:roflol: sonra gazetelerde manşet izlediği filmin etkisinde kalıp sırf romantizm olsun diye kocasının kanını emdi :1shok:
rahat durun kızım ne gerek var şimdi vampir filannn ıyyyyy tüylerim ürperdi
leylacım banada film aldığım yerdeki adam bu filmi tavsiye etmişti a.s bende korkarım die almamıştım bugün alayımda gece izleleyim bakalımherkesin dilinde kitap ve film merak ettim delikafadulden
vampirliyse kocam kesin izlemiştir.ben vampirli filmlerden nefret ediyorum.korkuya bayılırım ama vampirin dişini bile görsem kalkıp gidiyom tv nin başındanÇok üzgünüm çoookanlaşma yapıyoz.o tarz filmleri benim işim varken ya da hastanede nöbetteyken izliyo eşim..ama kızlar şu kehanet çok güzel yaa.izledinizmi?biz izliyoduk yağız durmadı,yarım kaldı film.bu gece de eşim yok.yarın akşam izlicez devamını,çok da merak ediyom ama eşim yokken izlemicem,sonra heyecanı kaçıyodelikafaduldenama çok beğendim filmi 10 numara:lepi:
şansıma tüpürüm, yusuf eymeni yıkadım yatırdım, en aşşa 1 saat kalkmaz dediydim, bi banyoya girim dedim, anaaaaa ben başıımı yıkadım köpüklenecem haşırt benim sıpa bağıriii, cıbıl cıbıl çıktım banyodan kaydirigubbakcemile3 kırk yılın başı bi yıkanalım dedik o da yasaklandı yav:roflol::roflol:
he valla düşündüm anam, ne güzel len, herif anenlerrden ayrılıyon diye sana üzüntünü unutturmak istemiş işte, aaaah ah benim hödükçüğüm de böööle düşünceli olsa ya :mymeka:
fıstıksın işte olm neyin var mis gibi hatunsun, bak mesela ben fıstıkım, hemi de şişko fıstık :roflol::roflol: şşş patoş o zaman sen hödükçüğünü tiribünlere oturt anam, celenlen bizimkiler kazanda haşlansın, bi zamanlar bizim bi kazanımız vardıydı, kocasına kıyamayanlar da ibret olsun diye tiribüne oturtuceklerdi kocalarını :roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:evet haklısın fıstık.. zaten benim için önemli olan çiçek değildi düşünmesi ve emeğiydi.. malum benimki çiçekçi yaaaa.. eve iş getirmiş oluyo..:roflol::roflol:
Kizlar su veda ve yuregim seni cok sevdi katabini okuyanlar nasil guzelmi bu aralar kitaba sardim alcam yeni kitaplarda aliyimmi bu iki kitabi tavsiye ettiler
aneyy bunlar iyi zamanlarmız herhalde :1shok: ileride nefes aldırmayacak len bunlarr delikafadulden
len benimkinin kardeşii var mı die sormuşsun yaa he var anamm 2 tane erkek kardeşi var 2 side hödüğün önde gidenii :roflol: birisi evli hatta eltim doğuma bile yalnız gittim ben diordu ne derece doğru bilmioruum ama fisfisfis ama beniim kocaam bana özell benim sefioom onuuu :asigim: dün gece 1 tane daha bebiş yapalım hadi aşka geldim diorumm kaydirigubbakcemile3 daha sonra yaa vazgeçtiiim dedimm tamer çook küçükk dahaaa kaydirigubbakcemile3
Kizlar su veda ve yuregim seni cok sevdi katabini okuyanlar nasil guzelmi bu aralar kitaba sardim alcam yeni kitaplarda aliyimmi bu iki kitabi tavsiye ettiler
herkese merhaba:çok üzgünüm:
biz geldik..kızlar dün apar topar çıkmam gerekti,oğluş durmuyodu,eşimde gelmişti.tekrar tşk edrim mesajlara alıntı yapıp cvp yazamadım o an.akşam eşimde uyutmaya çalıştı oğluşu.neler yaptık uyumadı.en son çarşafa koyup salladık.uyudu gibi oldu yarım sa. sonra yine şiddetli bi ağlamayla uyandı:çok üzgünüm:bizde hemen hastaneye gittik.bu kadar durmadığına göre bişey var herhalde dedik.dr.muayene etti.adam muayene ederken bizimki ortalığı yırttı tabi.dr.dan korktu baya.dişleri çıkmıyomuş daha.kulaklarında iltihap olabilir dedi..kan ve idrar tahlili yaptırdık.anam idrar tahlili yaptırmak ne zormuş ya.pipisine zorla taktıkları şeffaf torbaya işesin diye 1 sa.bekledikbenneyaptımkineyse kan ve idrar temiz çıktı.hiçbişeyi yokmuş..kakası mukuslu ve sulumu dedi..yoo gayet katı kıvamlı dedimkaydirigubbakcemile3dişler çıkmaya başlamasa bile huzursuzluğu başlamış olabilir dedikafamçokkarıştıağrı kesici vercekmişiz öyle durumlarda...yani ya dişten ya da huysuzluktan,yaramazlıktan yapıyo velet:mymeka:10 gündür karı koca kabustayız sanki yaa..neyse çok şükür bişey çıkmadı ya.yaramazlıktan yapsın ben razıyım.dün bağırdım diye hiç affetmedim kendimi zaten.senağlamasöz verdim oğluma ne olursa olsun bidaha öyle davranmıcam senağlama
merhaba kızlarr
evimizdeyiz ayrılık zor olsada evimizide özlemişş haniii...özellikle nisann çokk özlemişş evii....babasına telefonda sürekli baba ben gelmeden önce benim için süpriz hazırla diordu kaydirigubbakcemile3 nisan derde ben eksik kalırmıyım bende süpriz bekliyorum demiştim :jeyyar: eşim öyle bi süpriz hazırlamış kii ağzımız açık kaldıı :1shok: hala çene kaslarım ağrıyoo şok olduummm :1shok: çokta sevindiimmm delikafadulden aşığıımmmm uleeeennnn sevioruumm ben buuu adamııııııııııı :sm_cool: :asigim: :lepi:
önce arabada nisana ve bana kırmızıı güllerrr verdiii sonra aynaya gül yaprakları koymuşşş aynayı açınca üzerime gül yaprakları döküldüü ben şoktayım tabii :1shok: sonra eve geldik ben arabadaki gül yapraklarını topluyorum çok sevindimm yaa .... eşimde dio hayatım bırak bende diorum kii saklıcaam yaaa çok sevindimm :asigim: sonra eve girerken dedi kii evi görünce bana kızma çok dağıttım diye bende dedim kii canın sağolsuunn hallederim ben dieee eve girdiiikk heryerrr güllllll 200 tanee güllllll :1shok: 200 güllll ve bennnn şookkk olduumm ağzım açıkk iptall durumundaaa nisanda şaşırdıı tüm koridor gül odalarımızıdaa güll ve gül yapraklarıyla süslemişşş canııımm benimm yaaa :asigim: sevioomm uleennn seviooommm aşkımm benimm yaaa :asigim: :sm_cool:
Merann cok romantikk yaa cok sevindimm artik muzlu pasta yaparsiniz bunun ustune
Kizlar su alacakaranlik filmini izleyen varmi ayy gorumcem geldi cildiriyoo izleyecelim yebge diye 3tane kitabi varmis okumus filmini izlemis sende izle oku diyo vampirli biseymis ama romantik felanmis merak ettim kknin film odacigi bolumunde izlenen bolum var ordan izleyecez bakilam
kızlar geldım..
maleseff enfeksıyon... :çok üzgünüm:
bır yığın ılac yazdı.orali,kremı,fitili..
o sandlayeye oturmaktan nefret edıyorum nefrettkötükedihüso
geçmişler olsun çıtırım :teselli::teselli:ee sen iklimi emzirmiyonmu o ilaçları nasıl kullancan, doktora sööledinmi bunu CADIARZU
saol canım.
tabı canım 6 ay once doğum yaptığımı,1,5 ay once sprıal taktırıdıgımı ve ozellıkle emzırıdiğimi vurguladım.
oda tekrar tekrar sordu zaten ılac yazarken.
zaten gerekırse meme vermem ama kullanırım ılacları.feci bırsey bu
dayanmak cok zor..sonra bobreklere kadar ılerler enfeksıyon.mecur kullanıcam..
kızlar bu arada kafama takıldı ya..
bıze nie 4 ası oldu??
3 bacaktan bır koldan bırde oral cocuk felcı verdi yaa??????*
:uhm::uhm::uhm:
bende kehaneti izliyceeem 1 haftadır bilgisayarda yüklü ama fırsat bulamadık konusu tam ban göre :lepi:vampirliyse kocam kesin izlemiştir.ben vampirli filmlerden nefret ediyorum.korkuya bayılırım ama vampirin dişini bile görsem kalkıp gidiyom tv nin başındanÇok üzgünüm çoookanlaşma yapıyoz.o tarz filmleri benim işim varken ya da hastanede nöbetteyken izliyo eşim..ama kızlar şu kehanet çok güzel yaa.izledinizmi?biz izliyoduk yağız durmadı,yarım kaldı film.bu gece de eşim yok.yarın akşam izlicez devamını,çok da merak ediyom ama eşim yokken izlemicem,sonra heyecanı kaçıyodelikafaduldenama çok beğendim filmi 10 numara:lepi:
aa çok geçmi,ş olsunkızlar geldım..
maleseff enfeksıyon... :çok üzgünüm:
bır yığın ılac yazdı.orali,kremı,fitili..
o sandlayeye oturmaktan nefret edıyorum nefrettkötükedihüso
bıze nie 4 ası oldu??
bu ay kaç aşı vardı yaaa, aşı takvimine bakmadım ben, oral olan rotavirüs diilmiydi :uhm:
hoşgeldin çok kötü bişey yokmuş şükür :Saruboceq: böbrek falan deyince korktum açıkçasıı yaa :çok üzgünüm: idrar yolları enfeksiyonu geçiren bi arkadaşım var çok acı çektiğini söylüyordu 1 hafta yataktan çıkamamış kızcağız zor gerçektenn :çok üzgünüm: ilaçlarını kullanıp dinlendin mi 1 haftada düzelirsin inş.. :Saruboceq: hastalıkk zor ya :çok üzgünüm:saol canım.
tabı canım 6 ay once doğum yaptığımı,1,5 ay once sprıal taktırıdıgımı ve ozellıkle emzırıdiğimi vurguladım.
oda tekrar tekrar sordu zaten ılac yazarken.
zaten gerekırse meme vermem ama kullanırım ılacları.feci bırsey bu
dayanmak cok zor..sonra bobreklere kadar ılerler enfeksıyon.mecur kullanıcam..
bıze nie 4 ası oldu??
bu ay kaç aşı vardı yaaa, aşı takvimine bakmadım ben, oral olan rotavirüs diilmiydi :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?