cok ağladı kuzum zambakım senağlama işin garip yanı ben ondan daha cok ağladım :lepi:yusufun kız versiyonu anam bu hele bu gece senin deyiminle fıydırıverecektim camdan aşağı kociş yoktu nöbetteydi 12de güç bela uyuttum 1.5 a kadar mızır mızır uyudu aboooooooooooow 1.5ta bi başladı ağlamaya yok susmuyo iki elini bana açıp al beni diye ağlıyo gecenin bir yarısı biraz uğraştım uyumadı kucağıma aldım daha tepeme tırmanmaya çalışıyo ama bu arada tam gaz ağlıyo mecburen ilk defa ışığı açıp oynatmak zorunda kaldım şimdi bir yer ağrıyan çocuk uyanıp oyun oynayınca gülermi tamamen huysuzluk benim sıpanınki neyse 3e kadar oynadık sonra 5e kadar yine mızır mızır durmadan uyandı 5ten sonrada uyumadı 8e kadar yatkta mızır mızır 8de klaktımyüzümü yıkadım salona geldik uyudu anladımki bu çocuğun garezi bana
bende gitmiştim ankamala bi zamanlar nişanlıyken gizli gizli tabi :jeyyar:
cemre inşallah ağlamaz vede ateşlenmez
aneeeeeyyy noldun gııızz :çok üzgünüm: hayırlı haberlerle gel inşallah :Saruboceq: iklimimede gecmişler olsun :asigim:sağlık ocagına gıttım.kuzu aşı oldu.banada TİT yapıldı.
Blood++
Protein+++
Lokasıt+
cıktı.
bobreklerle ılgılıymıs sanırım hataneye yonlendırdı.cıddı bişimiş..
anneme geldım bende.
onun da işi va dısarı cıktı gelınce gıdıcem bakalım.
allam acım dio karı yaw c:mymeka: len bu topicte senden cok yiyen varmı bee lülülülülülü verilen her mönüye atlisen kaydirigubbakcemile3 banada banada delikafadulden die tok evin ac kedisi Şeniztiroid için daha gitmedin mi doktora hani ilaç düzeyi ayarlaması çok önemli oluyo ya o bakımdan didim
hadi yaaa :çok üzgünüm: ben de hep açımm :çok üzgünüm: diyet yapamıyorum yaa spor yapayım diyordum ona da üşeniyorum zaten 20 gün sonra işe başlıcam inşallah ozman veririm koşturmaktan
aa nie ööle vurdular be :uhm: bizim 2si bi bacaktan biri diğer bacaktan bide 2 damla oral verildi :sm_confused:HIMmm bıze bolebişi demedılerrr..
saoll.sızede gecmiş olsun...sızede agızdan cocuk felcı asısıverdıler mı?karmanın içinde degıl mıydı cocuk felci??ıkıbacak,bır koldan yaptlar bıde..
hep yanıo.bazen gecıo gıbı oluo ama yıne artıyor.baze doruğa ulasyor,,ozaman kafayı yıyorum..
idrar yaparken artıo evt..
aa nie ööle vurdular be :uhm: bizim 2si bi bacaktan biri diğer bacaktan bide 2 damla oral verildi :sm_confused:
tsk ederım canım.uzun suredır yoksunn
saoll sekerımmm.solemıstınn:1hug:
ates dusurucusunu yanıma almamısım.annem gelınce eve uğruyıp getiricem buraya.versın annem
tsk ederimmm..gıtmek zorundayım zaten.ihmal gbı bır lüksüm olamaz.
geberıomm vallaaabenneyaptımki
bize doktorda demişti fitili dolapta saklayın die.ha bide bizde gidemiik ankamal a.cemre kuzusu aşılı :çok üzgünüm:ya bu konuda bir bilgim yok zaten ben de tam verecekken farkettim
bugün eczaneye giderbilirsem tekrar alıcam ve eczacıya sorcam çünkü onlar da buzdolabında saklamıyo ben çok iyi hatırlıyorum normal dolaptan çıkarıp verdi :uhm: sonra kutunun üzerini gösterip sorcam eczacıya beni aydınlatsın :enbuyukkk: eczanede normal dolaptaysa sen eve gelince buzdoloba koysan bi anlamı yok ki :sm_confused:
herkese merhaba:çok üzgünüm:
biz geldik..kızlar dün apar topar çıkmam gerekti,oğluş durmuyodu,eşimde gelmişti.tekrar tşk edrim mesajlara alıntı yapıp cvp yazamadım o an.akşam eşimde uyutmaya çalıştı oğluşu.neler yaptık uyumadı.en son çarşafa koyup salladık.uyudu gibi oldu yarım sa. sonra yine şiddetli bi ağlamayla uyandı:çok üzgünüm:bizde hemen hastaneye gittik.bu kadar durmadığına göre bişey var herhalde dedik.dr.muayene etti.adam muayene ederken bizimki ortalığı yırttı tabi.dr.dan korktu baya.dişleri çıkmıyomuş daha.kulaklarında iltihap olabilir dedi..kan ve idrar tahlili yaptırdık.anam idrar tahlili yaptırmak ne zormuş ya.pipisine zorla taktıkları şeffaf torbaya işesin diye 1 sa.bekledikbenneyaptımkineyse kan ve idrar temiz çıktı.hiçbişeyi yokmuş..kakası mukuslu ve sulumu dedi..yoo gayet katı kıvamlı dedimkaydirigubbakcemile3dişler çıkmaya başlamasa bile huzursuzluğu başlamış olabilir dedikafamçokkarıştıağrı kesici vercekmişiz öyle durumlarda...yani ya dişten ya da huysuzluktan,yaramazlıktan yapıyo velet:mymeka:10 gündür karı koca kabustayız sanki yaa..neyse çok şükür bişey çıkmadı ya.yaramazlıktan yapsın ben razıyım.dün bağırdım diye hiç affetmedim kendimi zaten.senağlamasöz verdim oğluma ne olursa olsun bidaha öyle davranmıcam senağlama
merhaba kızlarr
evimizdeyiz ayrılık zor olsada evimizide özlemişş haniii...özellikle nisann çokk özlemişş evii....babasına telefonda sürekli baba ben gelmeden önce benim için süpriz hazırla diordu kaydirigubbakcemile3 nisan derde ben eksik kalırmıyım bende süpriz bekliyorum demiştim :jeyyar: eşim öyle bi süpriz hazırlamış kii ağzımız açık kaldıı :1shok: hala çene kaslarım ağrıyoo şok olduummm :1shok: çokta sevindiimmm delikafadulden aşığıımmmm uleeeennnn sevioruumm ben buuu adamııııııııııı :sm_cool: :asigim: :lepi:
ya kızlar geçmişi okuyamadım çıtıra ne olmuşş fisfisfis yaa fatoşum sizede geçmiş olsuun canım :çok üzgünüm:
napmış napmış çok merak ettim kız okadar yazmışssın ne yaptığını yazmamışsın az sonra reklamlardan sonra mıkaydirigubbakcemile3merhaba kızlarr
evimizdeyiz ayrılık zor olsada evimizide özlemişş haniii...özellikle nisann çokk özlemişş evii....babasına telefonda sürekli baba ben gelmeden önce benim için süpriz hazırla diordu kaydirigubbakcemile3 nisan derde ben eksik kalırmıyım bende süpriz bekliyorum demiştim :jeyyar: eşim öyle bi süpriz hazırlamış kii ağzımız açık kaldıı :1shok: hala çene kaslarım ağrıyoo şok olduummm :1shok: çokta sevindiimmm delikafadulden aşığıımmmm uleeeennnn sevioruumm ben buuu adamııııııııııı :sm_cool: :asigim: :lepi:
he bi sor bakalım bizi de aydınlatıverŞenizya bu konuda bir bilgim yok zaten ben de tam verecekken farkettim
bugün eczaneye giderbilirsem tekrar alıcam ve eczacıya sorcam çünkü onlar da buzdolabında saklamıyo ben çok iyi hatırlıyorum normal dolaptan çıkarıp verdi :uhm: sonra kutunun üzerini gösterip sorcam eczacıya beni aydınlatsın :enbuyukkk: eczanede normal dolaptaysa sen eve gelince buzdoloba koysan bi anlamı yok ki :sm_confused:
herkese merhaba:çok üzgünüm:
biz geldik..kızlar dün apar topar çıkmam gerekti,oğluş durmuyodu,eşimde gelmişti.tekrar tşk edrim mesajlara alıntı yapıp cvp yazamadım o an.akşam eşimde uyutmaya çalıştı oğluşu.neler yaptık uyumadı.en son çarşafa koyup salladık.uyudu gibi oldu yarım sa. sonra yine şiddetli bi ağlamayla uyandı:çok üzgünüm:bizde hemen hastaneye gittik.bu kadar durmadığına göre bişey var herhalde dedik.dr.muayene etti.adam muayene ederken bizimki ortalığı yırttı tabi.dr.dan korktu baya.dişleri çıkmıyomuş daha.kulaklarında iltihap olabilir dedi..kan ve idrar tahlili yaptırdık.anam idrar tahlili yaptırmak ne zormuş ya.pipisine zorla taktıkları şeffaf torbaya işesin diye 1 sa.bekledikbenneyaptımkineyse kan ve idrar temiz çıktı.hiçbişeyi yokmuş..kakası mukuslu ve sulumu dedi..yoo gayet katı kıvamlı dedimkaydirigubbakcemile3dişler çıkmaya başlamasa bile huzursuzluğu başlamış olabilir dedikafamçokkarıştıağrı kesici vercekmişiz öyle durumlarda...yani ya dişten ya da huysuzluktan,yaramazlıktan yapıyo velet:mymeka:10 gündür karı koca kabustayız sanki yaa..neyse çok şükür bişey çıkmadı ya.yaramazlıktan yapsın ben razıyım.dün bağırdım diye hiç affetmedim kendimi zaten.senağlamasöz verdim oğluma ne olursa olsun bidaha öyle davranmıcam senağlama
hoşgeldinizzzhihoyyyt süpriz ne bu arada?çatladım:1rolleyes:merhaba kızlarr
canım bizim ilk 4 ay zaten böyleydi..sonra hafif düzeldi gibi olmuştu ama bu kadar çok bağırmıyodu..bağırarak uyanmaları bizi mahvediyo.insan üzülüyo,elden de bişey gelmiyo...yoksa tabiki sabrediyorum..dünkü bi anlık patlamaydı sadece.herzaman böyle değilim:1no2:fatoşum geçer sabır biraz, her gün huy değiştiriyor veletler , biz de ilk 3 ay kabus gibiydik şükür şimdi yavaş yavaş herşey düzene girmeye başlıyor , sen de sabredeceksin çare yok
aşımızı olduk senağlama cok ağladı prensesim yıktı ortalığı.hemşire cok gaddar cıktı burda :mymeka: tenhada kıstırmak var onu kötükedihüso eve gelince calpol veridk.hemen cıkmıs atesi :1shok: inşallah yükselmez :Saruboceq:
hay allah yaaa :çok üzgünüm: bi an önce gecsin allahım n oluuurr :Saruboceq: patoşum sağlığı yerinde olsunda varsın yaramazlıktan yapsın yerimseniben bide kendini suclama.hepimiz insanız ve dayanma sınırımız var.anne olunca bu sınırın dahada yükseldiğini düşünüyorum ben.cemrenin bana yaptıklarını baska bi cocuk yapaydı vıcık die eziverirdim :enbuyukkk: ama ona asığım :asigim:
aaaa :1shok: neymiş leeeenn delikafadulden bak dbestin herifin happy birtday i vardı yakında fikir olur yerimseniben
önce arabada nisana ve bana kırmızıı güllerrr verdiii sonra aynaya gül yaprakları koymuşşş aynayı açınca üzerime gül yaprakları döküldüü ben şoktayım tabii :1shok: sonra eve geldik ben arabadaki gül yapraklarını topluyorum çok sevindimm yaa .... eşimde dio hayatım bırak bende diorum kii saklıcaam yaaa çok sevindimm :asigim: sonra eve girerken dedi kii evi görünce bana kızma çok dağıttım diye bende dedim kii canın sağolsuunn hallederim ben dieee eve girdiiikk heryerrr güllllll 200 tanee güllllll :1shok: 200 güllll ve bennnn şookkk olduumm ağzım açıkk iptall durumundaaa nisanda şaşırdıı tüm koridor gül odalarımızıdaa güll ve gül yapraklarıyla süslemişşş canııımm benimm yaaa :asigim: sevioomm uleennn seviooommm aşkımm benimm yaaa :asigim: :sm_cool:
önce arabada nisana ve bana kırmızıı güllerrr verdiii sonra aynaya gül yaprakları koymuşşş aynayı açınca üzerime gül yaprakları döküldüü ben şoktayım tabii :1shok: sonra eve geldik ben arabadaki gül yapraklarını topluyorum çok sevindimm yaa .... eşimde dio hayatım bırak bende diorum kii saklıcaam yaaa çok sevindimm :asigim: sonra eve girerken dedi kii evi görünce bana kızma çok dağıttım diye bende dedim kii canın sağolsuunn hallederim ben dieee eve girdiiikk heryerrr güllllll 200 tanee güllllll :1shok: 200 güllll ve bennnn şookkk olduumm ağzım açıkk iptall durumundaaa nisanda şaşırdıı tüm koridor gül odalarımızıdaa güll ve gül yapraklarıyla süslemişşş canııımm benimm yaaa :asigim: sevioomm uleennn seviooommm aşkımm benimm yaaa :asigim: :sm_cool:
Haceri yikadim yaa cok eglenceliydi bugun ilk defa filesini cikardim uzerinden cikan kiyafetleri kuvetin altina koydum oturttum ay bi oynadi suyla anlatamam zaten dogdugundan beri banyo yaparken hic aglamadi ( bi kere agladi oda agzina kopuk degmisti) cok seviyo ellerini suya bi vuruyo ayaklarini cirpiyoo tabi hali islandi olsun simdi doyurdum uyuttum ama sohbete katilamayacagim okadar cok ütü biriktiki dun 3makina camasir yikandi onlar utulenecek daha hacerin camasirlarida makinada yikaniyoo off dolu isim var yardima gelin ulee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?