2008 Ekim Anneleri

:roflol: sonra gazetelerde manşet izlediği filmin etkisinde kalıp sırf romantizm olsun diye kocasının kanını emdi :1shok:

rahat durun kızım ne gerek var şimdi vampir filannn ıyyyyy tüylerim ürperdi

Yokk be izlemedim daha ama bu bilindik vampir filmleri gibi degilmis
leylacım banada film aldığım yerdeki adam bu filmi tavsiye etmişti a.s bende korkarım die almamıştım bugün alayımda gece izleleyim bakalım herkesin dilinde kitap ve film merak ettim delikafadulden

Ayy evet en cok okunan kitaplar arasindaymiz 3 tane gorumcem almis okumus bide ben okuyum bakalim su filmi izleyim de ona gore okurum zaman bulursam.

Onuda duydum izlemedim korku filmimi korku filmi izleyemem degilse izleyim

aneyy bunlar iyi zamanlarmız herhalde :1shok: ileride nefes aldırmayacak len bunlarr delikafadulden

len benimkinin kardeşii var mı die sormuşsun yaa he var anamm 2 tane erkek kardeşi var 2 side hödüğün önde gidenii :roflol: birisi evli hatta eltim doğuma bile yalnız gittim ben diordu ne derece doğru bilmioruum ama fisfisfis ama beniim kocaam bana özell benim sefioom onuuu :asigim: dün gece 1 tane daha bebiş yapalım hadi aşka geldim diorumm kaydirigubbakcemile3 daha sonra yaa vazgeçtiiim dedimm tamer çook küçükk dahaaa kaydirigubbakcemile3

Kizlar su veda ve yuregim seni cok sevdi katabini okuyanlar nasil guzelmi bu aralar kitaba sardim alcam yeni kitaplarda aliyimmi bu iki kitabi tavsiye ettiler

yine şansıma tüpüürüm emi kaydirigubbakcemile3 zaten bende şans olsa töbe töbeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kizlar su veda ve yuregim seni cok sevdi katabini okuyanlar nasil guzelmi bu aralar kitaba sardim alcam yeni kitaplarda aliyimmi bu iki kitabi tavsiye ettiler

ben iiçinden kçük bi parça okudum güzeldi, bende okumak istiyom aslında da bu sıpadan fırsat kalmiii senağlama

[

ah canm yaa 1saat bekledıne sukrett
bensaatlerce beklemiştım.kızlarrda cok dha zor oluyor..idrarının temız cıkmassına sevındım..

hoşgeldınızz evınıze....
harıka bır surprız bayıldım...bayıldımmm....yerimseniben

Merann cok romantikk yaa cok sevindimm artik muzlu pasta yaparsiniz bunun ustune

:roflol::roflol::roflol:

bu alacakaranlık fılmının mudavımlerı var yaa ben daha ızlemedım ama merak edıyorum..
delı gıbı sevıo mıllet bu fılmı.izliiciim en yakın zamanndaadelikafadulden

kızlar geldım..
maleseff enfeksıyon... :çok üzgünüm:
bır yığın ılac yazdı.orali,kremı,fitili..
o sandlayeye oturmaktan nefret edıyorum nefrettkötükedihüso

Son düzenleme:
geçmiş olsun dıleklerınde bulunan arkadaslar tesekkur edıyorum hepınıze..Şeniz

kızlar geldım..

geçmişler olsun çıtırım :teselli::teselli:ee sen iklimi emzirmiyonmu o ilaçları nasıl kullancan, doktora sööledinmi bunu CADIARZU

geçmişler olsun çıtırım :teselli::teselli:ee sen iklimi emzirmiyonmu o ilaçları nasıl kullancan, doktora sööledinmi bunu CADIARZU

saol canım.
tabı canım 6 ay once doğum yaptığımı,1,5 ay once sprıal taktırıdıgımı ve ozellıkle emzırıdiğimi vurguladım.
oda tekrar tekrar sordu zaten ılac yazarken.
zaten gerekırse meme vermem ama kullanırım ılacları.feci bırsey bu
dayanmak cok zor..sonra bobreklere kadar ılerler enfeksıyon.mecur kullanıcam..

aman allah korusun, doktor ona göre vermiştir zaten ilaçlarını, ihmal etme sakın

kızlar bu arada kafama takıldı ya..
bıze nie 4 ası oldu??
3 bacaktan bır koldan bırde oral cocuk felcı verdi yaa??????*
:uhm::uhm::uhm:

bende kehaneti izliyceeem 1 haftadır bilgisayarda yüklü ama fırsat bulamadık konusu tam ban göre :lepi:
kızlar geldım..
aa çok geçmi,ş olsun
bende nefret ediyorum kötükedihüso klava:

hoşgeldin çok kötü bişey yokmuş şükür :Saruboceq: böbrek falan deyince korktum açıkçasıı yaa :çok üzgünüm: idrar yolları enfeksiyonu geçiren bi arkadaşım var çok acı çektiğini söylüyordu 1 hafta yataktan çıkamamış kızcağız zor gerçektenn :çok üzgünüm: ilaçlarını kullanıp dinlendin mi 1 haftada düzelirsin inş.. :Saruboceq: hastalıkk zor ya :çok üzgünüm:
kızlar bu arada kafama takıldı ya..
bıze nie 4 ası oldu??
3 bacaktan bır koldan bırde oral cocuk felcı verdi yaa??????*
:uhm::uhm::uhm:

bizede 4 aşı oldu a.s 3 ü bacaktan 1 i ağızdan damla a.s

bu ay kaç aşı vardı yaaa, aşı takvimine bakmadım ben, oral olan rotavirüs diilmiydi :uhm:

evet de ben rotavırus yaptırmadımkı...
cocuk felcını karmanın ıcınde bılıodum ben.
ağızdan bısı damlattı.bende sordum cocuk felcı dedi. o an dank etmedı sonradan aklıma geldı cocuk felcının karmanın ıcındeydı dıye.
yanlış mı bılıyorum ki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…