selam kızlar nasılsınız..geçmişi okuyamıycam iki gün girmeyince alıp başını gidiyor valla.. ama sanırım eylül ve gülçe aşı olmuş.. öpüyorum kuzuları.. geçmiş olsun.. eymeninde yarı yaşı kutlu olsun..bizimde pazartesi günü aşımız var.. bi kurtulsak baya bi yokmuış de mi..
dbestçim gitmeden calpol vermiş miydin..
bende hiç olmadı ama bende de sipral var :1no2: ilişkiden falan olur mu acaba sipral olsa da biz kondom kullanıoz.zaten dr sipral takınca eşime her ilişki öncesi duş alcan demişti
günaydın kızlarrrr
dün gece eylülün ateşi çıktı :çok üzgünüm: sabah 4e geliyodu uyanmış oynuyo beşiğinde bi elledim yanıyo hemen soyduk ateşini ölçtüm 38.1 olmuş :çok üzgünüm: calpol verdim kustu, ne zaman versem kusuyo tadını beğenmiyo :çok üzgünüm: fitil vereyim dedim tam vercekken son anda kutunun üzerinde 8 derecenin altında saklayın yazdığını farkettim :çok üzgünüm:vermekten vazgeçtim.. evde dolven vardı biraz ağır bi ilaç ve vermeyi düşünmezdimm normalde ama onu verdim neyse kusmadı allahtan.. yirmi dakika sonra ateşi 37.6 ya indi bir saat sonra normale döndü allahtan :çok üzgünüm:
nisanın bebişi şevval ne yaptı acaba onun da ateşi çıkmadı inşallah :çok üzgünüm:
hayırlı uğurlu olsun :teytey: :teytey: :teytey: yarı yaşınız kutlu olsunnnn :hooray:
heee değiştirdik özlemcim ne bozuluyon ötekini sen yapmıştın de mi kaydirigubbakcemile3 Şeniz
geeçmiş olsun çıtır.. bugün iklimin aşısı mı vardı? hem kendin hem iklim dr a gitceniz heee
hep yanıo.bazen gecıo gıbı oluo ama yıne artıyor.baze doruğa ulasyor,,ozaman kafayı yıyorum..aaaaaaaa gücendinmi gel öpüjem Şeniz yafrim ötekisinde kaç aylık olduğu belli olmuyodu yafşakkıdı
geçmiş olsun çıtır idrarını yaparkene mi yanıyo, idrar yolları enfeksiyonu olmayasın sakın, evlerden ırak :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydın çakılım ŞenizŞenizŞeniz ohhhh çok datluymuşkaydirigubbakcemile3
niye duş alcakmışkine fisfisfis
günaydın len Şeniz
tsk ederım canım.uzun suredır yoksunngünaydınnn millett uzun zamandır gelemiyordum hepsini okuyamadımmm....hepiniz iyisinizdir inşallahh...çıtırr canım geçmiş olsuyn bizde 5 ay 20 günlük olduk...büyüyoruz işt yavaş yavaş ek gıdalarada başladık şu sonz amnlarda kendini çok sıkmaya başladı yaramazz..durduk yere kendini sıkıyor...sinirleniyor...bu arada 2009 ekim anne adayları sayfaya hakim olmuş..:))))) bizim eski zamanlarımız aklıma geldide duygulandım biraz yok göbeklerimiz yok bebek elbiselerimiz yok ultrasyonumuz bebğin kiloları amannnn çok şükür sağlıkla doğurduk darısı onların başına diyelim ...
dbestcim geçmiş olsun
ya bende oda sıcaklığında saklıom fitili..
şimdi baktım öle yazıo üstünde hepsi aynı olmuyo heralde..yinede dolabamı koysam:uhm:
bu arada çtıtırcım geçmiş olsun..dedimmi hatırlamıom..çok sancım waaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr...........
geçmiş olsun çıtırım :çok üzgünüm: inşallah ilaçla filan çabucak tedavi olacak bişeydir , allah acil şifalar versin ........... bu arada bebişine de geçmiş olsun ateş düşürücü verseydin
selamlarrrr önce şu kıllı geçmişe bi göz atam dedim altından kalkamadımÇok üzgünüm çoook
öncelikle lülü yle şevval aşı olmşlar geçmiş olsun kuzulara
yusuf eymen paşamız 6. ayını doldurmuş büyümüş kocaman olmuş :teytey::teytey: yını kaçırmışım:çok üzgünüm:
çıtırcım sana da gemiş olsun yavrş aman git biran evvel bak ciddi bişii diyomuş dr lar ilerlemeden bran evvel ilacını versin de dr sen de iileş inş kzua.s.
geçmiş olsun çıtırcım :teselli: hastanede ne yapılacakmış??
dbest geçmiş lülüye ya bende fitili oda sıcaklığında saklıom bozulur muki:uhm:
çıtır geçmiş olsun inş dedikleri gibi ciddi bişey değildir sanırım sağlık ocağında yaptırdın tahlili orda en kötüsünü yorumluyorlar genelde iyi düşünelim iyi olsun:1hug:
dbest geçmiş lülüye ya bende fitili oda sıcaklığında saklıom bozulur muki:uhm:
çıtır geçmiş olsun inş dedikleri gibi ciddi bişey değildir sanırım sağlık ocağında yaptırdın tahlili orda en kötüsünü yorumluyorlar genelde iyi düşünelim iyi olsun:1hug:
meran ne yapıyo yaa bilmek istiyoruzzz :enbuyukkk:
spor yapmaya üşendiğim kadar hiçbir şeye üşenmem , evdeki koşu bandını gözüm görmesin diye kilere kaldırdım , ilaç ayarlamam yapıldı canım ama hem tiroit hem pko sanırım biraz da genler ( baba tarafım hep şişmandır da ) hee bu arada annemin ilk göz ağrısı olmam nedeniyle çocukluğumda yapıp yapıp yedirdiği elmalı poğaçalar, yaş pastalar, üzümlü keklerrrrr ahhhhhhhhhhhh ahhhhh
spor yapmaya üşendiğim kadar hiçbir şeye üşenmem , evdeki koşu bandını gözüm görmesin diye kilere kaldırdım , ilaç ayarlamam yapıldı canım ama hem tiroit hem pko sanırım biraz da genler ( baba tarafım hep şişmandır da ) hee bu arada annemin ilk göz ağrısı olmam nedeniyle çocukluğumda yapıp yapıp yedirdiği elmalı poğaçalar, yaş pastalar, üzümlü keklerrrrr ahhhhhhhhhhhh ahhhhh
saol..mıkrosbık yaptırıcam işte.daha detaylı ne oldugu ortaya cıksın ..
ne olabılırkı??
şeker meker dıo ya arastırdım bırasbenneyaptımki
üzümlü kek hımmmm CADIARZU bugün yapıyım saol cokacimcoook kaydirigubbakcemile3
yok canım o sonuca göre şeker demek doğru olmaz
tit sonucunda idrarda şeker pozitiflği var mı?? onu yazmamışsın..
senin sonucunda idrarda protein kaçağı var, idrarda kan da 2 pozitif.. büyük ihtimalle enfeksiyon geçiriyorsun çıtır geçmiş olsun :çok üzgünüm:
ıdrarda protein dıye arasırdım.bobreklerle ya da sekerle ılgılı bişi olabılır dıye okudum bıyerden.oyuzden korktum.
annem geldı hadı kızlarhadı ben yolcu.gorusurus..:a015:
saol gülşencim.. gitmeden vercektim ama yeni yemek yemişti ve calpol verince genelde kusuyo bu riski göze alamadım ama eve gelir gelmez verdim kusmadı.. ona rağmen gece ateşlendi :çok üzgünüm:
http://www.kadinlarkulubu.com/sifa-...ilarini-hafifletmek-icin-dogal-yontemler.html
gamzee ben dün burayı okudum sabah yapcatım ama gecti sancım bi göz at istersen
fatoş geçmiş olsun canım erkekte idrar tahlili gene kolay bizim kıza yapılmıştı 50 günlükken yapıştırıyoz kayıyo yapıştırıuz kayıyo 6 saat hastanede durduk düşün olmadı alamadık bide 20 ddk içinde tahlile gitmesi gerekiyomuş eve geldik açtım bezini bekledim ettiğini görünce doğru kututuyu önüne tutuydumda öyle aldıydımmm bilirim zordur geçmiş olsun canım
çıtır bu arada sanada geçmiş olsun canım
bugün ilk kez çorbasına kıyma koycam hadi hayırlısı bırakan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?