2008 Ekim Anneleri

selamlar
anaaaa cumartesiden beri girmiyom ama sayfalar kıllanmamış bilem sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim
Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
edhak
zati şimcik bilem kıllatacak kimse yok
iboş kuzum geçmiş olsun anacım ah yakında olsak sıcak bi çorba kapıp geliverdim yanına aman dikkat et de yusuf paşaya geçmesin yoksa kendi hastalaığın üzerine bi de bebişinki hiç çekilmiyoo

neyse ben bi geçmişe gidiim..

Heheheheh o zaman analarini kaynanama vereriirim kizini ben kullanirim

iboşum geçmiş olsun canım..doktora çıkmadınmı yaa belki daha çabuk atlatırdın..

boşwer takma kafana :teselli:destek olacakları zaman genelde pürüzlük yaparlar üzülme hepsi aynı..

kizlar merhaba.. hepinizi cok ozledim Şeniz epeydir giremiyorum nete. bundan sonra da ara ara girebilcem. ardadan vakit kaldikca tezimi bitirmek istiyorum. havalar guzellesiyor. yaza turkiyeye gidince hic bakamam. onun icin cooookk calismam lazim coookk.. :çok üzgünüm: hepinizi cok opuyorum. bebeislere ve kendinize iyi bakin..

ibolyammm geçmiş olsun kuzun boşver kocayı sen dinlenmene bak yusuf paşaylada nasıl olcaksa

geçmiş olsun iboş çabuk iyileş emi

iboşum geçmiş olsun canım..doktora çıkmadınmı yaa belki daha çabuk atlatırdın..

boşwer takma kafana :teselli:destek olacakları zaman genelde pürüzlük yaparlar üzülme hepsi aynı..
saolun yafrıler. ne cok sevenım varmıs yav senağlama

ne tezi bu anam

toplantı bitmek bilmedi, zaten yorgundum şimdi tamamen tükendim, başım çok ağrıyo eve gidip kuzuma sarılıp uyumak istiyorum kesin onun da huysuzlanacağı tutar :1no2:

cok sinirliyim cok kızgınım hemen anlatiim catlıcem sabah eşimden su istedim kahvaltıda.bu mırındandı biraz.bende şakasına cemreye döndüm "görüyonmu kızım el oğlu işte bööle olur.bi yudum su vermez ben se ni evermicem" dedim.ama bende eşimde gülüyoruz buarada.sen kalk angut kaynanam "bak biri el oğlu dedi gitti sen gidebilrsin" dedi kötükedihüso şok oldum kötükedihüso eltimlen kaynım bosanıolarda uarada :dilcikar: bende "bizden kimse bu umuda kapılmasın" dedim.demek gittmemi istion dedim cemreyi aldım içeri grdinm.kocam öküzününde azına mıctım ne bişe söölemiyon die :mymeka: ne kadar ara ii olsada ne kadar ii gecinilsede kaynana anne gibi olamaz yasakkelime hani derler ya kızımdan ayırmam die.inşallah kızınada bunu söölesinler :Saruboceq: ha üzüldüm mü hayır tabilki.ama acaip kızdım.7 sene oldu hala umudunu kesmemiş :1shok:

kızlar emzirirken içebileceğim bir ağrı kesici varmı.parol içebilirmiyim mesela
ben hamileykende şimdide parol içiyhorum.
keyif :1shok: hani nerde :sm_confused:
hastayım ölyom geberiyom, 2 gündür paso yatıyom, hafta sonu m berbat oldu -tatlicadiarzu- şu geçmişe bi bakiim geliim
:çok üzgünüm: unuttum bu angutların içinde kafa mı kaldı :çok üzgünüm: sabah geldin aklıma ama erkendi sonrada bu olay oldu aq kaldı gene :çok üzgünüm:
nerdesin len :mymeka: merak etik kötükedihüso

saolun yafrıler. ne cok sevenım varmıs yav senağlama

bende seviim :çok üzgünüm: hemi üzüliim nasıl zordur hastayken bebek bakmak ii bilirim :çok üzgünüm: inşallah yufusuma gecmez :Saruboceq: hemi ösledim senü :a015:

kaynananmı dii bunu, hala gözü sizi ayırmaktamıymış :1shok: cemre varkene bile ööölemi :mymeka:

eltine bozuktur kayınvalideciin de hırsını senden almıştır celenim kızma napıcan, bazen hepimiz amacını aşan cümleler kurabiliyoruz ne yazık ki

herkese merhaba
mahvoldum kızlar ya,oğluş hiç durmuyo artık..eskiden ana kucağına bağlar işimi yapardım...şimdi sürekli ağlıyo.diş etleri hafiften kabarmış.ne zaman çıkcak şu dişler yaa:çok üzgünüm:bu saate kadar toplam 1 saat uyumadı koca gün.şimdi daldı gibi ayağımda.bırakırsam viyaklıcakdaha yemek bile yapamadım yaasenağlama dün gezmeye gittik..ağladı,zırladı hiç durmadı,geri eve geldikoffff geçmişe bakamadım sersem gibiyim......umarım herkes iyidir..

ayy inanmıyorum yaaaa:1shok:
sayfayı açınca direkt mesajını gördüm de,bunu söyleyen eşinin annesi yanii.insan evladının yuvasının yıkılmasını istermi yaakafamçokkarıştıseninkide tam kaynanaymış haa.boşver hiç takma,sen onun önünde inadıına eşinle el lele,diz dize otur.sarıl,öp..çatlasınlülülülülülü

patoşum niye durmii acaba, diş etleri kabarmış diyon onun huysuzluğu herhal, bak meran limon geçiriyo diodu, limon sürsene damaklarına

patoşum niye durmii acaba, diş etleri kabarmış diyon onun huysuzluğu herhal, bak meran limon geçiriyo diodu, limon sürsene damaklarına

limon mu :uhm: ciddi mi :1shok: benim kızım limona bayılıyooo sürüyüm o zamannnn sositososito anammm hıçkırdığı zaman 2 damla limon içiriyorum da nası buruşuyo o surat ama yine istiyo kaydirigubbakcemile3

fatoşum reklamları aç izlesin , ben reklamlardan bir cd yapmayı düşünüyorum kaydirigubbakcemile5

ay o buruşuk yüz ifadesine kahkahayla gülüyorum ben :roflol::roflol: valla çakılım meran öle dediydi, limon dişlerdeki kaşıntıyı alıyodu sanırsam, ben jel sürmücem limon sürcem diodu, biz diş olayına henüz girmemişiz kanımca, o yüzden başlamadım ben, ama evde yedek diş jelimiz de duriyo her ihtimale karşı

bugün meranla dbest hiç gelmediler , yine mi buluştular ki unuttular burayı

hadi yaa..limonmuu?hiç vermedim ama deneyeyim.gerçi bu akşam gelirken eşim ilaç getircek.iyi geliyomuş güya,kolay ve çabuk çıkarıyomuş.
bu kudurcan oğlum zaten yaramazdı da,birazcık durulmuştu son zamanlarda.ve şimdi tavan yaptı,hiç olmadığı kadar huysuz,sinirli..istediği bişeyi yapmayınca sağ elini bacağına doğru vura vura ağlıyo:mymeka:.buda yeni çıktıkafamın içinde motorlar çalışii sanki.şuan oğlan uyuyo ama sanki beynimin içinde hala ağlıyooooo-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı

fatoşum reklamları aç izlesin , ben reklamlardan bir cd yapmayı düşünüyorum kaydirigubbakcemile5
ya neşesi olmadığında dönüp bakmıyo bile.eğer keyfi yerindeyse gözünü ayırmıyo ve nasıl gülüyo sanki anlıyomuş gibi..ama bugün hiç oralı olmadı:çok üzgünüm:

jel hiç bi şe yaramıyo..ben denemek için kendime sürdümkaydirigubbakcemile3..bi kaç dk uyuşturdu.sonra geçti gitti.gerçi belki bebeklerde daha uzun etki ediyodur..anca uykuya dalana kadar işte.sonra gene viyak viyakkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…