2008 Ekim Anneleri

noldu leyn kurudunuz muuuu kaydirigubbakcemile3
güzelliğimize dayanamadınız de miiiiiiiii :roflol:

bek şekil çıkmışınız aybalalar.valla daş gibin hatunlarsınız haaaa.bebişler de uyşmuşlar.artıkın bırakmayın birbirinizi valla

noldu leyn kurudunuz muuuu kaydirigubbakcemile3
güzelliğimize dayanamadınız de miiiiiiiii :roflol:

bu arada dbestt kızz zayıf karısın sen ama aynı şeyi meran için söylemeyecemm:sm_cool:laelaelaelaelaesırnaşık şeydelikafadulden

şaka meranımmm .şaka canımın içiiiiii.:1hug:

İLK RESMİ GÖRMEDİM BEN GEÇMİŞİ OKUODUM MİNİKLERİ GÖRDÜM AMA ÇOK TATLILAR YA MAŞALLAH

İNŞALLAH CANIM GELECEĞİN ZAMAN HABERLEŞELİM ANNENLERE ÇOK YAKINIZ

bek şekil çıkmışınız aybalalar.valla daş gibin hatunlarsınız haaaa.bebişler de uyşmuşlar.artıkın bırakmayın birbirinizi valla

hee daş gibiyik de mi meran :roflol:
sen neden gelemedin leynnn etlik çok mu uzak sanki ben teee nerden geldimmm :dilcikar:

bu arada dbestt kızz zayıf karısın sen ama aynı şeyi meran için söylemeyecemm:sm_cool:laelaelaelaelaesırnaşık şeydelikafadulden

şaka meranımmm .şaka canımın içiiiiii.:1hug:

ben zayıfımm demedim kiii lülülülülülü

walla lülüüye canım çok kaynadııı anasınadaaa delikafadulden

ben de sizi çok sevdim canımmmm Şeniz keşke yakın olsaydıkk :çok üzgünüm:

İLK RESMİ GÖRMEDİM BEN GEÇMİŞİ OKUODUM MİNİKLERİ GÖRDÜM AMA ÇOK TATLILAR YA MAŞALLAH

İNŞALLAH CANIM GELECEĞİN ZAMAN HABERLEŞELİM ANNENLERE ÇOK YAKINIZ

inşallah özlemcim yerimseniben

hoşgeldin len, bende kaç gündür nerde bu diom kendi kendime, şindik sizin net kendinize mi ait oldu artıkın,höhh desteksiz mi oturii :1shok: hey maşşallah sırma saçlı dobiş göbekli ve bi o kadar da yahuşuklu erayıma kaydirigubbakcemile3
ay ben yanlış yazmşım zaten, ne alcak dicektim, ahan bu bana:mymeka:
aşıdan geliyoz kuzum ağladı yattı 6200 olmuşuz şükür mevlam 6 kiloları bize gösterdi 63 cm olmuşuz kuzucum benim siz napıyız buluşma haberi varmı

he y allahım sankim yarışıyıolar, ahan bi bücür daha, kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama boy kilo orantılı geldi baa, biz de bücürüz ya o bakumdankaydirigubbakcemile3 maşşallah diyelim de naazar olmasın
leylaaaaaaaaa
merak etmiyon mu leynnnn kaydirigubbakcemile3

etmiyo :mymeka: hiçbirimiz etmiyoz :mymeka: foto da koymayn ısrar etmiyoz :mymeka: hiç de kıskanmadık :mymeka: bilmem anlatabildimmi :roflol::roflol:
resim çektikk çektiikk delikafadulden

biz hiç baskı yapmıyok vallaha :mymeka: canınız istediği zaman koyarsunuz :mymeka: koymassanız da canunuz sağolsun:mymeka: bilmem anlatabildimmi :jeyyar::roflol:
..................

Alıntı yapmayın fururummmmmm

resim olmadığı için alıntı da yapamadık malesef :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…