2008 Ekim Anneleri

fatoşuumm çok güzelsiniz yawruumm bee kırmızıdaa çok yakışmışş bayıldııım :1rolleyes:
çok teşekkür ederizben bu aralar kırmızıya taktım.zaten çok severim de,hangi mağazaya girsem illa kırmızı bişey alıp çıkıyom:1rolleyes:
tşk ederim canımŞenizcidden kırmızı giydiğimde bi süprizle karşılaşıyom:roflol::roflol:sırnaşık şey

ayyy maşallah tatlım.. çok güzel.. allah mutluluğunuzu daim etsin..
Merann cok romantikk yaa cok sevindimm artik muzlu pasta yaparsiniz bunun ustune
:roflol::roflol:
zor hakkaten canım.. ama ne yapalım allah sabır versin..:teselli:

benim eşimde yeni evlendiğimizde yapmıştı böyle bir şey.. yatak odasından mutfağa kadar güller serpmiş yere yatağa.. sonra kahvaltı masasını hazırlamış.. süperdi.. tabii balayı dönemleri.. :asigim: be yine o günleri istiyom..a.s

geçmiş olsun canım tez zamanda iyleşin teşekkürler

gel canım gel :teytey:

[

aman allahım ne güzel süpriz merancım eşin baya romantik burcu neydi eşinin
çıtır vede fatoş sizlerede geçmiş olsun canlarım

hıh :dilcikar: hiç kıskanmadım :dilcikar: hıh :dilcikar:
Merann cok romantikk yaa cok sevindimm artik muzlu pasta yaparsiniz bunun ustune
manyak kareı bu yaaa :roflol: aklı fikri muzluda :roflol:

canım benim çok tşk.ederim..ama ben seni daha hiç görmedim:çok üzgünüm:güya dünür olcaz..:dilcikar:

bende görmedim cakılımı :lepi: bide o kırmızılıyı görcem :dilcikar:

sanki biz sizi gördük olummmm gece gece koyuyonus resimleri sonra da siliyonus :mymeka: bak fatoşuma görebileceimiz saat koydu :1hug: ben de sadece ona gösdertcem yerimseniben

Kizlar su alacakaranlik filmini izleyen varmi ayy gorumcem geldi cildiriyoo izleyecelim yebge diye 3tane kitabi varmis okumus filmini izlemis sende izle oku diyo vampirli biseymis ama romantik felanmis merak ettim kknin film odacigi bolumunde izlenen bolum var ordan izleyecez bakilam

çıtır vede fatoş sizlerede geçmiş olsun canlarım
çok teşekkür ederim canımŞeniz

ule bu çakıl niye kendini sakllii acabaa?:1ninca:gör canım senimi kıracam

Son düzenleme:

:roflol: sonra gazetelerde manşet izlediği filmin etkisinde kalıp sırf romantizm olsun diye kocasının kanını emdi :1shok:

rahat durun kızım ne gerek var şimdi vampir filannn ıyyyyy tüylerim ürperdi

leylacım banada film aldığım yerdeki adam bu filmi tavsiye etmişti a.s bende korkarım die almamıştım bugün alayımda gece izleleyim bakalım herkesin dilinde kitap ve film merak ettim delikafadulden

sanki biz sizi gördük olummmm gece gece koyuyonus resimleri sonra da siliyonus :mymeka: bak fatoşuma görebileceimiz saat koydu :1hug: ben de sadece ona gösdertcem yerimseniben

anaa hakkatmi lenn:dance::dance:gel öpüjem seniiŞeniz
ne zaman koycandelikafaduldenne zaman koycandelikafadulden

kıss celen foto dedin koydum baktınmıı?bugünde foto isteyen çıkıyo..2 dk.durmadınız mıçınızın üstünde heekaydirigubbakcemile

vampirliyse kocam kesin izlemiştir.ben vampirli filmlerden nefret ediyorum.korkuya bayılırım ama vampirin dişini bile görsem kalkıp gidiyom tv nin başındanÇok üzgünüm çoookanlaşma yapıyoz.o tarz filmleri benim işim varken ya da hastanede nöbetteyken izliyo eşim..ama kızlar şu kehanet çok güzel yaa.izledinizmi?biz izliyoduk yağız durmadı,yarım kaldı film.bu gece de eşim yok.yarın akşam izlicez devamını,çok da merak ediyom ama eşim yokken izlemicem,sonra heyecanı kaçıyodelikafaduldenama çok beğendim filmi 10 numara:lepi:

geçmiş olsun çıtır, hastaneden gelince durumdan haberdar et emi

sağo l yafrim Şeniz
siz yine 1 saat beklemişiniz çişini, biz 3 saat beklediydik vallaha kaydirigubbakcemile3 bi de ara ara kontrol edeyim derkene torbası çıktımı, 3 defa taktırdıydım, en son bantlattırdım da ööle hallettik
ne hazırlamış len süprüz olarak CADIARZU

aynen, lazım olunca işemiyce tutuyo namıssızların kaydirigubbakcemile3
netti len o hemşire cemreme :mymeka:
ayyyyyyyy aşka bak :asigim: benim hödük hayatta akıl etmez bööle şeyleri:mymeka: bu arada hoşgeldin len, sabahtan beri aklımdasın vallaha, bende beyfendiyi yıkadım uyuttum, yıkarkene hep seni düşündüm acaba geldi mi diye, gelmişin Şeniz

ayyyyyyyyyyy :asigim: meran senin herüfün kardeşi yokmu len :roflol::roflol:
sen 50 tanesine bile razıyım dion ben 1 denesine bilem razıyım be kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
merann çok hoş olmuş yaa.yerimseniben.aferin kız kocişinee,bide ekim babalarına hödük diyonuzkaydirigubbakcemile3adam bence çok romantik:lepi:

geneli hödük ama araada hödük olmayanları da var, bakınız meranın gocasu, bakınız dibestin gocasu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hödükler sıralamasında da celeninkiylen benimki 1. sırayı paylaşıyolar :roflol::roflol:
çok teşekkür ederim canımŞeniz

ule bu çakıl niye kendini sakllii acabaa?:1ninca:gör canım senimi kıracam
[[/IMG][/URL]
patoşşşşş bu senmisin :1shok: fıstık gibisin lennnnnnnnnn, çok pis öpesim geldi, gel öpüüüüm ŞenizŞenizkaydirigubbakcemile3

meran ne yapıyo yaa bilmek istiyoruzzz :enbuyukkk:
canımm beniimm geldik evimize çok şükür Şeniz yolcuğumuzda iyi geçtii tamer gelene kadar uyuduu nisanda uyuduu onu zor uyandırdım yawrumu yaa mirmirmirmir keşke yakın olsaydııkk birbirimizee ahh ahhhh :çok üzgünüm:
saol..mıkrosbık yaptırıcam işte.daha detaylı ne oldugu ortaya cıksın ..
ne olabılırkı??
şeker meker dıo ya arastırdım bırasbenneyaptımki
geçmişş olsun :çok üzgünüm: umarım çabucakk iyileşirsinn :Saruboceq:
oyy kıyamam kuzumaa yaa :çok üzgünüm: yaa bazı hemşireler böyle gaddar oluyor küçücük bebek biraz daha hassas olsalar ölürlermii yanii kötükedihüso

ah canım benimm bizi düşündünn haa :1hug:
len bende razıyımdır 1 güle 1 tatlı söze bu sefer adam abartmışş yaa kaydirigubbakcemile3 iyide olduu aslındaa ankaradan ayrılmak zor geldi :çok üzgünüm: onada telefonda söylemiştim off nedenn uzaktayıımm şimdi anneme ablama yakın olsaydım ayrılığı sevmiyorum artık die :çok üzgünüm: eşimde bundan onunla birlikte olmak hoşuma gitmiyor gibi bir anlam çıkarmış olmalı kii bu süprizi yaptı ve dün gece beni gerçekten seviormusun die sorduu :asigim: seviorum tabikii ama ailemden ayrı kalmaktaa zor oluyoo yaniii ama bu senden vazgeçeceğim anlamına gelmior dedimm :asigim:

ya ben karar veremiyom hödüklük konusunda..bazen o kadar romantik ve aşık oluyoki ayaklarım yerden kesiliyo:asigim:ertesi gün beni tepetaklak etcek bi şekilde sinirlendiriyo..ama genel olarak hödük olmayanlar grubuna daha yakın sanırım..çok sefiyom ben kocişimi yaa:asigim:
bu arada teşekkür ederim canım yorumun için..fıstık gibi değilim leyn nerem fıstık..eski halime göre kamyon çarpmış gibiyimkaydirigubbakcemile3
gel anam bende seni öpeyimmŞeniz

Son düzenleme:
şansıma tüpürüm, yusuf eymeni yıkadım yatırdım, en aşşa 1 saat kalkmaz dediydim, bi banyoya girim dedim, anaaaaa ben başıımı yıkadım köpüklenecem haşırt benim sıpa bağıriii, cıbıl cıbıl çıktım banyodan kaydirigubbakcemile3 kırk yılın başı bi yıkanalım dedik o da yasaklandı yav:roflol::roflol: he valla düşündüm anam, ne güzel len, herif anenlerrden ayrılıyon diye sana üzüntünü unutturmak istemiş işte, aaaah ah benim hödükçüğüm de böööle düşünceli olsa ya :mymeka:

fıstıksın işte olm neyin var mis gibi hatunsun, bak mesela ben fıstıkım, hemi de şişko fıstık :roflol::roflol: şşş patoş o zaman sen hödükçüğünü tiribünlere oturt anam, celenlen bizimkiler kazanda haşlansın, bi zamanlar bizim bi kazanımız vardıydı, kocasına kıyamayanlar da ibret olsun diye tiribüne oturtuceklerdi kocalarını :roflol::roflol:

aminn canımm Şeniz

sizede maşallahhh önemli olan sevgi ne 1 gül ne 1000 gül farketmezz sevior seviliorsan tamamdırr :lepi: ben bunlara show diyorum ama yinede hoşuna gidioo tabii insanıınn bu da bi gerçekk :asigim:

ben de sana çarpan o kamyon gibiyim senağlama
anam kıyamam ben sana yaa.:teselli:..bi görseydik te,kamyonmusun,kamyonetmi karar verirdik ama..bence abartıyon senyerimseniben kimbilir pamela anderson gibi hatunsundur hee:jeyyar:
:roflol::roflol::roflol:
evet tribün iyi fikir..:lepi:

ben şimdilik kaçıyom annemler geldi yağızı görmeye.gideyim yanlarına.gelirim belki sonra yine.a.s.

evet haklısın fıstık.. zaten benim için önemli olan çiçek değildi düşünmesi ve emeğiydi.. malum benimki çiçekçi yaaaa.. eve iş getirmiş oluyo..:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…