beni de götürt beni deeeeeeedelikafaduldendelikafadulden
yok olm 1-2 günden bişi çıkmaz, sanki hacerle birlik aşı olan bebeler hacerle aynı günmü doğdu, onlar aşı günlerine göre ayarlıyolar, gönlünü ferah tut bişicikler olmaz, önemli olan ayına girmesi, a.s
transfer mi kaç para veriyolar, ortamını filen bi araştırdınmı, aman sıkma canını yav, bahar yorgunluğu bu, yakında geçer, bende de aynısı olurdu çalışırken, ahh ah keşke evimde olsam derdim, ama şimdi de keşke çalışsam diom delikafadulden bu sıpayı da bırakıp gidemiyom, geçenlerde müdürlen karşılaştık, beni hasta hasta gördü, aynı binada oturuyoz müdürümle, noldu gız dedi bana, hasta oldum müdürüm geberiyom dedim, heeee dedi çocuğu adama baktırmak için hasta numarasımı yapıyon yoğsan dedi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay yok be müdürüm dedim, ne numara yapcam geberiyom burda dedim, güldü, hadi geçmiş olsun dedi, sora ne zaman dönüyon işe dedi, aah ah müdürüm ben hemen kaççem işe de benim herüf izin vermiyo dedim, gel gel zaten seni gelcek diye ağzına bakıyo millet dedi ama herüfçüğüm izin vermiii, belkim bende pişman olurum diye somut bi adım atmıyorum açıkçası, ay beni transfer neyin etmesinler, transfer olursam angaraya transfer olurum, istemem annecim istemem yani kaydirigubbakcemile3velhasıl kelam evde de olsan işte de olsan hep tersini istiyo insan, yaz gelir kışı isteriz kış gelir yazı isteriz, sıkma canını yafrim gel öpüüüm de geçsin Şenizkaydirigubbakcemile3
yok zaten evde oturamam bakma işte arada delleniyorum da konuşuyorum, hele de ekonomik özgürlükten asla vazgeçemem delikafadulden sen de başlayabilsen çalışmaya aslında , kocan neden istemiyo ki yükü hafifler oysa hem dırdırından kurtulur hem de ekonomik katkın olur işte kaydirigubbakcemile3
öpme lennnn gripin bulaşcek :mymeka:
tamam kııs sende gel beraber gezeriz...:lepi:
bende ufaktan ufaktan kacayımm kızçemi yıkayayım
good morning len kılsızlar Şeniz
biz daha burdayız anacım :jeyyar: hatta bugun ankamala gide diiz :jeyyar: gelseneeee delikafadulden
o tac mıymııııısss puhahaaaa :roflol:tacına s......m anladın sen opnu lülülülülülü
ne vardı burdaaaa delikafadulden hemi tickerınızda şaynayı görrriiimm cokacimcoook
buarada gecmiş olsun eylülümeeee Şeniz
bizimde birazdan asıya dooru yolculuumuz var :a015: gelince calpol verim mi hemen :çok üzgünüm:
kıyamam ben eylülüme annesi iyiki zamanında farketmişsin hemen çok şükür düşmüş umarım bi daha çıkmaz
yusufun kız versiyonu anam bu hele bu gece senin deyiminle fıydırıverecektim camdan aşağı kociş yoktu nöbetteydi 12de güç bela uyuttum 1.5 a kadar mızır mızır uyudu aboooooooooooow 1.5ta bi başladı ağlamaya yok susmuyo iki elini bana açıp al beni diye ağlıyo gecenin bir yarısı biraz uğraştım uyumadı kucağıma aldım daha tepeme tırmanmaya çalışıyo ama bu arada tam gaz ağlıyo mecburen ilk defa ışığı açıp oynatmak zorunda kaldım şimdi bir yer ağrıyan çocuk uyanıp oyun oynayınca gülermi tamamen huysuzluk benim sıpanınki neyse 3e kadar oynadık sonra 5e kadar yine mızır mızır durmadan uyandı 5ten sonrada uyumadı 8e kadar yatkta mızır mızır 8de klaktımyüzümü yıkadım salona geldik uyudu anladımki bu çocuğun garezi bana
bende gitmiştim ankamala bi zamanlar nişanlıyken gizli gizli tabi :jeyyar:
cemre inşallah ağlamaz vede ateşlenmez
amaaaaaaaan 2.ci mii gülçeyle mi aboooooooooooow ne olurum o zaman beee
ama şunu sölim yaramazlığını geçtim alıştım sorun deel gece uyuyan bir bebek olsaydı hemen 2.ciyi de düşünürdüm tatlarını hiçbirşey vermiyor çünkü çok çocuk isityom çooooooooooooooook hemde gülçeye rağmen
dbestcim geçmiş olsun
ya bende oda sıcaklığında saklıom fitili..
şimdi baktım öle yazıo üstünde hepsi aynı olmuyo heralde..yinede dolabamı koysam:uhm:
bu arada çtıtırcım geçmiş olsun..dedimmi hatırlamıom..çok sancım waaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr...........
dbestcim geçmiş olsun eylülüme , bizim 2-3 gün sürdü aşının mızmızlığı ama ateş o kadar sürmüyor
Eylule gecmis olsun bende simdi haceri banyo yaptiracam yarin asimiz var ibolyaa biz hep sizden sonraki gun asi oluyoduk demi 26 si demislerdi gecen ay kontrolae gittigimizde 22si diye yazdi neden acaba erken olmasinda zarar olurmu olsa yazmazdi angut hemsire dimi
dbesttt eylül nasılll
aaaaa hiç duymamıştım hayıt tohumu alıp da denesem mi acaba yaaa ..........bu sabah yine soğan suyuna başladım son bir umut, yine de olmazsam ilaç alıyım diyordum ama ilaçtansa şu hayıt ve civan perçemini denesem mi acaba
sağlık ocagına gıttım.kuzu aşı oldu.banada TİT yapıldı.
Blood++
Protein+++
Lokasıt+
cıktı.
bobreklerle ılgılıymıs sanırım hataneye yonlendırdı.cıddı bişimiş..
anneme geldım bende.
onun da işi va dısarı cıktı gelınce gıdıcem bakalım.
sağlık ocagına gıttım.kuzu aşı oldu.banada TİT yapıldı.
Blood++
Protein+++
Lokasıt+
cıktı.
bobreklerle ılgılıymıs sanırım hataneye yonlendırdı.cıddı bişimiş..
anneme geldım bende.
onun da işi va dısarı cıktı gelınce gıdıcem bakalım.
dbestcim sormak ayıp aslında ama hadi sööleyim soğan suyu ile ( 15 gün yapmıştım ) 2 kilo verebildim şimdi 75 imama benim tiroit sorunum olduğu için kilo vermeye direniyor vücut sanırım belki başkasında daha etkili olabilir :1ninca:
bi de diyet yaptın mı demişsin ya dbestcim ben kendimi bildim bileli diyetteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?