2008 Ekim Anneleri

ben geldiiiiimmm ona göre resim koymayın Çok üzgünüm çoook

aaa sen de mi olmadın daha :1shok: ne yapacaksın kontrole gitcek msin?? ben gitcem ya bi baksınlar yumurtalıklara.. hormonlara

burda kadın doğumcu yok bile erzurumdan geliyormuş sırayla bir hastaneden.artık tatile gidince bir giderim heralde.ama normal değilmiki

celen gelmişşşşş lülülülülülü ne ettin leynnn yolculuk nasıl geçtiiiii
kız sizde araba vardır meranı da al yarın bize gelinnnn valla süper olur dışarda rahat olmuyo bebeleri koyarız ortalığa oynaşırlar :lepi:

burda kadın doğumcu yok bile erzurumdan geliyormuş sırayla bir hastaneden.artık tatile gidince bir giderim heralde.ama normal değilmiki

evet emziriyoken normal ama eylül artık eskisi gibi emmiyo ki artık benim olmam lazım o yüzden içim rahat etsin diye gitcem ben

maşallah yağmur pek hoşmuşsun sen ankarada mısın almanya diye hatırlıyom neden acaba????

bu arada bamyam düm 6. ayını doldurdu..65 cm 7400 gr..iyi heralde kız celen haziranda istanbuldayıom olcayla senle buluşalım bizde ...kaydirigubbakcemile3
seve seveeeeeee :sm_cool:
ben arabayı ankarada kullanamam.kocama söölerim o getirir.sen nerde oturuon ama :sm_confused: hem su bululşma nresimlerini koyun bi bakem :mymeka:
celen kaçırdın kızz.yolculuk nasıldı.

he ben yokum ya koyarsınız resimleri dimi korungacsız kalasıcalar :mymeka: yolculukta ii gecti :lepi:

yamıııııııııırrrrrrrrrr maşallah len ne gözel karımısın tütütütütüüüüü

leeennn buluşan kılsızlar resim koyun hasta etmeyin adamı

meraaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnn telefonuna bak len saat oldu msj atalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…