2008 Ekim Anneleri

böyle bi süpriz ilk doğumgünümde yapmıştı eşim çok mutlu oluo insan ama benimki 200değil 15gül falandı :asigim: kapıyı açtım yere serpmişti bikaç gül yatak odasına kadar bi kısmı da yatağın üstündeydi...bide kocaman ayıcık almış pembe onu paketli görünce karanlıkta korkmuştumkaydirigubbakcemile3 ve bunu ben eve gelmeden 10dk önce yapmış son anda yetiştim demişti:1rolleyes::asigim: sonra o ayının adını kamuran koyduk keremin dolabının üstünde duruo

heyyyyt be çok güsel yaaaaa:asigim:

:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:
söyleyecek bişey bulamadım..tek kelimeyle:büyüleyiciii:1rolleyes:

maşallah meranın kocasına maşallah nazar neyim değmesin işallahhh

aaaaaaaaaaaaaayyyyyyyy kocacım bana böyle bir sürpriz yapsın daha allahtan ne isterim beeeeeeeeeee

Merann cok romantikk yaa cok sevindimm artik muzlu pasta yaparsiniz bunun ustune

evet yaa çokk güzeldii eşimden bu kadarını beklemezdimm 50 tane gül olabirdi ama 200 gül düşünmemiştimm hiiçç yaa :asigim:

len güller hala duruoo gül reçelimii yapsamm neee kaydirigubbakcemile3

leylaa karısıı bunun üzerinede muzluu pasta süper olduu haaa :roflol:

fatoşcum seni hiç görmedim resim koyma faslına sen katıldın mı ben mi kaçırdım yoksafisfisfis

merann çok hoş olmuş yaa.yerimseniben.aferin kız kocişinee,bide ekim babalarına hödük diyonuzkaydirigubbakcemile3adam bence çok romantik:lepi:

yok ben heeçç hödükk demeedimm :asigim: tamerin beklenen doğum tarihi 8 ekim ama 25 eylüll doğumluyaa aceba ordan mı yırtıozz nee kaydirigubbakcemile3

ay ne güzeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllll........hiç kıskanmadım:dilcikar:....................
merancım çok şanslısın....eşine söle onu yılın kocası ve babası seçtim...ekim babalarından böle biri çıktı ya ölsemde gam yemem..şimdi biraz daha umudum war..
tabi benimkinden diil diğer ekim babalarından..:çok üzgünüm:.
dediğim gibi şanslısın...kaydirigubbakcemile3
öle koca bulmuşun sew tabi uleeeeeeennnnnnnnnhihoyyyt

fatoşcum seni hiç görmedim resim koyma faslına sen katıldın mı ben mi kaçırdım yoksafisfisfis

albümüm var canımcım.ordan bakabilirsin..ama ordaki fotolar da doğumdan hemen sonraki halim..du bakiim yeni varmı..varsa koyarım 1 tane senin içinŞeniz

hee tamer 25 eylül doğumluysa o zaman iş değişir..küçücük bi umudum wardı oda uçtu gittisenağlama
şöle bi düşündümde eşim baana enson ne zaman süprayz yaptı die...
hatırlamıorum.:1no2:.sanırım ya hiç yapmadı yada çooooook uzun zaman önceydi:çok üzgünüm:

sğl canım bende çok şanslıyım düşündümm :asigim: hatta aceba hakediyormuyum die bile düşündümm :çok üzgünüm:

amann boşver yawrum bee :teselli: hödük işte nolcekk kötükedihüso

tütüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü maşalahhhhhh yavrum fatoş kımızı olsun on kuruş fazla olsun he yakıyon kızım etrafı bunu giyin herüfüne görün bak ne süpriz geliy sanada

maşallah fatoşum güzel hatunsun he, güzel bi kaynana olacan ilerde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…