2008 Ekim Anneleri

eh herkeş gitmiş bende gidiiim, bu gece de kapıyı ben kilitliim barim, çıngırt mıngırt, anahtarı paspasın altına şettirdim :roflol:

maşallahhh koca kız olmuşşş sen neden arayı bukadaar açtın 2. çocuk için :uhm:
almak istedikte olmadı canım sonradan oğlan süpriz yaptı

ah canım yarı yaşınız kutlu olsun öpüver bakalım bizim yerimize yusuf eymeni

eh herkeş gitmiş bende gidiiim, bu gece de kapıyı ben kilitliim barim, çıngırt mıngırt, anahtarı paspasın altına şettirdim :roflol:
dur dur ben varım daha içerde kilitleme hade iyi geceleryerimseniben

sağol cınım, allah hepimize bebelerimizin daha nice yaşlarını göstersin inşallah, hade kış kış kış kış çıkın bakiiim kimse kalmasın içerde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3niiiiiiiise ben gittim, hayde beni özlemeyin anacım baaaayy :a015:

ay ışığı gören geliy ışığı gören geliy vazcaydım kapıyı kilitlemeden gidiyom, arkada kalan çürük yımırta :roflol:

köfteci yusufa gitcektik mudanya yolunda yeni yer açmışlar bi deneyelim dedik ama kısmet olmadı bu sefer evde tıkındık

ne bilim aşıdan sonra tipik sorulan şey boy kilo olduğu için heraldekaydirigubbakcemile3

özlem hanım özlem hanım bizim burda köfteci yok :dilcikar:

gel canm bursada sana köfte ısmarlayım çok güsel olurcokacimcoook

et et et kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 :teytey::teytey: :dance::dance:

takvimini değiştirmişin :dilcikar::dilcikar:

kerem 8de gece uykusuna yattı şu vakte kadar 3kere emmeye uyandı delikafadulden sabaha kadar kaç kere uyancak daha kimbilir.....:mymeka:

Günaydın..
kızlar 3-4 gundur malum yerde acaip bır sızı ile uyanıyorum.ıdrar yaptıktan sonra daha bir kotu oluyor,uyutmuyor
akıntı falan da vardı..mantar oldum sanrım.berbat bişi bu ya..zıplatıyor acıdan valla.
önceden kalan bır fıtıl vardı onu attım sımdı bıraz hfıflesın die.dra gıdıcem.:a015:

günaydın....ay
geçmiş olsun çıtırım..ay
a ay aay regl oldum karnım ağrıo a aay...
biri bana kahwaltı hazırlasa yawrumla biraz oynasa aay..
benim dana kocamda aşada uyuya kalmış 8 de gitti işe normalde 6 da gider pis uykucu noolcek..

günaydınlar
geçmiş olsun çıtır ya daha önce olmuşmuydu ki
:uhm:
olmustu evet canım 2 sene once..ne acıydı allahım ölüyordum ya..ağlıyordum resmen acıdan..aynı yanma sımdı de var ama allahtan okdar agır deıl.bıde kasıntı vardı delı gıbı ama sımdı yok.akıntı ve ynma var.
sprale baglı bişi oldunu dusunuyorum..

saol canım sanada gecmiş olsunn..

hadin hazırlıyım çocuguben görüsürüss.herkese ıyı gunler dılıyorum..

bende hiç olmadı ama bende de sipral var :1no2: ilişkiden falan olur mu acaba sipral olsa da biz kondom kullanıoz.zaten dr sipral takınca eşime her ilişki öncesi duş alcan demişti

günaydın kızlarrrr

dün gece eylülün ateşi çıktı :çok üzgünüm: sabah 4e geliyodu uyanmış oynuyo beşiğinde bi elledim yanıyo hemen soyduk ateşini ölçtüm 38.1 olmuş :çok üzgünüm: calpol verdim kustu, ne zaman versem kusuyo tadını beğenmiyo :çok üzgünüm: fitil vereyim dedim tam vercekken son anda kutunun üzerinde 8 derecenin altında saklayın yazdığını farkettim :çok üzgünüm:vermekten vazgeçtim.. evde dolven vardı biraz ağır bi ilaç ve vermeyi düşünmezdimm normalde ama onu verdim neyse kusmadı allahtan.. yirmi dakika sonra ateşi 37.6 ya indi bir saat sonra normale döndü allahtan :çok üzgünüm:

nisanın bebişi şevval ne yaptı acaba onun da ateşi çıkmadı inşallah :çok üzgünüm:

aaaaa bizde altı aylık olmuşuzzz haberimiz yok dehayden halaya:teytey:

hayırlı uğurlu olsun :teytey: :teytey: :teytey: yarı yaşınız kutlu olsunnnn :hooray:

heee değiştirdik özlemcim ne bozuluyon ötekini sen yapmıştın de mi kaydirigubbakcemile3 Şeniz

geeçmiş olsun çıtır.. bugün iklimin aşısı mı vardı? hem kendin hem iklim dr a gitceniz heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…