2008 Ekim Anneleri

çıtırcım çok geçmiş olsun hadi bakalım doktordan gelinde anlat bakim ne varmış

aaaaa bizde altı aylık olmuşuzzz haberimiz yok dehayden halaya:teytey:
ben de geldim ben de :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

bir gün gecikmeli çeksem olarmı :çok üzgünüm:
olsada çekcem olmasa da :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

aaaaaaaa gücendinmi gel öpüjem Şeniz yafrim ötekisinde kaç aylık olduğu belli olmuyodu yafşakkıdı
geçmiş olsun çıtır idrarını yaparkene mi yanıyo, idrar yolları enfeksiyonu olmayasın sakın, evlerden ırak :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydın herkeslere

günaydın çakılım ŞenizŞenizŞeniz ohhhh çok datluymuş kaydirigubbakcemile3
bende hiç olmadı ama bende de sipral var :1no2: ilişkiden falan olur mu acaba sipral olsa da biz kondom kullanıoz.zaten dr sipral takınca eşime her ilişki öncesi duş alcan demişti

niye duş alcakmışkine fisfisfis
.......................

günaydın len Şeniz

günaydınnn millett uzun zamandır gelemiyordum hepsini okuyamadımmm....hepiniz iyisinizdir inşallahh...çıtırr canım geçmiş olsuyn bizde 5 ay 20 günlük olduk...büyüyoruz işt yavaş yavaş ek gıdalarada başladık şu sonz amnlarda kendini çok sıkmaya başladı yaramazz..durduk yere kendini sıkıyor...sinirleniyor...bu arada 2009 ekim anne adayları sayfaya hakim olmuş..:))))) bizim eski zamanlarımız aklıma geldide duygulandım biraz yok göbeklerimiz yok bebek elbiselerimiz yok ultrasyonumuz bebğin kiloları amannnn çok şükür sağlıkla doğurduk darısı onların başına diyelim ...

aşıdanmı ateşi çıktı, ay bende fitili oda sıcaklığında saklıyodum du bende bakim bi :uhm:
günaydın zambak karısı, gülçe zillisi napıyo bakim, son gaz azgınlığına devammı :roflol::roflol:

good morning len kılsızlar Şeniz

meranın tamer lülünün mama sandalyesinde mama yedi ben de azcık lülüye iştah bulaşır diyodum ama yokkk

ya ben nisanı, tameri, cemreyi çok özledimmm :çok üzgünüm:
biz daha burdayız anacım :jeyyar: hatta bugun ankamala gide diiz :jeyyar: gelseneeee delikafadulden
o tac mıymııııısss puhahaaaa :roflol:tacına s......m anladın sen opnu lülülülülülü
.......................
ne vardı burdaaaa delikafadulden hemi tickerınızda şaynayı görrriiimm cokacimcoook
buarada gecmiş olsun eylülümeeee Şeniz

bizimde birazdan asıya dooru yolculuumuz var :a015: gelince calpol verim mi hemen :çok üzgünüm:

kıyamam ben eylülüme annesi iyiki zamanında farketmişsin hemen çok şükür düşmüş umarım bi daha çıkmaz

ne tadı bacım tat tuz kalmadı bende

yade gelmiş hoş gelmişşşş özledik valla yadecim o günleri , o yüzden ikincinin çalışmalarına başlayacaz ( adet olamadım gerçi daha ) delikafadulden delikafadulden

yusufun kız versiyonu anam bu hele bu gece senin deyiminle fıydırıverecektim camdan aşağı kociş yoktu nöbetteydi 12de güç bela uyuttum 1.5 a kadar mızır mızır uyudu aboooooooooooow 1.5ta bi başladı ağlamaya yok susmuyo iki elini bana açıp al beni diye ağlıyo gecenin bir yarısı biraz uğraştım uyumadı kucağıma aldım daha tepeme tırmanmaya çalışıyo ama bu arada tam gaz ağlıyo mecburen ilk defa ışığı açıp oynatmak zorunda kaldım şimdi bir yer ağrıyan çocuk uyanıp oyun oynayınca gülermi tamamen huysuzluk benim sıpanınki neyse 3e kadar oynadık sonra 5e kadar yine mızır mızır durmadan uyandı 5ten sonrada uyumadı 8e kadar yatkta mızır mızır 8de klaktımyüzümü yıkadım salona geldik uyudu anladımki bu çocuğun garezi bana

bende gitmiştim ankamala bi zamanlar nişanlıyken gizli gizli tabi :jeyyar:
cemre inşallah ağlamaz vede ateşlenmez

amaaaaaaaan 2.ci mii gülçeyle mi aboooooooooooow ne olurum o zaman beee
ama şunu sölim yaramazlığını geçtim alıştım sorun deel gece uyuyan bir bebek olsaydı hemen 2.ciyi de düşünürdüm tatlarını hiçbirşey vermiyor çünkü çok çocuk isityom çooooooooooooooook hemde gülçeye rağmen

dbestcim geçmiş olsun
ya bende oda sıcaklığında saklıom fitili..
şimdi baktım öle yazıo üstünde hepsi aynı olmuyo heralde..yinede dolabamı koysam:uhm:
bu arada çtıtırcım geçmiş olsun..dedimmi hatırlamıom..çok sancım waaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr...........

Son düzenleme:

hee taç beğenemedinmi :dilcikar: valla bilmio m anam şimdik cemreyi sen biliyon, aşıdan sora ateşi çıkıyomu

dbestcim geçmiş olsun eylülüme , bizim 2-3 gün sürdü aşının mızmızlığı ama ateş o kadar sürmüyor

niye öyle diyon yafrim yaaaaa:mymeka:
aah ah bilmemmi bilmemmi, seninkisi benimkinden daha da azgın anam, ya şekerim sen bu çocuğu bi doktora götürdünmü , doktor ne dio bu duruma:uhm:
bende oda sıcaklığında saklıodum ama ben atcam artıkın, aşıya gidince dra yazdırırız bi tane

Eylule gecmis olsun bende simdi haceri banyo yaptiracam yarin asimiz var ibolyaa biz hep sizden sonraki gun asi oluyoduk demi 26 si demislerdi gecen ay kontrolae gittigimizde 22si diye yazdi neden acaba erken olmasinda zarar olurmu olsa yazmazdi angut hemsire dimi

ayyy işler bunaltıyo ibolyacım aslında çalışmak zor geliyoo, yaz sendromu galiba nedense yaz gelince evde olsam gezsem tatil yapsam istiyorum hep .... ama bu arada iyi bir transfer teklifi aldım karar da veremiyorum galiba onun da stresi var ...ne biliiim işte bi tuhafım bu ara ...

güzelim sen yine yarın gidince bi sor...kafaları bi dünya oluyo onların ne dediklerini bilmiolar bazen..ben iki kere soruom...
bizde bugün doktora gitcez..öksürüğü geçmedi hala bi gösterelim bakalım ne dicek...

bebişim uyudu :1shok:karnımın ağrısı biraz geçsede kocama süprayz yapcam arabayı yıkıcam lülülülülülüsorada kendimi gezmeye götürtcem :jeyyar:nasıl fikir ama süprizzzzz

yok olm 1-2 günden bişi çıkmaz, sanki hacerle birlik aşı olan bebeler hacerle aynı günmü doğdu, onlar aşı günlerine göre ayarlıyolar, gönlünü ferah tut bişicikler olmaz, önemli olan ayına girmesi, a.s
transfer mi kaç para veriyolar, ortamını filen bi araştırdınmı, aman sıkma canını yav, bahar yorgunluğu bu, yakında geçer, bende de aynısı olurdu çalışırken, ahh ah keşke evimde olsam derdim, ama şimdi de keşke çalışsam diom delikafadulden bu sıpayı da bırakıp gidemiyom, geçenlerde müdürlen karşılaştık, beni hasta hasta gördü, aynı binada oturuyoz müdürümle, noldu gız dedi bana, hasta oldum müdürüm geberiyom dedim, heeee dedi çocuğu adama baktırmak için hasta numarasımı yapıyon yoğsan dedi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay yok be müdürüm dedim, ne numara yapcam geberiyom burda dedim, güldü, hadi geçmiş olsun dedi, sora ne zaman dönüyon işe dedi, aah ah müdürüm ben hemen kaççem işe de benim herüf izin vermiyo dedim, gel gel zaten seni gelcek diye ağzına bakıyo millet dedi ama herüfçüğüm izin vermiii, belkim bende pişman olurum diye somut bi adım atmıyorum açıkçası, ay beni transfer neyin etmesinler, transfer olursam angaraya transfer olurum, istemem annecim istemem yani kaydirigubbakcemile3velhasıl kelam evde de olsan işte de olsan hep tersini istiyo insan, yaz gelir kışı isteriz kış gelir yazı isteriz, sıkma canını yafrim gel öpüüüm de geçsin Şenizkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…