biri çıkmış da diğeri de bugün yarın patlar dedi.. anamm bende kızdım kendime ne bilim çocukta bi değişiklik olmayınca..klava:
aşıdan geliyoz kuzum ağladı yattı 6200 olmuşuz şükür mevlam 6 kiloları bize gösterdi 63 cm olmuşuz kuzucum benim siz napıyız buluşma haberi varmı
biri çıkmış da diğeri de bugün yarın patlar dedi.. anamm bende kızdım kendime ne bilim çocukta bi değişiklik olmayınca..klava:
Hadi halay cekek :teytey::teytey::teytey:
canım biblonun kilosundan dolayı tebrikler yağmurcuğa:teytey:
leylaaaaaaaaa
merak etmiyon mu leynnnn kaydirigubbakcemile3
evet yaaa canım sıkıldı braz.. ama ne yapayım.. çıkmış ya.. annesini üzmeden çıkarmışlar kuzucukar işte..hihoyyytcanım hayırlı olsun incileriniza.s aynı durumu bende yaşamıştım hem 3 aylık çıkardı hemde hiç anlamamıştım bende bide vicdan azabı duymuştum nasıl anlamadım diye bide ağlamıştımsenağlama
çekiyoz çekiyoz :teytey:effekan ne tatlı uyuyo maşallah ya arıkan yarı yaşınız kutlu olsun dişiniz hayırlı olsunnnnnnnnnnn halay çekmiyokmu
evet canım çıkarmışız..:asigim:ben geldimmmmmmmm
aaaa diş mi çıkardınızzz :teytey: :teytey:
teytey teyteyyyy :teytey: :teytey:
geçmişi okuyam çok birikmişşşşklava:
leylaaaaaaaaa
merak etmiyon mu leynnnn kaydirigubbakcemile3
ben ela teklıf ettım esım HELA gıbı ne o oyle dedı ıstemedı oda CANSIN ıstedı bende gıcıklına istemeddım..
en cok da AHENK istemistim...hala ıcımde su AHENK ismi..
bır kızım daha olursa kesınlıkle bu olucak.
KuMSAL da secenekler arasındaydı.
ama sonuc olarak ıs ınada bındı ve ıkımzın ortak kaarrrı İKLİM oldu.cok sevıyorum kzımın ısmınııı:asigim:
unutursa tutar ordan bı kameraman nolcakkaydirigubbakcemile3
Şşss baskii yapmaa kaydirigubbakcemile5
ilk buluşma farkıl şehirlerden mi gerçekleşio şimdik?
benim diğer ağustos anneleri var ya iyice kanka oldular habire izmir buluşuo mesela çok güsel ya bizden aynı şehirden çok kişi yok demi
evet sağlıklı olsunlar ama bebeklerin ismi doğunca konulmalı bence..aklında bi kaç isim olcak ama bebeğine bakınca aa bu isim çok yakışır diyecekesin öyle koyacaksın...
iklim ismini ben çok beğendim...
ismi yakışmalı bi insana bu çok önemliii birşey isimler insanların hayatlarını etkiler çok çok önemlidir....tamerde eşim bana jest yaptı senin soyadın olsun dedi hoşuma gitti ama ben kayınbabamın adını koymak istiyordum onlara çok çook tuaf geldii :1shok: ama sonra ben dedim bu bizde gelenektir hemde kayınbabam çok beyefendi bir insandır aşırı saygılıdır onun o özelliğini almasını isterim dedim ikna oldular eşimden tamer benden ihsan tamer ihsan olduu oğluum doğuncada baktım gerçekten ismi yakıştı dedim oğluma tamamdır :lepi: dedesi okudu kulağına isminii ağladı çok mutlu olduğunu hissettim...kayınvalidem anne koyar bebeğin adını ne istiyorsan o olsun dedi sağolsun...4 çocuğunun isminide kayınvalidem koymuşş çünküü a.s hem ben mutlu oldum hem onlarr
len ben merak ediyom ne ettiniz bu arada albümüne baktım süpersin heeeeeeeeee:jeyyar:
saol canım süperrim heeee Şeniz
merancığımla buluştukkkk oturduk konuştuk
çok tatlı çok güzel bir insan meran Şeniz
nisan çok cici ve çok güzel, akıllı bir kız görmeniz lazım küçük abla iştetamer de çok şirin çok uslu ve güleryüzlü bir bebek ikisi de çok ama çok datlular doyamadım :çok üzgünüm:
ama eylül dışarıda uyumaya alışık değil, çok uykusu geldi biz de tıpış tıpış geri döndük :çok üzgünüm:
bidaha istiyom bidahaaa :çok üzgünüm:
ela'ya hela demiş eşin ama iklim'e de kilim demesinler kaydirigubbakcemile3
tutarım tabiii :dilcikar: sen beni tanımamışsın :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
puhahaha gayseriliiiii Şeniz
ben annemlere gidince buluşalım özlemcim size yakın oturuyo annemler :lepi:
sen istedikten sonra koyarsın tabiki kayınpederin adını.. ama bazıları baskı yapıyo o hiç hoş değil..
cok sevındım bulustunuzaadelikafadulden
angaraya gel senlen de buluşak :jeyyar:kaydirigubbakcemile3
ben fotolardan cok ılk tanısma anınızı merak edıyorum..
ılk cumlelerınızz mesela.....:1rolleyes:
merhabaaaa :roflol::roflol:
merhaba naısılsın klasık..sonrakı ılk cumlenaniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?