aynı durum bizdede söz konusu canım yaaa benimkide durmuyo kimseyle beni bulamadımı gözlerinden yaşlar boşanıyo bilmiyorum nasıl çözeceğiz bu işi:uhm:
ayyy sadece benimki böle sanıyom bak ibolyanın da öleymiş.herkes bana bu çok yabani olacak kimsede durmuyo.napcan sen böle dedikçe sinir oluyom valla
herkes ne çok biliyo kötükedihüso öyle olmaz korkma.. kendini şewalin yerine koysana doğduğundan beri sadece annesini babasını biliyor.. yabancılara tepki vermesi çok normal.. sanırım yabancılara tepki vermese daha çok paniklerdim gerçi bu bu hali çok üzüyo beni ama normal yani napalım.. büyüdükçe alışacak çevresine..
hem ben de küçükken öyleymişim önce dudağımı büzer bi başlarmışım ağlamaya kaydirigubbakcemile3 ama bak şimdi çok sosyalim puhahahha hiç yabani değilim de mi kız merannnnn celennnnnnkaydirigubbakcemile3
kizlar merhaba.. hepinizi cok ozledim Şeniz epeydir giremiyorum nete. bundan sonra da ara ara girebilcem. ardadan vakit kaldikca tezimi bitirmek istiyorum. havalar guzellesiyor. yaza turkiyeye gidince hic bakamam. onun icin cooookk calismam lazim coookk.. :çok üzgünüm: hepinizi cok opuyorum. bebeislere ve kendinize iyi bakin..
bugün meranla dbest hiç gelmediler , yine mi buluştular ki unuttular burayı
büyük ihtimallekaydirigubbakcemile3 acaaba ne yiyolar şindikcokacimcoookkaydirigubbakcemile3
yine özsüt de mi buluştular acep , hımmmmm pastaları enfes oluyo hee delikafadulden
jeli kendinde mi denedin fatoşum :roflol: sen kaçç kilosun ufaklık kaç kilo , seni uyuşturmayan onu uyutur saatlerce be :roflol:
herkes ne çok biliyo kötükedihüso öyle olmaz korkma.. kendini şewalin yerine koysana doğduğundan beri sadece annesini babasını biliyor.. yabancılara tepki vermesi çok normal.. sanırım yabancılara tepki vermese daha çok paniklerdim gerçi bu bu hali çok üzüyo beni ama normal yani napalım.. büyüdükçe alışacak çevresine..
hem ben de küçükken öyleymişim önce dudağımı büzer bi başlarmışım ağlamaya kaydirigubbakcemile3 ama bak şimdi çok sosyalim puhahahha hiç yabani değilim de mi kız merannnnn celennnnnnkaydirigubbakcemile3
yok çok şükür iyiyiz.. bizim sorunumuz aşıdan çok yabancı korkusu senağlama aşı olunca o an ağlıyo sonra susuyodu, ama şimdi etrafına bakıyo yabancı yer ya, korkuyo ve çok korkarak ağlıyor çok üzülüyorum :çok üzgünüm:
şimdi sevdiği battaniyesini verdim eline onunla oynuyo uyur birazdan :asigim:
ayyy sadece benimki böle sanıyom bak ibolyanın da öleymiş.herkes bana bu çok yabani olacak kimsede durmuyo.napcan sen böle dedikçe sinir oluyom valla
ya ben de aynı durumdayım :çok üzgünüm: sen de kendine iyi bak..
heee buluştuk ve pastaları götürüyoz lülülülülülü kaydirigubbakcemile3
lokal etkili ilaçlarda kilodan çok yüzey alanı önemli yani aşağı yukarı erişkinle aynı etkide olur a.s
hadi ben kaçıyommm
ağlamamak için zor tutuyorum kendimisenağlama
nooldu len :1shok:
he senağlama evlenmeye karar verdiğimizden beri aradaki önemli bir farktan dolayı buna pek sıcak bakmadı.hala bi umudu var demekki Çok üzgünüm çoook cemreye rağmen Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoookkaynananmı dii bunu, hala gözü sizi ayırmaktamıymış :1shok: cemre varkene bile ööölemi :mymeka:
bende kurcam biara ne yazıkki Çok üzgünüm çoookeltine bozuktur kayınvalideciin de hırsını senden almıştır celenim kızma napıcan, bazen hepimiz amacını aşan cümleler kurabiliyoruz ne yazık ki
gecmiş olsun patoşum.inşallah iileşir hemen yaaa :Saruboceq:herkese merhaba
mahvoldum kızlar ya,oğluş hiç durmuyo artık..eskiden ana kucağına bağlar işimi yapardım...şimdi sürekli ağlıyo.diş etleri hafiften kabarmış.ne zaman çıkcak şu dişler yaa:çok üzgünüm:bu saate kadar toplam 1 saat uyumadı koca gün.şimdi daldı gibi ayağımda.bırakırsam viyaklıcakdaha yemek bile yapamadım yaasenağlama dün gezmeye gittik..ağladı,zırladı hiç durmadı,geri eve geldik offff geçmişe bakamadım sersem gibiyim......umarım herkes iyidir..
ayy inanmıyorum yaaaa:1shok:
sayfayı açınca direkt mesajını gördüm de,bunu söyleyen eşinin annesi yanii.insan evladının yuvasının yıkılmasını istermi yaakafamçokkarıştıseninkide tam kaynanaymış haa.boşver hiç takma,sen onun önünde inadıına eşinle el lele,diz dize otur.sarıl,öp..çatlasınlülülülülülü
ay okudukca sanki bende varmısım gibi oldum yanınızda haaaa :1shok: :çok üzgünüm: kıyamam bebeğim.gözümün önüne geldi dudağının büzük hali :çok üzgünüm:eylülü aşıya götürdük.. önce dr muayene ederken başladı ağlamaya ama durdurmak ne mümkün, okadar çok korkuyor ki yabancılardan, meran ve celen de gördüler onlara da baştan ağladı, sonradan alıştı.. ama doktorda hepten delirdi, katılır gibi ağladı :çok üzgünüm: bi dr a bakıyo bi hemşireye, kucağımda tutuyorum yüzünü kendime çeviriyorum ama deli gibi ağlıyoo mahfoldum kan ter içinde kaldım senağlama
neyse muayenesi bitti bu sefer aşı oldu onlarda daha çok ağladı senağlama eylülü hiç ağlarken görmediğimiz için babası da ben de çok üzüldük senağlama senağlama ben de ağladım senağlama meme veriyorum tutuyo sonra acısı geliyo aklına iç çeke çeke ağladı yaa senağlama
evimize geldik şimdi mutlu mutlu beşiğinde oynuyor meleğim :asigim: :asigim:
he anam ööle olcak de.sonra üstünüze salcam de :mymeka: dengesizler :mymeka: zzaten heyheylerim tepemdeayyy sadece benimki böle sanıyom bak ibolyanın da öleymiş.herkes bana bu çok yabani olacak kimsede durmuyo.napcan sen böle dedikçe sinir oluyom valla
he anam aynen :lepi: demekki bebişliğinde yabani olması ii bişi :uhm:herkes ne çok biliyo kötükedihüso öyle olmaz korkma.. kendini şewalin yerine koysana doğduğundan beri sadece annesini babasını biliyor.. yabancılara tepki vermesi çok normal.. sanırım yabancılara tepki vermese daha çok paniklerdim gerçi bu bu hali çok üzüyo beni ama normal yani napalım.. büyüdükçe alışacak çevresine..
bişey yok canım.sadece bugünlük sabrım bitti sanırım.oğlumla karşılıklı ağlıyoruz.şuan emiyo,ama ben hala ağlıyorum.yemek yaparken hiç durmadı..beynim zonkluyo resmen..bi an dayanamadım,ona sesimi yükselttim..daha çok ağladı.gözünden yaşlar geldi.çok kötüyüm ya.öptüm,sarıldm susmadı.memede sakinleşti..neden böyle yaptım..çok kötüyüm senağlama
hastayım ölyom geberiyom, 2 gündür paso yatıyom, hafta sonu m berbat oldu -tatlicadiarzu- şu geçmişe bi bakiim geliim
bende sutcuyle markete gittim geldim tamda orkit annekiz paketi indirime girmistii 48 li sini 5 50 ye aldim
amaaaaaaaaaaan kaynana deelmi içinde toplasan yüz taneden biri ya iyi çıkar ya çıkmazcok sinirliyim cok kızgınımhemen anlatiim catlıcem sabah eşimden su istedim kahvaltıda.bu mırındandı biraz.bende şakasına cemreye döndüm "görüyonmu kızım el oğlu işte bööle olur.bi yudum su vermez ben se ni evermicem" dedim.ama bende eşimde gülüyoruz buarada.sen kalk angut kaynanam "bak biri el oğlu dedi gitti sen gidebilrsin" dedi kötükedihüso şok oldum kötükedihüso eltimlen kaynım bosanıolarda uarada :dilcikar: bende "bizden kimse bu umuda kapılmasın" dedim.demek gittmemi istion dedim cemreyi aldım içeri grdinm.kocam öküzününde azına mıctım ne bişe söölemiyon die :mymeka: ne kadar ara ii olsada ne kadar ii gecinilsede kaynana anne gibi olamaz yasakkelime hani derler ya kızımdan ayırmam die.inşallah kızınada bunu söölesinler :Saruboceq: ha üzüldüm mü hayır tabilki.ama acaip kızdım.7 sene oldu hala umudunu kesmemiş :1shok:
:a015:
abooooooooooow kendimi gördüm sanki gel anam gel gülçe cemre yusuf sende geldin tam olducanım herhalde aynı etkiyi yapmıcak biliyoz:roflol:
ama çok etkili olsa çocuğada iyi gelir.bağıra bağıra uyumaz.
hemen niden kilomu yüzüme furuyon kiii:çok üzgünüm:veriyoz işte yavaş yavaş..ama gayet yavaşkaydirigubbakcemile3
anaaaaam uyandı bizimkii..off ne çabuk yaa.ağlıyo kızlar çıkıyom şimdilik.maraton başlıyo yinekafamçokkarıştı
eylülü aşıya götürdük.. önce dr muayene ederken başladı ağlamaya ama durdurmak ne mümkün, okadar çok korkuyor ki yabancılardan, meran ve celen de gördüler onlara da baştan ağladı, sonradan alıştı.. ama doktorda hepten delirdi, katılır gibi ağladı :çok üzgünüm: bi dr a bakıyo bi hemşireye, kucağımda tutuyorum yüzünü kendime çeviriyorum ama deli gibi ağlıyoo mahfoldum kan ter içinde kaldım senağlama
neyse muayenesi bitti bu sefer aşı oldu onlarda daha çok ağladı senağlama eylülü hiç ağlarken görmediğimiz için babası da ben de çok üzüldük senağlama senağlama ben de ağladım senağlama meme veriyorum tutuyo sonra acısı geliyo aklına iç çeke çeke ağladı yaa senağlama
evimize geldik şimdi mutlu mutlu beşiğinde oynuyor meleğim :asigim: :asigim:
size de geçmiş olsun canım inşallah ateşi çıkmaz çok şükür aşılar bitiyo artıkslm kızlar şevval bugün aşı oldu.umarım ateşi çıkmaz bizimki de nöbetçi bu akşam ateşi çıkarsa yandığımın resmidir.artık 1 yaşındaymış bundan sonraki aşısı.
ibolyacım geçmiş olsun bacım.valla artık bizim hasta olmaya da hakkımız yok he yoksa bu sıpacanlara kim bakcek.bugün heyet raporu almaya gittim.kayınvalideme bıraktım 9 da çıktım uyuyodu.ben de işimi hallettim.yarın anneme gidicem giderken ona bişey alayım dedim bi mağazaya girdim anaaaammmmmmmm:1shok:aradım napıyo uyandı mı diye nasıl çığırıyo ta telefondaki sesi mağazanın diğer ucundaki kadın duydu vah kızım git sen git diyo.elimdekileri bıraktım koştur koştur dolmuşa bindim.tam yarım saat kendini yırtarcasına ağlıyomuş.apartmana bi grdim ses daha aşağı geliyo.oyyy aklım gitti valla:1no2:.geldimki kucağıma aldım hık hık yapıp içini çekip çekip bana bakıp birazcık susup sonra hıkırdadıkça ağlıyo.yüzü gözü yaştan sırılsıklam ıslanmış.sonra şarkı söyledim sustu ağlamaktan bitap düştü kucağımda o dakka uyudu.yavrumm ya öyle üzüldüm ki ya sanırım uyanınca beni aradı. durmuyo kimseyle sizinkiler duruyo mu napcam ben bu kızlan valla.
ah canım yaaa sana söyleyecek hiç sözüm yok sadece şunu bil seni çok iyi anlıyorumağlamamak için zor tutuyorum kendimisenağlama
sağol anam gülçe =yusuf uyku hariç çığrıniiiii ama babası bakıyohoşgeldin len zambak, gülçe napii, keyfi yerinde mi
bişey yok canım.sadece bugünlük sabrım bitti sanırım.oğlumla karşılıklı ağlıyoruz.şuan emiyo,ama ben hala ağlıyorum.yemek yaparken hiç durmadı..beynim zonkluyo resmen..bi an dayanamadım,ona sesimi yükselttim..daha çok ağladı.gözünden yaşlar geldi.çok kötüyüm ya.öptüm,sarıldm susmadı.memede sakinleşti..neden böyle yaptım..çok kötüyüm senağlama
cok sinirliyim cok kızgınımhemen anlatiim catlıcem sabah eşimden su istedim kahvaltıda.bu mırındandı biraz.bende şakasına cemreye döndüm "görüyonmu kızım el oğlu işte bööle olur.bi yudum su vermez ben se ni evermicem" dedim.ama bende eşimde gülüyoruz buarada.sen kalk angut kaynanam "bak biri el oğlu dedi gitti sen gidebilrsin" dedi kötükedihüso şok oldum kötükedihüso eltimlen kaynım bosanıolarda uarada :dilcikar: bende "bizden kimse bu umuda kapılmasın" dedim.demek gittmemi istion dedim cemreyi aldım içeri grdinm.kocam öküzününde azına mıctım ne bişe söölemiyon die :mymeka: ne kadar ara ii olsada ne kadar ii gecinilsede kaynana anne gibi olamaz yasakkelime hani derler ya kızımdan ayırmam die.inşallah kızınada bunu söölesinler :Saruboceq: ha üzüldüm mü hayır tabilki.ama acaip kızdım.7 sene oldu hala umudunu kesmemiş :1shok:
ayyyyyyyyyy delircemmm bu kaynanaların cidden iyisi olmaz.el değil neymiş acaba el olmasa böle yapar mıydı.:mymeka:ayrıl der miydi sinir oldum hee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?