bişey yok canım.sadece bugünlük sabrım bitti sanırım.oğlumla karşılıklı ağlıyoruz.şuan emiyo,ama ben hala ağlıyorum.yemek yaparken hiç durmadı..beynim zonkluyo resmen..bi an dayanamadım,ona sesimi yükselttim..daha çok ağladı.gözünden yaşlar geldi.çok kötüyüm ya.öptüm,sarıldm susmadı.memede sakinleşti..neden böyle yaptım..çok kötüyüm senağlama
he senağlama evlenmeye karar verdiğimizden beri aradaki önemli bir farktan dolayı buna pek sıcak bakmadı.hala bi umudu var demekki Çok üzgünüm çoook cemreye rağmen Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook
bende kurcam biara ne yazıkki Çok üzgünüm çoook
gecmiş olsun patoşum.inşallah iileşir hemen yaaa :Saruboceq:
anacım biz hep ööleyiz elele dizdize derler ya.sanki daha dün evlenmiş gibi.zaten sinir edende bu :dilcikar:
ay okudukca sanki bende varmısım gibi oldum yanınızda haaaa :1shok: :çok üzgünüm: kıyamam bebeğim.gözümün önüne geldi dudağının büzük hali :çok üzgünüm:
he anam ööle olcak de.sonra üstünüze salcam de :mymeka: dengesizler :mymeka: zzaten heyheylerim tepemdeklava:
he anam aynen :lepi: demekki bebişliğinde yabani olması ii bişi :uhm:
sbır yoklaması bunlar.bol bol sabır cek.cok zor bilirim.ben butun günü kahvaltıyla tamamladıımı hatırlarım.kocam gelir işten yemek yapardı.ben nakavt kafamçokkarıştı alahım sabır versin sana.oğlusumada huzur :Saruboceq:
he vallaa okeye 4. aranıyodu tamamlandı :roflol::roflol:canıııııııııııııım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin
anaaaaaaaaaaaaa hacere daha erken deelmi kıııııııııııııııız :1shok:
amaaaaaaaaaaan kaynana deelmi içinde toplasan yüz taneden biri ya iyi çıkar ya çıkmaz
abooooooooooow kendimi gördüm sanki gel anam gel gülçe cemre yusuf sende geldin tam oldu
canım benim kıyamam eylülüme annesi benim için de öp de geçsin kuzumun acıları
size de geçmiş olsun canım inşallah ateşi çıkmaz çok şükür aşılar bitiyo artık
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.iyiki varsınız.eşim geldi çıkmam gerekiyo.yarım kalan yemeğimi tamamlıyım.o da şaşırdı beni ağlarken görünce üzüldü durduk yere..eşim diş ilacını almış.inşallah iyi gelir.olmazsa dr.a götürcez.hepinizi çok öpüyorum.:1hug:
dbestcim nisacım aşı olmuşsunuz geçmiş olsuuun..inş. ateşlenmezler kuzular :Saruboceq:
merhaba kızlarr :çok üzgünüm:
eve dönüyoruzz bu gecee senağlama ooffff ya ben dayanamam kuzularaaa senağlama
ibolyaa yawrumm geçmiş olsuun bee :çok üzgünüm: bana hasta olma derken sen hasta olduun beee :çok üzgünüm:
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.iyiki varsınız.eşim geldi çıkmam gerekiyo.yarım kalan yemeğimi tamamlıyım.o da şaşırdı beni ağlarken görünce üzüldü durduk yere..eşim diş ilacını almış.inşallah iyi gelir.olmazsa dr.a götürcez.hepinizi çok öpüyorum.:1hug:
off çok huzursuz hep ağlıyo bişey de yemiyo ya.bir de sürekli burnunu iki eliyle oğuuşturuyo.uykusu geldiğindn olsa bukadar sık yapmazki.sizde de oluyo mu habire el ya ağızda ya burnunu kaşıyo kucağımdaysa bana sürtüyo
meroşum niye biraz daha kalmıyosunuz ki, yavrum her güzel şeyin bi sonu var işte, ama ne güzel bak birbirinizin gönlündesiniz, herkes yerinde sağ olsun, sağlıkları yerinde olsun mutlu olsunlar da yine gidersin yada onlar gelir, yine görüşürsünüz :teselli:
he valla ole oldu dımı :çok üzgünüm:
patoşum güle güle, inşallah ilaç iyi gelir yaaa :a015:
benimkisi uykusu gediğinde kaşını gözünü oynayıp duruyo, öle bişimi CADIARZU
hadi kızlar ben çıkıyorum..gece 23 de uçağımız kalkacak geceyarısını geçmiş olur eve vardığımızdahepinizi öpüyoruuumm :a015: ahh ankara ahhhh ahhhhh senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?