kız için daha erken len :roflol: ben de 4-5 sene once anneler gununde markete gıttıydım. baa ordan anneler gunu hedıyesı deterjan verdılerdı. ama ben anne dıılımkı dedıydım kasıyer kıza. ama anne adayısın dedıydı. ıcım burkulduydu
ibolyammm geçmiş olsun kuzun boşver kocayı sen dinlenmene bak yusuf paşaylada nasıl olcaksa
selamlar
anaaaa cumartesiden beri girmiyom ama sayfalar kıllanmamış bilem sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim
Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
edhak
zati şimcik bilem kıllatacak kimse yok
iboş kuzum geçmiş olsun anacım ah yakında olsak sıcak bi çorba kapıp geliverdim yanına aman dikkat et de yusuf paşaya geçmesin yoksa kendi hastalaığın üzerine bi de bebişinki hiç çekilmiyoo
neyse ben bi geçmişe gidiim..
geçmiş olsun iboş çabuk iyileş emi
saolun yafrıler. ne cok sevenım varmıs yav senağlamaiboşum geçmiş olsun canım..doktora çıkmadınmı yaa belki daha çabuk atlatırdın..
boşwer takma kafana :teselli:destek olacakları zaman genelde pürüzlük yaparlar üzülme hepsi aynı..
kizlar merhaba.. hepinizi cok ozledim Şeniz epeydir giremiyorum nete. bundan sonra da ara ara girebilcem. ardadan vakit kaldikca tezimi bitirmek istiyorum. havalar guzellesiyor. yaza turkiyeye gidince hic bakamam. onun icin cooookk calismam lazim coookk.. :çok üzgünüm: hepinizi cok opuyorum. bebeislere ve kendinize iyi bakin..
ben hamileykende şimdide parol içiyhorum.kızlar emzirirken içebileceğim bir ağrı kesici varmı.parol içebilirmiyim mesela
keyif :1shok: hani nerde :sm_confused:
leyla:annesındeydi
cıtır:evde kocasıyla vakıt gecırdı
efekaan:mısafırı vardı
ıbolya:sanırım hasta,haber alınamadı
meran:ailesinin yannda ,,bugün mü evıne donecekti??
dbest:bılınmıyor...
celen:keyfıne bakıo kaynanasında
ve diğerlerii...bılınmıyorr..............
:çok üzgünüm: unuttum bu angutların içinde kafa mı kaldı :çok üzgünüm: sabah geldin aklıma ama erkendi sonrada bu olay oldu aq kaldı gene :çok üzgünüm:hastayım ölyom geberiyom, 2 gündür paso yatıyom, hafta sonu m berbat oldu -tatlicadiarzu- şu geçmişe bi bakiim geliim
nerdesin len :mymeka: merak etik kötükedihüsokizlar merhaba.. hepinizi cok ozledim Şeniz epeydir giremiyorum nete. bundan sonra da ara ara girebilcem. ardadan vakit kaldikca tezimi bitirmek istiyorum. havalar guzellesiyor. yaza turkiyeye gidince hic bakamam. onun icin cooookk calismam lazim coookk.. :çok üzgünüm: hepinizi cok opuyorum. bebeislere ve kendinize iyi bakin..
saolun yafrıler. ne cok sevenım varmıs yav senağlama
cok sinirliyim cok kızgınımhemen anlatiim catlıcem sabah eşimden su istedim kahvaltıda.bu mırındandı biraz.bende şakasına cemreye döndüm "görüyonmu kızım el oğlu işte bööle olur.bi yudum su vermez ben se ni evermicem" dedim.ama bende eşimde gülüyoruz buarada.sen kalk angut kaynanam "bak biri el oğlu dedi gitti sen gidebilrsin" dedi kötükedihüso şok oldum kötükedihüso eltimlen kaynım bosanıolarda uarada :dilcikar: bende "bizden kimse bu umuda kapılmasın" dedim.demek gittmemi istion dedim cemreyi aldım içeri grdinm.kocam öküzününde azına mıctım ne bişe söölemiyon die :mymeka: ne kadar ara ii olsada ne kadar ii gecinilsede kaynana anne gibi olamaz yasakkelime hani derler ya kızımdan ayırmam die.inşallah kızınada bunu söölesinler :Saruboceq: ha üzüldüm mü hayır tabilki.ama acaip kızdım.7 sene oldu hala umudunu kesmemiş :1shok:
ben hamileykende şimdide parol içiyhorum.
keyif :1shok: hani nerde :sm_confused:
:çok üzgünüm: unuttum bu angutların içinde kafa mı kaldı :çok üzgünüm: sabah geldin aklıma ama erkendi sonrada bu olay oldu aq kaldı gene :çok üzgünüm:
nerdesin len :mymeka: merak etik kötükedihüso
bende seviim :çok üzgünüm: hemi üzüliim nasıl zordur hastayken bebek bakmak ii bilirim :çok üzgünüm: inşallah yufusuma gecmez :Saruboceq: hemi ösledim senü :a015:
cok sinirliyim cok kızgınımhemen anlatiim catlıcem sabah eşimden su istedim kahvaltıda.bu mırındandı biraz.bende şakasına cemreye döndüm "görüyonmu kızım el oğlu işte bööle olur.bi yudum su vermez ben se ni evermicem" dedim.ama bende eşimde gülüyoruz buarada.sen kalk angut kaynanam "bak biri el oğlu dedi gitti sen gidebilrsin" dedi kötükedihüso şok oldum kötükedihüso eltimlen kaynım bosanıolarda uarada :dilcikar: bende "bizden kimse bu umuda kapılmasın" dedim.demek gittmemi istion dedim cemreyi aldım içeri grdinm.kocam öküzününde azına mıctım ne bişe söölemiyon die :mymeka: ne kadar ara ii olsada ne kadar ii gecinilsede kaynana anne gibi olamaz yasakkelime hani derler ya kızımdan ayırmam die.inşallah kızınada bunu söölesinler :Saruboceq: ha üzüldüm mü hayır tabilki.ama acaip kızdım.7 sene oldu hala umudunu kesmemiş :1shok:
patoşum niye durmii acaba, diş etleri kabarmış diyon onun huysuzluğu herhal, bak meran limon geçiriyo diodu, limon sürsene damaklarına
limon mu :uhm: ciddi mi :1shok: benim kızım limona bayılıyooo sürüyüm o zamannnn sositososito anammm hıçkırdığı zaman 2 damla limon içiriyorum da nası buruşuyo o surat ama yine istiyo kaydirigubbakcemile3
bugün meranla dbest hiç gelmediler , yine mi buluştular ki unuttular burayı
patoşum niye durmii acaba, diş etleri kabarmış diyon onun huysuzluğu herhal, bak meran limon geçiriyo diodu, limon sürsene damaklarına
ya neşesi olmadığında dönüp bakmıyo bile.eğer keyfi yerindeyse gözünü ayırmıyo ve nasıl gülüyo sanki anlıyomuş gibi..ama bugün hiç oralı olmadı:çok üzgünüm:fatoşum reklamları aç izlesin , ben reklamlardan bir cd yapmayı düşünüyorum kaydirigubbakcemile5
ay o buruşuk yüz ifadesine kahkahayla gülüyorum ben :roflol::roflol: valla çakılım meran öle dediydi, limon dişlerdeki kaşıntıyı alıyodu sanırsam, ben jel sürmücem limon sürcem diodu, biz diş olayına henüz girmemişiz kanımca, o yüzden başlamadım ben, ama evde yedek diş jelimiz de duriyo her ihtimale karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?