özgenin dişi ve hacerin yarı yaşı için de haydi :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
günaydınlarrrrrr:sm_cool:
bugün oğluşum tam 6 aylık oldu:sm_cool::lepi:
lyloş kız burda mısın gel beraber çekelim bugün hacerimin de 6. ay dönümü
halaya buyrun:teytey::teytey:
ben bi geçmişi okuyıp gelemhihoyyyt
huzursuzluğu ağlaması yoksa buyuk ıhtımal diş işthsızlıgıdır ozaman heralde...
bu ayıda bı atlat bakalım ozaman telafı edersınız inş.
yıne kılo alımı olmazsa goturursun doktora.
bol iştahlarrrr
günaydın çakılım, ne ara çıkmış uleeeee :1shok: ilk inciniz hayırlı olsun baaaamm :teytey:len yoğsan bu ekim bebeleri çaktırmadan mı çıkarcekler diişi kaydirigubbakcemile3 inşallah hepsi sorunsuz çıkarır yaaaa, ben gerim gerim geriliyom valllaaa :Saruboceq:
keşke gocanu dinlemeseydin, benimki de aynı seninkisi gibi yapıodu ama ben dinlemedim, kışın ayazında bileme çıkardım çocuğu, sardım sarmaladım çıktım, hatta bi yaşlı nine gördü bizi yolda kızımmmmmmm çıkarma çocuğu bu havada hasta edersinnnnn dediydi, bende olmaz olmazzzz dediydim kaydirigubbakcemile3 çok şkür şimdiye kadar hasta falan olmadık, bebenin dışarıdaki mikropları da alması lazım bağışıklık kazanması için, belki de dışarıya alışkın olmadığı için olmuş olabilir, geçmişler olsun şeker Şeniz
geçmiş olsun yafrim, bizim aşı pazartesi günüymüş yav, ben ayın 24ünde sanıyodum, inşallah sornusuz atlatır hacoşum Şeniz du halayınıza bende katıliiiiimmm, hacoşumun 7. ayı hayırlı uğurlu osssunnnnnn :teytey::teytey::teytey:
5 yetale kaydirigubbakcemile3
bizi davet etmion mu:dilcikar:
leyla gıtmeden once bır gayseriilii olarak mantı hamuru tarıfı vermenı reca edıorum canım.
sıu hazırlar hıc sevmıyorum kendım yapicümm..
bıde pasta kekini kendın mı yapıosun onunda tarıfını istiom:enbuyukkk:
inciniz hayırlı olsun şeker..günaydın herkeseeee..................... kızımın dişi çıkmışşşşş delikafadulden delikafadulden akşam mamasını yedirirken kaşığa dokunduğunu hissettim ve baktım ki sağ alt dişi çıkmış kızımın kaydirigubbakcemile5
sizede maşallah.. oh ne güzel inciler geliyo sıra sıra..çakılım gözün aydın ben de akşam başlık atmıştım bizim de sağ alt çıktı
öpüyorum haceri..:teytey::teytey:Biz bugun 6. ayimizi doldurduk
Haydin bacilar halay basina :teytey::teytey:
Kuzum girdi yari yasina :teytey::teytey
:.
Darisi tum bebislerin basina :teytey::teytey:
Hepinizi halayimiza bekliyoruzz :teytey::teytey:
sağlık ocağına mı gidiyorsunuz yoksa özel doktora mı.. sağlık ocağıdaki tartılara pek güvenmiyorum ben.. belki yanlış tartmışlardır. ü:teselli:zülme bakemmKizlar hacer bu ay hic kilo almamis gecen ay 8300 du buay hatta 8250 cikti dr normal diyo bu aylarda kilo almi durur diyo bide dis olayina girmisiz onun etkisi ben almayacagini biliyodum cunki bu ay hic yemedi yediremedim emziremedim bu ay hic beslenmedi canim cok sıkıldi her ay 1kilo aliyodu gecen ay 300gr almisti bu ay hic almamis cok dustu ama ya muayne etti cok iyi dedi gelisimi guzel dedi selendi hacerr diye bakti elini takip ettirdi hareketlerine ayaginin ustune bastirdi felen bakti inceledi felan motor gelismide cok iyi endise etme dedi ama boyu 2cm uzamis 69olmusuz ek gidaya artik iyce basla dedi 6 ayini doldurdu artik verebilirsin dedi yese veriyom ama yemiyoo uff
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 alllah cezanı vermesin mülayim, len gene iyi ya kilosu, ben geçenlerde ayağının üstüne dikip tartıda tarttım 6400 filen geldi, tabiykü halının üzerinde tarttım, o sebeplen icük ağır çekebülü, martın 15inde gittiğimizde 5800 kgydi, boyumuz da 63 cm, biz sizden daha güdüğüzkaydirigubbakcemile3
1 yetale :roflol::roflol: şşş çıtır bu arada iklim nasıl oldu ateşi bileme yok dimi
Manti hamuruna un su tuz ve 1 yumurtada kirabilirsin yanliz sert olacak suyu yavas yavas dok yumusak olmasin pastakekinide hazir pandispanya unundan kendim cirpip yapiyom
şşşşş len leyla iboşun oğlan da güdükmüş netcez die sor kaydirigubbakcemile3
özgenin dişi ve hacerin yarı yaşı için de haydi :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
edhakcım halaya leyloşu çağırmış ben de çekmiyom işte küsejimmmm :mymeka:
aman da aman bi oğluşumuz daha koca adam olmuş halaya geldim :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
hayırlı olsun 6. ayınız..bende geldim halaya:teytey::teytey:
edhakcım halaya leyloşu çağırmış ben de çekmiyom işte küsejimmmm :mymeka:
senin kılona,,,,,,zarıfliğine söliyecek söz yok.....
tememdiiiiirr :lepi:celen yüklediğin resmi sil len
hani delikafadulden hani delikafaduldenahan da herüfümlen ben, koş leyla koooşşşşş :roflol:
hey allam bunlarda babaları gibi cins kaydirigubbakcemile3 habersiz diş cıkardı lo hepsi kaydirigubbakcemile3 inciniz özgeme sağlık mutluluk getirsin inşallah :Saruboceq: bööle sorunsuz diş cıkarmalar hepimize inşallaaaaaaahhh :Saruboceq:günaydın herkeseeee..................... kızımın dişi çıkmışşşşş delikafadulden delikafadulden akşam mamasını yedirirken kaşığa dokunduğunu hissettim ve baktım ki sağ alt dişi çıkmış kızımın kaydirigubbakcemile5
allaaaaa allaaaa allaaaa halaya dalıom uleeeeeyyynnnBiz bugun 6. ayimizi doldurduk
Haydin bacilar halay basina :teytey::teytey:
Kuzum girdi yari yasina :teytey::teytey
:.
Darisi tum bebislerin basina :teytey::teytey:
Hepinizi halayimiza bekliyoruzz :teytey::teytey:
kolundan mı :uhm:Kizlar bizede 4 aşi yaptilar ama soyle biri sol bacagina biri sag bacagina biri verem asisi olan koluna otekide agzina bizim hepatiti koluna vurdular niyeki soracaktim haceri susuturacam diye unuttum
bizimde durmuş kilo alımı.dün sağlık ocaanda tartıldı 7400 geldi.ki 2 hafta önce cıbıl tartılmıstı hastaneye yattımızda 7200 geldiydi :çok üzgünüm:kılo alımı durmaz ama azalır benım bıldıım?
ee hiç almamış üstünede vermiş hacer?*:uhm:
doktor ıklımın 200 gr alldını duyunca hemen ıdrar tahlılı ıstemişti.
enfeksıyon mu acaba diye.
belkıde oyuzden almadı kılo?
istersen bır yaptır canım dra goturup.için rahat etsın.?
puhahaaaa :roflol:Aman kilosu güzel nasılsa boyu uzuyorsa endise etmemek lazım bizimki 2 cm uzamıs 67 olmus ama kilo 7,100 ...
bu arada kızım 7,100 kedim 7,500 kilo :1shok:
Bir daha ki doktor kontrollerine kediyi götürücem valla utanıyorum minicik kızımm yaaa ...kediyi sokup kontorle doktora bakın doktor bey buna da biz bakıyoz diycem
sizinde yarı yasınız hayırlı olsun.nice ay ve yıllara erayııııımmm Şeniz şş edhak bi ara msn i acsana saa bişi sorucam yerimsenibengünaydınlarrrrrr:sm_cool:
he anam benimki su ara en kısası 61 cm lülülülülülü hiiiiiçç te umrumda deil artık :1no2: ne zamanki hastaneye yattık o zaman anladım kilo-boy bosuna yeterki sağlığı yerinde olsun.tabi kilo ve boy sağlık sorunundan dolayı problemli dielse yerimsenibenamannnnnnnnnnn terken bizimkiler de güdük olsun naapalım yav, sağlıklı olsunlar da, hemi celenin zillisi iştahlı da nolii onunkisi de boydan güdük kaydirigubbakcemile3 bizimkiler hem enden hem boydan güdük kaydirigubbakcemile3
MUCKKKyerimseniben
ya bıde yapınca fırınlayıp mı haslıosun fırınlamadan mı??
bıde actıgımız hamurun kalın mı olmalı?
ben uzun zamandır yapmıorum.
kafama göre yapıodum.şölee bı gayserılının tarıfıyle bambaska olur emınım.
inciniz hayırlı olsun şeker..
sizede maşallah.. oh ne güzel inciler geliyo sıra sıra..
öpüyorum haceri..:teytey::teytey:
sağlık ocağına mı gidiyorsunuz yoksa özel doktora mı.. sağlık ocağıdaki tartılara pek güvenmiyorum ben.. belki yanlış tartmışlardır. ü:teselli:zülme bakemm
:teytey::teytey:
Kusme gel :teytey:edhakla biz ayni gun dogum yaptik ya o onu bildiginde bugun ikimizin halayi var diye dedi bak gecmisi okumadan yazdi oyle yani gecmisi okusun senin halayinada mendil kaldirirr uzulme yane hadee :teytey::teytey:
yok kız 3,5 yetalee..sositosositosositosositosositososito
aaa bugun halay gunuu ne guzelllllll:teytey::teytey::teytey:
nıce aylara,,yaşlaraaa:teytey:
MUCKKKyerimseniben
ya bıde yapınca fırınlayıp mı haslıosun fırınlamadan mı??
bıde actıgımız hamurun kalın mı olmalı?
ben uzun zamandır yapmıorum.
kafama göre yapıodum.şölee bı gayserılının tarıfıyle bambaska olur emınım.
good morning len ekim bacıları cemrem geceyi ii gecirdi ama sabahtan beri ateşli.bi huysuz bi huysuz anlatamam :çok üzgünüm: yeni topladıydık cocuu yaa :çok üzgünüm: calpol verdim yarı saat önce.şimdi uyuyı
biz tabi camış gibi cıkınca :dilcikar: :çok üzgünüm:
tememdiiiiirr :lepi:
hani delikafadulden hani delikafadulden
hey allam bunlarda babaları gibi cins kaydirigubbakcemile3 habersiz diş cıkardı lo hepsi kaydirigubbakcemile3 inciniz özgeme sağlık mutluluk getirsin inşallah :Saruboceq: bööle sorunsuz diş cıkarmalar hepimize inşallaaaaaaahhh :Saruboceq:
allaaaaa allaaaa allaaaa halaya dalıom uleeeeeyyynnn:teytey: nice aylara yıllara hacerimmm Şeniz
kolundan mı :uhm:
bizimde durmuş kilo alımı.dün sağlık ocaanda tartıldı 7400 geldi.ki 2 hafta önce cıbıl tartılmıstı hastaneye yattımızda 7200 geldiydi :çok üzgünüm:
puhahaaaa :roflol:
sizinde yarı yasınız hayırlı olsun.nice ay ve yıllara erayııııımmm Şeniz şş edhak bi ara msn i acsana saa bişi sorucam yerimseniben
he anam benimki su ara en kısası 61 cm lülülülülülü hiiiiiçç te umrumda deil artık :1no2: ne zamanki hastaneye yattık o zaman anladım kilo-boy bosuna yeterki sağlığı yerinde olsun.tabi kilo ve boy sağlık sorunundan dolayı problemli dielse yerimseniben
aaşama mantı mı var uleeyyynn delikafadulden bayuluruuuuummmmmm delikafadulden sarımsaklı yourt üstünede nane ve biberli sossss delikafadulden cokacimcoook
Hee halay gunu dunde olcayin derinin halayi vardi ama o yok biz cekek :teytey::teytey:
Canim ben hic firinlamadim onu bilmiyom aksam pisireceksem sabah yapip tepsiye koyuyom masanin ustunde acikta duruyo aksama kadar kuruyo o makarna gibi hamuruda cok incede degil kalinda degil ayarlarsin sen iicini dolduruken belli olur o incemi kalin mi hatta bak kk da yoresel yemekler boliminde tarifi resimli anlatimli vardi baksana
sağolasın kız leyloş avukatın avukatlığını yapmışın:roflol::roflol:
ama valla görmediydim kız çakıl küsme bana :çok üzgünüm:gel halaybaşı sen ol bacım:teytey::teytey::teytey:
good morning len ekim bacıları cemrem geceyi ii gecirdi ama sabahtan beri ateşli.bi huysuz bi huysuz anlatamam :çok üzgünüm: yeni topladıydık cocuu yaa :çok üzgünüm: calpol verdim yarı saat önce.şimdi uyuyı
biz tabi camış gibi cıkınca :dilcikar: :çok üzgünüm:
tememdiiiiirr :lepi:
hani delikafadulden hani delikafadulden
hey allam bunlarda babaları gibi cins kaydirigubbakcemile3 habersiz diş cıkardı lo hepsi kaydirigubbakcemile3 inciniz özgeme sağlık mutluluk getirsin inşallah :Saruboceq: bööle sorunsuz diş cıkarmalar hepimize inşallaaaaaaahhh :Saruboceq:
allaaaaa allaaaa allaaaa halaya dalıom uleeeeeyyynnn:teytey: nice aylara yıllara hacerimmm Şeniz
kolundan mı :uhm:
bizimde durmuş kilo alımı.dün sağlık ocaanda tartıldı 7400 geldi.ki 2 hafta önce cıbıl tartılmıstı hastaneye yattımızda 7200 geldiydi :çok üzgünüm:
puhahaaaa :roflol:
sizinde yarı yasınız hayırlı olsun.nice ay ve yıllara erayııııımmm Şeniz şş edhak bi ara msn i acsana saa bişi sorucam yerimseniben
he anam benimki su ara en kısası 61 cm lülülülülülü hiiiiiçç te umrumda deil artık :1no2: ne zamanki hastaneye yattık o zaman anladım kilo-boy bosuna yeterki sağlığı yerinde olsun.tabi kilo ve boy sağlık sorunundan dolayı problemli dielse yerimseniben
aaşama mantı mı var uleeyyynn delikafadulden bayuluruuuuummmmmm delikafadulden sarımsaklı yourt üstünede nane ve biberli sossss delikafadulden cokacimcoook
Kusme gel :teytey:edhakla biz ayni gun dogum yaptik ya o onu bildiginde bugun ikimizin halayi var diye dedi bak gecmisi okumadan yazdi oyle yani gecmisi okusun senin halayinada mendil kaldirirr uzulme yane hadee :teytey::teytey:
tenk yu baculara.s.
aşkolsun kısss ben hacerin de aydönümü diye dediydim halay iki kişiylen olur m leyn
hepiciğiniz gelin:içelim:
hem özgemin de ilk incisi çıkmış şimcik okudum maşallah kızıma
sağolasın kız leyloş avukatın avukatlığını yapmışın:roflol::roflol:
ama valla görmediydim kız çakıl küsme bana :çok üzgünüm:gel halaybaşı sen ol bacım:teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?