2008 Ekim Anneleri

Merancim gule gule git evine iyi yolculuar vorbaya zeytinyagida koydum ozlemcim sizede afiyet olsun koftelerinizz ohh kerosda misgibi uyusunda buyusu

kerem uyudu babamız da geç kaldı köfte işi kaldı yemek de yapmadım gitcez diye gelirken bişiyler alıım dedi bakalım ne alcakdelikafadulden
ya leyla sen telefondan nasıl girion anam telekomdan bize blackberry verdiler az önce keremi sallarken deneyim dedim kk ana sayfa açıldı şifre vs girdim ama boyutu büyük desteklemiyor dedi :uhm:

Bizim asimizda carcamba gunu ogunde tam yari yasina girecek ve ben de kutlama yapacaktim ama bilmiyom duruma bagli

ayyyyyyyyyyyyyyyy celen kaynananı dövebilirmiyim uyuz karı ne dengesiz konuşuolar ya lafı koyup oturtmak lazım böylelerini ağızlarını açamasınlarkötükedihüsoklava:

Valla canim benim telefondan istersem pc boyutuna getiriyom ama ben tel ekranina sigdir diyom tum sayfa ekrana geliyo tel ozelliginden girilmiyo olabilir esimin teldende giriyoo odaha iyi anlar gelince bi soruyum ona

babane bize geliorr kereme bakmak için evlerimiz yakın 5dk bile yürümüo....
taaa biz evlenmeden kendi evimde bakarım torunuma diyomuş ama kereme kıyamadı ben gelirim dedi saolsun.bende evimde bakılmasını istiodum herşeyi burda eşyalarını taşı kimi orda kimi burda düzensiz olacaktı 1-2yaşına kadar bizde bakılmasını istiyorum enazından aslında hep bizde bakılsın istiom ama bakalım....4-5yaş arası da kreşe vermeyi düşünüyorum allah nasip ederse :Saruboceq:
Valla canim benim telefondan istersem pc boyutuna getiriyom ama ben tel ekranina sigdir diyom tum sayfa ekrana geliyo tel ozelliginden girilmiyo olabilir esimin teldende giriyoo odaha iyi anlar gelince bi soruyum ona

saol canım

dbest nisa77 geçmiş olsun aşı olmuşunuz bu ayki aşı çok huysuzluk yapmadı keremde
geçen ay 1hafta huyu değişmişti 2aşı birden oluncakafamçokkarıştı
dbest lülü kaç kg olmuş

kız bebişken yabani olması iyi anlamını mı çıkardın allah iyiliğini versin kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlarr :çok üzgünüm:

eve dönüyoruzz bu gecee senağlama ooffff ya ben dayanamam kuzularaaa senağlama

keşke gitmesen senağlama senağlama iyi yolculuklar ne diiimm :çok üzgünüm:

çok geçmiş olsun :çok üzgünüm:

yarasın hacere :lepi: afiyet olsunnn Şeniz inşallah hep iştahlı olur :Saruboceq:

bütün gün uyumuş lenn :1shok:

babamız bugün köfte yemeğe götürcekti gelmedi daha bekliyikkkkkcokacimcoook

fsm de çiçek ızgaraya mı gitcenizzz :dilcikar: :dilcikar:

Bizim asimizda carcamba gunu ogunde tam yari yasina girecek ve ben de kutlama yapacaktim ama bilmiyom duruma bagli

kına da yaksana kaydirigubbakcemile3 ben yapcam ya düşünüyorum annem de baskı yapıyo zaten kaydirigubbakcemile3 avuç içine azcık kına koycam hemen yıkıcam delikafadulden

dbest nisa77 geçmiş olsun aşı olmuşunuz bu ayki aşı çok huysuzluk yapmadı keremde
geçen ay 1hafta huyu değişmişti 2aşı birden oluncakafamçokkarıştı
dbest lülü kaç kg olmuş

lülünün kilosunu neden bukadar merak ettin leynnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum efendimmm Şeniz

meranın tamer lülünün mama sandalyesinde mama yedi ben de azcık lülüye iştah bulaşır diyodum ama yokkk

ya ben nisanı, tameri, cemreyi çok özledimmm :çok üzgünüm:

nihaaaaaaaaaaal dün gece bana mesaj yazmışsın ama ben görmeden çıktım tam girdim okuyodum ama zillim cıyakladı çıkmak zorunda kaldım kuzsura bakma

25inde sevgili görümcem gelecek hataya giderken gülçe hanımı tek başıma oyalayamam diye o da yardıma gelecek malum benim kızım menopozda kapalı alanda iyice kuduruyo

25inde sevgili görümcem gelecek hataya giderken gülçe hanımı tek başıma oyalayamam diye o da yardıma gelecek malum benim kızım menopozda kapalı alanda iyice kuduruyo

otobosla mı gitceniz o kadar yolu :1shok: valla eylül gezmeyi sevmesine rağmen ben ankaradan bursaya cesaret edemiyorum :1shok:

otobosla mı gitceniz o kadar yolu :1shok: valla eylül gezmeyi sevmesine rağmen ben ankaradan bursaya cesaret edemiyorum :1shok:

yok canım kendi arbamızla gitcez yani geceden yola çıkmayı düşünüyoruz belki uyur düşüncesiyle gündüz de sıkıldığı yerde iner gezeriz hava sıcak olacak nasıl olsa 10-11 saat sürüyo yol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…