saol canım süperrim heeee Şeniz
merancığımla buluştukkkk oturduk konuştuk
çok tatlı çok güzel bir insan meran Şeniz
nisan çok cici ve çok güzel, akıllı bir kız görmeniz lazım küçük abla iştetamer de çok şirin çok uslu ve güleryüzlü bir bebek ikisi de çok ama çok datlular doyamadım :çok üzgünüm:
ama eylül dışarıda uyumaya alışık değil, çok uykusu geldi biz de tıpış tıpış geri döndük :çok üzgünüm:
bidaha istiyom bidahaaa :çok üzgünüm:
ELA 6 AYLIK OLMUŞŞŞŞŞ :teytey: :teytey: :teytey:
geçmişi okumayı biitiremedim malum merancığımla buluştuk ya çok birikmiş :dilcikar::roflol: halay çektiniz mi bilmiyorum ama ben de kendi kendime halay çekerimmm :dilcikar:
YARI YAŞIN KUTLU OLSUN ELAAAAAAAA :teytey: :teytey:
leylaaa sen kahvaltı veriyordun demi şeker.. veriyosan doktor bana kaşık maması ile hazırla dedi.. bu kaşık maması milupanın devam maması de mi.. yoksa hani üzerinde kahvaltı yazıyoo tahıllı filan o mu..
leylaaaaaaaaa
merak etmiyon mu leynnnn kaydirigubbakcemile3
Evet veriyodumm canim ben bebelecin balli irmiklisini biraz sivi bi sekilsde yapiyom icine biskuvi yumurta sarisi peynir koyuyom peynirle yumurta iki protein ayni anda verme agir olur dediler bazen ayni anda veriyom bazen tek tek aman sipa yese herbisey yapacamda milupaninda portakal pirinc misirlimi ney vardi oda guzelmis daha denemedik
19 sayfa kıllatmışsınız eferumm ulee kaydirigubbakcemile3
Gell leen ozledik öpecemm Şeniz
Evet veriyodumm canim ben bebelecin balli irmiklisini biraz sivi bi sekilsde yapiyom icine biskuvi yumurta sarisi peynir koyuyom peynirle yumurta iki protein ayni anda verme agir olur dediler bazen ayni anda veriyom bazen tek tek aman sipa yese herbisey yapacamda milupaninda portakal pirinc misirlimi ney vardi oda guzelmis daha denemedik
ben onu bu hata kullanmaya başladım. benim oğluşum sevdi glaiba yiyor. yarasın yavrularımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?