2008 Ekim Anneleri

ben de senin gibi düşündüm , evlerimiz de uzak , annemim otobüsle filan gelmesi gerekiyordu çünkü yürüyerek 1 saatten fazla sürüyo ..........arabayla biz götürdük özgeyi ama o zaman çok küçüktü çok hırpalandı çocuk, akşamları almaya gittiğimizde ya uykusu gelmiş oluyordu ya uykuda oluyordu , sıkıntı oldu ...................sonra annem gelmeye başladı ,şimdi çok rahat özge , alışkanlıklarından da uzak kalmıyor , keyfi yerinde ama anneme üzülüyorum ( gerçi annem halinden memnun iyi oluyo bana da evde kapalı kalmamış oluyorum diyor )

kışa kadar sanırım böyle devam ederiz, kışın da özge de biraz daha büyümüş olacak o zaman yine biz götürürüz

bılmıyorum artık bakıcaz bızde caresıne bakalım..

hastayım ölyom geberiyom, 2 gündür paso yatıyom, hafta sonu m berbat oldu -tatlicadiarzu- şu geçmişe bi bakiim geliim

şiişşşt ibolya nası oldun , iyimisin gribin geçti mi söyle bakiiimmmm ................toplantı başlayacak ben gidip toplanıp geliiim :)

nacizane fikrim çocuğun kendi ewinde büyümesi..böylece ilerde sıkıntı çekmezsiniz..kimi çocuklar adapte olmakta zorlanır evini benimseyemez..eğer imkan varsa bence kendi evinde büyümeli..

nacizane fikrim çocuğun kendi ewinde büyümesi..böylece ilerde sıkıntı çekmezsiniz..kimi çocuklar adapte olmakta zorlanır evini benimseyemez..eğer imkan varsa bence kendi evinde büyümeli..

oyle bır problem olucanı sanmıyorum ben.sonucta aksamları ve hafta sonları full evde olucak.

iboşşşş kaçırdı resimleri gelirse kudurecekkkkkdelikafadulden

puhahaha :roflol:
hepinize iyi geceler kızlarr bugün çok yoruldum bende.. bir de ibolya hasta olcak gibiyim diyordu. bugünde hiç gelmedi.. hastalandı kızcağız galiba.. tühh..:çok üzgünüm:
Ibolyayi bende merak ettim bide alexa gelmiyoo cok sey kacirdi
hastayım ıııııııhhhh, geberiom ıhhhhhhhhhhhh, foto görcek hal mi kaldı bende ıhhhhhhh, kaç gündür eşşek ölüsü gibi yatıyom ıhhhhhhhh kafamçokkarıştı fotoları da göremedim, şansıma tüpürüm :mymeka:
yarın arıycım onu.bende merak ediom
good morning len kılsızlar..herkeş nirdeeee???biraz saat gecsinde iboşu arayam bakam naptı ???

heeeee aramışın allah razı olsun geberiyok burda :mymeka::dilcikar:
hankı mesacını
yaaaw ibolya nerde alexa nerde çıtır nerde herkes NERDEEEEEEEE:sm_confused:

geberiyok burda -tatlicadiarzu-

alıntılar bitti ıııııhhh, anca bu kadarına gücüm yetti herkeşe laf yetiştiremedim ııhhhh, ben gelene kadar herkeşler gitmiş ııhhhh, sıpayı da uyuttum unşallah uyanmaz hiç halim yok ıhhhhhh, yata yata dötüm acıdı yatamıyom ıhhhhhhhhhh

canım yaa çok geçmiş olsun bu mevsim böyle işte dikkat et kendinea.s.

Ibosumm cok gecmis olsun yaa kiyamam

kıyma bana kıymaaaa senağlama cumartesi gün sabahtan anamgile gittim tee dün akşam geldim, anam baktı yusuf eymene, bahçeye çıktılar hava aldılar filen ama arada yine beni başına dikti mıymıntı babasıylan da kavga ettik cumartesi akşam dün akşamüzeri bi yattım tee sabah 9da kalktım, babası da yarım gün izin aldı işyerinden, öğlene kadar o baktı, şimdik biraz daha iyi gibiyim, yata yata heryerlerim acıdı -tatlicadiarzu- icik oturim bari dedim, beyefendi de uyuyo, arada çığlık atıyo emziğini tıkıyom ağzına geri dalıyo, uyanmasa balim bir iki saat, şşş ben bu arada o kaşıklı biberonlardan aldım, sanırsam onu kullancaz, ağzını açıyo gibi ama inşallah işe yarar, bi sürü para verdim yav :Saruboceq:

bende sutcuyle markete gittim geldim tamda orkit annekiz paketi indirime girmistii 48 li sini 5 50 ye aldim

Anaa neden kavga ettiniz bee artik kavga yok ask vardi hani hayirli olsun biberonunuz merak ettim arattirdim baktim ne guzelmiss yaa ins yusuf pasa begenirde alisirsiniz kasigaa kaca aldin sen

kız için daha erken len :roflol: ben de 4-5 sene once anneler gununde markete gıttıydım. baa ordan anneler gunu hedıyesı deterjan verdılerdı. ama ben anne dıılımkı dedıydım kasıyer kıza. ama anne adayısın dedıydı. ıcım burkulduydu

Anaa neden kavga ettiniz bee artik kavga yok ask vardi hani hayirli olsun biberonunuz merak ettim arattirdim baktim ne guzelmiss yaa ins yusuf pasa begenirde alisirsiniz kasigaa kaca aldin sen

ya biz sözde cumartesi gün akşam eve gelcektik, saat 9 gibi çıktık annemlerden, dolmuş bekliyoz, çocuk da huysuzlanıyo uykusu geldi, herif baa tavırlanıyo, al işte senin boğazın yüzünden böle oluyo zırt pırt diye, zaten annemlerdeyken de en ufak bişiyde terslediydi beni, ne halt etmeye çalışıyo bilmiyom, yemeği hazırlayalım mı yoksa kardeşimi mi bekleyelim çok acıktınmı diye sorduydum, sonra unutmuşum bi daha sordum ondan ötürü tersliyo, sonra burda tokiler var uygun fiyatlı verceklermiş galiba, eğer üstesinden gelebilecksek bizde girişelim bu olaya bende işe başlayayım dedim ona da tavırlanıyo, neden yaptığını anlamıyom gıcık şey, bende sinirlendim ne halt ederseniz edin be yeter dedim çektim geldim annemlerde kaldım, herf de gitti eve, pazar günü sabah 9da timbildemiş gelmiş, zaten hastayım geberiyom bi de bu böle yapıyo :mymeka: yavrum ben nukunkini aldım, 12,5 liraya, daha sonra suluk olarak da kullanılabiliyo, dötünden bastırıyon kaşığın ucuna geliyo, kaşık olayını halledince ilerde suluk olarak kullancam, ay inşallah alışırız, kaşığı hiç ağzından çekmeden dötünden bastırıp ucuna getirtiyom, o da emzik sanıyo zaar ağzı açık beklio öle kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…