selam kızlar ...benim net gene gitti valla çok problemli sakın conecvk kart falan almayınn..10 gün kullandık 200 lira fatuıra ödedikj..eltimden giriyorum şimdi taşınma işlerim var halledim tt net bahlatıcam hepinizi öpüyorum yeğenlerime iyi bakın:1hug:
geçmişi okuyorum bi taraftançakıltaşım kulaklarımız çınlayama başlar onlar buluşunca demişş kaydirigubbakcemile3 burdan konuşmadık sırnaşık şey
bebişleri sevdikk oo çirkiiiiiiin lülüyüü sevdim dbestte tameri nisan sevdii muhabbet ettik ama burayla ilgili hiiç bişey konuşmadııkk delikafadulden lülüü öylee şirinkii nasıl nlatsam bilmioruum wallahii özleyeceğimm çok şeker bişee maşallahhh deyiinn haaçok sevecen annesi gibii çok mutluyum onlarla tanıştığım içinn :asigim:
..................
Alıntı yapmayın fururummmmmm
bi yandan geçmişi okuyorum çok birikmiş alıntı yapamadım
aşı olan bebelere geçmiş olsun
çakıl ve edhak da regl olmuş bi ben kaldım sanırsam bari önümüzdeki hafta dr a gideyim bi ultrasonla baksınlar yumurtalıklarım kurudu sanırım
neyse kızlar ben de gidiiim baarim, kendimi iyi hissetmemeye başladım, inşallah ilerlemez yaaa, maske yolları göründü yine banabeni hiiiiiiiiiiç ama hiiiiçç özlemeyin anacım baaaaaaaaaaaaaayyyy:a015:
gooodd morniiiiinnnggg kaydirigubbakcemile2 ayyy insanın hazırlanmıs kahvaltı masasına oturması ne güzelmiş beeebi süre işlere elimi sürmeyip kötü vede tembel gelin olarak takılıcam :jeyyar: napiim :dilcikar: bende yoruldum :dilcikar: puhahahahaaaaa kötü kedi serafettin in kız kardesi celen puhahaaaaa
gooodd morniiiiinnnggg kaydirigubbakcemile2 ayyy insanın hazırlanmıs kahvaltı masasına oturması ne güzelmiş beeebi süre işlere elimi sürmeyip kötü vede tembel gelin olarak takılıcam :jeyyar: napiim :dilcikar: bende yoruldum :dilcikar: puhahahahaaaaa kötü kedi serafettin in kız kardesi celen puhahaaaaa
canımm bu aşı işinden bende korkuyom valla pazartesi bizimde var.. bunuda sorunsuz atlatırsak 1 yaşına kadar yokmuş..a.sgünaydın hatunlar ne yapıysınız len dün gece hiç uyumadık aşı duman etti bizi 15 dkda bir uyandı şimdide uyanık hep mızmız geçmişi okuyamıyom arıkan seni göremedim yavvvvvvvvvvvvvv
resimi bensiz koymayın hee öptüm anammmmmmmm
kızlar geçen markette brokoli buldum feyzaya çorbasını yapmak istiyorum ama nasıl yapacağımmı bilmiyorum.siz nasıl yapıyorsunuz anlatın hele
herkese merhabaa..kudurcan oğlum ve anası perişancan işbaşındaakaydirigubbakcemile3yok bu çocuk gecelerimi zindan etmekte kararlı..yarım saatte bi bağırıyo...diş jeli falan hikayee.hiç bi işe yaramıyobi tane tablet varmış eşimin çalıştığı hastanede bi hemşire arkadaşı bebeğine kullanmış,belki bileniniz vardır,çok etkiliymiş hiç sıkıntı yaşamadan çıkarıyomuş çocuk dişi.ondan alcak eşim.hiçbişey kar etmiyo..gündüzde uyumuyo ki,işimi gücümü yapayım.kociş bugün erken gelcek.yağızı ona satıp biraz temizlik yapayım barihihoyyyt
büyük buluşma gerçekleşmişkaydirigubbakcemile5
aferin kızlar size...biz foto falan göremedik:çok üzgünüm:bari albümünüze ekleyin ordan görelim..nasılsa orda kendi fotolarımız var..merak ettik bealülülülülülü
uleen hakkat kötü karısın leynkaydirigubbakcemile3insan kaynanasına gidip otururmu...cık cık cık cık cık:dilcikar:ben geçen haftasonu gittim.hemide bi geceliğine..3 posta misafir ağırladım senağlama..geldiğimizi duyan geldikaydirigubbakcemile3 ama ben de şöyle bi yöntem uyguladım,gıcıklar kraliçesi eltim de ordaydı..oğluşum durmuyo diyerek zırt pırt kaçtım ve işin çoğunu eltime yıktım:dance::dance:
hı fatoş deyiver anam
ya kızlar ya kızım hiç durmii aşı mahvetti bu kilosu az diyemi bukadar etkileniyo dündendir hep ağlıyo şimdi kucağımda bişeyde yemiyyyyyyy ağrısı var diyee
canım 2aşı oldunuz dimi karma bide neydi unuttum geçen ayın aşıları keremi de baya huysuzlaştırmıştı 2aşı olduğu içindir yaklaşık 1hafta sürdü :1no2:
2 bacaktan bide damla ağızdan
ne 1 haftamı yandım özlemmmmmmmmm
durmı kızlar ben çıkar
kereme yoğurt mayalıodum aklıma ne geldi
dbest celene yoğurt mayalamasını göster öğrensin garipkaydirigubbakcemile3:teselli:
Ayy bugun hacerde gece iyi uymadii fatoscum bu sipalara valla bi haller oldu onceden aksam 12 gibi yatar sabah 7 lere kadar uyurduu nerde ogunler yaa allahtan sabah 11 e kadar uyududa bende uyudum azzicik gece deli ettii carsamba dr gitcez hem asi hem kontrol bakalim ne diyecek
Kizlar ya hacerin elleri surekli cok sicak yaniyoo boyle eelerini tututo. Ates gibi bas sicakligi vucut sicakligi normal atesi yok ama elleri surekli yaniyoo dusun kiyafetimin uzerinden kolumu tutuyo kolum hemen isiniyo neden acaba aslinda endise etmiyom da hani buda bisey eksikligi felan olabilirmi diye
hacerde diş çıkarıyoo bence.. elinle yokla anacım benim gibi olma sen..a.s
el sıcaklığıda normaldir herhald e şeker.. ayrıca sen ne güzel hatunsun öyle.. resimde çok güzel görünüyon..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?