2008 Ekim Anneleri

yok zaten evde oturamam bakma işte arada delleniyorum da konuşuyorum, hele de ekonomik özgürlükten asla vazgeçemem delikafadulden sen de başlayabilsen çalışmaya aslında , kocan neden istemiyo ki yükü hafifler oysa hem dırdırından kurtulur hem de ekonomik katkın olur işte kaydirigubbakcemile3

öpme lennnn gripin bulaşcek :mymeka:

griibim geçmek üzere olm bişi olmaz gel öpcem Şenizkaydirigubbakcemile3 ya hamilelikten öncesinde ve hamileyken böyle bi karar almıştık biz eşimle, 1 yıl ücretsiz izin kullancam diye, doğum izni bitince de talepte bulundum 1 yıl verdiler, ne bilim kendine gelene kadar ben ilgilenmek istedim, lojmanda oturuyoruz biz evin kirası uygun, o yüzden eşim pek de zorlanmıcak tek maaşla, bazen yeter ben sıkıldım artık işe gitmek istiyorum işyerinde dinlenmek istiyorum diyorum, o da az daha büyüsün öyle şimdi gitme diye izin vermiyo, öyle işte

aaaaa hiç duymamıştım hayıt tohumu alıp da denesem mi acaba yaaa ..........bu sabah yine soğan suyuna başladım son bir umut, yine de olmazsam ilaç alıyım diyordum ama ilaçtansa şu hayıt ve civan perçemini denesem mi acaba

PAPATYA
Antispazmodik/spazm çözücü, emenagog/âdet kanı söktürücü, antiseptik/mikrop öldürücü, an tibakteryel/ mikropların yaşamasını engelleyici, diüretik/idrar söktürücü, stomaşik/ mideyi kuvvetlen-dirici, kolagog/safra artırıcı, antihelmintik/ bağırsak parazitlerini düşürücü. Haricen: Vülnerer/yara iyileştirici.
Önerilen Hastaliklar:Karın ağrısı, soğuk algınlığı, iştahsızlık, ruhsal çöküntü, uykusuzluk, mide - bağırsak ülseri, gastrit, bağırsak iltihabı, irritabl kolon, âdet düzensizliği, ateş, idrar tutuklu¬ğu, safra azlığı, karaciğer ve dalak hastalıkları

alıntı

galiba bu daha iyi a.s ama şimdi merak ettim acaba bu poşet çaylardan alsam aynı etkileri gösterir mi yooksa aktardan mı almalıyım :uhm:

sağlık ocagına gıttım.kuzu aşı oldu.banada TıT yapıldı.
Blood++
Protein+++
Lokasıt+
cıktı.
bobreklerle ılgılıymıs sanırım hataneye yonlendırdı.cıddı bişimiş..
anneme geldım bende.
onun da işi va dısarı cıktı gelınce gıdıcem bakalım.

aaaa dün ben bugün için ankamall planı yapıyodum valla süper olurdu ama bugün çıkmıcam evdeyim malum eylül ateşlendi ya :çok üzgünüm: siz bizim yerimize de gezin :1hug:

kıyamam ben eylülüme annesi iyiki zamanında farketmişsin hemen çok şükür düşmüş umarım bi daha çıkmaz

saol zambakcım

zambakcım gülçe şuan napıyo yani gündüz de uyumuyo mu??? eğer gündüz geceye göre daha çok uyuyosa kafası karışmış olabilir mi :uhm:

ben de istiyorum ben deeee delikafadulden delikafadulden eylülden 3 tane 5 tane daha olsunnnnnn :lepi:

saol gamzecim..

dbestcim geçmiş olsun eylülüme , bizim 2-3 gün sürdü aşının mızmızlığı ama ateş o kadar sürmüyor

saol çakılcım yalnız bizim lülü maşallah diyim hiç huysuzlanmıyo dün gece ateşi çıktığında beşiğinde konuşuyodu gülüyodu yani huysuzluğu sadece yabancı görünce yapıyo, ateşliyken bile neşesi yerinde kaydirigubbakcemile3 az önce baktım yine ateşi 37.6 calpol verdim bu sefer kusmadı.. takipteyimm

saol leylacımm

dbesttt eylül nasılll

iyidir canım yine calpol verdim beklemedeyim :lepi: 9buçukta uyumuştu normalde 11-11 buçuk gibi uyanır 10 buçukta uyandı ateşini ölçtüm 37.6 calpol verdim, oynaştık azcık emzirdim sonra beşiğine koydıum eline battaniyesini verdim uyuyo :asigim:

çakılcım soğan suyu kürü kilo vermek için etkili mi? bi de sakıncası yoksa kaç kiloydun kaç kilo verdin, diyet yaptın mı yazarsan çok sevinirim ben de 3 kg daha vermek istiyorum da..

geçmiş olsun çıtırım :çok üzgünüm: inşallah ilaçla filan çabucak tedavi olacak bişeydir , allah acil şifalar versin ........... bu arada bebişine de geçmiş olsun ateş düşürücü verseydin

selamlarrrr önce şu kıllı geçmişe bi göz atam dedim altından kalkamadımÇok üzgünüm çoook
öncelikle lülü yle şevval aşı olmşlar geçmiş olsun kuzulara
yusuf eymen paşamız 6. ayını doldurmuş büyümüş kocaman olmuş :teytey::teytey: yını kaçırmışım:çok üzgünüm:
çıtırcım sana da gemiş olsun yavrş aman git biran evvel bak ciddi bişii diyomuş dr lar ilerlemeden bran evvel ilacını versin de dr sen de iileş inş kzua.s.

dbestcim sormak ayıp aslında ama hadi sööleyim soğan suyu ile ( 15 gün yapmıştım ) 2 kilo verebildim şimdi 75 im ama benim tiroit sorunum olduğu için kilo vermeye direniyor vücut sanırım belki başkasında daha etkili olabilir :1ninca:

bi de diyet yaptın mı demişsin ya dbestcim ben kendimi bildim bileli diyetteyim

geçmiş olsun çıtırcım :teselli: hastanede ne yapılacakmış??

tiroid için daha gitmedin mi doktora hani ilaç düzeyi ayarlaması çok önemli oluyo ya o bakımdan didim

bi de diyet yaptın mı demişsin ya dbestcim ben kendimi bildim bileli diyetteyim

hadi yaaa :çok üzgünüm: ben de hep açımm :çok üzgünüm: diyet yapamıyorum yaa spor yapayım diyordum ona da üşeniyorum zaten 20 gün sonra işe başlıcam inşallah ozman veririm koşturmaktan

selam kızlar nasılsınız..geçmişi okuyamıycam iki gün girmeyince alıp başını gidiyor valla.. ama sanırım eylül ve gülçe aşı olmuş.. öpüyorum kuzuları.. geçmiş olsun.. eymeninde yarı yaşı kutlu olsun..bizimde pazartesi günü aşımız var.. bi kurtulsak baya bi yokmuış de mi..
dbestçim gitmeden calpol vermiş miydin..

dbest geçmiş lülüye ya bende fitili oda sıcaklığında saklıom bozulur muki:uhm:
çıtır geçmiş olsun inş dedikleri gibi ciddi bişey değildir sanırım sağlık ocağında yaptırdın tahlili orda en kötüsünü yorumluyorlar genelde iyi düşünelim iyi olsun:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…