2008 Ekim Anneleri

saol gülşencim.. gitmeden vercektim ama yeni yemek yemişti ve calpol verince genelde kusuyo bu riski göze alamadım ama eve gelir gelmez verdim kusmadı.. ona rağmen gece ateşlendi :çok üzgünüm:

bende hiç olmadı ama bende de sipral var :1no2: ilişkiden falan olur mu acaba sipral olsa da biz kondom kullanıoz.zaten dr sipral takınca eşime her ilişki öncesi duş alcan demişti

HIMmm bıze bolebişi demedılerrr..

saoll.sızede gecmiş olsun...sızede agızdan cocuk felcı asısıverdıler mı?karmanın içinde degıl mıydı cocuk felci??ıkıbacak,bır koldan yaptlar bıde..

hep yanıo.bazen gecıo gıbı oluo ama yıne artıyor.baze doruğa ulasyor,,ozaman kafayı yıyorum..
idrar yaparken artıo evt..

tsk ederım canım.uzun suredır yoksunn

saoll sekerımmm.solemıstınn:1hug:

ates dusurucusunu yanıma almamısım.annem gelınce eve uğruyıp getiricem buraya.versın annem

tsk ederimmm..gıtmek zorundayım zaten.ihmal gbı bır lüksüm olamaz.
geberıomm vallaaabenneyaptımki

spor yapmaya üşendiğim kadar hiçbir şeye üşenmem , evdeki koşu bandını gözüm görmesin diye kilere kaldırdım , ilaç ayarlamam yapıldı canım ama hem tiroit hem pko sanırım biraz da genler ( baba tarafım hep şişmandır da ) hee bu arada annemin ilk göz ağrısı olmam nedeniyle çocukluğumda yapıp yapıp yedirdiği elmalı poğaçalar, yaş pastalar, üzümlü keklerrrrr ahhhhhhhhhhhh ahhhhh

ya bu konuda bir bilgim yok zaten ben de tam verecekken farkettim
bugün eczaneye giderbilirsem tekrar alıcam ve eczacıya sorcam çünkü onlar da buzdolabında saklamıyo ben çok iyi hatırlıyorum normal dolaptan çıkarıp verdi :uhm: sonra kutunun üzerini gösterip sorcam eczacıya beni aydınlatsın :enbuyukkk: eczanede normal dolaptaysa sen eve gelince buzdoloba koysan bi anlamı yok ki :sm_confused:

tsk ederım canım.
ama s.cagında yaptıkları tit basıt bişi.ben mıkroskobık bısı yaptırıcam hastde.ona daha ıyı aı kouyulur herlade.yoksa ılac yazıp gnderırıdı saglık ocagı..

meran ne yapıyo yaa bilmek istiyoruzzz :enbuyukkk:

.anca toparlanıyordur,yerleşiyordur evine.

adresi veriorum canım..bandı gonderıver bı arakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

üzümlü kek hımmmm CADIARZU bugün yapıyım saol cokacimcoook kaydirigubbakcemile3

saol..mıkrosbık yaptırıcam işte.daha detaylı ne oldugu ortaya cıksın ..
ne olabılırkı??
şeker meker dıo ya arastırdım bırasbenneyaptımki

yok canım o sonuca göre şeker demek doğru olmaz
tit sonucunda idrarda şeker pozitiflği var mı?? onu yazmamışsın..

senin sonucunda idrarda protein kaçağı var, idrarda kan da 2 pozitif.. büyük ihtimalle enfeksiyon geçiriyorsun çıtır geçmiş olsun :çok üzgünüm:

ıdrarda protein dıye arasırdım.bobreklerle ya da sekerle ılgılı bişi olabılır dıye okudum bıyerden.oyuzden korktum.
annem geldı hadı kızlarhadı ben yolcu.gorusurus..:a015:

ıdrarda protein dıye arasırdım.bobreklerle ya da sekerle ılgılı bişi olabılır dıye okudum bıyerden.oyuzden korktum.
annem geldı hadı kızlarhadı ben yolcu.gorusurus..:a015:

evet olabilir ama sende öyle değildir inşallah :çok üzgünüm: hem idrarda kan da var ya bence enfeksiyon hadi git biran önce de tahlillerini yaptır geçmiş olsun

saol gülşencim.. gitmeden vercektim ama yeni yemek yemişti ve calpol verince genelde kusuyo bu riski göze alamadım ama eve gelir gelmez verdim kusmadı.. ona rağmen gece ateşlendi :çok üzgünüm:

ayy kıyamam ama çabucak atlatır inşallah.. :teselli:
canım yaaa sen sütlü çorba yapıyordun ya sebzeler haşlandıktan sonra içine 3-4 ölçek devam maması demi.. bide içinde tavuk olasa bir şey olur mu..:uhm:

herkese merhaba:çok üzgünüm:
biz geldik..kızlar dün apar topar çıkmam gerekti,oğluş durmuyodu,eşimde gelmişti.tekrar tşk edrim mesajlara alıntı yapıp cvp yazamadım o an.akşam eşimde uyutmaya çalıştı oğluşu.neler yaptık uyumadı.en son çarşafa koyup salladık.uyudu gibi oldu yarım sa. sonra yine şiddetli bi ağlamayla uyandı:çok üzgünüm:bizde hemen hastaneye gittik.bu kadar durmadığına göre bişey var herhalde dedik.dr.muayene etti.adam muayene ederken bizimki ortalığı yırttı tabi.dr.dan korktu baya.dişleri çıkmıyomuş daha.kulaklarında iltihap olabilir dedi..kan ve idrar tahlili yaptırdık.anam idrar tahlili yaptırmak ne zormuş ya.pipisine zorla taktıkları şeffaf torbaya işesin diye 1 sa.bekledikbenneyaptımkineyse kan ve idrar temiz çıktı.hiçbişeyi yokmuş..kakası mukuslu ve sulumu dedi..yoo gayet katı kıvamlı dedimkaydirigubbakcemile3dişler çıkmaya başlamasa bile huzursuzluğu başlamış olabilir dedikafamçokkarıştıağrı kesici vercekmişiz öyle durumlarda...yani ya dişten ya da huysuzluktan,yaramazlıktan yapıyo velet:mymeka:10 gündür karı koca kabustayız sanki yaa..neyse çok şükür bişey çıkmadı ya.yaramazlıktan yapsın ben razıyım.dün bağırdım diye hiç affetmedim kendimi zaten.senağlamasöz verdim oğluma ne olursa olsun bidaha öyle davranmıcam senağlama

fatoş geçmiş olsun canım erkekte idrar tahlili gene kolay bizim kıza yapılmıştı 50 günlükken yapıştırıyoz kayıyo yapıştırıuz kayıyo 6 saat hastanede durduk düşün olmadı alamadık bide 20 ddk içinde tahlile gitmesi gerekiyomuş eve geldik açtım bezini bekledim ettiğini görünce doğru kututuyu önüne tutuydumda öyle aldıydımmm bilirim zordur geçmiş olsun canım
çıtır bu arada sanada geçmiş olsun canım
bugün ilk kez çorbasına kıyma koycam hadi hayırlısı bırakan varmı

merhaba kızlarr
evimizdeyiz ayrılık zor olsada evimizide özlemişş haniii...özellikle nisann çokk özlemişş evii....babasına telefonda sürekli baba ben gelmeden önce benim için süpriz hazırla diordu kaydirigubbakcemile3 nisan derde ben eksik kalırmıyım bende süpriz bekliyorum demiştim :jeyyar: eşim öyle bi süpriz hazırlamış kii ağzımız açık kaldıı :1shok: hala çene kaslarım ağrıyoo şok olduummm :1shok: çokta sevindiimmm delikafadulden aşığıımmmm uleeeennnn sevioruumm ben buuu adamııııııııııı :sm_cool: :asigim: :lepi:

fatoşum geçer sabır biraz, her gün huy değiştiriyor veletler , biz de ilk 3 ay kabus gibiydik şükür şimdi yavaş yavaş herşey düzene girmeye başlıyor , sen de sabredeceksin çare yok

çıtırcım geçmiş olsun canım:çok üzgünüm:
sağol canım..ay evet ya kızlarda daha zordur tabikii..bizim yine soğan cücüğü kadar da olsa torbaya geçircek bişeyimiz varkaydirigubbakcemile3bide normalde şarıl şarıl işerler,böyle durumlarda çişleri gelmicee tutuyo ya:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…