almak istedikte olmadı canım sonradan oğlan süpriz yaptımaşallahhh koca kız olmuşşşsen neden arayı bukadaar açtın 2. çocuk için :uhm:
ah canım yarı yaşınız kutlu olsun öpüver bakalım bizim yerimize yusuf eymeniaayyyyyy cınımmmmmmmmmmm Şeniz
ay yok beğenmemekten diil ben kedileri çok severim de, kedilerin tüyleri akciğerlere yapışıp da kist edio diolar ondan şettirdiydim yani, lülü de küçük ya o bakımdanfisfisfis şşşşşşşş bu arada biz bugün 6 aylık olduk len benim halayı unutmuşuz :roflol::roflol: hayde başlan baaam :teytey::teytey:
dur dur ben varım daha içerde kilitleme hade iyi geceleryerimsenibeneh herkeş gitmiş bende gidiiim, bu gece de kapıyı ben kilitliim barim, çıngırt mıngırt, anahtarı paspasın altına şettirdim :roflol:
almak istedikte olmadı canım sonradan oğlan süpriz yaptı
ah canım yarı yaşınız kutlu olsun öpüver bakalım bizim yerimize yusuf eymeni
dur dur ben varım daha içerde kilitleme hade iyi geceleryerimseniben
aaaaa bizde altı aylık olmuşuzzz haberimiz yok dehayden halaya:teytey:
saol canııııııımmmilk halayınızı çeken ben oliiimmm :teytey::teytey::teytey:
ay ışığı gören geliy ışığı gören geliy vazcaydım kapıyı kilitlemeden gidiyom, arkada kalan çürük yımırta :roflol:
kız bebişken yabani olması iyi anlamını mı çıkardın allah iyiliğini versin kaydirigubbakcemile3
fsm de çiçek ızgaraya mı gitcenizzz :dilcikar: :dilcikar:
lülünün kilosunu neden bukadar merak ettin leynnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum efendimmm Şeniz
özlem hanım özlem hanım bizim burda köfteci yok :dilcikar:
et et et kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 :teytey::teytey: :dance::dance:
olmustu evet canım 2 sene once..ne acıydı allahım ölüyordum ya..ağlıyordum resmen acıdan..aynı yanma sımdı de var ama allahtan okdar agır deıl.bıde kasıntı vardı delı gıbı ama sımdı yok.akıntı ve ynma var.günaydınlar
geçmiş olsun çıtır ya daha önce olmuşmuydu ki:uhm:
günaydın....ay
geçmiş olsun çıtırım..ay
a ay aay regl oldum karnım ağrıo a aay...
biri bana kahwaltı hazırlasa yawrumla biraz oynasa aay..
benim dana kocamda aşada uyuya kalmış 8 de gitti işe normalde 6 da gider pis uykucu noolcek..
olmustu evet canım 2 sene once..ne acıydı allahım ölüyordum ya..ağlıyordum resmen acıdan..aynı yanma sımdı de var ama allahtan okdar agır deıl.bıde kasıntı vardı delı gıbı ama sımdı yok.akıntı ve ynma var.
sprale baglı bişi oldunu dusunuyorum..
saol canım sanada gecmiş olsunn..
aaaaa bizde altı aylık olmuşuzzz haberimiz yok dehayden halaya:teytey:
köfteci yusufa gitcektik mudanya yolunda yeni yer açmışlar bi deneyelim dedik ama kısmet olmadı bu sefer evde tıkındık
ne bilim aşıdan sonra tipik sorulan şey boy kilo olduğu için heraldekaydirigubbakcemile3
gel canm bursada sana köfte ısmarlayım çok güsel olurcokacimcoook
takvimini değiştirmişin :dilcikar::dilcikar:
Günaydın..
kızlar 3-4 gundur malum yerde acaip bır sızı ile uyanıyorum.ıdrar yaptıktan sonra daha bir kotu oluyor,uyutmuyor
akıntı falan da vardı..mantar oldum sanrım.berbat bişi bu ya..zıplatıyor acıdan valla.
önceden kalan bır fıtıl vardı onu attım sımdı bıraz hfıflesın die.dra gıdıcem.:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?