Gunaydiñ herkese cok sancim var regl oldum ve kivraniyom bu sanci beni birakmayacak yaa dogum yapinca gecer dediler onceki gibi aglatan sanci yok ama yinede gecmemiss minoset ictim fayda eder insallah
ay leylacım çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıorum..aynı dert bendede war benimkide tam geçmedi..banada diolardı doğumdan sora geçer die yalaaaaaaaann...Çok üzgünüm çoook
bu arada günaydın herkese..burdada bi durgunluk war hade hayırlısı...
ay leyla geçmiş olsun demek seninkide benim gibi ağlatan adetlerden benim her ay 2 günüm kayıp kusarım kıvranırım hamileliğin en sevdiğim yanıyydı bu adet olmamak bugün yarın olurum bebn
olunca kızımla nasıl ilgilencem ya
fiher princeden köpek aldık eline ayağına basılınca konuşuyo ya ondan 58 ytl 50 ytl düştü
bideyürüteç hediye getirdiler bize kızımı koydum içine 1 adım bilem gidemedikkkkkkkkkkk zaten kayboldu yavrummmmmmm içindde
günaydın herkese mirmirmirmir bugün pazartesi ve üstüne üstlük de önemli bir toplantım var ...
ben de çok yorgunum akşam kızımla markete gittik alışveriş yaptık ordan da görümcemlere gittik , 3 tane bebe canımıza okudular benneyaptımki
neden bura bu kadar sessiz fisfisfis
neden bura bu kadar sessiz fisfisfis
yok leylacım ben almıyım alanada mani olmıyım..
benim ilk reglim çok sancılı olmadı ama yine wardı sancım..inşallah bundan sora sancısız olur çok zor bişi yaa hani çekmeyen bilemez derler yaa aynen ondan...
zaten önce ewlenince geçer dediler GEÇMEDİ...
sora çocuk olunca geçer dediler GEÇMEDİ...
pis yalancılar nolcekÇok üzgünüm çoook
sağol çıtırım, hazırlıkları tamamladım bekliyorum yarım saat sonra başlayacaz sanırım , dayak yemiş gibiyim ya her tarafım ağrıyo , üşüttüm mü ne
leyla:annesındeydi
cıtır:evde kocasıyla vakıt gecırdı
efekaan:mısafırı vardı
ıbolya:sanırım hasta,haber alınamadı
meran:ailesinin yannda ,,bugün mü evıne donecekti??
dbest:bılınmıyor...
celen:keyfıne bakıo kaynanasında
ve diğerlerii...bılınmıyorr..............
günaydınlar herkese ii haftalarrrrrrrrra.s.
ceza verelim burayı ihmal edenlere kötükedihüso
evet kendi annem bakıyo canım ( çok şükür )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?