caayy nım benim mayıs sonunda ankarada olacağım inş.buluşalım vallakaydirigubbakcemilebenle de buluş benle deeee delikafadulden delikafadulden
caayy nım benim mayıs sonunda ankarada olacağım inş.buluşalım vallakaydirigubbakcemile
merancım biz doğru anlamışız :roflol:
yazıın sivas caddesinii tozunuuu attırcaazzz beee delikafadulden
ohh gördüm sonundaaaaaaa rahatladım gidim kızçemle ilgilenim ya bu aşı bizi çok sarstı heeeeeeeeeee 10 dkda bi kalkıyyyyyyy
öptüm hepinizi
ohh gördüm sonundaaaaaaa rahatladım gidim kızçemle ilgilenim ya bu aşı bizi çok sarstı heeeeeeeeeee 10 dkda bi kalkıyyyyyyy
öptüm hepinizi
nihallll be kızında sende çok hoşsunuz tablo yapıyosan salomum boş durıy hatırlatıyım canım mucuks
amaninn çok tatlısınızzzz
benle de buluşcan mııııııı delikafadulden delikafadulden
teşekkürler canım hee ben yaptım bi gün fotolarını koyarım.
ordaki yağlıboya tabloyu sen mi yaptın kız nihalll kaydirigubbakcemile3 bize de yap bize deeee delikafadulden delikafadulden
Ayy cok tatlisinizz ben dbstin kapali oldugunbu bilmiyodumm cok yakismiss meranada saclari anali kizli cok tatli olmus kakul sizee lülüyle tamerde cok yakismis
sğl cnm....sende kızınla çook güzel çıkmışsın nazarlardan uzakkay evet bende bayıldım yaa çok tatlılar meranla kızıda çok şirin analı kızlıkaydirigubbakcemile5
he yağlı boyalar benim bigün koyarım resimlerinide.ama şimdi yapamıyorum feyza doğduktan sonra zor vakit buluyorum
he yağlı boyalar benim bigün koyarım resimlerinide.ama şimdi yapamıyorum feyza doğduktan sonra zor vakit buluyorum
aman şekerim babasına söyledim yazdığını bir kabardı bir şişti görmelisinyerimsenibensğl cnm....sende kızınla çook güzel çıkmışsın nazarlardan uzakkyalnızz feyzaa çokk güzelll bii çerkezz kızııı haa :jeyyar:
bi yandan geçmişi okuyorum çok birikmiş alıntı yapamadım
aşı olan bebelere geçmiş olsun
çakıl ve edhak da regl olmuş bi ben kaldım sanırsam bari önümüzdeki hafta dr a gideyim bi ultrasonla baksınlar yumurtalıklarım kurudu sanırım
aman şekerim babasına söyledim yazdığını bir kabardı bir şişti görmelisinyerimseniben
yalnız değilsin canım:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?