2008 Ekim Anneleri

yarında celenle buluşcaz :lepi: inş. dbestte gelebilir :Saruboceq: dbest burdamı die baktıydım msj göndereyim en iyisii delikafadulden

ohhhh kadro tamamlanıo desenize...yine resim bekliosssdelikafadulden
msj atınca dbeste söyle özlem tarifi yazmış de şekerim ben gelesiye gitmiş hanfendi:mymeka:

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben hiçbir resimide görmedimmmm
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne olur gene koyun hatta dbest albüme koysana burda kaçırıyorum noluuurrrrrrrrrrrr

gitti onlar gittiiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bugün keremi öğle arasında götürdük dr a...babası aldı getirdi işyerime beraber gittik neyse kan tahlili yaptırdık yakında bi tıp merkezinde yaptıralım dedik bu sefer vakit kısıtlı die neyse ben giriş işlemlerini yaptırdım kerem babasının kucağındaydı hemşire buyurun kanı alalım biz dedi 1dk sonra bende içeri girdim bi baktım elinin üstünden damar arıo hemşire napıosunuz dedim daha önce parmağından almışlardı ince iğne ile delip incecik bi çubuğa topluolardı küçücük çocukta damar belli bile olmuo hem de elinin üstündeklava:
biraz geç girsem delik deşik etcekti elini belki de yavrum.neyse verdik kanımızı hemen aldık sonucu doğruuuu kaşif amcaya biraz düşük ama çok değil dedi ferro sanol verdi sabah akşam 6damla...aşı da oldu bu defa çok ağladı ama muane ederken gülüodu doktora elini tutuo streskop mu nedir onu yakalıo
bidaha 1yaşında aşısı ama 9aylıkken bi getirin ev yemeklerine başlatcam dedi şutarafagitti

erken gelecidün şekerim bak biz 9dan beri burdayız dimi iboşşşdelikafadulden

Cok uzgunumm cook tum resimleri gacirdiimm vahh vahh simdik bidaha koyaniz mi nolurr leen merak ediyomm ben yokken niye koyduzz hayy cikmaz olaydim bende aksamaca beklerim en uygun zamanda cikarim burdan yemek yapmaya gittiydim neyse dbest gelince koyar inss beklemedeyim

biz gördük havamızı atalım iboş kaydirigubbakcemile3
buarada elanın yarı yaşı kutlu olsun incisi de hayırlı olsun ne güsel yarı yaşına denk gelmiş :teytey::teytey:

geldimmmm

saol bacımm Şeniz

Hayırlı akŞamlar mİllet.naber meranla dbest geldİmİ ne olmuŞ buluŞmuŞlarmı

heee buluştukkkk :asigim:

yarında celenle buluşcaz :lepi: inş. dbestte gelebilir :Saruboceq: dbest burdamı die baktıydım msj göndereyim en iyisii delikafadulden

geldim nen resim koyammı izin veriyon mu

Edhak hosgeldin canimm bende merak ettim seni gecen kendi kendime diyomm ozlediydimm gel opem:şeniz: erayda masallah oturuyomuss cok sevindim

erken gelecidün şekerim bak biz 9dan beri burdayız dimi iboşşşdelikafadulden

hiç yani :dilcikar:
baskı yok baskı yok yasakkelime:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…