teşekkür teyzesiiiŞenizbiz gördük havamızı atalım iboş kaydirigubbakcemile3
buarada elanın yarı yaşı kutlu olsun incisi de hayırlı olsun ne güsel yarı yaşına denk gelmiş :teytey::teytey:
çıbık bakın siliyommmmmm
ayyyyyyyy çok hoşşşşşşşşşşşşşşşşşşş nisanda çok tatlıymuşşşşşşşş
dbest eylül kucağında olmasa bugün gördüm resmini gene tanıyamazdım he kakül hoş olmuş meran arkadaşıma benziyon gel öpim
biz gördük havamızı atalım iboş kaydirigubbakcemile3
buarada elanın yarı yaşı kutlu olsun incisi de hayırlı olsun ne güsel yarı yaşına denk gelmiş :teytey::teytey:
ayyyyyyyy çok hoşşşşşşşşşşşşşşşşşşş nisanda çok tatlıymuşşşşşşşş
dbest eylül kucağında olmasa bugün gördüm resmini gene tanıyamazdım he kakül hoş olmuş meran arkadaşıma benziyon gel öpim
yağmurccum arada virgül olmayınca ben dötümle anlamışım pardıon :roflol: meranla beni karıştırdın sandım da şimdi anladım tememmmm :lepi:
yuhhhhh :roflol::roflol::roflol:
o ben değilim nen meran ooooo kaydirigubbakcemile3
dbest kız çok şaşırdım albümde açıktınya kapalı görünce senii.ayy çok kıskandım yaaa.neyse yazada biz leyloşumla meranımla buluşuruz.
dbest kız çok şaşırdım albümde açıktınya kapalı görünce senii.ayy çok kıskandım yaaa.neyse yazada biz leyloşumla meranımla buluşuruz.
bende yanlış anladıımm o zamann kaydirigubbakcemile3
anam herkes kendi çocuğunu alsaya ne karıştırıyonuz kafamı diyom bu dbeste hiç benzemiyyyyyyy diye:tomato:sırnaşık şeydelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?