yap yap valla cok acım iboşu bilenem yiyebülürüm delikafadulden
puhahahaaa iboş gelcekse tatlın hazır zate :roflol:
sakın zora sokma kendini.biz tanısmaya geliik daha doorusu ben geliim :mymeka:
anacım ekim bebeklerinin hepsi güzel analarıda ayrı bi güzel be :dilcikar:
ne artiz karısın len kaydirigubbakcemile3 ahhh ah dobiş dobiş geziniyom ben yaaa :çok üzgünüm:
nye len çok mu kötüydü, niye öle dedin:uhm: meran ii geldi dediydi ama
şşş dibeşt bence bi kere daha düşün, gerçekten gelmemi istiyonmu cokacimcoookcokacimcoook
gülşennn baktım resimlerine maşallahhh
ela sana benzemiyo sanırım de mi
sağoll bacımm.. gerçi bende pek zayıf olmadım balık etliyimdir biraz..:1closedeyes:ne artiz karısın len kaydirigubbakcemile3 ahhh ah dobiş dobiş geziniyom ben yaaa :çok üzgünüm:
nye len çok mu kötüydü, niye öle dedin:uhm: meran ii geldi dediydi ama
heee buluşuyozzz :sm_cool: :teytey:
ay ne görgüsüz karısın be, insan formaliteden de olsa ay zahmet etme der, şşşş dbest yafrim o simli pastadan yapcesen bende geliim :roflol:
he cok kötüydü iboşum :1no2: valla zor tuttum kendimi kusmiim die ama yarım saat sonra hepsi cıktı :lepi: hiç tavsie etmem.bende işe yaramadı üstelik :1ninca:
evettt isterim tabiii gelsenizeee :sm_cool:
evet ela benzemioo arıkana delikafadulden
sen gel yaparız tabiii beraber yerizzz cokacimcoook cokacimcoook
sağoll bacımm.. gerçi bende pek zayıf olmadım balık etliyimdir biraz..:1closedeyes:
iyi eğlenceler kızlar şimdiden..a.s
sen gel yaparız tabiii beraber yerizzz cokacimcoook cokacimcoook
ben çıkıyom kızlarrr yarın misafirlerim var erken yatayım de mi kaydirigubbakcemile3 gerçi uyuyabileceğimi sanmıyorum ama olsunnnn hadi bazılarınızı öpüyorummm Şeniz
ben çıkıyom kızlarrr yarın misafirlerim var erken yatayım de mi kaydirigubbakcemile3 gerçi uyuyabileceğimi sanmıyorum ama olsunnnn hadi bazılarınızı öpüyorummm Şeniz
kusmuşun olm heralde işe yaramıcak :mymeka:kaydirigubbakcemile3 anaa bende pek mıymıntıyımdır öyle sevmediğim şeylerde, hapları bileme bütün yutamazdım eskiden, 4-5 parçaya böler ööle yutardım, netsemki yaaa :uhm:
mıtfaanı boşalt anam o zaman, fil geliiiiii :roflol::roflol:
kızım kusmaman mümkün deel.önce pekmez tadı sonra sirke tadı gelio böööööögg aklıma geldi bak bööööggg kafamçokkarıştı
baaaaaaaaazılarımızı derkene
alıngan karıııı halilolar oluyo ya onları öpmüyom doğal olaraktan kaydirigubbakcemile3
merancım mailine fotoları gönderdim ama kapasiteyi aşıyomuş sana iletilemedi ben yarın cd ye atıp veririm sana
hadi ben kaçtımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?