yarında celenle buluşcaz :lepi: inş. dbestte gelebilir :Saruboceq: dbest burdamı die baktıydım msj göndereyim en iyisii delikafadulden
çıtır gelmemişş ama gelirse umarım msjımı okur burda birisinden özür dilemesi gerekiyor bunu düşünüp bulur ve özürünü diler umarım
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben hiçbir resimide görmedimmmm
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne olur gene koyun hatta dbest albüme koysana burda kaçırıyorum noluuurrrrrrrrrrrr
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben hiçbir resimide görmedimmmm
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne olur gene koyun hatta dbest albüme koysana burda kaçırıyorum noluuurrrrrrrrrrrr
yoookkk meran burdayaaa
meraaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hadi foto koyda bibakiim nolur yoksa gece uyuyamam
tam tarifi yazarken kerem mızıldandı emzirdim yerine yatırdım salıncağındaydı...
Fırın Makarna:
yarım paket fırın makarna için olan spagetti ortası delik olandan haşlanır.normalinden de oluo ama ortası delik başka güsel
sosu için:
2.5subard.süt
2çorba kaşığı margarin(1kaşığını sıvıyağ koyuyorum ben)
2çorba kaşığı un
tuz
sosu normal muhallebi gibi pişirioz
haşlanan süzülmüş makarnaya peynir katıoz(lor,beyaz,kaşar ne varsa kırpıntı peynirler de olur.) katıp karıştırıoz üzerine sos üzerine rende kaşarcokacimcoook doğru fırına çok beğendi eşim bunu ağustos annelerinden arzudan öğrendim o da bursada öğretmen
Hayırlı akŞamlar mİllet.naber meranla dbest geldİmİ ne olmuŞ buluŞmuŞlarmı
yarında celenle buluşcaz :lepi: inş. dbestte gelebilir :Saruboceq: dbest burdamı die baktıydım msj göndereyim en iyisii delikafadulden
erken gelecidün şekerim bak biz 9dan beri burdayız dimi iboşşşdelikafadulden
Cok uzgunumm cook tum resimleri gacirdiimm vahh vahh simdik bidaha koyaniz mi nolurr leen merak ediyomm ben yokken niye koyduzz hayy cikmaz olaydim bende aksamaca beklerim en uygun zamanda cikarim burdan yemek yapmaya gittiydim neyse dbest gelince koyar inss beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?