2008 Ekim Anneleri

hıh olmuş güle güle eskiteyim takvimimi
neyse ben kaçar oğluş uyuyo kocişim de beni beklerken koltukta uyuyakaldı
hepinize iyi geceler:a015:
bu arada leyloşum mesajını gördüm canım benmde hacer hep aklımdaydı benim sıpayla aynı gün doğdular ya inş bi gün biraraya gelmek de kısmet olur da biz de böle fotolar koyarız:içelim:

ohh gördüm sonundaaaaaaa rahatladım gidim kızçemle ilgilenim ya bu aşı bizi çok sarstı heeeeeeeeeee 10 dkda bi kalkıyyyyyyy
öptüm hepinizi

amaninn çok tatlısınızzzz
benle de buluşcan mııııııı delikafadulden delikafadulden

ordaki yağlıboya tabloyu sen mi yaptın kız nihalll kaydirigubbakcemile3 bize de yap bize deeee delikafadulden delikafadulden

Ayy cok tatlisinizz ben dbstin kapali oldugunbu bilmiyodumm cok yakismiss meranada saclari anali kizli cok tatli olmus kakul sizee lülüyle tamerde cok yakismis

benle de buluş benle deeee delikafadulden delikafadulden

caayy nım benim mayıs sonunda ankarada olacağım inş.buluşalım vallakaydirigubbakcemile

merancım biz doğru anlamışız :roflol:
caayy nım benim mayıs sonunda ankarada olacağım inş.buluşalım vallakaydirigubbakcemile
yazıın sivas caddesinii tozunuuu attırcaazzz beee delikafadulden

yuppiii :sm_cool::sm_cool:şimdiden heyecan bastı

Ayy cok tatlisinizz ben dbstin kapali oldugunbu bilmiyodumm cok yakismiss meranada saclari anali kizli cok tatli olmus kakul sizee lülüyle tamerde cok yakismis

ay evet bende bayıldım yaa çok tatlılar meranla kızıda çok şirin analı kızlıkaydirigubbakcemile5

he yağlı boyalar benim bigün koyarım resimlerinide.ama şimdi yapamıyorum feyza doğduktan sonra zor vakit buluyorum

bi yandan geçmişi okuyorum çok birikmiş alıntı yapamadım
aşı olan bebelere geçmiş olsun

çakıl ve edhak da regl olmuş bi ben kaldım sanırsam bari önümüzdeki hafta dr a gideyim bi ultrasonla baksınlar yumurtalıklarım kurudu sanırım

sğl cnm....sende kızınla çook güzel çıkmışsın nazarlardan uzakk yalnızz feyzaa çokk güzelll bii çerkezz kızııı haa :jeyyar:
aman şekerim babasına söyledim yazdığını bir kabardı bir şişti görmelisinyerimseniben

yalnız değilsin canım:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…