evet yaa çokk güzeldii eşimden bu kadarını beklemezdimm 50 tane gül olabirdi ama 200 gül düşünmemiştimm hiiçç yaa :asigim:
len güller hala duruoo gül reçelimii yapsamm neee kaydirigubbakcemile3
leylaa karısıı bunun üzerinede muzluu pasta süper olduu haaa :roflol:
merann çok hoş olmuş yaa.yerimseniben.aferin kız kocişinee,bide ekim babalarına hödük diyonuzkaydirigubbakcemile3adam bence çok romantik:lepi:
yok ben heeçç hödükk demeedimm :asigim: tamerin beklenen doğum tarihi 8 ekim ama 25 eylüll doğumluyaa aceba ordan mı yırtıozz nee kaydirigubbakcemile3
ben srmazdan hemen önce sen yazmışın zaten kaydirigubbakcemile3 şindik erimediyse biz bunu kullanmaya devam edebiliomuyuz, yav bi de dra mı sorsak acaba:uhm:
leylaaa bakkk ne dedimmm lülülülülülü
yok yaw meranın kocası hödük sınıfından değelll
ayy çok sevindimmm merancım resimlerine de baktım harikaaa :asigim:
hee canım o kadar gülee muzlu pastaa yapılırr yaniii :roflol: seviorummm uleeennn delikafadulden :içelim:
yok ben sormucam dr a kaydirigubbakcemile3 ay dünden beri kafam durdu zaten kafamçokkarıştı içinde parasetamol var ve katı olması için dolapta durması lazımmış başka bi nane değil yani
ben de kocamı seviyorum uleynnnnnn :asigim: :asigim: delikafadulden delikafadulden
yaaa eylülle şaynanın fotoğrafıınaa bayıldımm bayıldııım bayıldııımm
bende çok istiorumm evde kedimizz olsuunn ama kayseriye gidersem annem kedi getirmemi istemio :çok üzgünüm: kayınvalidem bakmıştı köpüğe ama bizde kumundan başka bi yere yapmayan kedii onlarda heryeree çişinii yapmışş...bence kumunu temizlemedikleri içinn yapmıştır :dilcikar: şimdi kayınvalidem kedi alırsanız banada bırakmayın bende bakamam dio :dilcikar: veterinere bıraksamm orda kaldıkları yeri gördüm hepsi küçücük kafeslerde kalıoo kıyamam yanii orda bırakmaya daa ama çokkk istiorumm kediciikk hemde çokkkkk :çok üzgünüm:
en buyuk paaatoş baska buyuk yok :enbuyukkk: paatoş sen bizim herşeyimizsin :enbuyukkk: paaatoş buraya yumruk havaya :enbuyukkk: :jeyyar:
Allah muhabbetinizi arttırsıınn :Saruboceq:
bak biz birkaç yıl önce ayrılıorduk hatta ben boşanma davası içinn alıp başımı gidiordum eşimde sahilde kahvaltı yapalım demişti...ii hadi son bi kez kahvaltı yapalım demiştimm :dilcikar: kahvaltıdan sonra düz yolda ayağım burkulmuşş adliye yerine hastaneye gitmiştikk kaydirigubbakcemile3 ayak bileğim zedelenmişş 2 hafta üzerine hiiiçç basamamıştımda benii kucağında taşımıştıı kaydirigubbakcemile3 sonra barışmıştııkk tabiii :asigim: herşeyde bi hayır var işte ben o gün ayrılsaydım eşimdenn şimdii asla bugünleri göremeyeciktiim nisan bu kadar mutlu olmayacak tamerde hiiç olmayacaktııı :asigim: sabrın sonu selamet die boşa dememişler şimdi herşey daha güzell zor sınavları geçti çok şükür çokkk mutluyuz :Saruboceq:
evet canım iyi düşünmek lazım çok zor durumda kalabiliyorsun bazen.. ben de mecbur kalmadıkça otele bırakmıyorum çünkü minnacık odada kalıyolar çok kötü yaa :çok üzgünüm:
resim süper de mi kaydirigubbakcemile3 ama eylül şaynanın üstüne düştü kaydirigubbakcemile3 şaynaya bişey olmadı merak etme puhahaha kaydirigubbakcemile3
benim eşim de hayvan delisi çok seviyo kedileri köpekleri :asigim: :asigim:..
aaaaa :1shok: çok ilginç bi olay yaa :1shok:
ya ayrılmaya karar verince sonra nasıl geri toparladınız çok zor olmuştur de mi :çok üzgünüm:
biz eşimle on yıl öne bi yapıştık birbirimize ayrılamıyoz :asigim:seviyorum uleynnnn delikafaduldenŞeniz
canımm beniimm geldik evimize çok şükür Şeniz yolcuğumuzda iyi geçtii tamer gelene kadar uyuduu nisanda uyuduu onu zor uyandırdım yawrumu yaa mirmirmirmir keşke yakın olsaydııkk birbirimizee ahh ahhhh :çok üzgünüm:
geçmişş olsun :çok üzgünüm: umarım çabucakk iyileşirsinn :Saruboceq:
oyy kıyamam kuzumaa yaa :çok üzgünüm: yaa bazı hemşireler böyle gaddar oluyor küçücük bebek biraz daha hassas olsalar ölürlermii yanii kötükedihüso
ah canım benimm bizi düşündünn haa :1hug:
len bende razıyımdır 1 güle 1 tatlı söze bu sefer adam abartmışş yaa kaydirigubbakcemile3 iyide olduu aslındaa ankaradan ayrılmak zor geldi :çok üzgünüm: onada telefonda söylemiştim off nedenn uzaktayıımm şimdi anneme ablama yakın olsaydım ayrılığı sevmiyorum artık die :çok üzgünüm: eşimde bundan onunla birlikte olmak hoşuma gitmiyor gibi bir anlam çıkarmış olmalı kii bu süprizi yaptı ve dün gece beni gerçekten seviormusun die sorduu :asigim: seviorum tabikii ama ailemden ayrı kalmaktaa zor oluyoo yaniii ama bu senden vazgeçeceğim anlamına gelmior dedimm :asigim:
ya ben karar veremiyom hödüklük konusunda..bazen o kadar romantik ve aşık oluyoki ayaklarım yerden kesiliyo:asigim:ertesi gün beni tepetaklak etcek bi şekilde sinirlendiriyo..ama genel olarak hödük olmayanlar grubuna daha yakın sanırım..çok sefiyom ben kocişimi yaa:asigim:
bu arada teşekkür ederim canım yorumun için..fıstık gibi değilim leyn nerem fıstık..eski halime göre kamyon çarpmış gibiyimkaydirigubbakcemile3
gel anam bende seni öpeyimmŞeniz
ben de sana çarpan o kamyon gibiyim senağlama
evet haklısın fıstık.. zaten benim için önemli olan çiçek değildi düşünmesi ve emeğiydi.. malum benimki çiçekçi yaaaa.. eve iş getirmiş oluyo..:roflol::roflol:
Kizlar su veda ve yuregim seni cok sevdi katabini okuyanlar nasil guzelmi bu aralar kitaba sardim alcam yeni kitaplarda aliyimmi bu iki kitabi tavsiye ettiler
vedayı ve arkasından umutu okumanı tavsiye ederim a.s
kızlar geldım..
maleseff enfeksıyon... :çok üzgünüm:
bır yığın ılac yazdı.orali,kremı,fitili..
o sandlayeye oturmaktan nefret edıyorum nefrettkötükedihüso
sanırım celen gitti:a015:
kusura bakma tatlım denk gelemedik..koyarım bi ara foto sana.
bende kaçtım kızlar yağız yine başladı yaramazlık yapmaya..uyumuyo,ağlıyo:çok üzgünüm:
hoşçakalınŞeniz
10 yıl gerçekten bana çok uzun gelioo maşallah size
normal bi barışma olsaydı zor olurdu ama bu çok kolay oldu yaa kaydirigubbakcemile3 benim ayağım çok kötü yüremiorum benim için izin almıştı 1 hafta evde kaldı heryere kucağında gidiorduumm komik olduu yanii nie ayrılcamıızı bile unuttukk birdenn kaydirigubbakcemile3
Kizlar su alacakaranlik filmini izleyen varmi ayy gorumcem geldi cildiriyoo izleyecelim yebge diye 3tane kitabi varmis okumus filmini izlemis sende izle oku diyo vampirli biseymis ama romantik felanmis merak ettim kknin film odacigi bolumunde izlenen bolum var ordan izleyecez bakilam
leylacım banada film aldığım yerdeki adam bu filmi tavsiye etmişti a.s bende korkarım die almamıştım bugün alayımda gece izleleyim bakalımherkesin dilinde kitap ve film merak ettim delikafadulden
ben de sana çarpan o kamyon gibiyim senağlama
kızlar geldım..
maleseff enfeksıyon... :çok üzgünüm:
bır yığın ılac yazdı.orali,kremı,fitili..
o sandlayeye oturmaktan nefret edıyorum nefrettkötükedihüso
maşallah oğluşunabebişimi doktora götürdük ara ara öksürüo ama herşey yolunda balgamını atarsa geççek inşallah....
8800 olmuş 65 buçuk cm gelişimi iyi dedi..ek gıdaya başlayabilirsin dedi...
bakalım artık bizde başlıcaz yemek savaşına hadi hayırlısı....
bende şu kehaneti izliim bakiim nasılmış..
slm kızlar.. bebeğinize hiç kivi yedirdinizmi???? sezine yedirsem mi kivi? hani bazı seylerin zamanı oluyoya belirli bi aydan sonra yiyebiliyoya bilginiz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?