çok teşekkür ederizfatoşuumm çok güzelsiniz yawruumm beekırmızıdaa çok yakışmışş bayıldııım :1rolleyes:
tütüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü maşalahhhhhh yavrum fatoş kımızı olsun on kuruş fazla olsun he yakıyon kızım etrafı bunu giyin herüfüne görün bak ne süpriz geliy sanada
maşallah fatoşum güzel hatunsun he, güzel bi kaynana olacan ilerde :))
ayyy maşallah tatlım.. çok güzel.. allah mutluluğunuzu daim etsin..önce arabada nisana ve bana kırmızıı güllerrr verdiii sonra aynaya gül yaprakları koymuşşş aynayı açınca üzerime gül yaprakları döküldüü ben şoktayım tabii :1shok: sonra eve geldik ben arabadaki gül yapraklarını topluyorum çok sevindimm yaa .... eşimde dio hayatım bırak bende diorum kii saklıcaam yaaa çok sevindimm :asigim: sonra eve girerken dedi kii evi görünce bana kızma çok dağıttım diye bende dedim kii canın sağolsuunn hallederim ben dieee eve girdiiikk heryerrr güllllll 200 tanee güllllll :1shok: 200 güllll ve bennnn şookkk olduumm ağzım açıkk iptall durumundaaa nisanda şaşırdıı tüm koridor gül odalarımızıdaa güll ve gül yapraklarıyla süslemişşş canııımm benimm yaaa :asigim: sevioomm uleennn seviooommm aşkımm benimm yaaa :asigim: :sm_cool:
:roflol::roflol:Merann cok romantikk yaa cok sevindimm artik muzlu pasta yaparsiniz bunun ustune
zor hakkaten canım.. ama ne yapalım allah sabır versin..:teselli:ule siz yine bebişleri uyutup iş yapabiliyonuz.benim daha hiç öyle bi şansım olmadı.biri gelip ona bakacak..bende işimi yapcam..ayakta uyuyo,bırakıncada 10 dk.sonra uyanıyo.şimdi bu çocuk 3 sa.uyucak olsa..ki asla o kadar uyumaz,ben böyle mıçım kuruyana kadar oturup kalıyom..zati benim popo ondan erimiyokaydirigubbakcemile3göbek yok ama arkadan görmeyin:roflol:
böyle bi süpriz ilk doğumgünümde yapmıştı eşim çok mutlu oluo insan ama benimki 200değil 15gül falandı :asigim: kapıyı açtım yere serpmişti bikaç gül yatak odasına kadar bi kısmı da yatağın üstündeydi...bide kocaman ayıcık almış pembe onu paketli görünce karanlıkta korkmuştumkaydirigubbakcemile3 ve bunu ben eve gelmeden 10dk önce yapmış son anda yetiştim demişti:1rolleyes::asigim: sonra o ayının adını kamuran koyduk keremin dolabının üstünde duruo
geçmiş olsun canım tez zamanda iyleşin teşekkürlergünaydın kızlarrrr
dün gece eylülün ateşi çıktı :çok üzgünüm: sabah 4e geliyodu uyanmış oynuyo beşiğinde bi elledim yanıyo hemen soyduk ateşini ölçtüm 38.1 olmuş :çok üzgünüm: calpol verdim kustu, ne zaman versem kusuyo tadını beğenmiyo :çok üzgünüm: fitil vereyim dedim tam vercekken son anda kutunun üzerinde 8 derecenin altında saklayın yazdığını farkettim :çok üzgünüm:vermekten vazgeçtim.. evde dolven vardı biraz ağır bi ilaç ve vermeyi düşünmezdimm normalde ama onu verdim neyse kusmadı allahtan.. yirmi dakika sonra ateşi 37.6 ya indi bir saat sonra normale döndü allahtan :çok üzgünüm:
nisanın bebişi şevval ne yaptı acaba onun da ateşi çıkmadı inşallah :çok üzgünüm:
hayırlı uğurlu olsun :teytey: :teytey: :teytey: yarı yaşınız kutlu olsunnnn :hooray:
heee değiştirdik özlemcim ne bozuluyon ötekini sen yapmıştın de mi kaydirigubbakcemile3 Şeniz
geeçmiş olsun çıtır.. bugün iklimin aşısı mı vardı? hem kendin hem iklim dr a gitceniz heee
gel canım gel :teytey:çıtırcım çok geçmiş olsun hadi bakalım doktordan gelinde anlat bakim ne varmış
ben de geldim ben de :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
bir gün gecikmeli çeksem olarmı :çok üzgünüm:
olsada çekcem olmasa da :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
merhaba kızlarr
evimizdeyiz ayrılık zor olsada evimizide özlemişş haniii...özellikle nisann çokk özlemişş evii....babasına telefonda sürekli baba ben gelmeden önce benim için süpriz hazırla diordu kaydirigubbakcemile3 nisan derde ben eksik kalırmıyım bende süpriz bekliyorum demiştim :jeyyar: eşim öyle bi süpriz hazırlamış kii ağzımız açık kaldıı :1shok: hala çene kaslarım ağrıyoo şok olduummm :1shok: çokta sevindiimmm delikafadulden aşığıımmmm uleeeennnn sevioruumm ben buuu adamııııııııııı :sm_cool: :asigim: :lepi:
önce arabada nisana ve bana kırmızıı güllerrr verdiii sonra aynaya gül yaprakları koymuşşş aynayı açınca üzerime gül yaprakları döküldüü ben şoktayım tabii :1shok: sonra eve geldik ben arabadaki gül yapraklarını topluyorum çok sevindimm yaa .... eşimde dio hayatım bırak bende diorum kii saklıcaam yaaa çok sevindimm :asigim: sonra eve girerken dedi kii evi görünce bana kızma çok dağıttım diye bende dedim kii canın sağolsuunn hallederim ben dieee eve girdiiikk heryerrr güllllll 200 tanee güllllll :1shok: 200 güllll ve bennnn şookkk olduumm ağzım açıkk iptall durumundaaa nisanda şaşırdıı tüm koridor gül odalarımızıdaa güll ve gül yapraklarıyla süslemişşş canııımm benimm yaaa :asigim: sevioomm uleennn seviooommm aşkımm benimm yaaa :asigim: :sm_cool:
hıh :dilcikar: hiç kıskanmadım :dilcikar: hıh :dilcikar:önce arabada nisana ve bana kırmızıı güllerrr verdiii sonra aynaya gül yaprakları koymuşşş aynayı açınca üzerime gül yaprakları döküldüü ben şoktayım tabii :1shok: sonra eve geldik ben arabadaki gül yapraklarını topluyorum çok sevindimm yaa .... eşimde dio hayatım bırak bende diorum kii saklıcaam yaaa çok sevindimm :asigim: sonra eve girerken dedi kii evi görünce bana kızma çok dağıttım diye bende dedim kii canın sağolsuunn hallederim ben dieee eve girdiiikk heryerrr güllllll 200 tanee güllllll :1shok: 200 güllll ve bennnn şookkk olduumm ağzım açıkk iptall durumundaaa nisanda şaşırdıı tüm koridor gül odalarımızıdaa güll ve gül yapraklarıyla süslemişşş canııımm benimm yaaa :asigim: sevioomm uleennn seviooommm aşkımm benimm yaaa :asigim: :sm_cool:
manyak kareı bu yaaa :roflol: aklı fikri muzluda :roflol:Merann cok romantikk yaa cok sevindimm artik muzlu pasta yaparsiniz bunun ustune
canım benim çok tşk.ederim..ama ben seni daha hiç görmedim:çok üzgünüm:güya dünür olcaz..:dilcikar:
hıh :dilcikar: hiç kıskanmadım :dilcikar: hıh :dilcikar:
manyak kareı bu yaaa :roflol: aklı fikri muzluda :roflol:
bende görmedim cakılımı :lepi: bide o kırmızılıyı görcem :dilcikar:
çok teşekkür ederim canımŞenizçıtır vede fatoş sizlerede geçmiş olsun canlarım
hıh :dilcikar: hiç kıskanmadım :dilcikar: hıh :dilcikar:
manyak kareı bu yaaa :roflol: aklı fikri muzluda :roflol:
bende görmedim cakılımı :lepi: bide o kırmızılıyı görcem :dilcikar:
Kizlar su alacakaranlik filmini izleyen varmi ayy gorumcem geldi cildiriyoo izleyecelim yebge diye 3tane kitabi varmis okumus filmini izlemis sende izle oku diyo vampirli biseymis ama romantik felanmis merak ettim kknin film odacigi bolumunde izlenen bolum var ordan izleyecez bakilam
Kizlar su alacakaranlik filmini izleyen varmi ayy gorumcem geldi cildiriyoo izleyecelim yebge diye 3tane kitabi varmis okumus filmini izlemis sende izle oku diyo vampirli biseymis ama romantik felanmis merak ettim kknin film odacigi bolumunde izlenen bolum var ordan izleyecez bakilam
sanki biz sizi gördük olummmm gece gece koyuyonus resimleri sonra da siliyonus :mymeka: bak fatoşuma görebileceimiz saat koydu :1hug: ben de sadece ona gösdertcem yerimseniben
sağlık ocagına gıttım.kuzu aşı oldu.banada TİT yapıldı.
Blood++
Protein+++
Lokasıt+
cıktı.
bobreklerle ılgılıymıs sanırım hataneye yonlendırdı.cıddı bişimiş..
anneme geldım bende.
onun da işi va dısarı cıktı gelınce gıdıcem bakalım.
selamlarrrr önce şu kıllı geçmişe bi göz atam dedim altından kalkamadım
öncelikle lülü yle şevval aşı olmşlar geçmiş olsun kuzulara::
yusuf eymen paşamız 6. ayını doldurmuş büyümüş kocaman olmuş yını kaçırmışım:
çıtırcım sana da gemiş olsun yavrş aman git biran evvel bak ciddi bişii diyomuş dr lar ilerlemeden bran evvel ilacını versin de dr sen de iileş inş kzua.s.::
selam kızlar nasılsınız..geçmişi okuyamıycam iki gün girmeyince alıp başını gidiyor valla.. ama sanırım eylül ve gülçe aşı olmuş.. öpüyorum kuzuları.. geçmiş olsun.. eymeninde yarı yaşı kutlu olsun..bizimde pazartesi günü aşımız var.. bi kurtulsak baya bi yokmuış de mi..
dbestçim gitmeden calpol vermiş miydin..
herkese merhaba::
biz geldik..kızlar dün apar topar çıkmam gerekti,oğluş durmuyodu,eşimde gelmişti.tekrar tşk edrim mesajlara alıntı yapıp cvp yazamadım o an.akşam eşimde uyutmaya çalıştı oğluşu.neler yaptık uyumadı.en son çarşafa koyup salladık.uyudu gibi oldu yarım sa. sonra yine şiddetli bi ağlamayla uyandıbizde hemen hastaneye gittik.bu kadar durmadığına göre bişey var herhalde dedik.dr.muayene etti.adam muayene ederken bizimki ortalığı yırttı tabi.dr.dan korktu baya::.dişleri çıkmıyomuş daha.kulaklarında iltihap olabilir dedi..kan ve idrar tahlili yaptırdık.anam idrar tahlili yaptırmak ne zormuş ya.pipisine zorla taktıkları şeffaf torbaya işesin diye 1 sa.bekledikbenneyaptımkineyse kan ve idrar temiz çıktı.hiçbişeyi yokmuş..kakası mukuslu ve sulumu dedi..yoo gayet katı kıvamlı dedimkaydirigubbakcemile3dişler çıkmaya başlamasa bile huzursuzluğu başlamış olabilir dedikafamçokkarıştıağrı kesici vercekmişiz öyle durumlarda...yani ya dişten ya da huysuzluktan,yaramazlıktan yapıyo velet::10 gündür karı koca kabustayız sanki yaa..neyse çok şükür bişey çıkmadı ya.yaramazlıktan yapsın ben razıyım.dün bağırdım diye hiç affetmedim kendimi zaten.söz verdim oğluma ne olursa olsun bidaha öyle davranmıcam
merhaba kızlarr ::
evimizdeyiz ayrılık zor olsada evimizide özlemişş haniii...özellikle nisann çokk özlemişş evii....babasına telefonda sürekli baba ben gelmeden önce benim için süpriz hazırla diordu nisan derde ben eksik kalırmıyım bende süpriz bekliyorum demiştim :jeyyar: eşim öyle bi süpriz hazırlamış kii ağzımız açık kaldıı :1shok: hala çene kaslarım ağrıyoo şok olduummm :1shok: çokta sevindiimmm delikafadulden aşığıımmmm uleeeennnn sevioruumm ben buuu adamııııııııııı :
çıtırcım geçmiş olsun canım::
sağol canım..ay evet ya kızlarda daha zordur tabikii..bizim yine soğan cücüğü kadar da olsa torbaya geçircek bişeyimiz varbide normalde şarıl şarıl işerler,böyle durumlarda çişleri gelmicee tutuyo ya::
aşımızı olduk senağlama cok ağladı prensesim yıktı ortalığı.hemşire cok gaddar cıktı burda :: tenhada kıstırmak var onu kötükedihüso eve gelince calpol veridk.hemen cıkmıs atesi :: inşallah yükselmez :
cok ağladı kuzum zambakım senağlama işin garip yanı ben ondan daha cok ağladım ::
aneeeeeyyy noldun gııızz :: hayırlı haberlerle gel inşallah :: iklimimede gecmişler olsun ::
allam acım dio karı yaw c:: len bu topicte senden cok yiyen varmı bee verilen her mönüye atlisen banada banada delikafadulden die tok evin ac kedisi
aa nie ööle vurdular be :: bizim 2si bi bacaktan biri diğer bacaktan bide 2 damla oral verildi
bize doktorda demişti fitili dolapta saklayın die.ha bide bizde gidemiik ankamal a.cemre kuzusu aşılı ::
hay allah yaaa bi an önce gecsin allahım n oluuurr :: patoşum sağlığı yerinde olsunda varsın yaramazlıktan yapsın yerimseniben bide kendini suclama.hepimiz insanız ve dayanma sınırımız var.anne olunca bu sınırın dahada yükseldiğini düşünüyorum ben.cemrenin bana yaptıklarını baska bi cocuk yapaydı vıcık die eziverirdim : ama ona asığım ::
önce arabada nisana ve bana kırmızıı güllerrr verdiii sonra aynaya gül yaprakları koymuşşş aynayı açınca üzerime gül yaprakları döküldüü ben şoktayım tabii :: sonra eve geldik ben arabadaki gül yapraklarını topluyorum çok sevindimm yaa .... eşimde dio hayatım bırak bende diorum kii saklıcaam yaaa çok sevindimm :asigim: sonra eve girerken dedi kii evi görünce bana kızma çok dağıttım diye bende dedim kii canın sağolsuunn hallederim ben dieee eve girdiiikk heryerrr güllllll 200 tanee güllllll :: 200 güllll ve bennnn şookkk olduumm ağzım açıkk iptall durumundaaa nisanda şaşırdıı tüm koridor gül odalarımızıdaa güll ve gül yapraklarıyla süslemişşş canııımm benimm yaaa :asigim: sevioomm uleennn seviooommm aşkımm benimm yaaa :asigim: :
evet yaa çokk güzeldii eşimden bu kadarını beklemezdimm 50 tane gül olabirdi ama 200 gül düşünmemiştimm hiiçç yaa ::
len güller hala duruoo gül reçelimii yapsamm neee kaydirigubbakcemile3
leylaa karısıı bunun üzerinede muzluu pasta süper olduu haaa :roflol:
merann çok hoş olmuş yaa.yerimseniben.aferin kız kocişinee,bide ekim babalarına hödük diyonuzkaydirigubbakcemile3adam bence çok romantik:lepi:
patoşşşşş bu senmisin :1shok: fıstık gibisin lennnnnnnnnn, çok pis öpesim geldi, gel öpüüüüm ŞenizŞenizkaydirigubbakcemile3çok teşekkür ederim canımŞeniz
ule bu çakıl niye kendini sakllii acabaa?:1ninca:gör canım senimi kıracam
[[/IMG][/URL]
canımm beniimm geldik evimize çok şükür Şeniz yolcuğumuzda iyi geçtii tamer gelene kadar uyuduu nisanda uyuduu onu zor uyandırdım yawrumu yaa mirmirmirmir keşke yakın olsaydııkk birbirimizee ahh ahhhh :çok üzgünüm:meran ne yapıyo yaa bilmek istiyoruzzz :enbuyukkk:
geçmişş olsun :çok üzgünüm: umarım çabucakk iyileşirsinn :Saruboceq:saol..mıkrosbık yaptırıcam işte.daha detaylı ne oldugu ortaya cıksın ..
ne olabılırkı??
şeker meker dıo ya arastırdım bırasbenneyaptımki
oyy kıyamam kuzumaa yaa :çok üzgünüm: yaa bazı hemşireler böyle gaddar oluyor küçücük bebek biraz daha hassas olsalar ölürlermii yanii kötükedihüsoaşımızı olduk senağlama cok ağladı prensesim yıktı ortalığı.hemşire cok gaddar cıktı burda :mymeka: tenhada kıstırmak var onu kötükedihüso eve gelince calpol veridk.hemen cıkmıs atesi :1shok: inşallah yükselmez :Saruboceq:
cok ağladı kuzum zambakım senağlama işin garip yanı ben ondan daha cok ağladım :lepi:
aneeeeeyyy noldun gııızz :çok üzgünüm: hayırlı haberlerle gel inşallah :Saruboceq: iklimimede gecmişler olsun :asigim:
allam acım dio karı yaw c:mymeka: len bu topicte senden cok yiyen varmı bee lülülülülülü verilen her mönüye atlisen kaydirigubbakcemile3 banada banada delikafadulden die tok evin ac kedisi Şeniz
aa nie ööle vurdular be :uhm: bizim 2si bi bacaktan biri diğer bacaktan bide 2 damla oral verildi :sm_confused:
bize doktorda demişti fitili dolapta saklayın die.ha bide bizde gidemiik ankamal a.cemre kuzusu aşılı :çok üzgünüm:
hay allah yaaa :çok üzgünüm: bi an önce gecsin allahım n oluuurr :Saruboceq: patoşum sağlığı yerinde olsunda varsın yaramazlıktan yapsın yerimseniben bide kendini suclama.hepimiz insanız ve dayanma sınırımız var.anne olunca bu sınırın dahada yükseldiğini düşünüyorum ben.cemrenin bana yaptıklarını baska bi cocuk yapaydı vıcık die eziverirdim :enbuyukkk: ama ona asığım :asigim:
ayyyyyyyy aşka bak :asigim: benim hödük hayatta akıl etmez bööle şeyleri:mymeka: bu arada hoşgeldin len, sabahtan beri aklımdasın vallaha, bende beyfendiyi yıkadım uyuttum, yıkarkene hep seni düşündüm acaba geldi mi diye, gelmişin Şeniz
ayyyyyyyyyyy :asigim: meran senin herüfün kardeşi yokmu len :roflol::roflol:
sen 50 tanesine bile razıyım dion ben 1 denesine bilem razıyım be kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
geneli hödük ama araada hödük olmayanları da var, bakınız meranın gocasu, bakınız dibestin gocasu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hödükler sıralamasında da celeninkiylen benimki 1. sırayı paylaşıyolar :roflol::roflol:
geneli hödük ama araada hödük olmayanları da var, bakınız meranın gocasu, bakınız dibestin gocasu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hödükler sıralamasında da celeninkiylen benimki 1. sırayı paylaşıyolar :roflol::roflol:
patoşşşşş bu senmisin :1shok: fıstık gibisin lennnnnnnnnn, çok pis öpesim geldi, gel öpüüüüm ŞenizŞenizkaydirigubbakcemile3
..eski halime göre kamyon çarpmış gibiyim
he valla düşündüm anam, ne güzel len, herif anenlerrden ayrılıyon diye sana üzüntünü unutturmak istemiş işte, aaaah ah benim hödükçüğüm de böööle düşünceli olsa ya :mymeka:canımm beniimm geldik evimize çok şükür Şeniz yolcuğumuzda iyi geçtii tamer gelene kadar uyuduu nisanda uyuduu onu zor uyandırdım yawrumu yaa mirmirmirmir keşke yakın olsaydııkk birbirimizee ahh ahhhh :çok üzgünüm:
geçmişş olsun :çok üzgünüm: umarım çabucakk iyileşirsinn :Saruboceq:
oyy kıyamam kuzumaa yaa :çok üzgünüm: yaa bazı hemşireler böyle gaddar oluyor küçücük bebek biraz daha hassas olsalar ölürlermii yanii kötükedihüso
ah canım benimm bizi düşündünn haa :1hug:
len bende razıyımdır 1 güle 1 tatlı söze bu sefer adam abartmışş yaa kaydirigubbakcemile3 iyide olduu aslındaa ankaradan ayrılmak zor geldi :çok üzgünüm: onada telefonda söylemiştim off nedenn uzaktayıımm şimdi anneme ablama yakın olsaydım ayrılığı sevmiyorum artık die :çok üzgünüm: eşimde bundan onunla birlikte olmak hoşuma gitmiyor gibi bir anlam çıkarmış olmalı kii bu süprizi yaptı ve dün gece beni gerçekten seviormusun die sorduu :asigim: seviorum tabikii ama ailemden ayrı kalmaktaa zor oluyoo yaniii ama bu senden vazgeçeceğim anlamına gelmior dedimm :asigim:
ya ben karar veremiyom hödüklük konusunda..bazen o kadar romantik ve aşık oluyoki ayaklarım yerden kesiliyo:asigim:ertesi gün beni tepetaklak etcek bi şekilde sinirlendiriyo..ama genel olarak hödük olmayanlar grubuna daha yakın sanırım..çok sefiyom ben kocişimi yaa:asigim:
bu arada teşekkür ederim canım yorumun için..fıstık gibi değilim leyn nerem fıstık..eski halime göre kamyon çarpmış gibiyimkaydirigubbakcemile3
gel anam bende seni öpeyimmŞeniz
ayyy maşallah tatlım.. çok güzel.. allah mutluluğunuzu daim etsin..
benim eşimde yeni evlendiğimizde yapmıştı böyle bir şey.. yatak odasından mutfağa kadar güller serpmiş yere yatağa.. sonra kahvaltı masasını hazırlamış.. süperdi.. tabii balayı dönemleri.. :asigim: be yine o günleri istiyom..a.s
anam kıyamam ben sana yaa.:teselli:..bi görseydik te,kamyonmusun,kamyonetmi karar verirdik ama..bence abartıyon senyerimseniben kimbilir pamela anderson gibi hatunsundur hee:jeyyar:ben de sana çarpan o kamyon gibiyim senağlama
şansıma tüpürüm, yusuf eymeni yıkadım yatırdım, en aşşa 1 saat kalkmaz dediydim, bi banyoya girim dedim, anaaaaa ben başıımı yıkadım köpüklenecem haşırt benim sıpa bağıriii, cıbıl cıbıl çıktım banyodan kaydirigubbakcemile3 kırk yılın başı bi yıkanalım dedik o da yasaklandı yav:roflol::roflol:
he valla düşündüm anam, ne güzel len, herif anenlerrden ayrılıyon diye sana üzüntünü unutturmak istemiş işte, aaaah ah benim hödükçüğüm de böööle düşünceli olsa ya :mymeka:
fıstıksın işte olm neyin var mis gibi hatunsun, bak mesela ben fıstıkım, hemi de şişko fıstık :roflol::roflol: şşş patoş o zaman sen hödükçüğünü tiribünlere oturt anam, celenlen bizimkiler kazanda haşlansın, bi zamanlar bizim bi kazanımız vardıydı, kocasına kıyamayanlar da ibret olsun diye tiribüne oturtuceklerdi kocalarını :roflol::roflol:
aminn canımm Şeniz
sizede maşallahhhönemli olan sevgi ne 1 gül ne 1000 gül farketmezz sevior seviliorsan tamamdırr :lepi: ben bunlara show diyorum ama yinede hoşuna gidioo tabii insanıınn bu da bi gerçekk :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?