2008 Ekim Anneleri

hayırlı olsun 6. ayınız..bende geldim halaya:teytey::teytey:

bizi davet etmion mu:dilcikar:

Manti hamuruna un su tuz ve 1 yumurtada kirabilirsin yanliz sert olacak suyu yavas yavas dok yumusak olmasin pastakekinide hazir pandispanya unundan kendim cirpip yapiyom

inciniz hayırlı olsun şeker..
çakılım gözün aydın ben de akşam başlık atmıştım bizim de sağ alt çıktı
sizede maşallah.. oh ne güzel inciler geliyo sıra sıra..
Biz bugun 6. ayimizi doldurduk

Haydin bacilar halay basina :teytey::teytey:
Kuzum girdi yari yasina :teytey::teytey
:.
Darisi tum bebislerin basina :teytey::teytey:

Hepinizi halayimiza bekliyoruzz :teytey::teytey:
öpüyorum haceri..:teytey::teytey:
sağlık ocağına mı gidiyorsunuz yoksa özel doktora mı.. sağlık ocağıdaki tartılara pek güvenmiyorum ben.. belki yanlış tartmışlardır. ü:teselli:zülme bakemm

:teytey::teytey:

yok kız 3,5 yetalee..sositosositosositosositosositososito

aaa bugun halay gunuu ne guzelllllll:teytey::teytey::teytey:
nıce aylara,,yaşlaraaa:teytey:

edhakcım halaya leyloşu çağırmış ben de çekmiyom işte küsejimmmm :mymeka:

Manti hamuruna un su tuz ve 1 yumurtada kirabilirsin yanliz sert olacak suyu yavas yavas dok yumusak olmasin pastakekinide hazir pandispanya unundan kendim cirpip yapiyom

MUCKKKyerimseniben
ya bıde yapınca fırınlayıp mı haslıosun fırınlamadan mı??
bıde actıgımız hamurun kalın mı olmalı?
ben uzun zamandır yapmıorum.
kafama göre yapıodum.şölee bı gayserılının tarıfıyle bambaska olur emınım.

şşşşş len leyla iboşun oğlan da güdükmüş netcez die sor kaydirigubbakcemile3

Hee sorarim sevgulu doktor iboosun oglan güdük napak

He burdayim ben basladim cekmeye erayinda bugun halayi var :teytey::teytey:
özgenin dişi ve hacerin yarı yaşı için de haydi :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Kusme gel :teytey:edhakla biz ayni gun dogum yaptik ya o onu bildiginde bugun ikimizin halayi var diye dedi bak gecmisi okumadan yazdi oyle yani gecmisi okusun senin halayinada mendil kaldirirr uzulme yane hadee :teytey::teytey:

aman da aman bi oğluşumuz daha koca adam olmuş halaya geldim :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

hayırlı olsun 6. ayınız..bende geldim halaya:teytey::teytey:

tenk yu baculara.s.

aşkolsun kısss ben hacerin de aydönümü diye dediydim halay iki kişiylen olur m leyn
hepiciğiniz gelin:içelim:
hem özgemin de ilk incisi çıkmış şimcik okudum maşallah kızıma

good morning len ekim bacıları cemrem geceyi ii gecirdi ama sabahtan beri ateşli.bi huysuz bi huysuz anlatamam :çok üzgünüm: yeni topladıydık cocuu yaa :çok üzgünüm: calpol verdim yarı saat önce.şimdi uyuyı

senin kılona,,,,,,zarıfliğine söliyecek söz yok.....

biz tabi camış gibi cıkınca :dilcikar: :çok üzgünüm:
celen yüklediğin resmi sil len
tememdiiiiirr :lepi:
ahan da herüfümlen ben, koş leyla koooşşşşş :roflol:
hani delikafadulden hani delikafadulden
hey allam bunlarda babaları gibi cins kaydirigubbakcemile3 habersiz diş cıkardı lo hepsi kaydirigubbakcemile3 inciniz özgeme sağlık mutluluk getirsin inşallah :Saruboceq: bööle sorunsuz diş cıkarmalar hepimize inşallaaaaaaahhh :Saruboceq:

Biz bugun 6. ayimizi doldurduk

Haydin bacilar halay basina :teytey::teytey:
Kuzum girdi yari yasina :teytey::teytey
:.
Darisi tum bebislerin basina :teytey::teytey:

Hepinizi halayimiza bekliyoruzz :teytey::teytey:
allaaaaa allaaaa allaaaa halaya dalıom uleeeeeyyynnn :teytey: nice aylara yıllara hacerimmm Şeniz
Kizlar bizede 4 aşi yaptilar ama soyle biri sol bacagina biri sag bacagina biri verem asisi olan koluna otekide agzina bizim hepatiti koluna vurdular niyeki soracaktim haceri susuturacam diye unuttum
kolundan mı :uhm:
bizimde durmuş kilo alımı.dün sağlık ocaanda tartıldı 7400 geldi.ki 2 hafta önce cıbıl tartılmıstı hastaneye yattımızda 7200 geldiydi :çok üzgünüm:
puhahaaaa :roflol:
sizinde yarı yasınız hayırlı olsun.nice ay ve yıllara erayııııımmm Şeniz şş edhak bi ara msn i acsana saa bişi sorucam yerimseniben
he anam benimki su ara en kısası 61 cm lülülülülülü hiiiiiçç te umrumda deil artık :1no2: ne zamanki hastaneye yattık o zaman anladım kilo-boy bosuna yeterki sağlığı yerinde olsun.tabi kilo ve boy sağlık sorunundan dolayı problemli dielse yerimseniben

aaşama mantı mı var uleeyyynn delikafadulden bayuluruuuuummmmmm delikafadulden sarımsaklı yourt üstünede nane ve biberli sossss delikafadulden cokacimcoook

Saglik ocaginda tartlidi canim her ay orda tartiliyo digital tarti yanlis yapiyolar evet oytuzden hep ben bakiyomm dogruydu bizimde hayirlisiylan sizin gibi disimiz ciksaydi ayy kuzum cok agladi babasidda cok uzuldu normalde disa yansitmaz o bugun cok uzuldu bizi birakti kapiyo araban iniyok hadi gidin ki icim parcalandi sabah sabah diyo gormeyim haceri yuregimi dagladi diyo sarildi öptu akli burda kalmistir simdi

Kusme gel :teytey:edhakla biz ayni gun dogum yaptik ya o onu bildiginde bugun ikimizin halayi var diye dedi bak gecmisi okumadan yazdi oyle yani gecmisi okusun senin halayinada mendil kaldirirr uzulme yane hadee :teytey::teytey:

sağolasın kız leyloş avukatın avukatlığını yapmışın:roflol::roflol:

ama valla görmediydim kız çakıl küsme bana :çok üzgünüm:gel halaybaşı sen ol bacım:teytey::teytey::teytey:

yok kız 3,5 yetalee..sositosositosositosositosositososito

aaa bugun halay gunuu ne guzelllllll:teytey::teytey::teytey:
nıce aylara,,yaşlaraaa:teytey:

Hee halay gunu dunde olcayin derinin halayi vardi ama o yok biz cekek :teytey::teytey:

Canim ben hic firinlamadim onu bilmiyom aksam pisireceksem sabah yapip tepsiye koyuyom masanin ustunde acikta duruyo aksama kadar kuruyo o makarna gibi hamuruda cok incede degil kalinda degil ayarlarsin sen iicini dolduruken belli olur o incemi kalin mi hatta bak kk da yoresel yemekler boliminde tarifi resimli anlatimli vardi baksana

amann kızım be nerden acıldı su kılo konusu dedi m ya hepınızzzz süper gozukuyorsunuz dıyeeeeeeeeeeee.alınganlık yapmayın uleeeÇok üzgünüm çoook
sen meran ve kendın ıcın yorum yapınca bende yrum yaptım.onu görmezden gelır gıbı oldu.
gonlunu aldım hatunun hayrett bişii..hepünüzzz cok tatlısınızz çokk..
aaşama mantı yok canum.yapicim ama bugun yemuycük..yarına heralde bugune
kıymalı kapuska yaptımm bayılırımcokacimcoook

aa bakayım canım saol

kız celen geçen gün cemre rüyama girdi emekleye emekleye bize gelmşi tabi senin haberin yok oğlumun sebze pürelerini hüpletti zilli nasıl oldu cemrecikk kilo verdi dedin ya bence vermemiştir çünkü daha önca sağlık ocağında tartılıyordu diyosun şimdide cıbıl tartıldıysa daha zayıf çıkması normal değilmi kıyafetler nerden baksan 300-400 gram tutuyor

tenk yu baculara.s.

aşkolsun kısss ben hacerin de aydönümü diye dediydim halay iki kişiylen olur m leyn
hepiciğiniz gelin:içelim:
hem özgemin de ilk incisi çıkmış şimcik okudum maşallah kızıma

sağolasın kız leyloş avukatın avukatlığını yapmışın:roflol::roflol:

ama valla görmediydim kız çakıl küsme bana :çok üzgünüm:gel halaybaşı sen ol bacım:teytey::teytey::teytey:

Şeniz :teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…