büyük ihtimallekaydirigubbakcemile3 acaaba ne yiyolar şindikcokacimcoookkaydirigubbakcemile3
yine özsüt de mi buluştular acep , hımmmmm pastaları enfes oluyo hee delikafadulden
hadi yaa..limonmuu?hiç vermedim ama deneyeyim.gerçi bu akşam gelirken eşim ilaç getircek.iyi geliyomuş güya,kolay ve çabuk çıkarıyomuş.
bu kudurcan oğlum zaten yaramazdı da,birazcık durulmuştu son zamanlarda.ve şimdi tavan yaptı,hiç olmadığı kadar huysuz,sinirli..istediği bişeyi yapmayınca sağ elini bacağına doğru vura vura ağlıyo:mymeka:.buda yeni çıktıkafamın içinde motorlar çalışii sanki.şuan oğlan uyuyo ama sanki beynimin içinde hala ağlıyooooo-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı
jeli kendinde mi denedin fatoşum :roflol: sen kaçç kilosun ufaklık kaç kilo , seni uyuşturmayan onu uyutur saatlerce be :roflol:
ya neşesi olmadığında dönüp bakmıyo bile.eğer keyfi yerindeyse gözünü ayırmıyo ve nasıl gülüyo sanki anlıyomuş gibi..ama bugün hiç oralı olmadı:çok üzgünüm:
jel hiç bi şe yaramıyo..ben denemek için kendime sürdümkaydirigubbakcemile3..bi kaç dk uyuşturdu.sonra geçti gitti.gerçi belki bebeklerde daha uzun etki ediyodur..anca uykuya dalana kadar işte.sonra gene viyak viyakkafamçokkarıştı
yine özsüt de mi buluştular acep , hımmmmm pastaları enfes oluyo hee delikafadulden
jeli kendinde mi denedin fatoşum :roflol: sen kaçç kilosun ufaklık kaç kilo , seni uyuşturmayan onu uyutur saatlerce be :roflol:
:mymeka:
dietteyim beee...pasta demeyincokacimcoookaklına tatlı bişey getirdiğinde vücudun onu yiyeceğini düşünüp ona göre hormonlarını salgılayıp yiyeceği bekliyomuşyemeyincede boşuna bekleyip,hayal kırıklığına uğrayıp ,yorgun düşüyomuş..benneyaptımki bundan sonra çikolata yemicem desen bile aynı etki oluyomuş..şimdi bana özsütün pastalarını düşündürtmeyin ...fantezi konumuna geçcem yoksa:1rolleyes:
he benim oğlanı anlatıyon sandım bi an iiçin, ay elini bacağına vura vura ağlaması gözümün önüne geldi de, çok komik yav kaydirigubbakcemile3
canım herhalde aynı etkiyi yapmıcak biliyoz:roflol:
ama çok etkili olsa çocuğada iyi gelir.bağıra bağıra uyumaz.
hemen niden kilomu yüzüme furuyon kiii:çok üzgünüm:veriyoz işte yavaş yavaş..ama gayet yavaşkaydirigubbakcemile3
anaaaaam uyandı bizimkii..off ne çabuk yaa.ağlıyo kızlar çıkıyom şimdilik.maraton başlıyo yinekafamçokkarıştı
sorma yaa.güleyimmi ağlıyayımmı şaşırıyom öyle görünce.ağıt yakar gibii.sanırım vurmayı keşfetti bişey sanıyo şimdi onukaydirigubbakcemile3biraz sakinleşti ben gidiimde yemek yapayım ya 6 da koca gelcek ortada bişey yok daha..delikafadulden
ben geldimmmm delikafadulden delikafadulden
ibolya burdasınnn :1shok: nasıl oldun leyn merak ettim seni dirildin mi sırnaşık şey
geçmişi okuyam geliyorumm
sorma yaa.güleyimmi ağlıyayımmı şaşırıyom öyle görünce.ağıt yakar gibii.sanırım vurmayı keşfetti bişey sanıyo şimdi onukaydirigubbakcemile3biraz sakinleşti ben gidiimde yemek yapayım ya 6 da koca gelcek ortada bişey yok daha..delikafadulden
eylülü aşıya götürdük.. önce dr muayene ederken başladı ağlamaya ama durdurmak ne mümkün, okadar çok korkuyor ki yabancılardan, meran ve celen de gördüler onlara da baştan ağladı, sonradan alıştı.. ama doktorda hepten delirdi, katılır gibi ağladı :çok üzgünüm: bi dr a bakıyo bi hemşireye, kucağımda tutuyorum yüzünü kendime çeviriyorum ama deli gibi ağlıyoo mahfoldum kan ter içinde kaldım senağlama
neyse muayenesi bitti bu sefer aşı oldu onlarda daha çok ağladı senağlama eylülü hiç ağlarken görmediğimiz için babası da ben de çok üzüldük senağlama senağlama ben de ağladım senağlama meme veriyorum tutuyo sonra acısı geliyo aklına iç çeke çeke ağladı yaa senağlama
evimize geldik şimdi mutlu mutlu beşiğinde oynuyor meleğim :asigim: :asigim:
slm kızlar şevval bugün aşı oldu.umarım ateşi çıkmaz bizimki de nöbetçi bu akşam ateşi çıkarsa yandığımın resmidir.artık 1 yaşındaymış bundan sonraki aşısı.
ibolyacım geçmiş olsun bacım.valla artık bizim hasta olmaya da hakkımız yok he yoksa bu sıpacanlara kim bakcek.bugün heyet raporu almaya gittim.kayınvalideme bıraktım 9 da çıktım uyuyodu.ben de işimi hallettim.yarın anneme gidicem giderken ona bişey alayım dedim bi mağazaya girdim anaaaammmmmmmm:1shok:aradım napıyo uyandı mı diye nasıl çığırıyo ta telefondaki sesi mağazanın diğer ucundaki kadın duydu vah kızım git sen git diyo.elimdekileri bıraktım koştur koştur dolmuşa bindim.tam yarım saat kendini yırtarcasına ağlıyomuş.apartmana bi grdim ses daha aşağı geliyo.oyyy aklım gitti valla:1no2:.geldimki kucağıma aldım hık hık yapıp içini çekip çekip bana bakıp birazcık susup sonra hıkırdadıkça ağlıyo.yüzü gözü yaştan sırılsıklam ıslanmış.sonra şarkı söyledim sustu ağlamaktan bitap düştü kucağımda o dakka uyudu.yavrumm ya öyle üzüldüm ki ya sanırım uyanınca beni aradı. durmuyo kimseyle sizinkiler duruyo mu napcam ben bu kızlan valla.
ayyyyyyyyy bugün sizin aşı gününüzmüydü, hadi geçmiş olsun, bizim de aşı zamanımız geliyo, 4 gün sonra aşı olcaz bizde :çok üzgünüm: aynı lülü giibi aklına geldikçe içini çeke çeke ağlıyo benim böcük de, inşallah bu sefer mıcırık çıkarmaz, huysuzluğu filen yok dimi lülünün
slm kızlar şevval bugün aşı oldu.umarım ateşi çıkmaz bizimki de nöbetçi bu akşam ateşi çıkarsa yandığımın resmidir.artık 1 yaşındaymış bundan sonraki aşısı.
ibolyacım geçmiş olsun bacım.valla artık bizim hasta olmaya da hakkımız yok he yoksa bu sıpacanlara kim bakcek.bugün heyet raporu almaya gittim.kayınvalideme bıraktım 9 da çıktım uyuyodu.ben de işimi hallettim.yarın anneme gidicem giderken ona bişey alayım dedim bi mağazaya girdim anaaaammmmmmmm:1shok:aradım napıyo uyandı mı diye nasıl çığırıyo ta telefondaki sesi mağazanın diğer ucundaki kadın duydu vah kızım git sen git diyo.elimdekileri bıraktım koştur koştur dolmuşa bindim.tam yarım saat kendini yırtarcasına ağlıyomuş.apartmana bi grdim ses daha aşağı geliyo.oyyy aklım gitti valla:1no2:.geldimki kucağıma aldım hık hık yapıp içini çekip çekip bana bakıp birazcık susup sonra hıkırdadıkça ağlıyo.yüzü gözü yaştan sırılsıklam ıslanmış.sonra şarkı söyledim sustu ağlamaktan bitap düştü kucağımda o dakka uyudu.yavrumm ya öyle üzüldüm ki ya sanırım uyanınca beni aradı. durmuyo kimseyle sizinkiler duruyo mu napcam ben bu kızlan valla.
eylülü aşıya götürdük.. önce dr muayene ederken başladı ağlamaya ama durdurmak ne mümkün, okadar çok korkuyor ki yabancılardan, meran ve celen de gördüler onlara da baştan ağladı, sonradan alıştı.. ama doktorda hepten delirdi, katılır gibi ağladı :çok üzgünüm: bi dr a bakıyo bi hemşireye, kucağımda tutuyorum yüzünü kendime çeviriyorum ama deli gibi ağlıyoo mahfoldum kan ter içinde kaldım senağlama
neyse muayenesi bitti bu sefer aşı oldu onlarda daha çok ağladı senağlama eylülü hiç ağlarken görmediğimiz için babası da ben de çok üzüldük senağlama senağlama ben de ağladım senağlama meme veriyorum tutuyo sonra acısı geliyo aklına iç çeke çeke ağladı yaa senağlama
evimize geldik şimdi mutlu mutlu beşiğinde oynuyor meleğim :asigim: :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?