2008 Ekim Anneleri

kızlar fırın makarna yapıomusunuz?buakşam yapcaktım yetişmez die yapmadım renki makarna haşladım...ya ben çok seviom bu makarna ve türevlerini...fırın makarna tarifi verebilirim buarada 3kez yaptım bikaç ay önce öğrendim süper oluo

ama süper oluo 2ay lülününki gibi oluo yani:asigim:

lülününki gibi derken :uhm::roflol: puhahah alemsin haaa kaydirigubbakcemile3
biz de kendimiz yapıyoz bir ay lülününi gibi oluyo kaydirigubbakcemile3

ben bi çamaşır asıp geliom baba oğul uyyolar mirmirmirmir

hmm hadi gel de tarifi yaz nasıl yapıyon ben beşamel sos sevmiyom pek.. süper tarifi yaz da yarın deniyimmm

bende çoook utanırıımm yaa

ben hiç utanmıyom çünkü hiç yaptırmıyom kaydirigubbakcemile3 hamileyken karnımdan eğilemiyom diye 1 defa bacaklarımı aldırtmaya gitmiştim kuaföre, o bile rahatsız etti, şşşşşşş emla diye bi krem varmış, epilasyondan 1 saat kadar önce sürülüyomuş, orayı uyuşturuyomuş, çok rahat oluyo diyolar, aliim diom, devlet karşılıyomuş

edhak hoşgeldin maşallah oğluşuna tombik olmuş özlemiştik seni de Şeniz

teşkür bacular bende sizi çok ösledim beni öslemeyenleri de özzledim:çok üzgünüm:öpecemŞenizŞeniz

öffffffff fırın maakarna en bayıldığım şey ama beşamel sosu bol olcak ve üstünde kaşar olcak sabah akşam ver gık demem valla
ay şimcik canım da çekti yarın gün var pazara yapmam lasım yoksam bi yerim şişcek:roflol:

bu arada bugün meranla dbest buluşmuş herhald ne güzel ilk buşma gerçekleşti demek gerçim resimleri kaçırmışım biraz önce girdiydim ama oğluş vızırdayınca çıkmak zorunda kaldım :çok üzgünüm:
kıskanmadım dediysem :1shok: böle kalıım güya bende kajoyla buluşcaktım biz çok yakındık hatunla ama kajo gelmez oldu bizim buluşmada yalan oldu:çok üzgünüm:

arıkan yavrum gündütz msnye gel demişin bende çıktıydım, ş uan msnde çivrimdışıyım, bekliim anam, gelince tık tık yap bana

gidiim de şu takvimimi yapıım kız iboş özlem bi de çıtırda vardı galiba takvimlerinizi çok kıskandım bende yapıcam:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

gidiim de şu takvimimi yapıım kız iboş özlem bi de çıtırda vardı galiba takvimlerinizi çok kıskandım bende yapıcam:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ya bu takvimlerin hepsi gittiydi edhakım, özlem yapmışmış ben de uğraştım uğraştım sayfa bende açılmadı, ona ettirdiydim,

tam tarifi yazarken kerem mızıldandı emzirdim yerine yatırdım salıncağındaydı...

Fırın Makarna:
yarım paket fırın makarna için olan spagetti ortası delik olandan haşlanır.normalinden de oluo ama ortası delik başka güsel
sosu için:
2.5subard.süt
2çorba kaşığı margarin(1kaşığını sıvıyağ koyuyorum ben)
2çorba kaşığı un
tuz
sosu normal muhallebi gibi pişirioz
haşlanan süzülmüş makarnaya peynir katıoz(lor,beyaz,kaşar ne varsa kırpıntı peynirler de olur.) katıp karıştırıoz üzerine sos üzerine rende kaşarcokacimcoook doğru fırına çok beğendi eşim bunu ağustos annelerinden arzudan öğrendim o da bursada öğretmen

yarında celenle buluşcaz :lepi: inş. dbestte gelebilir :Saruboceq: dbest burdamı die baktıydım msj göndereyim en iyisii delikafadulden

çıtır gelmemişş ama gelirse umarım msjımı okur burda birisinden özür dilemesi gerekiyor bunu düşünüp bulur ve özürünü diler umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…