2008 Ekim Anneleri

bizim doktorumuz jel neyim kullandırmıyo ecük sadist :) limon iyimiş denerimmmm

jeli kendinde mi denedin fatoşum :roflol: sen kaçç kilosun ufaklık kaç kilo , seni uyuşturmayan onu uyutur saatlerce be :roflol:

yine özsüt de mi buluştular acep , hımmmmm pastaları enfes oluyo hee delikafadulden

:mymeka:
dietteyim beee...pasta demeyincokacimcoookaklına tatlı bişey getirdiğinde vücudun onu yiyeceğini düşünüp ona göre hormonlarını salgılayıp yiyeceği bekliyomuşyemeyincede boşuna bekleyip,hayal kırıklığına uğrayıp ,yorgun düşüyomuş..benneyaptımki bundan sonra çikolata yemicem desen bile aynı etki oluyomuş..şimdi bana özsütün pastalarını düşündürtmeyin ...fantezi konumuna geçcem yoksa:1rolleyes:

he benim oğlanı anlatıyon sandım bi an iiçin, ay elini bacağına vura vura ağlaması gözümün önüne geldi de, çok komik yav kaydirigubbakcemile3

jeli kendinde mi denedin fatoşum :roflol: sen kaçç kilosun ufaklık kaç kilo , seni uyuşturmayan onu uyutur saatlerce be :roflol:

canım herhalde aynı etkiyi yapmıcak biliyoz:roflol:
ama çok etkili olsa çocuğada iyi gelir.bağıra bağıra uyumaz.
hemen niden kilomu yüzüme furuyon kiii:çok üzgünüm:veriyoz işte yavaş yavaş..ama gayet yavaşkaydirigubbakcemile3

anaaaaam uyandı bizimkii..off ne çabuk yaa.ağlıyo kızlar çıkıyom şimdilik.maraton başlıyo yinekafamçokkarıştı

yaa işe yaramıyomuymuş, allahım bizim diş çıkarmamız da olaylı olur kesin, normalda bööle manyak bi çocuk diş çıkarırken ne yapar bana bilemiorum yani senağlamasenağlama
yine özsüt de mi buluştular acep , hımmmmm pastaları enfes oluyo hee delikafadulden

özsüt diince aklıma ne geldi biliyonmu, çok eskiden bi dizi vardı sütkardeşler diye, özsüt turizm vardı detayları hatırlamıom işte o kardar hatırlıom kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 he valla gel anlından öpem dğru diyon kaydirigubbakcemile3 yaa hani sabahtan dediydiymya kaşıklı biberon aldım diye, sanırsam işe yarayacak :lepi: ballı irmikli mamasını yaptım onla verdim, tabi arada mızmızlandık debelendik o ayrı ben de şarkı sööleyen uğurböceemizi açtım, ay laykit loni toni don don yu layk it doni doni don don diye bişiler sölüyo :roflol: biz de o söölerkene karnımızı doyurduk afiyetlen :lepi:
ay evet gecenlerde tevede duydum bende, yasemin soysaldı sanırsam kadının ismi, bi kitap yazmış, aslında şişman olan biz diilmişiz beynimizmiş ööle dio :roflol: bundan da sıyırdım, ben artıkın şişman diilim, beynim şişman :roflol::roflol:

he benim oğlanı anlatıyon sandım bi an iiçin, ay elini bacağına vura vura ağlaması gözümün önüne geldi de, çok komik yav kaydirigubbakcemile3

sorma yaa.güleyimmi ağlıyayımmı şaşırıyom öyle görünce.ağıt yakar gibii.sanırım vurmayı keşfetti bişey sanıyo şimdi onukaydirigubbakcemile3biraz sakinleşti ben gidiimde yemek yapayım ya 6 da koca gelcek ortada bişey yok daha..delikafadulden

anladım ben bu ekim bebesi erkeklerinin büyük çoğunluğu azgın teke sendromu yaşiii kaydirigubbakcemile3allah kolaylık versin anam ne diiim :a015:

aah ah kıyamam sana, hayde git işini gör yafrim :a015:

ben geldimmmm delikafadulden delikafadulden
ibolya burdasınnn :1shok: nasıl oldun leyn merak ettim seni dirildin mi sırnaşık şey

geçmişi okuyam geliyorumm

ben geldimmmm delikafadulden delikafadulden
ibolya burdasınnn :1shok: nasıl oldun leyn merak ettim seni dirildin mi sırnaşık şey

geçmişi okuyam geliyorumm

birz iyiiym anam, daha fazla yatarsam temelli hasta olicim, azcık oturim dedim, yata yata dötüm acıdı be kaydirigubbakcemile3 hadi sen oku geçmiişi, ben burlardayım, sıpam uyanmazsa tabi

canım dişidir sıkıntı yapan ama o jel işi boş iş ölümüne boş hemide uyuşturma işi 5 dk sonra finish zaten.ben ağzı tadlansın diye sürüyorum kuzumakaydirigubbakcemile3

eylülü aşıya götürdük.. önce dr muayene ederken başladı ağlamaya ama durdurmak ne mümkün, okadar çok korkuyor ki yabancılardan, meran ve celen de gördüler onlara da baştan ağladı, sonradan alıştı.. ama doktorda hepten delirdi, katılır gibi ağladı :çok üzgünüm: bi dr a bakıyo bi hemşireye, kucağımda tutuyorum yüzünü kendime çeviriyorum ama deli gibi ağlıyoo mahfoldum kan ter içinde kaldım senağlama

neyse muayenesi bitti bu sefer aşı oldu onlarda daha çok ağladı senağlama eylülü hiç ağlarken görmediğimiz için babası da ben de çok üzüldük senağlama senağlama ben de ağladım senağlama meme veriyorum tutuyo sonra acısı geliyo aklına iç çeke çeke ağladı yaa senağlama

evimize geldik şimdi mutlu mutlu beşiğinde oynuyor meleğim :asigim: :asigim:

slm kızlar şevval bugün aşı oldu.umarım ateşi çıkmaz bizimki de nöbetçi bu akşam ateşi çıkarsa yandığımın resmidir.artık 1 yaşındaymış bundan sonraki aşısı.
ibolyacım geçmiş olsun bacım.valla artık bizim hasta olmaya da hakkımız yok he yoksa bu sıpacanlara kim bakcek.bugün heyet raporu almaya gittim.kayınvalideme bıraktım 9 da çıktım uyuyodu.ben de işimi hallettim.yarın anneme gidicem giderken ona bişey alayım dedim bi mağazaya girdim anaaaammmmmmmm:1shok:aradım napıyo uyandı mı diye nasıl çığırıyo ta telefondaki sesi mağazanın diğer ucundaki kadın duydu vah kızım git sen git diyo.elimdekileri bıraktım koştur koştur dolmuşa bindim.tam yarım saat kendini yırtarcasına ağlıyomuş.apartmana bi grdim ses daha aşağı geliyo.oyyy aklım gitti valla:1no2:.geldimki kucağıma aldım hık hık yapıp içini çekip çekip bana bakıp birazcık susup sonra hıkırdadıkça ağlıyo.yüzü gözü yaştan sırılsıklam ıslanmış.sonra şarkı söyledim sustu ağlamaktan bitap düştü kucağımda o dakka uyudu.yavrumm ya öyle üzüldüm ki ya sanırım uyanınca beni aradı. durmuyo kimseyle sizinkiler duruyo mu napcam ben bu kızlan valla.

ayyyyyyyyy bugün sizin aşı gününüzmüydü, hadi geçmiş olsun, bizim de aşı zamanımız geliyo, 4 gün sonra aşı olcaz bizde :çok üzgünüm: aynı lülü giibi aklına geldikçe içini çeke çeke ağlıyo benim böcük de, inşallah bu sefer mıcırık çıkarmaz, huysuzluğu filen yok dimi lülünün

sagol yavrum allah razı olsun. nısacım benimki de durmuyo, uzun zamandır bırakıp gitmedim ama geçenlerde uykusuzluktang eberiyodum, anneme sen az bakıver ben uyuyayım dedim, ağlaya ağlaya bi hal oldu, anca yarım saat içim geçmiş sonra çığlığına uyandım, illaki bizi istiyo bu sıpalar, hastasın uykusuzsun vs anlamıyolar, illaki de biz alcaz kucağımıza Çok üzgünüm çoook

yok çok şükür iyiyiz.. bizim sorunumuz aşıdan çok yabancı korkusu senağlama aşı olunca o an ağlıyo sonra susuyodu, ama şimdi etrafına bakıyo yabancı yer ya, korkuyo ve çok korkarak ağlıyor çok üzülüyorum :çok üzgünüm:

şimdi sevdiği battaniyesini verdim eline onunla oynuyo uyur birazdan :asigim:

aynı durum bizdede söz konusu canım yaaa benimkide durmuyo kimseyle beni bulamadımı gözlerinden yaşlar boşanıyo bilmiyorum nasıl çözeceğiz bu işi:uhm:

geçmiş olsun minik meleğine ayy canım aynenn sen anlatıyon aynı şeyleri aşıda biz yaşadık.bugünü hep ağlamayla geçti yavrumun yaa:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…