mersi anam hosbuldum.kaynanam uyuklii.cemrede kalabalıkta sok oldu.uyuyo.hacer nasıl :çok üzgünüm: biraz daha iimi?
şindik optimumda alt katta banka var ing bank.onun önünde bulusuok.herüf götürücüü.
bekliiiimm :lepi:
dün akşamdan beri hapşırıp duruyodum, bi saat öncesine kadar bariz bişi yde yoktu, şimdik burnum tıkanıyo, akıyo, gözlerim yanıyo, sanırsam uf oldum
öf beeeee amma çok yazmışınızyaaa ben uf oldum galiba
yarın misafirlerim var :sm_cool: :teytey: Şeniz
dün akşamdan beri hapşırıp duruyodum, bi saat öncesine kadar bariz bişi yde yoktu, şimdik burnum tıkanıyo, akıyo, gözlerim yanıyo, sanırsam uf oldum
çörek otu konuluyodu galiba onun içine, evde çörek otu yok -tatlicadiarzu-gemiş olsun canım
o bi saatte dirilten çok etkili grip çayını yapsana :lepi:
geçmiş olsun :teselli:
haydeeeeee kafamçokkarıştı yusufuma gecmese bari :Saruboceq: maske tak hemen :mymeka:dün akşamdan beri hapşırıp duruyodum, bi saat öncesine kadar bariz bişi yde yoktu, şimdik burnum tıkanıyo, akıyo, gözlerim yanıyo, sanırsam uf oldum
alla allaaa :uhm: inşallah hemen gelir gecer yaa :Saruboceq:Hacer bugun sabah biraz iyiydi yogurtunu yedi kahvaltisininda yarisini yedi sevindim ama aksam sinir etti babasyla beni ikimizde yediremedik agzina veriyoz cikariyo adamin midesi bulandi gitti yatti besigine koydum kactim sesi cikmiyoo uyudu galibaa
gemiş olsun canım
o bi saatte dirilten çok etkili grip çayını yapsana :lepi:
geçmiş olsun :teselli:
bana bakk sakınn kendini yorcakk bişee yapmaa çok üzülürüm wallaklava:
beni de misafir et beni deeeee delikafaduldencokacimcoook
çörek otu konuluyodu galiba onun içine, evde çörek otu yok -tatlicadiarzu-
coştumm ahanda bi resim daha... bu son ..
maaaaile oturdular senin adresi tartısıolar puhahaaa kaydirigubbakcemile3
haydeeeeee kafamçokkarıştı yusufuma gecmese bari :Saruboceq: maske tak hemen :mymeka:
alla allaaa :uhm: inşallah hemen gelir gecer yaa :Saruboceq:
sakın içme yasakkelime bööööögggg kafamçokkarıştı allam ben ööle bi hata yaptımda peh peh peeehhh :1no2:
aaaaa yarın yine mii buluşuyonuz..valla süper.. :lepi:
evet orası süper çok severiz bizde..kaydirigubbakcemile5arıkan çok güzell nen bizde orda gözleme yemiştikk kaydirigubbakcemile3
Arkancim caninm caok tatliymissin bi zeksu hatun daha varmis aramizda
valla yapmak isterdim ama yetiştirebilirsem yapıcam yoksa kusura bakmazsınız de mi
ahh keşke gelsenizzz :çok üzgünüm:
yap yap valla cok acım iboşu bilenem yiyebülürüm delikafaduldenbana bakk sakınn kendini yorcakk bişee yapmaa çok üzülürüm wallaklava:
puhahahaaa iboş gelcekse tatlın hazır zate :roflol:sağol anam allah razı olsun
karışma leyn yapsın, belkim bende gelirüm cokacimcoook
sakın zora sokma kendini.biz tanısmaya geliik daha doorusu ben geliim :mymeka:valla yapmak isterdim ama yetiştirebilirsem yapıcam yoksa kusura bakmazsınız de mi
ahh keşke gelsenizzz :çok üzgünüm:
aaaaa yarın yine mii buluşuyonuz..valla süper.. :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?