2008 Ekim Anneleri

ay ne görgüsüz karısın be, insan formaliteden de olsa ay zahmet etme der, şşşş dbest yafrim o simli pastadan yapcesen bende geliim :roflol:

ne artiz karısın len kaydirigubbakcemile3 ahhh ah dobiş dobiş geziniyom ben yaaa :çok üzgünüm:

nye len çok mu kötüydü, niye öle dedin:uhm: meran ii geldi dediydi ama

he cok kötüydü iboşum :1no2: valla zor tuttum kendimi kusmiim die ama yarım saat sonra hepsi cıktı :lepi: hiç tavsie etmem.bende işe yaramadı üstelik :1ninca:

ne artiz karısın len kaydirigubbakcemile3 ahhh ah dobiş dobiş geziniyom ben yaaa :çok üzgünüm:

nye len çok mu kötüydü, niye öle dedin:uhm: meran ii geldi dediydi ama
sağoll bacımm.. gerçi bende pek zayıf olmadım balık etliyimdir biraz..:1closedeyes:
heee buluşuyozzz :sm_cool: :teytey:

iyi eğlenceler kızlar şimdiden..a.s

he cok kötüydü iboşum :1no2: valla zor tuttum kendimi kusmiim die ama yarım saat sonra hepsi cıktı :lepi: hiç tavsie etmem.bende işe yaramadı üstelik :1ninca:

kusmuşun olm heralde işe yaramıcak :mymeka:kaydirigubbakcemile3 anaa bende pek mıymıntıyımdır öyle sevmediğim şeylerde, hapları bileme bütün yutamazdım eskiden, 4-5 parçaya böler ööle yutardım, netsemki yaaa :uhm:
evettt isterim tabiii gelsenizeee :sm_cool:

mıtfaanı boşalt anam o zaman, fil geliiiiii :roflol::roflol:

ben çıkıyom kızlarrr yarın misafirlerim var erken yatayım de mi kaydirigubbakcemile3 gerçi uyuyabileceğimi sanmıyorum ama olsunnnn hadi bazılarınızı öpüyorummm Şeniz

ben çıkıyom kızlarrr yarın misafirlerim var erken yatayım de mi kaydirigubbakcemile3 gerçi uyuyabileceğimi sanmıyorum ama olsunnnn hadi bazılarınızı öpüyorummm Şeniz

heyecan yukk delikafadulden sakin ol sakınn kendini yorma lütfenn Şeniz

kızım kusmaman mümkün deel.önce pekmez tadı sonra sirke tadı gelio böööööögg aklıma geldi bak bööööggg kafamçokkarıştı

baaaaaaaaazılarımızı derkene

alıngan karıııı halilolar oluyo ya onları öpmüyom doğal olaraktan kaydirigubbakcemile3

merancım mailine fotoları gönderdim ama kapasiteyi aşıyomuş sana iletilemedi ben yarın cd ye atıp veririm sana

hadi ben kaçtımmmm

he bende yatiim anacım yarın önemli rendevum var.göz altı torbalarım olmasın dimi yerimseniben

hadii bende kaçarr yarın 2 fıstıkkkk görcezz oğlumm yaşadıı beee delikafadulden

heeeeeeeeee iyi o zaman kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…