2008 Ekim Anneleri

baktım.mersi boku.şindik meraaan yarın seni alıp dbestlee gidiik.len dbest sizin orda ulusoy varmısymıs?bideeee nerden alcen bizi özeden anlat hade bakem...

evet ulusoy var :lepi:

ulusoyun ordan alabilirim sizi ama orda kaybolmayın sakın puhahaha :roflol:

evet ulusoy var :lepi:

ulusoyun ordan alabilirim sizi ama orda kaybolmayın sakın puhahaha :roflol:

şindik biz meran karısıylan1 bucukta bulusuoz optimumda.sonra geloz sana.ama ulusoy zor olursa rahat bi yer sööle.evde olmak benm içinde ii olur.benm meme biti emmek isterse moku yerüm cokacimcoook

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çok komiksiniz heeee

leyloş ben senle de tanışmayı çok istiyom bu gece bin otobosa yarın bendesin :lepi: kaydirigubbakcemile3

Ayy varya bende cok isterim senle tanismayii insallah herinin askerligi kayseriye cikarda sende onun yanina gelirsin bellimi olur

şindik biz meran karısıylan1 bucukta bulusuoz optimumda.sonra geloz sana.ama ulusoy zor olursa rahat bi yer sööle.evde olmak benm içinde ii olur.benm meme biti emmek isterse moku yerüm cokacimcoook

özelden yolu tarif ettim tel no verdim bak heleee

Ayy varya bende cok isterim senle tanismayii insallah herinin askerligi kayseriye cikarda sende onun yanina gelirsin bellimi olur

çalışmıyacak olsam iyi olurdu ben yanında giderdim de öyle dua etme inşallah ankaraya düşer yoksa yalnız 1 yıl beni bekliiiii :çok üzgünüm: hem önümüzdeki ay işe başlıyom :çok üzgünüm:

Ayy insallah canim oyle bi ihtimal varsa gercekten cok sevinirimm asker yolu beklemek zor ama senin avantajin yanliz degilsin lülü unutturur ise basliyo olmadada en cok bakicinizin iyi olduguna sevindim en azindan icin rahat

öf beeeee amma çok yazmışınız yaaa ben uf oldum galiba

hayırdır noldu :1shok:

Ayy insallah canim oyle bi ihtimal varsa gercekten cok sevinirimm asker yolu beklemek zor ama senin avantajin yanliz degilsin lülü unutturur ise basliyo olmadada en cok bakicinizin iyi olduguna sevindim en azindan icin rahat

haklısın canım çok teşekkür..

temem bi aksilik olmazda gideriz inş. :lepi: yarın sabah ben seni ararım delikafadulden

dün akşamdan beri hapşırıp duruyodum, bi saat öncesine kadar bariz bişi yde yoktu, şimdik burnum tıkanıyo, akıyo, gözlerim yanıyo, sanırsam uf oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…