2008 Ekim Anneleri

uyumuş kaydirigubbakcemile3

nisa size de geçmiş olsun.. ateşi çıkar diye düşünme inşallah çıkmaz ben aklıma getirmiyorum hiç..

aynı durum bizdede söz konusu canım yaaa benimkide durmuyo kimseyle beni bulamadımı gözlerinden yaşlar boşanıyo bilmiyorum nasıl çözeceğiz bu işi:uhm:

ayyy sadece benimki böle sanıyom bak ibolyanın da öleymiş.herkes bana bu çok yabani olacak kimsede durmuyo.napcan sen böle dedikçe sinir oluyom valla

ayyy sadece benimki böle sanıyom bak ibolyanın da öleymiş.herkes bana bu çok yabani olacak kimsede durmuyo.napcan sen böle dedikçe sinir oluyom valla

herkes ne çok biliyo kötükedihüso öyle olmaz korkma.. kendini şewalin yerine koysana doğduğundan beri sadece annesini babasını biliyor.. yabancılara tepki vermesi çok normal.. sanırım yabancılara tepki vermese daha çok paniklerdim gerçi bu bu hali çok üzüyo beni ama normal yani napalım.. büyüdükçe alışacak çevresine..
hem ben de küçükken öyleymişim önce dudağımı büzer bi başlarmışım ağlamaya kaydirigubbakcemile3 ama bak şimdi çok sosyalim puhahahha hiç yabani değilim de mi kız merannnnn celennnnnnkaydirigubbakcemile3

canım sizede geçmiş olsun eylülümüze bızzzz olmuş kıyamıyorum bende aynen annem hep geliyo bizimle bana kal geliyo çünküsenağlama
doğru diyosun doğumdan önceyide düşünürsek bu çocuklar sadece bizi tanıyolar.kim ne derse desin hiç umrumda değil valla ne bilim büyüdükçe değişecektir herhalde dimiiii:1rolleyes:

ya ben de aynı durumdayım :çok üzgünüm: sen de kendine iyi bak..

bugün meranla dbest hiç gelmediler , yine mi buluştular ki unuttular burayı

büyük ihtimallekaydirigubbakcemile3 acaaba ne yiyolar şindikcokacimcoookkaydirigubbakcemile3

yine özsüt de mi buluştular acep , hımmmmm pastaları enfes oluyo hee delikafadulden

heee buluştuk ve pastaları götürüyoz lülülülülülü kaydirigubbakcemile3

jeli kendinde mi denedin fatoşum :roflol: sen kaçç kilosun ufaklık kaç kilo , seni uyuşturmayan onu uyutur saatlerce be :roflol:

lokal etkili ilaçlarda kilodan çok yüzey alanı önemli yani aşağı yukarı erişkinle aynı etkide olur a.s

hadi ben kaçıyommm

ay sorma dbestcim bi ara baya bi sinir olmuştum bu söylentilere.görümcemin oğluyla karşılaştırılır ayy bak o ne sıcak çocuk.yok şunun çocuğu habire bize güldü hemde ilk defa gördü bizi vay efendim şöyleymiş mişte miş.ben de tabiki farklı olur yani kardeş kardeşe benzemiyo da bunlar farklı çocuklar diye cvp verince yok alınma ben kötü anlamda sölemedim.offffff bu daha sinir bozucu valla:mymeka:

len nasıl uyuyo kndı kendıne yaaaaaaaa:1shok: benım sıpa da uyurmu bı gun bolee :çok üzgünüm:

ne alaka, o daha ana kuzusu herhalde öyle olcak, sanki kendileri her önüne gelenin kucağına mı atlamışlar bebekken klava:
ne pastası yiynuz len kaçma ge bura kaydirigubbakcemile3 hasta halimlen uçurttrmayın beni oraya kaydirigubbakcemile3

nooldu len :1shok:

bişey yok canım.sadece bugünlük sabrım bitti sanırım.oğlumla karşılıklı ağlıyoruz.şuan emiyo,ama ben hala ağlıyorum.yemek yaparken hiç durmadı..beynim zonkluyo resmen..bi an dayanamadım,ona sesimi yükselttim..daha çok ağladı.gözünden yaşlar geldi.çok kötüyüm ya.öptüm,sarıldm susmadı.memede sakinleşti..neden böyle yaptım..çok kötüyüm senağlama

kaynananmı dii bunu, hala gözü sizi ayırmaktamıymış :1shok: cemre varkene bile ööölemi :mymeka:
he senağlama evlenmeye karar verdiğimizden beri aradaki önemli bir farktan dolayı buna pek sıcak bakmadı.hala bi umudu var demekki Çok üzgünüm çoook cemreye rağmen Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook
eltine bozuktur kayınvalideciin de hırsını senden almıştır celenim kızma napıcan, bazen hepimiz amacını aşan cümleler kurabiliyoruz ne yazık ki
bende kurcam biara ne yazıkki Çok üzgünüm çoook

gecmiş olsun patoşum.inşallah iileşir hemen yaaa :Saruboceq:
anacım biz hep ööleyiz elele dizdize derler ya.sanki daha dün evlenmiş gibi.zaten sinir edende bu :dilcikar:
ay okudukca sanki bende varmısım gibi oldum yanınızda haaaa :1shok: :çok üzgünüm: kıyamam bebeğim.gözümün önüne geldi dudağının büzük hali :çok üzgünüm:
he anam ööle olcak de.sonra üstünüze salcam de :mymeka: dengesizler :mymeka: zzaten heyheylerim tepemde klava:

he anam aynen :lepi: demekki bebişliğinde yabani olması ii bişi :uhm:

sbır yoklaması bunlar.bol bol sabır cek.cok zor bilirim.ben butun günü kahvaltıyla tamamladıımı hatırlarım.kocam gelir işten yemek yapardı.ben nakavt kafamçokkarıştı alahım sabır versin sana.oğlusumada huzur :Saruboceq:

hastayım ölyom geberiyom, 2 gündür paso yatıyom, hafta sonu m berbat oldu -tatlicadiarzu- şu geçmişe bi bakiim geliim

canıııııııııııııım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin
bende sutcuyle markete gittim geldim tamda orkit annekiz paketi indirime girmistii 48 li sini 5 50 ye aldim

anaaaaaaaaaaaaa hacere daha erken deelmi kıııııııııııııııız :1shok:

amaaaaaaaaaaan kaynana deelmi içinde toplasan yüz taneden biri ya iyi çıkar ya çıkmaz

abooooooooooow kendimi gördüm sanki gel anam gel gülçe cemre yusuf sende geldin tam oldu

canım benim kıyamam eylülüme annesi benim için de öp de geçsin kuzumun acıları

size de geçmiş olsun canım inşallah ateşi çıkmaz çok şükür aşılar bitiyo artık

ağlamamak için zor tutuyorum kendimisenağlama
ah canım yaaa sana söyleyecek hiç sözüm yok sadece şunu bil seni çok iyi anlıyorum
hoşgeldin len zambak, gülçe napii, keyfi yerinde mi
sağol anam gülçe =yusuf uyku hariç çığrıniiiii ama babası bakıyo

canım benim yaaa bende aynı şeyleri zaman zaman yaşıyorum bende çok üzülüyorum ama insanız dimi bizim de bir sabır noktamız var inşllah bebişler hemen büyür akıllanır da mutlu mesut geçiniriz

merhaba kızlarr :çok üzgünüm:

eve dönüyoruzz bu gecee senağlama ooffff ya ben dayanamam kuzularaaa senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…