heyyyyt be çok güsel yaaaaa:asigim:
:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:
söyleyecek bişey bulamadım..tek kelimeyle:büyüleyiciii:1rolleyes:
maşallah meranın kocasına maşallah nazar neyim değmesin işallahhh
aaaaaaaaaaaaaayyyyyyyy kocacım bana böyle bir sürpriz yapsın daha allahtan ne isterim beeeeeeeeeee
Merann cok romantikk yaa cok sevindimm artik muzlu pasta yaparsiniz bunun ustune
ule siz yine bebişleri uyutup iş yapabiliyonuz.benim daha hiç öyle bi şansım olmadı.biri gelip ona bakacak..bende işimi yapcam..ayakta uyuyo,bırakıncada 10 dk.sonra uyanıyo.şimdi bu çocuk 3 sa.uyucak olsa..ki asla o kadar uyumaz,ben böyle mıçım kuruyana kadar oturup kalıyom..zati benim popo ondan erimiyokaydirigubbakcemile3göbek yok ama arkadan görmeyin:roflol:
vayyyyyy be sevdamı koridorlara yazarım varya
merann çok hoş olmuş yaa.yerimseniben.aferin kız kocişinee,bide ekim babalarına hödük diyonuzkaydirigubbakcemile3adam bence çok romantik:lepi:
önce arabada nisana ve bana kırmızıı güllerrr verdiii sonra aynaya gül yaprakları koymuşşş aynayı açınca üzerime gül yaprakları döküldüü ben şoktayım tabii :1shok: sonra eve geldik ben arabadaki gül yapraklarını topluyorum çok sevindimm yaa .... eşimde dio hayatım bırak bende diorum kii saklıcaam yaaa çok sevindimm :asigim: sonra eve girerken dedi kii evi görünce bana kızma çok dağıttım diye bende dedim kii canın sağolsuunn hallederim ben dieee eve girdiiikk heryerrr güllllll 200 tanee güllllll :1shok: 200 güllll ve bennnn şookkk olduumm ağzım açıkk iptall durumundaaa nisanda şaşırdıı tüm koridor gül odalarımızıdaa güll ve gül yapraklarıyla süslemişşş canııımm benimm yaaa :asigim: sevioomm uleennn seviooommm aşkımm benimm yaaa :asigim: :sm_cool:
fatoşcum seni hiç görmedim resim koyma faslına sen katıldın mı ben mi kaçırdım yoksafisfisfis
albümüm var canımcım.ordan bakabilirsin..ama ordaki fotolar da doğumdan hemen sonraki halim..du bakiim yeni varmı..varsa koyarım 1 tane senin içinŞeniz
ay ne güzeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllll........hiç kıskanmadım:dilcikar:....................
merancım çok şanslısın....eşine söle onu yılın kocası ve babası seçtim...ekim babalarından böle biri çıktı ya ölsemde gam yemem..şimdi biraz daha umudum war..
tabi benimkinden diil diğer ekim babalarından..:çok üzgünüm:.
dediğim gibi şanslısın...kaydirigubbakcemile3
öle koca bulmuşun sew tabi uleeeeeeennnnnnnnnhihoyyyt
hee tamer 25 eylül doğumluysa o zaman iş değişir..küçücük bi umudum wardı oda uçtu gittisenağlama
şöle bi düşündümde eşim baana enson ne zaman süprayz yaptı die...
hatırlamıorum.:1no2:.sanırım ya hiç yapmadı yada çooooook uzun zaman önceydi:çok üzgünüm:
ben kaçar mesaim başlıo :a015:
keremin resmini koydum gelişim bölümüne bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?