2008 Ekim Anneleri

12 oldu canım ben fark etmeden bbüyüdü ya birden gelişti sanki

sen gönüllerimizin kraliçesisin leynnnn Şeniz

aayyyyyy cınımmmmmmmmmmm Şeniz
ay yok beğenmemekten diil ben kedileri çok severim de, kedilerin tüyleri akciğerlere yapışıp da kist edio diolar ondan şettirdiydim yani, lülü de küçük ya o bakımdanfisfisfis şşşşşşşş bu arada biz bugün 6 aylık olduk len benim halayı unutmuşuz :roflol::roflol: hayde başlan baaam :teytey::teytey:

hadii yaaaa 6 aylık mı oldunuzzzz e o ticker da görünmüyo ki kaç aylık olduğu, doğum gününe kaç gün kaldığı yazıyo ne bilcez sanki cık cık cık :dilcikar:

hadi 7. ayınız hayırlı uğurlu olsunnn :teytey: :teytey: :teytey: benim yerime yut şu uğur böcüğünüüü :asigim:

sana ticker hediye edeyim mi sırnaşık şey

et et et kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 :teytey::teytey: :dance::dance:

ayyyy ben kızıma yakmadım ama senağlamageçtimi şimdi yaksam olmazmıki.kuzum gurbet ellerde yalnız zatiii

olur bacım zaten 6. ayın dolduğu gün diye bi kural yokmuş annem öle dedi..

normalde müsait olunan zamanda yakın akrabalar eş dost çağırılırmış ve kına yakılıp eğlenilirmiş illa o gün şart değil...

Kizlar bende gidiyomm uykum geldi gene sanci giriyo karnima delirejiim adet sancisina ilac disinda ne kullanmaliyim dbestt sence

Kizlar bende gidiyomm uykum geldi gene sanci giriyo karnima delirejiim adet sancisina ilac disinda ne kullanmaliyim dbestt sence

ayyyy al bendende o kadar bütün gün sinir oldum bu karın ağrısından yaaa.valla sen minoset içilir dedin leylaşkom bende içtim ama sonra tekrar başladı.bidahada içmeyim dedim sabrediyorum artık

Dbestt kendi sorumun cevabini kendim buldum len nasilda karsima ciktii burda varmis bi tipik

Dbesstt pesimden gell

tamam canım haydi bu hafta bana gelinde kızımın yarı yaşını kutlayalım.

ay keşke gelebilsekkk ben gelirdimmmm

ben kaçtım kızlar karnım çok ağrir.haydi hayırlı geceler

sana da iyi geceler canımm

ilaç dışında bitki çayları oluyo adet dönemi için ben bi ara kullandıydım doğadan markaydı sanırım poşet çay, yarın onu bi dene bakalım şuan için sıcak uygulama yapabilirsin ama ne kadar faydası olur bilemicimmm :çok üzgünüm: geçmiş olsun canımmm

haydi ben de çıkıyorum hepinize iyi gecelerrrr

ayyyy al bendende o kadar bütün gün sinir oldum bu karın ağrısından yaaa.valla sen minoset içilir dedin leylaşkom bende içtim ama sonra tekrar başladı.bidahada içmeyim dedim sabrediyorum artık

Aynen sabah ictim tekrar basladi geride icmmedim dayaniyom sende pesimden gel ozaaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…