2008 Ekim Anneleri

gooodd morniiiiinnnggg kaydirigubbakcemile2 ayyy insanın hazırlanmıs kahvaltı masasına oturması ne güzelmiş beee bi süre işlere elimi sürmeyip kötü vede tembel gelin olarak takılıcam :jeyyar: napiim :dilcikar: bende yoruldum :dilcikar: puhahahahaaaaa kötü kedi serafettin in kız kardesi celen puhahaaaaa

sana demiştik sanırım o iş iş değil diye , şükür doğru dürüst bi net bağlatmaya karar vermişin heee :mymeka: özledik kızım tez gellll a.s.

hiç bişey miii :1shok: len birbirinizi görür görmez unuttunuz mu bizi :1no2:

..................

Alıntı yapmayın fururummmmmm

biz görmedik ama neeeeeseeee Çok üzgünüm çoook

olamadımmmmm sadece lekelenme oldu gerisi yok :sm_confused:

neyse kızlar ben de gidiiim baarim, kendimi iyi hissetmemeye başladım, inşallah ilerlemez yaaa, maske yolları göründü yine bana beni hiiiiiiiiiiç ama hiiiiçç özlemeyin anacım baaaaaaaaaaaaaayyyy:a015:

geçmiş olsun , oğluşa bulaştırma mikroplarını a.s

döneceğiniz günün sabahı kahvaltıyı hazırla bari de iyi ansınlar seni yerimseniben :roflol::roflol:

günaydın millet benim zilli gece çok uyandı ya.bikaç gündür ev serindi bende üşümesin diye battaniye örtüyordum üstüne bu gece cehennem gibi yakmışlar anam yavrum bir terlemiş bir terlemiş su gibi olmuş.tabi bizde öyle.

ohhh sefan olsun ye kız valla hakettik biz öyle rahat rahat oturmayı.annem bir gelsin feyzayıda atacam onun kucağına oh yiyip içip yatacam:sm_cool:

günaysın bayanlar.. iyi hafta sonları..:dance:

canımm bu aşı işinden bende korkuyom valla pazartesi bizimde var.. bunuda sorunsuz atlatırsak 1 yaşına kadar yokmuş..a.s

ohh sefan olsun afiyet olsun canım.. sizde yoruldunuz ama tadını çıkar biraz..:lepi:

herkese merhabaa..kudurcan oğlum ve anası perişancan işbaşındaakaydirigubbakcemile3yok bu çocuk gecelerimi zindan etmekte kararlı..yarım saatte bi bağırıyo...diş jeli falan hikayee.hiç bi işe yaramıyobi tane tablet varmış eşimin çalıştığı hastanede bi hemşire arkadaşı bebeğine kullanmış,belki bileniniz vardır,çok etkiliymiş hiç sıkıntı yaşamadan çıkarıyomuş çocuk dişi.ondan alcak eşim.hiçbişey kar etmiyo..gündüzde uyumuyo ki,işimi gücümü yapayım.kociş bugün erken gelcek.yağızı ona satıp biraz temizlik yapayım barihihoyyyt
büyük buluşma gerçekleşmişkaydirigubbakcemile5
aferin kızlar size...biz foto falan göremedik:çok üzgünüm:bari albümünüze ekleyin ordan görelim..nasılsa orda kendi fotolarımız var..merak ettik bealülülülülülü

uleen hakkat kötü karısın leynkaydirigubbakcemile3insan kaynanasına gidip otururmu...cık cık cık cık cık:dilcikar:ben geçen haftasonu gittim.hemide bi geceliğine..3 posta misafir ağırladım senağlama..geldiğimizi duyan geldikaydirigubbakcemile3 ama ben de şöyle bi yöntem uyguladım,gıcıklar kraliçesi eltim de ordaydı..oğluşum durmuyo diyerek zırt pırt kaçtım ve işin çoğunu eltime yıktım:dance::dance:

Son düzenleme:
kızlar geçen markette brokoli buldum feyzaya çorbasını yapmak istiyorum ama nasıl yapacağımmı bilmiyorum.siz nasıl yapıyorsunuz anlatın hele

kızlar geçen markette brokoli buldum feyzaya çorbasını yapmak istiyorum ama nasıl yapacağımmı bilmiyorum.siz nasıl yapıyorsunuz anlatın hele

canım geçen gün çıtır bu tarifi vermişti:

Sütlü Brokoli Çorbası:

Brokolileri küçük küçük az suyla haşlayın. Daha sonra küçük kasede yarım çay fincanı süt(devam maması) 1 tatlı kaşığı un 1 çaykaşığı tereyağı kaynağan karışıma ilave edip koyu bir çorba yapıyorum ve rondodan geçiriyorum. Aynı tarifi unsuz ancak kaynağan suya ev eriştsi katarak da yapılabılır

ek gıda tariflerimiz diye bi başlık varya,orda var tarifi.bide ben sana bebeğimneyesin.com u öneririm.çok güzel tarifler var.balık çorbası tarifi var orda bugün yapcam oğluşayerimseniben

canım ya neymiş o tablet bize de diyiver ...zymflour kullanıoz biz minicik bi hap dişlerin çürümemesi güçlü olması için

Ayy bugun hacerde gece iyi uymadii fatoscum bu sipalara valla bi haller oldu onceden aksam 12 gibi yatar sabah 7 lere kadar uyurduu nerde ogunler yaa allahtan sabah 11 e kadar uyududa bende uyudum azzicik gece deli ettii carsamba dr gitcez hem asi hem kontrol bakalim ne diyecek

hı fatoş deyiver anam
ya kızlar ya kızım hiç durmii aşı mahvetti bu kilosu az diyemi bukadar etkileniyo dündendir hep ağlıyo şimdi kucağımda bişeyde yemiyyyyyyy ağrısı var diyee

hı fatoş deyiver anam
ya kızlar ya kızım hiç durmii aşı mahvetti bu kilosu az diyemi bukadar etkileniyo dündendir hep ağlıyo şimdi kucağımda bişeyde yemiyyyyyyy ağrısı var diyee

canım 2aşı oldunuz dimi karma bide neydi unuttum geçen ayın aşıları keremi de baya huysuzlaştırmıştı 2aşı olduğu içindir yaklaşık 1hafta sürdü :1no2:

nerdesini aloooooooooooooooo:enbuyukkk:
dbest ve meran sizi heç merak etmiom hemde heç:dilcikar::dilcikar:
ama böcükleri merak ediom dbest ya albüme koyda bakalım canım yaaa çok merak ettim..
bu arada çok ısrar ederseniz sizinkinide koyun onada arada bakiim:dilcikar: gönlünüz kalmasın hade:roflol::roflol:

Kizlar ya hacerin elleri surekli cok sicak yaniyoo boyle eelerini tututo. Ates gibi bas sicakligi vucut sicakligi normal atesi yok ama elleri surekli yaniyoo dusun kiyafetimin uzerinden kolumu tutuyo kolum hemen isiniyo neden acaba aslinda endise etmiyom da hani buda bisey eksikligi felan olabilirmi diye

kereme yoğurt mayalıodum aklıma ne geldi
dbest celene yoğurt mayalamasını göster öğrensin garipkaydirigubbakcemile3:teselli:

hacerde diş çıkarıyoo bence.. elinle yokla anacım benim gibi olma sen..a.s
el sıcaklığıda normaldir herhald e şeker.. ayrıca sen ne güzel hatunsun öyle.. resimde çok güzel görünüyon..

hacerde diş çıkarıyoo bence.. elinle yokla anacım benim gibi olma sen..a.s
el sıcaklığıda normaldir herhald e şeker.. ayrıca sen ne güzel hatunsun öyle.. resimde çok güzel görünüyon..

bakıyorumm amane gelen var ne giden
ayrıc tesekkür ederim canım sagolŞeniz

sürekli böyle agzı bos durmuyoo herseyi agzına götürüyo burdada hıyar yiyodelikafaduldendelikafadulden

Eklentiler

• $DSC00034.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…