2008 Ekim Anneleri

oh sukur ya..
rotavırus değil demı ağzıdan olan?

DBT-IPV-HIB aşısı ve Hepatit B aşısı Pnömokok aşısı

birde ağızdan çocuk felci verildi a.s

sanki biz sizi gördük olummmm gece gece koyuyonus resimleri sonra da siliyonus :mymeka: bak fatoşuma görebileceimiz saat koydu :1hug: ben de sadece ona gösdertcem yerimseniben
anacım benim albümüm var ne zaman istersen ne zaman canın beni cekerse gir bak :jeyyar:

çok teşekkür ederim canımŞeniz

ule bu çakıl niye kendini sakllii acabaa?:1ninca:gör canım senimi kıracam
anaaaaa :1shok: ben ne biliim kız hemen koyceeni :1shok: tamam tama bekliim koy hadi delikafadulden

evet haklısın fıstık.. zaten benim için önemli olan çiçek değildi düşünmesi ve emeğiydi.. malum benimki çiçekçi yaaaa.. eve iş getirmiş oluyo..:roflol::roflol:
puhahaaa kaydirigubbakcemile3 eve getirilen en güzel iş olsa gerek :lepi:

kızlar geldım..
maleseff enfeksıyon... :çok üzgünüm:
bır yığın ılac yazdı.orali,kremı,fitili..
o sandlayeye oturmaktan nefret edıyorum nefrettkötükedihüso
hay allah :çok üzgünüm: ama bunada şükür bak korktukların cıkmadı yine :Saruboceq: iiklim nasıl atesi falan cıkmadı dimi?bizm cemrenin bi fırladı asıdan sonra calpol len geri assaya indirdik :dance:
bu ay kaç aşı vardı yaaa, aşı takvimine bakmadım ben, oral olan rotavirüs diilmiydi :uhm:
cocuk felciymiş şutarafagitti
bize koldan vurulmadı bacak 2 ağız bide
bacaktan 2 deil 3 :uhm:
rotavirüste ağızdan damla şeklinde ama onu sağlık ocağında yapmıorlar özel aşı olduğu için kendin alıp yaptırıorsun

he zaten bizim rotavirüsümüz bilenem yok leyluslan biz tongaya geldik buarada bi dahaki aşımız 13 ekim :sm_cool:

en buyuk paaatoş baska buyuk yok :enbuyukkk: paatoş sen bizim herşeyimizsin :enbuyukkk: paaatoş buraya yumruk havaya :enbuyukkk: :jeyyar:

Yarin 4 asimi olacak simdi aa ben 3 ddiye biliyodum bizim kutlama yatar herhal bu siapa huysuzluk cikarir

ben geldimmmm

DBT-IPV-HIB aşısı ve Hepatit B aşısı Pnömokok aşısı

birde ağızdan çocuk felci verildi a.s

ya normalde sağlık ocağında yaptırıyorum ama bu sefer hastanede yaptırdım..
5li karma+hepatitB yi aynı enjektörde bi bacağa, pnömokok öbür bacağa yapıldı.. ağızdan çocuk felci aşısı verilmedi :uhm: bi de rotanın 2. dozunu yaptırdık.. hepsi ücretli tabi kafam durdu vallaaa size ağızdan verilen neydi yawww

merancım hoşgeldin canımmmm Şeniz Şeniz

geçmişi okuyorum bi yandan eşin ne süpriz yapmışşş okuyam bakalımmm delikafadulden

hoşgeldiinn dbestcim

yavrus aynı aşıları yaptırmışız senin 2 aşı aynı enjektörde verilmiş...yalnız size çocuk felci yapılmamış

ya kereme bayadır ağızdan aşı verilmedi en son rotavirüsün son dozu verilmişti bu durumda biz çocuk felci olmadık mı:uhm:

ya kereme bayadır ağızdan aşı verilmedi en son rotavirüsün son dozu verilmişti bu durumda biz çocuk felci olmadık mı:uhm:

çocuk felci aşısı 6.ayda olmak zorunda değil galiba 6-18 ayları içinde yapılabilio die biliorum ama yanılmıyorsaam fisfisfis

Çocuk felci aşısı; karma aşı ile birlikte 2,4 ve 6. aylarda, 18 ayda ve 4. yaşta uygulanmaktadır. Emilimin daha iyi olması için; ağızdan verilen çocuk felci aşısından sonra 2 saat süre ile anne sütü, süt, klorlu su ve mama verilmemelidir
:sm_confused: (alıntıdır)

heee sordum eczacıya beni aydınlattı saolsun kaydirigubbakcemile3 ben de sizi aydınlatayım kaydirigubbakcemile3 önemli olan erimemiş olmasıymış verebilirmişiz soğukta durmasının tek önemi katı şeklini korumasıymış :sm_confused: ama onlar da buzdolapta saklıyolarmış ve bana eve gidince koy dolaba bişi olmaz dedi

amaninnnn herüfün seni çok özlemişşşşş
sen arada gel angaraya iyi oluyo böyle kaydirigubbakcemile3

Merann cok romantikk yaa cok sevindimm artik muzlu pasta yaparsiniz bunun ustune

aklın fikrin muzlu pastada leyn kaydirigubbakcemile3 bence de yaparlar ama dün gece de yapmış olabilülerr kaydirigubbakcemile3

hoşgeldiinn dbestcim

yavrus aynı aşıları yaptırmışız senin 2 aşı aynı enjektörde verilmiş...yalnız size çocuk felci yapılmamış

evet ben de onu diyorum ya hatta belki de 1 kere de yapacaklardı çünkü angut hemşire sadece karma+hepatit yaptırcaz sanmış onları yaptı ben de hani pnömokok dedim de öyle yaptılar onu bayaa da bekledikkk bidaha özelde yaptırmıcam hiç beğenmedimm :enbuyukkk:

bak eylül çok ağladı ben ne dr la konuşabildim ne de bu aşı aklıma geldi, çocuk felcini unutmuşum.. ama sağlık ocağında hasta çok ya alışmışlar hemen hızlıca yapıyolar

Son düzenleme:

ben srmazdan hemen önce sen yazmışın zaten kaydirigubbakcemile3 şindik erimediyse biz bunu kullanmaya devam edebiliomuyuz, yav bi de dra mı sorsak acaba:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…