2008 Ekim Anneleri

Neysee ben gidip yatiyim bari sicak tutuyum kendimii bu agri artik hep devam edecekmi acaba 1 senedir ne rahattim yaavv geri hamile mi kalsam

Gamzecim cikolatali kurabiye tarifini aldim tesekkur ederim bakiyyim bi benimkinden farkliysa bunu yaparim bide o kelebekli tarifide deneyecen insallah

Gunaydiñ herkese cok sancim var regl oldum ve kivraniyom bu sanci beni birakmayacak yaa dogum yapinca gecer dediler onceki gibi aglatan sanci yok ama yinede gecmemiss minoset ictim fayda eder insallah

ay leylacım çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıorum..aynı dert bendede war benimkide tam geçmedi..banada diolardı doğumdan sora geçer die yalaaaaaaaann...Çok üzgünüm çoook
bu arada günaydın herkese..burdada bi durgunluk war hade hayırlısı...

ay leyla geçmiş olsun demek seninkide benim gibi ağlatan adetlerden benim her ay 2 günüm kayıp kusarım kıvranırım hamileliğin en sevdiğim yanıyydı bu adet olmamak bugün yarın olurum bebn
olunca kızımla nasıl ilgilencem ya
fiher princeden köpek aldık eline ayağına basılınca konuşuyo ya ondan 58 ytl 50 ytl düştü
bideyürüteç hediye getirdiler bize kızımı koydum içine 1 adım bilem gidemedikkkkkkkkkkk zaten kayboldu yavrummmmmmm içindde

günaydın herkese mirmirmirmir bugün pazartesi ve üstüne üstlük de önemli bir toplantım var ...
ben de çok yorgunum akşam kızımla markete gittik alışveriş yaptık ordan da görümcemlere gittik , 3 tane bebe canımıza okudular benneyaptımki

Ayy sendedemi gecmidi hamile kalak mi hii ne diyonn

Aynen bende oyle hem karnim hem belim hem kusma hem halsizlik hemde dizlerim sizlar ayy Iok kotü nasil aglardim varyaa kivrana kivrana simdi oyle degil allahtan sanci az ilac icince gecti biraz agri var

Günaydınnnn
Asrın en sessiz haftasonunu yaşamış burasııı..kaydirigubbakcemile3

hadı kolay gelsın canım sana..hayırlısıyla atlatırsın ıns bugunude..

yok leylacım ben almıyım alanada mani olmıyım..
benim ilk reglim çok sancılı olmadı ama yine wardı sancım..inşallah bundan sora sancısız olur çok zor bişi yaa hani çekmeyen bilemez derler yaa aynen ondan...
zaten önce ewlenince geçer dediler GEÇMEDı...
sora çocuk olunca geçer dediler GEÇMEDı...
pis yalancılar nolcekÇok üzgünüm çoook

neden bura bu kadar sessiz fisfisfis

leyla:annesındeydi
cıtır:evde kocasıyla vakıt gecırdı
efekaan:mısafırı vardı
ıbolya:sanırım hasta,haber alınamadı
meran:ailesinin yannda ,,bugün mü evıne donecekti??
dbest:bılınmıyor...
celen:keyfıne bakıo kaynanasında
ve diğerlerii...bılınmıyorr..............

sağol çıtırım, hazırlıkları tamamladım bekliyorum yarım saat sonra başlayacaz sanırım , dayak yemiş gibiyim ya her tarafım ağrıyo , üşüttüm mü ne

benım evlendıkten sonra azaldı.doğumdan sonra hıc kalmadı
ama
spral taktırdıktan sonra yıne sancılı halıne gerı döndü.
yınede eskısı kadar rahatsız edıcek ,tum gunumu mahvedıek boyutta olmuyor ağrım.

sağol çıtırım, hazırlıkları tamamladım bekliyorum yarım saat sonra başlayacaz sanırım , dayak yemiş gibiyim ya her tarafım ağrıyo , üşüttüm mü ne

bende dun boyleydım.boğazım agrıyacak gıbıydı
heralde yarına hasta uyanıcam dedim
ama ıyıyım sukur..
inşallah hasta olmassın,,ck zor olur vallaa
özgeye kendı annen mı bakıyordu bu arada??

ceza verelim burayı ihmal edenlere kötükedihüso

evet kendi annem bakıyo canım ( çok şükür )

ya benımde annem bakıcak baslayınca ıns ama
acaba annemın mı gelmesı lazım yksa ıklımı mı bırakmalıyz dusunduruo beni.
annem yakın olsada yınede aarası 15-20 dk var annemın yuruyüşüyle yarım saatı bulur.
annemın gelp gıtmesıne asla kıyamam,ızın vermem bole bırseye
hergun bız bıraksak kısın cok zor olur.arabamız yok,
sanırım araba almak sart oldu..ya annemı arabayla alıcaz ya da ıklımı bırakıcaz.
sz nası yapısounuz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…