2008 Ekim Anneleri

zambakcım sağol canım.
oyy fatoşumm aynen geçende ben de kucağımda şevval ağlıyo sarılıp sarılıp hıçkıra hıçkıra ağladımm..sabır sabır canım annelik bu iştee

aaaaa canım öyle deme yaa, bende de oluyo, hatta bugün yine oldu, sinirimden sus artık diye baardım, hastayken insanın sabrı daha da az oluyo, öyle kendini üzme bakim, hepimizin başında işte :teselli:

klava:
e kaynanana yuh dıorum baska da bısı demıorum yanı kötükedihüso:mymeka: he vallaa okeye 4. aranıyodu tamamlandı :roflol::roflol:

ben geldimm is yaptim ama hala bitmediasi olan yavrulara gecmis olsunn ates olmadan atlartirlar insallah celen kaynanana canim sıkıkdi ay patavatsizz bosver tinlamaa yaa bide benim sipayi ben kayinvaldeme koyup 1 2 saatligine cikiyoom hic aglamiyoo geldigimde hep ya uyumus yada oynuyo oluyoo acep normal degil mi
Fatoscum kendini uzme her hallerinde bi farkli huy aliyolar bende bagiriyorum ara ara hacer sabrimi zorlayin ca hos zillinin hosuna gidiyo guluyoo acep benim anam piskopatmi diyodur

ibolyaa yawrumm geçmiş olsuun bee :çok üzgünüm: bana hasta olma derken sen hasta olduun beee :çok üzgünüm:

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.iyiki varsınız.eşim geldi çıkmam gerekiyo.yarım kalan yemeğimi tamamlıyım.o da şaşırdı beni ağlarken görünce üzüldü durduk yere..eşim diş ilacını almış.inşallah iyi gelir.olmazsa dr.a götürcez.hepinizi çok öpüyorum.:1hug:

geçmiş olsun fatoşcum...bebişlerimizin huzursuzluğuu hem onlar hem bizim için çokk zor gerçekten Allah sabır versin :Saruboceq:

dbestcim nisacım aşı olmuşsunuz geçmiş olsuuun..inş. ateşlenmezler kuzular :Saruboceq:

off çok huzursuz hep ağlıyo bişey de yemiyo ya.bir de sürekli burnunu iki eliyle oğuuşturuyo.uykusu geldiğindn olsa bukadar sık yapmazki.sizde de oluyo mu habire el ya ağızda ya burnunu kaşıyo kucağımdaysa bana sürtüyo

hadi kızlar ben çıkıyorum..gece 23 de uçağımız kalkacak geceyarısını geçmiş olur eve vardığımızda hepinizi öpüyoruuumm :a015: ahh ankara ahhhh ahhhhh senağlama

merhaba kızlarr :çok üzgünüm:

eve dönüyoruzz bu gecee senağlama ooffff ya ben dayanamam kuzularaaa senağlama

meroşum niye biraz daha kalmıyosunuz ki, yavrum her güzel şeyin bi sonu var işte, ama ne güzel bak birbirinizin gönlündesiniz, herkes yerinde sağ olsun, sağlıkları yerinde olsun mutlu olsunlar da yine gidersin yada onlar gelir, yine görüşürsünüz :teselli:
ibolyaa yawrumm geçmiş olsuun bee :çok üzgünüm: bana hasta olma derken sen hasta olduun beee :çok üzgünüm:

he valla ole oldu dımı :çok üzgünüm:
patoşum güle güle, inşallah ilaç iyi gelir yaaa :a015:
benimkisi uykusu gediğinde kaşını gözünü oynayıp duruyo, öle bişimi CADIARZU

hayır burnunu biyer bulsa sürtüyo.kucağımdayken omuzuma sürtüyo burnunu kıpkırmızı oluyo.eline sürtüyo hani burnumuz kaşınırya sanki o da öle.

hacerin 2gundur istahi duzeliyo gibi biraz biraz yiyo artik corbayi hic bizaman yemedi sevmiyo kendim yapip yapip dokmekten biktim artilk bugun mulipanin sutlu karisik sebze corbasini yaptim bekli yemez diye biskuvi ezdim 2tane kasikla yemiyo biraz sivi yapmistim biberonla verdim 90ml hepsini icti simdi ilk defa bukadar cok yedi vede ilk defa bi kadar karisik sebze yedi bisey olurmu yaa

selamlar
merancım hayırlı yolculluklar
leyla bişiy olmaz yarasın hacere zeytün yağ kattın mı çorrbasına
bugün kerem acayip uyumuş 7.30da emmişti 8de uyutmuş babası 12.30da uyanmış kahvaltıyı öğlen yapmş yani sonra yine uyumuş 16.30a kadar tam çorbasını içircekken ben geldm emdi üstüne meyve salatası verdim yoğurdu duruo daha

ulen bi gittik ammada kıllatmışınız aşırı yüklemeden topik çökcek lenn sırayla gelin hele.......
çelenim takma kafana ya boşver patavatsızlık etmiş..huzurunu bozmaya değmez...ama kalbini kırdığınıda bilsin belli et....
iyiki uzak oturuomuşunuz....biran önce dön evinede rahatla kuzum.......

selamm kızlar..
aşı olan bebişlerimize gecmiş olsun..,inş atessız atlatırsınız..
bızımde asımız yarın..bakalım ıns.ağlamaz bebişim..

meran ıyolculuklar bugun yolcuymussunuz..

Merancim gule gule git evine iyi yolculuar vorbaya zeytinyagida koydum ozlemcim sizede afiyet olsun koftelerinizz ohh kerosda misgibi uyusunda buyusu

kızlar ben kaçtım durmuo kudurdu yine uyursa gelirim artık...
aşı olanlar inşallah hayırlısıyla ateşlenmeden atlatırsınız..
merancım iyi yolculuklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…