baktım.mersi boku.şindik meraaan yarın seni alıp dbestlee gidiik.len dbest sizin orda ulusoy varmısymıs?bideeee nerden alcen bizi özeden anlat hade bakem...
ben resim koyduydum görmedin mi lenn.:uhm:. alexa yı bende merak ettim aslında..
evet ulusoy var :lepi:
ulusoyun ordan alabilirim sizi ama orda kaybolmayın sakın puhahaha :roflol:
baktım.mersi boku.şindik meraaan yarın seni alıp dbestlee gidiik.len dbest sizin orda ulusoy varmısymıs?bideeee nerden alcen bizi özeden anlat hade bakem...
bende görmedim seni :roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çok komiksiniz heeee
leyloş ben senle de tanışmayı çok istiyom bu gece bin otobosa yarın bendesin :lepi: kaydirigubbakcemile3
şindik biz meran karısıylan1 bucukta bulusuoz optimumda.sonra geloz sana.ama ulusoy zor olursa rahat bi yer sööle.evde olmak benm içinde ii olur.benm meme biti emmek isterse moku yerüm cokacimcoook
Ayy varya bende cok isterim senle tanismayii insallah herinin askerligi kayseriye cikarda sende onun yanina gelirsin bellimi olur
tmm bekleyin anacım resim koyuyorum..a.s
mersi anam hosbuldum.kaynanam uyuklii.cemrede kalabalıkta sok oldu.uyuyo.hacer nasıl :çok üzgünüm: biraz daha iimi?Celen hosgelmiss kaynanalar nasillar cemre iyimii
şindik optimumda alt katta banka var ing bank.onun önünde bulusuok.herüf götürücüü.hee temem gidelim sırnaşık şey
tmm bekleyin anacım resim koyuyorum..a.s
çalışmıyacak olsam iyi olurdu ben yanında giderdim de öyle dua etme inşallah ankaraya düşer yoksa yalnız 1 yıl beni bekliiiii :çok üzgünüm: hem önümüzdeki ay işe başlıyom :çok üzgünüm:
öf beeeee amma çok yazmışınızyaaa ben uf oldum galiba
Ayy insallah canim oyle bi ihtimal varsa gercekten cok sevinirimm asker yolu beklemek zor ama senin avantajin yanliz degilsin lülü unutturur ise basliyo olmadada en cok bakicinizin iyi olduguna sevindim en azindan icin rahat
mersi anam hosbuldum.kaynanam uyuklii.cemrede kalabalıkta sok oldu.uyuyo.hacer nasıl :çok üzgünüm: biraz daha iimi?
şindik optimumda alt katta banka var ing bank.onun önünde bulusuok.herüf götürücüü.
bekliiiimm :lepi:
gülşencim az daha ufaltsaydın resmi çok büyük olmuşklava:kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?