ya benımde annem bakıcak baslayınca ıns ama
acaba annemın mı gelmesı lazım yksa ıklımı mı bırakmalıyz dusunduruo beni.
annem yakın olsada yınede aarası 15-20 dk var annemın yuruyüşüyle yarım saatı bulur.
annemın gelp gıtmesıne asla kıyamam,ızın vermem bole bırseye
hergun bız bıraksak kısın cok zor olur.arabamız yok,
sanırım araba almak sart oldu..ya annemı arabayla alıcaz ya da ıklımı bırakıcaz.
sz nası yapısounuz??
ben de senin gibi düşündüm , evlerimiz de uzak , annemim otobüsle filan gelmesi gerekiyordu çünkü yürüyerek 1 saatten fazla sürüyo ..........arabayla biz götürdük özgeyi ama o zaman çok küçüktü çok hırpalandı çocuk, akşamları almaya gittiğimizde ya uykusu gelmiş oluyordu ya uykuda oluyordu , sıkıntı oldu ...................sonra annem gelmeye başladı ,şimdi çok rahat özge , alışkanlıklarından da uzak kalmıyor , keyfi yerinde ama anneme üzülüyorum ( gerçi annem halinden memnun iyi oluyo bana da evde kapalı kalmamış oluyorum diyor )
hastayım ölyom geberiyom, 2 gündür paso yatıyom, hafta sonu m berbat oldu -tatlicadiarzu- şu geçmişe bi bakiim geliim
geçmiş olsun..a.s.hastayım ölyom geberiyom, 2 gündür paso yatıyom, hafta sonu m berbat oldu -tatlicadiarzu- şu geçmişe bi bakiim geliim
nacizane fikrim çocuğun kendi ewinde büyümesi..böylece ilerde sıkıntı çekmezsiniz..kimi çocuklar adapte olmakta zorlanır evini benimseyemez..eğer imkan varsa bence kendi evinde büyümeli..
iboşşşş kaçırdı resimleri gelirse kudurecekkkkkdelikafadulden
puhahaha :roflol:
hepinize iyi geceler kızlarr bugün çok yoruldum bende.. bir de ibolya hasta olcak gibiyim diyordu. bugünde hiç gelmedi.. hastalandı kızcağız galiba.. tühh..:çok üzgünüm:
hastayım ıııııııhhhh, geberiom ıhhhhhhhhhhhh, foto görcek hal mi kaldı bende ıhhhhhhh, kaç gündür eşşek ölüsü gibi yatıyom ıhhhhhhhh kafamçokkarıştı fotoları da göremedim, şansıma tüpürüm :mymeka:Ibolyayi bende merak ettim bide alexa gelmiyoo cok sey kacirdi
yarın arıycım onu.bende merak ediom
good morning len kılsızlar..herkeş nirdeeee???biraz saat gecsinde iboşu arayam bakam naptı ???
herkes nirdeeee :uhm:
ben de gidiyorummm :dilcikar:
ibolyacım gelince mesajımı oku geçmiş olsun merak ettim seni inşallah çabuk atlatırsın :Saruboceq:
çok etkili grip çayını yapsana :çok üzgünüm:
hayden ben gidiyomm
yaaaw ibolya nerde alexa nerde çıtır nerde herkes NERDEEEEEEEE:sm_confused:
alıntılar bitti ıııııhhh, anca bu kadarına gücüm yetti herkeşe laf yetiştiremedim ııhhhh, ben gelene kadar herkeşler gitmiş ııhhhh, sıpayı da uyuttum unşallah uyanmaz hiç halim yok ıhhhhhh, yata yata dötüm acıdı yatamıyom ıhhhhhhhhhh
canım yaa çok geçmiş olsun bu mevsim böyle işte dikkat et kendinea.s.
Ibosumm cok gecmis olsun yaa kiyamam
kıyma bana kıymaaaa senağlama cumartesi gün sabahtan anamgile gittim tee dün akşam geldim, anam baktı yusuf eymene, bahçeye çıktılar hava aldılar filen ama arada yine beni başına dikti mıymıntıbabasıylan da kavga ettik cumartesi akşam dün akşamüzeri bi yattım tee sabah 9da kalktım, babası da yarım gün izin aldı işyerinden, öğlene kadar o baktı, şimdik biraz daha iyi gibiyim, yata yata heryerlerim acıdı -tatlicadiarzu- icik oturim bari dedim, beyefendi de uyuyo, arada çığlık atıyo emziğini tıkıyom ağzına geri dalıyo, uyanmasa balim bir iki saat, şşş ben bu arada o kaşıklı biberonlardan aldım, sanırsam onu kullancaz, ağzını açıyo gibi ama inşallah işe yarar, bi sürü para verdim yav :Saruboceq:
Anaa neden kavga ettiniz bee artik kavga yok ask vardi hani hayirli olsun biberonunuz merak ettim arattirdim baktim ne guzelmiss yaa ins yusuf pasa begenirde alisirsiniz kasigaa kaca aldin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?