moku yicen napcan lülülülülülü ay inşallah ilerlemez yaa :çok üzgünüm: ben daha kurtulamadım :çok üzgünüm: ıhlamur elma kabuu zencefil cayı yap.içine bi tanede karanfil at tadı olsun.iç herrgün.neeetcem o zaman ben -tatlicadiarzu-
Dbestt muzlu rula pasta yapp misafirlerine
baaaaaaaaazılarımızı derkene
kızlarrrr ben çıkıyommm bir iki laf vardı boğazımda kalan.. ama çok da uykum geldi.. neyse.. herkes ettiğinden söylediğinden utansın. cevap vermemiş olmam veremeyişimden değil.. sadece muhatap olmak istemiyorum.. seviyeye inemiyorum.. bebeklerimiz gözümüzün bebeği.. herkesin olduğu gibi benimde. ve de en hassas noktamız. kocaman insanların konuşurken daha dikkatli özenli olamalrı gerekir.. ama beyin yaşı küçük olunca ne desen boş.. iyi gecelerr kızlar..
kızlarrrr ben çıkıyommm bir iki laf vardı boğazımda kalan.. ama çok da uykum geldi.. neyse.. herkes ettiğinden söylediğinden utansın. cevap vermemiş olmam veremeyişimden değil.. sadece muhatap olmak istemiyorum.. seviyeye inemiyorum.. bebeklerimiz gözümüzün bebeği.. herkesin olduğu gibi benimde. ve de en hassas noktamız. kocaman insanların konuşurken daha dikkatli özenli olamalrı gerekir.. ama beyin yaşı küçük olunca ne desen boş.. iyi gecelerr kızlar..
aman be iyi gidin hadi, hiç kıskanmıyoz :dilcikar:
Gecmis olsunn iboosumm yaa dikkat et bak bu araa durmadan muzlu pasta yaptin ask tazeliyok deyu banyo yapa yapa hasta ettin kendini yusufa bulasmaz insallah yaav senle hic bulusma sansimiz yokmu
günaydın hatunlar ne yapıysınız len dün gece hiç uyumadık aşı duman etti bizi 15 dkda bir uyandı şimdide uyanık hep mızmız geçmişi okuyamıyom arıkan seni göremedim yavvvvvvvvvvvvvv
resimi bensiz koymayın hee öptüm anammmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?