burayla ilgili hiiç bişey konuşmadııkk delikafadulden lülüü öylee şirinkii nasıl nlatsam bilmioruum wallahii özleyeceğimm çok şeker bişee maşallahhh deyiinn haa çok sevecen annesi gibii çok mutluyum onlarla tanıştığım içinn :asigim:

nerde buluştunuz?hiç kıskanmadım desem yalan olurrrrrrrrrrrrrlülülülülülü:sm_cool::dilcikar:

ee ne yaptınız baylıma?optimuma mı gittiniz,ne yediniz ne içtiniz,nisan lülüyü görünce ne yaptı,tamer kıskanmadı mı ya da lülü kıskanmadı mı?amannn canım sıkıldı bea.ben neden gelemiyorum.üffffffffffffffff.keşke araba kullanmayı bilseydim.keşke ehliyetimin hakkını da verebilseydim.amaaa öğrenecem.inat oldu.yaz gelsin hele.

resim neyimde mi çekmediniz.ayy çıldıracam.ben çok resim çekerdim.mesela tamer nisan lülü hepsi ya yana,sonracıma tamer lülü yanyana.sonra siz ikiniz yanyana.ohooo.bari cerenle çekin karılar.

canım aklıma lülününn tatlılığında ve dbestinn güleryüzünden başka birşey gelmiyor :asigim:

resim neyimde mi çekmediniz.ayy çıldıracam.ben çok resim çekerdim.mesela tamer nisan lülü hepsi ya yana,sonracıma tamer lülü yanyana.sonra siz ikiniz yanyana.ohooo.bari cerenle çekin karılar.

resim çektikk çektiikk delikafadulden

ben geldimmmm

canımın içi merancımmmm gell öpüjemmmm özledim bileeee Şeniz Şeniz

yavruların napıyolar valla çok sevdim seni yaaa sen de beni sevdin mi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aa elanın dişii çıkmışş hemde 2 tanee maşallahhh maşallahhh 6.ayınıda doldurmuş halayy varmışş uleee :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

selam kızlar ...benim net gene gitti valla çok problemli sakın conecvk kart falan almayınn..10 gün kullandık 200 lira fatuıra ödedikj..eltimden giriyorum şimdi taşınma işlerim var halledim tt net bahlatıcam hepinizi öpüyorum yeğenlerime iyi bakın:1hug:

optimum olmasın o kaydirigubbakcemile3
yok yok öptimumm orasıı babam öyle dii kaydirigubbakcemile3
ben geldimmmm

canımın içi merancımmmm gell öpüjemmmm özledim bileeee Şeniz Şeniz

yavruların napıyolar valla çok sevdim seni yaaa sen de beni sevdin mi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sevmez olurmuyum yavruss :asigim: senin güleryüzünü sevmeyenin alnını karışlarım benn klava:
senden sonra bi mağazaya girdim nisana ve sudenaza tütü aldımm çok tatlıı oldularr delikafadulden eve gelince senin aldığın cicilerii de denedikk kuzularaa çok güseell oldu teyzesii tam olduu ellerine sağlııkk çok yakıştıı Şeniz nisan lülü yü çok sevmiş anneme anlatıordu az önce delikafadulden

bu arada bamyam düm 6. ayını doldurdu..65 cm 7400 gr..iyi heralde kız celen haziranda istanbuldayıom olcayla senle buluşalım bizde ...kaydirigubbakcemile3

güle güle giysin yavrularrr beğenmenize çok sevindimm Şeniz
biz de senin aldığın kıyafeti lülüye giydirdik eteğin altında bacaklar çıplacık aman pek hoşuna gitti pek yakıştı çok teşekkür ederiz zahmet etmişsin

ben de nisana bayıldım maşallah çok güzel çok akıllı uslu bir kız inşallah benim lülüm de onun gibi olur

selaymün hello
büyük buluşma gerçekleşmiş çok sevindim adınıza....meran, dbest e bi resim beklioz artık baskı yapmak gibi olmasın da

bugün bişi öğrendim.yatarak emziren anneler çocuklarının başına yastık koysunlar.yoksa otit oluyolarmış.duyurulur.bunu öğrendiğim çok iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…