2008 Ekim Anneleri

ben giremiyom kocacım gündüz çalışıyo eve geç geliyo sağolsun kuzumda yanından kalksam bile feryat figan kucak da kucak diye giremiyom daha doğrusu hergün moralim bozuk oluyo çok yorulduğum için ama pazartesi kocacım dinlenmeye geçiyo ve ben yine hep burda olacaaaaaam

geçmişi okuyamıyorum vaktim yok uyandı uyanacak zilli dbest meranla buluştunuz galiba çok sevindim yaa ne güzel keşke imkanımız olsa da hep beraber buluşabilsek daha güzel olur bence daha zevkli olur bakalım kısmet belki bir gün buluşuruz

aaa çok sevindim buluşmanıza.. süper olmuş..:lepi:

ben gidiyoooom daha yemeğim bile yok akşama ekmek arası tuz mu yesek acaba daha kolay ne varki ya da bırakim bugün kızım yapsın yemeğimizi

ELA 6 AYLIK OLMUŞŞŞŞŞ :teytey: :teytey: :teytey:

geçmişi okumayı biitiremedim malum merancığımla buluştuk ya çok birikmiş :dilcikar::roflol: halay çektiniz mi bilmiyorum ama ben de kendi kendime halay çekerimmm :dilcikar:

YARI YAŞIN KUTLU OLSUN ELAAAAAAAA :teytey: :teytey:

kızlar biz bu akşam yemeğe dawetliyiz şimdi çıkıom..
şu buluşmanın detaylarını gelince okicam artık..çok kıllatmayın

teşekkür ederiz teyzesi ELAAAAA da abla oldu artık.. sensiz halay olur mu..:teytey:

Son düzenleme:
leylaaa sen kahvaltı veriyordun demi şeker.. veriyosan doktor bana kaşık maması ile hazırla dedi.. bu kaşık maması milupanın devam maması de mi.. yoksa hani üzerinde kahvaltı yazıyoo tahıllı filan o mu..

Evet veriyodumm canim ben bebelecin balli irmiklisini biraz sivi bi sekilsde yapiyom icine biskuvi yumurta sarisi peynir koyuyom peynirle yumurta iki protein ayni anda verme agir olur dediler bazen ayni anda veriyom bazen tek tek aman sipa yese herbisey yapacamda milupaninda portakal pirinc misirlimi ney vardi oda guzelmis daha denemedik

......

Son düzenleme:
Ayy ödümü kopardi sipacan ben odadaydim haceri mutfaga mama sandaltyesine oturttuydum pat pat diye bi ses geldi ay aklim gitti ne olduysa diyom cadi onun deki tepsiyi cikarmis pat pat vuruyoo zilli onuda ogrendi hadi hayirlisi

ben onu bu hata kullanmaya başladım. benim oğluşum sevdi glaiba yiyor. yarasın yavrularımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…