Merancim gule gule git evine iyi yolculuar vorbaya zeytinyagida koydum ozlemcim sizede afiyet olsun koftelerinizz ohh kerosda misgibi uyusunda buyusu
kerem uyudu babamız da geç kaldı köfte işi kaldı yemek de yapmadım gitcez diye gelirken bişiyler alıım dedi bakalım ne alcakdelikafadulden
ya leyla sen telefondan nasıl girion anam telekomdan bize blackberry verdiler az önce keremi sallarken deneyim dedim kk ana sayfa açıldı şifre vs girdim ama boyutu büyük desteklemiyor dedi :uhm:
babane bize geliorr kereme bakmak için evlerimiz yakın 5dk bile yürümüo....
ya benımde annem bakıcak baslayınca ıns ama
acaba annemın mı gelmesı lazım yksa ıklımı mı bırakmalıyz dusunduruo beni.
annem yakın olsada yınede aarası 15-20 dk var annemın yuruyüşüyle yarım saatı bulur.
annemın gelp gıtmesıne asla kıyamam,ızın vermem bole bırseye
hergun bız bıraksak kısın cok zor olur.arabamız yok,
sanırım araba almak sart oldu..ya annemı arabayla alıcaz ya da ıklımı bırakıcaz.
sz nası yapısounuz??
Valla canim benim telefondan istersem pc boyutuna getiriyom ama ben tel ekranina sigdir diyom tum sayfa ekrana geliyo tel ozelliginden girilmiyo olabilir esimin teldende giriyoo odaha iyi anlar gelince bi soruyum ona
he senağlama evlenmeye karar verdiğimizden beri aradaki önemli bir farktan dolayı buna pek sıcak bakmadı.hala bi umudu var demekki Çok üzgünüm çoook cemreye rağmen Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook
bende kurcam biara ne yazıkki Çok üzgünüm çoook
gecmiş olsun patoşum.inşallah iileşir hemen yaaa :Saruboceq:
anacım biz hep ööleyiz elele dizdize derler ya.sanki daha dün evlenmiş gibi.zaten sinir edende bu :dilcikar:
ay okudukca sanki bende varmısım gibi oldum yanınızda haaaa :1shok: :çok üzgünüm: kıyamam bebeğim.gözümün önüne geldi dudağının büzük hali :çok üzgünüm:
he anam ööle olcak de.sonra üstünüze salcam de :mymeka: dengesizler :mymeka: zzaten heyheylerim tepemdeklava:
he anam aynen :lepi: demekki bebişliğinde yabani olması ii bişi :uhm:
sbır yoklaması bunlar.bol bol sabır cek.cok zor bilirim.ben butun günü kahvaltıyla tamamladıımı hatırlarım.kocam gelir işten yemek yapardı.ben nakavt kafamçokkarıştı alahım sabır versin sana.oğlusumada huzur :Saruboceq:
merhaba kızlarr :çok üzgünüm:
eve dönüyoruzz bu gecee senağlama ooffff ya ben dayanamam kuzularaaa senağlama
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.iyiki varsınız.eşim geldi çıkmam gerekiyo.yarım kalan yemeğimi tamamlıyım.o da şaşırdı beni ağlarken görünce üzüldü durduk yere..eşim diş ilacını almış.inşallah iyi gelir.olmazsa dr.a götürcez.hepinizi çok öpüyorum.:1hug:
hacerin 2gundur istahi duzeliyo gibi biraz biraz yiyo artik corbayi hic bizaman yemedi sevmiyo kendim yapip yapip dokmekten biktim artilk bugun mulipanin sutlu karisik sebze corbasini yaptim bekli yemez diye biskuvi ezdim 2tane kasikla yemiyo biraz sivi yapmistim biberonla verdim 90ml hepsini icti simdi ilk defa bukadar cok yedi vede ilk defa bi kadar karisik sebze yedi bisey olurmu yaa
selamlar
merancım hayırlı yolculluklar
leyla bişiy olmaz yarasın hacere zeytün yağ kattın mı çorrbasına
bugün kerem acayip uyumuş 7.30da emmişti 8de uyutmuş babası 12.30da uyanmış kahvaltıyı öğlen yapmş yani sonra yine uyumuş 16.30a kadar tam çorbasını içircekken ben geldm emdi üstüne meyve salatası verdim yoğurdu duruo daha
babamız bugün köfte yemeğe götürcekti gelmedi daha bekliyikkkkkcokacimcoook
Bizim asimizda carcamba gunu ogunde tam yari yasina girecek ve ben de kutlama yapacaktim ama bilmiyom duruma bagli
dbest nisa77 geçmiş olsun aşı olmuşunuz bu ayki aşı çok huysuzluk yapmadı keremde
geçen ay 1hafta huyu değişmişti 2aşı birden oluncakafamçokkarıştı
dbest lülü kaç kg olmuş
meranın tamer lülünün mama sandalyesinde mama yedi ben de azcık lülüye iştah bulaşır diyodum ama yokkk
ya ben nisanı, tameri, cemreyi çok özledimmm :çok üzgünüm:
Bizim asimizda carcamba gunu ogunde tam yari yasina girecek ve ben de kutlama yapacaktim ama bilmiyom duruma bagli
beni özlemedin mi :çok üzgünüm:
davetlimiyiz delikafadulden ne yapcan ne yapcan cokacimcoook
25inde sevgili görümcem gelecek hataya giderken gülçe hanımı tek başıma oyalayamam diye o da yardıma gelecek malum benim kızım menopozda kapalı alanda iyice kuduruyo
dbest hanım şu son buluşma resimlerinden iki koyda bakak he
otobosla mı gitceniz o kadar yolu :1shok: valla eylül gezmeyi sevmesine rağmen ben ankaradan bursaya cesaret edemiyorum :1shok:
yok canım kendi arbamızla gitcez yani geceden yola çıkmayı düşünüyoruz belki uyur düşüncesiyle gündüz de sıkıldığı yerde iner gezeriz hava sıcak olacak nasıl olsa 10-11 saat sürüyo yol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?