2008 Ekim Anneleri

evine hoş gelmişin de merancım süprizi de merak etmedik desek yalan olur hani :)

aşımızı olduk senağlama cok ağladı prensesim yıktı ortalığı.hemşire cok gaddar cıktı burda :mymeka: tenhada kıstırmak var onu kötükedihüso eve gelince calpol veridk.hemen cıkmıs atesi :1shok: inşallah yükselmez :Saruboceq:

cok ağladı kuzum zambakım senağlama işin garip yanı ben ondan daha cok ağladım :lepi:
aneeeeeyyy noldun gııızz :çok üzgünüm: hayırlı haberlerle gel inşallah :Saruboceq: iklimimede gecmişler olsun :asigim:
allam acım dio karı yaw c:mymeka: len bu topicte senden cok yiyen varmı bee lülülülülülü verilen her mönüye atlisen kaydirigubbakcemile3 banada banada delikafadulden die tok evin ac kedisi Şeniz

aa nie ööle vurdular be :uhm: bizim 2si bi bacaktan biri diğer bacaktan bide 2 damla oral verildi :sm_confused:

bize doktorda demişti fitili dolapta saklayın die.ha bide bizde gidemiik ankamal a.cemre kuzusu aşılı :çok üzgünüm:

hay allah yaaa :çok üzgünüm: bi an önce gecsin allahım n oluuurr :Saruboceq: patoşum sağlığı yerinde olsunda varsın yaramazlıktan yapsın yerimseniben bide kendini suclama.hepimiz insanız ve dayanma sınırımız var.anne olunca bu sınırın dahada yükseldiğini düşünüyorum ben.cemrenin bana yaptıklarını baska bi cocuk yapaydı vıcık die eziverirdim :enbuyukkk: ama ona asığım :asigim:

ya kızlar geçmişi okuyamadım çıtıra ne olmuşş fisfisfis yaa fatoşum sizede geçmiş olsuun canım :çok üzgünüm:

aaaa :1shok: neymiş leeeenn delikafadulden bak dbestin herifin happy birtday i vardı yakında fikir olur yerimseniben

ya kızlar geçmişi okuyamadım çıtıra ne olmuşş fisfisfis yaa fatoşum sizede geçmiş olsuun canım :çok üzgünüm:

böbreklerinde lökosit bişi bişi cıkmıs.hastaneye gitti şindik.inşallah önemli bişisi yoktur :Saruboceq:

dbestcim eylülle şaynanın fotoğrafına bayılldıııımmm delikafadulden çokkk güzellll yaaa delikafadulden

napmış napmış çok merak ettim kız okadar yazmışssın ne yaptığını yazmamışsın az sonra reklamlardan sonra mıkaydirigubbakcemile3
he bi sor bakalım bizi de aydınlatıverŞeniz

aman sağlıklarında bişey olmasında arada bi oluo huysuzlukları

hoşgeldinizzzhihoyyyt süpriz ne bu arada?çatladım:1rolleyes:
fatoşum geçer sabır biraz, her gün huy değiştiriyor veletler , biz de ilk 3 ay kabus gibiydik şükür şimdi yavaş yavaş herşey düzene girmeye başlıyor , sen de sabredeceksin çare yok
canım bizim ilk 4 ay zaten böyleydi..sonra hafif düzeldi gibi olmuştu ama bu kadar çok bağırmıyodu..bağırarak uyanmaları bizi mahvediyo.insan üzülüyo,elden de bişey gelmiyo...yoksa tabiki sabrediyorum..dünkü bi anlık patlamaydı sadece.herzaman böyle değilim:1no2:
çok geçmiş olsun cemreye..böyle gaddar sağlık görevlilerinden nefret ediyoruminş.çıkmaz ateşi canım yaa..:Saruboceq:
gerçekten çok haklısın celencim..başka bi çocuk yapsa insan dayanamaz herhalde...ama ne olursa olsun sağlıkları yerinde olsun..aşığız tabi yaa..hemde aşkların en büyüğü buu:hooray:

meran hoşgeldin evine kız bu ne süprizler dir deyin hele bizde bu hafta sonu antalyada otel ayarlıycaktık ulen şansıma tükirim karnım ağrı bugün yarın olur olursada hafta sonuna kadar bitmez gitti canım tatil
bu arada ne ulen sözleşmiş gibin topluca regl oluyonuz noly benide alın

aaaa :1shok: neymiş leeeenn delikafadulden bak dbestin herifin happy birtday i vardı yakında fikir olur yerimseniben

önce arabada nisana ve bana kırmızıı güllerrr verdiii sonra aynaya gül yaprakları koymuşşş aynayı açınca üzerime gül yaprakları döküldüü ben şoktayım tabii :1shok: sonra eve geldik ben arabadaki gül yapraklarını topluyorum çok sevindimm yaa .... eşimde dio hayatım bırak bende diorum kii saklıcaam yaaa çok sevindimm :asigim: sonra eve girerken dedi kii evi görünce bana kızma çok dağıttım diye bende dedim kii canın sağolsuunn hallederim ben dieee eve girdiiikk heryerrr güllllll 200 tanee güllllll :1shok: 200 güllll ve bennnn şookkk olduumm ağzım açıkk iptall durumundaaa nisanda şaşırdıı tüm koridor gül odalarımızıdaa güll ve gül yapraklarıyla süslemişşş canııımm benimm yaaa :asigim: sevioomm uleennn seviooommm aşkımm benimm yaaa :asigim: :sm_cool:

heyyyyt be çok güsel yaaaaa:asigim:

:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:
söyleyecek bişey bulamadım..tek kelimeyle:büyüleyiciii:1rolleyes:

maşallah meranın kocasına maşallah nazar neyim değmesin işallahhh

Haceri yikadim yaa cok eglenceliydi bugun ilk defa filesini cikardim uzerinden cikan kiyafetleri kuvetin altina koydum oturttum ay bi oynadi suyla anlatamam zaten dogdugundan beri banyo yaparken hic aglamadi ( bi kere agladi oda agzina kopuk degmisti) cok seviyo ellerini suya bi vuruyo ayaklarini cirpiyoo tabi hali islandi olsun simdi doyurdum uyuttum ama sohbete katilamayacagim okadar cok ütü biriktiki dun 3makina camasir yikandi onlar utulenecek daha hacerin camasirlarida makinada yikaniyoo off dolu isim var yardima gelin ulee

aaaaaaaaaaaaaayyyyyyyy kocacım bana böyle bir sürpriz yapsın daha allahtan ne isterim beeeeeeeeeee

ulen makinenin tarihii sapıtmışş haa ablamla makineleri değiştiktee kaydirigubbakcemile3 2006 görünoo kaydirigubbakcemile3

ule siz yine bebişleri uyutup iş yapabiliyonuz.benim daha hiç öyle bi şansım olmadı.biri gelip ona bakacak..bende işimi yapcam..ayakta uyuyo,bırakıncada 10 dk.sonra uyanıyo.şimdi bu çocuk 3 sa.uyucak olsa..ki asla o kadar uyumaz,ben böyle mıçım kuruyana kadar oturup kalıyom..zati benim popo ondan erimiyokaydirigubbakcemile3göbek yok ama arkadan görmeyin:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…