2008 Ekim Anneleri

Hacer bugun sabah biraz iyiydi yogurtunu yedi kahvaltisininda yarisini yedi sevindim ama aksam sinir etti babasyla beni ikimizde yediremedik agzina veriyoz cikariyo adamin midesi bulandi gitti yatti besigine koydum kactim sesi cikmiyoo uyudu galibaa

dün akşamdan beri hapşırıp duruyodum, bi saat öncesine kadar bariz bişi yde yoktu, şimdik burnum tıkanıyo, akıyo, gözlerim yanıyo, sanırsam uf oldum

gemiş olsun canım
o bi saatte dirilten çok etkili grip çayını yapsana :lepi:

yarın misafirlerim var :sm_cool: :teytey: Şeniz
maaaaile oturdular senin adresi tartısıolar puhahaaa kaydirigubbakcemile3
dün akşamdan beri hapşırıp duruyodum, bi saat öncesine kadar bariz bişi yde yoktu, şimdik burnum tıkanıyo, akıyo, gözlerim yanıyo, sanırsam uf oldum
haydeeeeee kafamçokkarıştı yusufuma gecmese bari :Saruboceq: maske tak hemen :mymeka:

Hacer bugun sabah biraz iyiydi yogurtunu yedi kahvaltisininda yarisini yedi sevindim ama aksam sinir etti babasyla beni ikimizde yediremedik agzina veriyoz cikariyo adamin midesi bulandi gitti yatti besigine koydum kactim sesi cikmiyoo uyudu galibaa
alla allaaa :uhm: inşallah hemen gelir gecer yaa :Saruboceq:

gemiş olsun canım
o bi saatte dirilten çok etkili grip çayını yapsana :lepi:

sakın içme yasakkelime bööööögggg kafamçokkarıştı allam ben ööle bi hata yaptımda peh peh peeehhh :1no2:

bana bakk sakınn kendini yorcakk bişee yapmaa çok üzülürüm walla klava:

valla yapmak isterdim ama yetiştirebilirsem yapıcam yoksa kusura bakmazsınız de mi

beni de misafir et beni deeeee delikafaduldencokacimcoook
çörek otu konuluyodu galiba onun içine, evde çörek otu yok -tatlicadiarzu-

ahh keşke gelsenizzz :çok üzgünüm:

coştumm ahanda bi resim daha... bu son ..

ne artiz karısın len kaydirigubbakcemile3 ahhh ah dobiş dobiş geziniyom ben yaaa :çok üzgünüm:
nye len çok mu kötüydü, niye öle dedin:uhm: meran ii geldi dediydi ama

bana bakk sakınn kendini yorcakk bişee yapmaa çok üzülürüm walla klava:
yap yap valla cok acım iboşu bilenem yiyebülürüm delikafadulden
sağol anam allah razı olsun

karışma leyn yapsın, belkim bende gelirüm cokacimcoook
puhahahaaa iboş gelcekse tatlın hazır zate :roflol:
valla yapmak isterdim ama yetiştirebilirsem yapıcam yoksa kusura bakmazsınız de mi

ahh keşke gelsenizzz :çok üzgünüm:
sakın zora sokma kendini.biz tanısmaya geliik daha doorusu ben geliim :mymeka:
aaaaa yarın yine mii buluşuyonuz..valla süper.. :lepi:

anacım ekim bebeklerinin hepsi güzel analarıda ayrı bi güzel be :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…