noldu leyn kurudunuz muuuu kaydirigubbakcemile3
güzelliğimize dayanamadınız de miiiiiiiii :roflol:
bek şekil çıkmışınız aybalalar.valla daş gibin hatunlarsınız haaaa.bebişler de uyşmuşlar.artıkın bırakmayın birbirinizi valla
noldu leyn kurudunuz muuuu kaydirigubbakcemile3
güzelliğimize dayanamadınız de miiiiiiiii :roflol:
ela'ya hela demiş eşin ama iklim'e de kilim demesinler kaydirigubbakcemile3
tutarım tabiii :dilcikar: sen beni tanımamışsın :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
puhahaha gayseriliiiii Şeniz
ben annemlere gidince buluşalım özlemcim size yakın oturuyo annemler :lepi:
sen istedikten sonra koyarsın tabiki kayınpederin adını.. ama bazıları baskı yapıyo o hiç hoş değil..
bek şekil çıkmışınız aybalalar.valla daş gibin hatunlarsınız haaaa.bebişler de uyşmuşlar.artıkın bırakmayın birbirinizi valla
bu arada dbestt kızz zayıf karısın sen ama aynı şeyi meran için söylemeyecemm:sm_cool:laelaelaelaelaesırnaşık şeydelikafadulden
şaka meranımmm .şaka canımın içiiiiii.:1hug:
walla lülüüye canım çok kaynadııı anasınadaaa delikafadulden
İLK RESMİ GÖRMEDİM BEN GEÇMİŞİ OKUODUM MİNİKLERİ GÖRDÜM AMA ÇOK TATLILAR YA MAŞALLAH
İNŞALLAH CANIM GELECEĞİN ZAMAN HABERLEŞELİM ANNENLERE ÇOK YAKINIZ
hee daş gibiyik de mi meran :roflol:
sen neden gelemedin leynnn etlik çok mu uzak sanki ben teee nerden geldimmm :dilcikar:
bugün ankaranın havası sanki aralık havası kadar soğuktu
ahanda ben geldim oh beeee:sm_cool::sm_cool:
beni öslediniz mi bakıım:çok üzgünüm: yaw ben sizzi çok ösledim evde bunalıma girceydim pc boş boş yattı
dile kolay en son 4 nisan da girmişim rekor mu ne:lepi:
şimdik niye gelmediğimi yaayım da kızmayın anacım
bizim lojmanda internet ortaktı ama sinyal ayıf oluyımış o yüden herkes tek hat çeksin diyerekten interneti kapattık bugün de bize yeni hat bağlandı:dance::dance:
şimdik bu arada ne yaaptıımı kısaca özetliim sonra sabrım geldikçe geçmişe bakacayım
öncelikle bir haftadır gündüzlerim sancılı gecelerim sıkıntılı eray bey diş mi çıkaracak ne gece bi uyanıyo avazı çıktığı kadar ağlaya çığıra hatta bi gece pes ettük kocişle araba turuna çıktık saat 4 e mi geliyodu ne üzerimde saten pijamayla da pek seksü bi yolcluk oldu ama o an göz ne zeküs göriyi ne başka bişii
neyse dr a gittik geceleri yatmadan minoset veriyom ağrıyı dindirsin diye dün gece işe yaradı gibi gene çok kalktı ama en azından iki pış pışla ykyu açmadan yudu
neyse sonracııma kıymalı tarhana- mercimek- sütlü kabak- tavk sl şehriyeli sebze çorbalarına başladık pek seviyi kerata içine de birer dilim cici bebe ekmeği koyuyom pek bi güel oluyo sıpacanımın içemediğini ben tulayıp içiyomcokacimcoookyerimseniben
bu arada nihayet regl oldum
bi de eray artık desteksiz oturuyoo 9.2 kilo 71 cm o oturmıcakta ben mi oturcam zatikaydirigubbakcemile3
neyse sanırsam bu kadar bnlar dışında bi ekşınımız yok umarım sizde de hep güzel ekşınlar olmuştur bu arada kötü ekşın olmasınnkötükedihüso
hadi bi geçmişe uzanıyıııım bari gelicem yine ona göree:enbuyukkk:
valla bende anlamadım arada ağzını açıp bakmaya çalışıyordum ama göremeddim mi ki.. bir de huyu filan değişmediydi çocuğun..darısı başınıza..
yokkk len diş annes, bize alcakmış..:lepi:
aşıdan geliyoz kuzum ağladı yattı 6200 olmuşuz şükür mevlam 6 kiloları bize gösterdi 63 cm olmuşuz kuzucum benim siz napıyız buluşma haberi varmı
leylaaaaaaaaa
merak etmiyon mu leynnnn kaydirigubbakcemile3
resim çektikk çektiikk delikafadulden
..................
Alıntı yapmayın fururummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?