2008 Ekim Anneleri

selam ıyı aksamlar nasılsınız bende uzun zamandır gırıyom ama bır turlu yazamıyom sonunda fırsat buldum bulusma yapmısınız haberım olsaydı katılırdım ınsallah bır dahakı sefere

selam kizlar,
dbestcim gelinimi tirmalamasin o kedi :1shok:
ankara bulusmasi gerceklesti mi? ben kacirdim.. :çok üzgünüm:

kaydirigubbakcemile3 yok canım gözümün önünden ayırmıyorum hiç..

ama bu pozu çektikten 1 sn sonra eylül kediciğin üstüne düştü kaydirigubbakcemile3

sen napıyon arda nasıllll ne zamandır yoksun anlat heleee

nihaaaaaaaaaaal dün gece bana mesaj yazmışsın ama ben görmeden çıktım tam girdim okuyodum ama zillim cıyakladı çıkmak zorunda kaldım kuzsura bakma
yok bacım neye kusura bakim.bakmirim.hayırdır nere gidisiz:uhm:
yaw meran ve celen de varken koyayım he olur mu???
olur diiibest ne zaman gelecekler onlarfisfisfis
tık tık girebilümüyüm

kimooooo:1ninca:

izin mi alıyon leynnn sen buraların sahabısınnn kaydirigubbakcemile3 onursuz üyeee lülülülülülü

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çok pis onursuzumdur, abi bu taç verilenlere tepki mahiyetinde kendi tacımı kendim ettim nasıl iyi etmişmiyim :roflol:
ne sazanım ama mevsımıde degılkı:lepi: bızde bır gun ayarlakda ıst bulussak nasılsın canım bu arada oglusun nasıl bakıyımmm

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 he valla mevsimi de diil ama, yafrim noolsun benim sıpa aynı bıraktığın gibi, son gaz çirkefliğine devam ediosenağlama
selam kizlar,
dbestcim gelinimi tirmalamasin o kedi :1shok:
ankara bulusmasi gerceklesti mi? ben kacirdim.. :çok üzgünüm:
hankı kedi, kimin kedisi , nerde :1shok:

canim iyiyim. hep bi is cikti gelemedim bi turlu. arda da buyuyor. onu yuzme havuzuna göturduk kölnde. resimleri bilgisayara yukleyince size de gostericem. arda baya hareketlendi, dillendi. biraccik da yaramaz oldu kaydirigubbakcemile3 hergun disari gezmeye gidiyoruz. ama tezimi toparlamaya baslicam :çok üzgünüm: hic canim istemiyor. bi de benim hoca bisey begenmez. ben yaziyorum o degistiriyor cok sinir. bi kac sayfa okudum soyle, bulusmussunuz kizlarla ne guzel.. resimleri bekliyoruz.

hankı kedinin sen evde kedi mi besliyon :1shok:
yok bacım neye kusura bakim.bakmirim.hayırdır nere gidisiz:uhm:

olur diiibest ne zaman gelecekler onlarfisfisfis

kimooooo:1ninca:

sümüklü memoooo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız biz baya yoğun olduğumuz için giremiyoruz siteye malum iki çocuk zor oluyooo
artık imdaaattt diye çığlık atacam valla biri küçük mama der memmme der diğeri büyüdü ergen oldu off anam off bu arada ergenlik çağında kızı olan annelerin konuştuğu bölüm varmı kk da benim acil böyle bir foruma ihtiyacım var kızım aşık olmuş ilk kez bana böyle bişi söyledi ne idcem nasıl davrancam şaşırdım tecrübeli annelerden bilgi edinirdim ben bu aralar ufaklıktan çok büyüğü ile ilgilenmek zorunda kalıyorum bu hafta ilk ilk ağdamızı yaptık kızıma inanamıyorum ya daha düne kadar küçücüktü buuuu kocaman kız oldu sizden baska içimi dökecek olmadığı için şöyle bi içimi boşaltayım dedim bugünlerde benim işim çok zorr

ayyyyyyyyyy ergen kız anası oldun desene hihoyyyt şşşş şekerim bi derdim vara topic açsana, orda kesi n birileri sana bişiyler der

ayyyyyyyyyy ergen kız anası oldun desene hihoyyyt şşşş şekerim bi derdim vara topic açsana, orda kesi n birileri sana bişiyler der

ya sorma canım bebekken çocukken sorunlar daha kolaymış yok yemedi yok gazı var uykusu var bunlar problem değilmiş asıl sorunlar şimdi başladı valla açım tecrübeli annelerden bilgi edinirim

ya sorma canım bebekken çocukken sorunlar daha kolaymış yok yemedi yok gazı var uykusu var bunlar problem değilmiş asıl sorunlar şimdi başladı valla açım tecrübeli annelerden bilgi edinirim

aç yavrum aç, bi derdim vara topic aç sen, orda sana yardım etcek birileri mutlaka vardır a.s

sen gönüllerimizin kraliçesisin leynnnn Şeniz

hankı kedinin sen evde kedi mi besliyon :1shok:

sümüklü memoooo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet nooolldduuu beğenemedin miiii :dilcikar: lülülülülülü

kızın kaç yaşında yaw okadar büyüdü mü :1shok:

ibolyacim dbestin ticker resimine bak.. ordakilerden en sevimli olan lülü, digeri de kedi kaydirigubbakcemile3

sen benim kediciğime sevimsiz mi diyon leynnn kaydirigubbakcemile3 accık karadır kendüsü ama çok datludurrr :asigim:

Dbst kinada yak demissinya tamam yakacam bizim karsi komsuda yari yasina degilnce yakmisti kina demekki adettendir benim kizim kusur kalmasin

Dbst kinada yak demissinya tamam yakacam bizim karsi komsuda yari yasina degilnce yakmisti kina demekki adettendir benim kizim kusur kalmasin

ben hiçç sevmem ama ben de yakıcam lülüye kusur kalmayalım de mi kaydirigubbakcemile3 resmini çeker eklerimmm :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…