2008 Ekim Anneleri

kızlarrrr ben çıkıyommm bir iki laf vardı boğazımda kalan.. ama çok da uykum geldi.. neyse.. herkes ettiğinden söylediğinden utansın. cevap vermemiş olmam veremeyişimden değil.. sadece muhatap olmak istemiyorum.. seviyeye inemiyorum.. bebeklerimiz gözümüzün bebeği.. herkesin olduğu gibi benimde. ve de en hassas noktamız. kocaman insanların konuşurken daha dikkatli özenli olamalrı gerekir.. ama beyin yaşı küçük olunca ne desen boş.. iyi gecelerr kızlar..

neeetcem o zaman ben -tatlicadiarzu-
moku yicen napcan lülülülülülü ay inşallah ilerlemez yaa :çok üzgünüm: ben daha kurtulamadım :çok üzgünüm: ıhlamur elma kabuu zencefil cayı yap.içine bi tanede karanfil at tadı olsun.iç herrgün.
Dbestt muzlu rula pasta yapp misafirlerine

o iboş gelirse lülülülülülü

anam noldu beeee :1shok:

Ånaa bu tass kimeydii herneysede bosver tatlim takma kafanaa

Gecmis olsunn iboosumm yaa dikkat et bak bu araa durmadan muzlu pasta yaptin ask tazeliyok deyu banyo yapa yapa hasta ettin kendini yusufa bulasmaz insallah yaav senle hic bulusma sansimiz yokmu

ondanmı oldu ki :1shok: leloş sanırsam senle benim hiç buluşma şansımız yok :çok üzgünüm: hatta benim kimseylen buluşma şansım yok, sadece yeşimmerveyle tanşabilirim galiba:çok üzgünüm:

neyse kızlar ben de gidiiim baarim, kendimi iyi hissetmemeye başladım, inşallah ilerlemez yaaa, maske yolları göründü yine bana beni hiiiiiiiiiiç ama hiiiiçç özlemeyin anacım baaaaaaaaaaaaaayyyy:a015:

bu laflar bana sanırsam.:1shok:
bu mesajından kalbı kırık olanın sen oldugunu gördüm.
sımdı okdudum geçmişi acaba nerde kalbını kırdım dıye..
cok aradım saatlerdr bakıyorum..
şu isim konusu mu acaba dedim?:uhm:
ınan yazarken bıle emın değilim ona mı alındın diye..

eger buysa konu
ben ela ısmını cok sevıyorum ve kızımada koymak ısterdım cok cok ısterdım...
zten dıkkat edersen koymak istediğimi esıme teklıf ettığimi belırtmısım o mesajda.
ama esımın neden koymak ıstemedini nasıl dalga gectiğini anlattım ısım konusu geçince.
kendı sevdiğim,ve kızıma koymak ıstediğim ısımle dalga gecer mıyım sence??
bunu yazarken ınan aklımda yoktun ..gercekten..en ufak bır art nıyet olmadına emın olabılrsın.bu senınle ılgılı bişi ınankı değildi..bunu hatırlayanlar bılır zaten daha oncede anlatmıstım ..
hatta sen yenı geldıgınde aa kızının adı ela mı bende cok koymak ıstemıstım falan dıye anlattımı da hatırlıyorum yanlış hatırlmaıyorsam..
senınle bır tartışma yasamıs olabılırız oncesınde ama bu bızım aramızdadır,
bebişlerimiz hepimizin gozbebeği elbette.. onları ya da onlara ait bişeyleri kullanarak asla taşlama,hakaret edecek bırı değilim ben .:1no2::1no2:
samımıyetıme ınan..
"beynı küçük" lafını hıc ustume bıle alınmıyorum.cunku bunu ısteyerek bılerek yapmadımı bılıyorum.
ama yınede alınabıleceğini düşünmüş olmam gerekırdı...ama dediğim gıbı aklmın ucundan bıle gecmedi alınabıleceğin..
gercekten cok özür dılerım.burda kımsenın kalbını kırmak değil amacım..hıckımseye bır atnıyetım de yok..
gercekten cok uzuldüm..bılmeden ,ıstemeden kalp kırmak cok üzücü..
.beyaz bayrak cekıyorumyerimsenibena.s.

Son düzenleme:
Gunadinm tukkani ben actimm hadii dokulun bakiimm gelen sirayla yazssin hadi siftah bende

1. Gelen benimm

günaydın hatunlar ne yapıysınız len dün gece hiç uyumadık aşı duman etti bizi 15 dkda bir uyandı şimdide uyanık hep mızmız geçmişi okuyamıyom arıkan seni göremedim yavvvvvvvvvvvvvv
resimi bensiz koymayın hee öptüm anammmmmmmm

ee 3. de ben oliim bari
akşam çok geç geldik sıpamla beraber uyumuşum..buraya gelemedim.bakiim neler kıllatmışınız..

hadi ya tüh geçmiş olsun ateşi falan mı vardı...ben bi fitil verdim akşam 5.30gibi o bile etkilemedi 9da uyudu akıllı eskiden fitil koyunca hemen uyurdu

bende göremedim resimleri(arıkan ve yağmur seni) biara bekliorum delikafadulden

nihalcim geçmişi okurken feyza ile resminizi gördüm çok güselsiniz maşallah
resminiz geçmişte duruo haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…