evet nooolldduuu beğenemedin miiii :dilcikar: lülülülülülü
kızın kaç yaşında yaw okadar büyüdü mü :1shok:
sen benim kediciğime sevimsiz mi diyon leynnn kaydirigubbakcemile3 accık karadır kendüsü ama çok datludurrr :asigim:
sen gönüllerimizin kraliçesisin leynnnn Şeniz
evet nooolldduuu beğenemedin miiii :dilcikar: lülülülülülü
kızın kaç yaşında yaw okadar büyüdü mü :1shok:
sen benim kediciğime sevimsiz mi diyon leynnn kaydirigubbakcemile3 accık karadır kendüsü ama çok datludurrr :asigim:
12 oldu canım ben fark etmeden bbüyüdü ya birden gelişti sanki
ben hiçç sevmem ama ben de yakıcam lülüye kusur kalmayalım de mi kaydirigubbakcemile3 resmini çeker eklerimmm :lepi:
aayyyyyy cınımmmmmmmmmmm Şeniz
ay yok beğenmemekten diil ben kedileri çok severim de, kedilerin tüyleri akciğerlere yapışıp da kist edio diolar ondan şettirdiydim yani, lülü de küçük ya o bakımdanfisfisfis şşşşşşşş bu arada biz bugün 6 aylık olduk len benim halayı unutmuşuz :roflol::roflol: hayde başlan baaam :teytey::teytey:
hadii yaaaa 6 aylık mı oldunuzzzze o ticker da görünmüyo ki kaç aylık olduğu, doğum gününe kaç gün kaldığı yazıyo ne bilcez sanki cık cık cık :dilcikar:
hadi 7. ayınız hayırlı uğurlu olsunnn :teytey: :teytey: :teytey: benim yerime yut şu uğur böcüğünüüü :asigim:
sana ticker hediye edeyim mi sırnaşık şey
et et et kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 :teytey::teytey: :dance::dance:
davetlimiyiz delikafadulden ne yapcan ne yapcan cokacimcoook
Gel len ben sana manti bile acarimm
Şeniz
ben hiçç sevmem ama ben de yakıcam lülüye kusur kalmayalım de mi kaydirigubbakcemile3 resmini çeker eklerimmm :lepi:
ayyyy ben kızıma yakmadım ama senağlamageçtimi şimdi yaksam olmazmıki.kuzum gurbet ellerde yalnız zatiii
Kizlar bende gidiyomm uykum geldi gene sanci giriyo karnima delirejiim adet sancisina ilac disinda ne kullanmaliyim dbestt sence
tamam canım haydi bu hafta bana gelinde kızımın yarı yaşını kutlayalım.
ben kaçtım kızlar karnım çok ağrir.haydi hayırlı geceler
Kizlar bende gidiyomm uykum geldi gene sanci giriyo karnima delirejiim adet sancisina ilac disinda ne kullanmaliyim dbestt sence
ayyyy al bendende o kadar bütün gün sinir oldum bu karın ağrısından yaaa.valla sen minoset içilir dedin leylaşkom bende içtim ama sonra tekrar başladı.bidahada içmeyim dedim sabrediyorum artık
Aynen sabah ictim tekrar basladi geride icmmedim dayaniyom sende pesimden gel ozaaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?