amann kızım be nerden acıldı su kılo konusu dedi m ya hepınızzzz süper gozukuyorsunuz dıyeeeeeeeeeeee.alınganlık yapmayın uleeeÇok üzgünüm çoook
sen meran ve kendın ıcın yorum yapınca bende yrum yaptım.onu görmezden gelır gıbı oldu.
gonlunu aldım hatunun hayrett bişii..hepünüzzz cok tatlısınızz çokk..
aaşama mantı yok canum.yapicim ama bugun yemuycük..yarına heralde bugune
kıymalı kapuska yaptımm bayılırımcokacimcoook
kız celen geçen gün cemre rüyama girdi emekleye emekleye bize gelmşi tabi senin haberin yok oğlumun sebze pürelerini hüpletti zilli nasıl oldu cemrecikk kilo verdi dedin ya bence vermemiştir çünkü daha önca sağlık ocağında tartılıyordu diyosun şimdide cıbıl tartıldıysa daha zayıf çıkması normal değilmi kıyafetler nerden baksan 300-400 gram tutuyor
hey allam bunlarda babaları gibi cins kaydirigubbakcemile3 habersiz diş cıkardı lo hepsi kaydirigubbakcemile3 inciniz özgeme sağlık mutluluk getirsin inşallah :Saruboceq: bööle sorunsuz diş cıkarmalar hepimize inşallaaaaaaahhh :Saruboceq:
eyi ööle olsun :dilcikar: yerimseniben
kız mantyı bende isterim geldiimde ona göre cokacimcoook
Saglik ocaginda tartlidi canim her ay orda tartiliyo digital tarti yanlis yapiyolar evet oytuzden hep ben bakiyomm dogruydu bizimde hayirlisiylan sizin gibi disimiz ciksaydi ayy kuzum cok agladi babasidda cok uzuldu normalde disa yansitmaz o bugun cok uzuldu bizi birakti kapiyo araban iniyok hadi gidin ki icim parcalandi sabah sabah diyo gormeyim haceri yuregimi dagladi diyo sarildi öptu akli burda kalmistir simdi
bilmirem :çok üzgünüm:[
hiiii yapmaz mıyım gülümee kızz...yeterkı gelllllŞeniz
ne zaman gelıonnnnnn:çok üzgünüm:
kız celen çıktın mı msn den
valla elektrik kesildi
yok kız 3,5 yetalee..sositosositosositosositosositososito
aaa bugun halay gunuu ne guzelllllll:teytey::teytey::teytey:
nıce aylara,,yaşlaraaa:teytey:
good morning len ekim bacıları cemrem geceyi ii gecirdi ama sabahtan beri ateşli.bi huysuz bi huysuz anlatamam :çok üzgünüm: yeni topladıydık cocuu yaa :çok üzgünüm: calpol verdim yarı saat önce.şimdi uyuyı
biz tabi camış gibi cıkınca :dilcikar: :çok üzgünüm:
tememdiiiiirr :lepi:
hani delikafadulden hani delikafadulden
hey allam bunlarda babaları gibi cins kaydirigubbakcemile3 habersiz diş cıkardı lo hepsi kaydirigubbakcemile3 inciniz özgeme sağlık mutluluk getirsin inşallah :Saruboceq: bööle sorunsuz diş cıkarmalar hepimize inşallaaaaaaahhh :Saruboceq:
allaaaaa allaaaa allaaaa halaya dalıom uleeeeeyyynnn:teytey: nice aylara yıllara hacerimmm Şeniz
kolundan mı :uhm:
bizimde durmuş kilo alımı.dün sağlık ocaanda tartıldı 7400 geldi.ki 2 hafta önce cıbıl tartılmıstı hastaneye yattımızda 7200 geldiydi :çok üzgünüm:
puhahaaaa :roflol:
sizinde yarı yasınız hayırlı olsun.nice ay ve yıllara erayııııımmm Şeniz şş edhak bi ara msn i acsana saa bişi sorucam yerimseniben
he anam benimki su ara en kısası 61 cm lülülülülülü hiiiiiçç te umrumda deil artık :1no2: ne zamanki hastaneye yattık o zaman anladım kilo-boy bosuna yeterki sağlığı yerinde olsun.tabi kilo ve boy sağlık sorunundan dolayı problemli dielse yerimseniben
aaşama mantı mı var uleeyyynn delikafadulden bayuluruuuuummmmmm delikafadulden sarımsaklı yourt üstünede nane ve biberli sossss delikafadulden cokacimcoook
geçmiş olsun canım.. ben de dayanamıyorum aşı olurken eşimde.. çook üzülüyoruz. ama onların iyiliği için napalım.:çok üzgünüm:. inşallah sizde bizim ggibi anlamadan çıkarırsınız.. dur şurdan bi okuyup üfleyim hacere.. elaya benzesin..a.s
bizi de üfle bizi deeeeeeeeeeee delikafaduldenkaydirigubbakcemile3
ben saaa üflerim hamırını yediiiim :jeyyar:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 alllah cezanı vermesin mülayim, len gene iyi ya kilosu, ben geçenlerde ayağının üstüne dikip tartıda tarttım 6400 filen geldi, tabiykü halının üzerinde tarttım, o sebeplen icük ağır çekebülü, martın 15inde gittiğimizde 5800 kgydi, boyumuz da 63 cm, biz sizden daha güdüğüzkaydirigubbakcemile3
1 yetale :roflol::roflol: şşş çıtır bu arada iklim nasıl oldu ateşi bileme yok dimi
Anaaaam şimdi aklıma geldi ben gece kıza biberonunu yapmaya mutfaga gittigimde bu kedi hep gelip ayaklarıma dolanıyor bizim kız yerine kediyemi dayıyom biberonu neee
ben saaa üflerim hamırını yediiiim :jeyyar:
kızlar kapuskalık dogranmıs halde k-lahanaları şoklkadım.kalanı dnurucuya atıcam.olurr demiii..
millet kısa hazırlanır bende yazakaydirigubbakcemile3
napıyımm sevıomm ben lahanayyııkaydirigubbakcemile3
suyunuda içiim bari :)
Anaaaam şimdi aklıma geldi ben gece kıza biberonunu yapmaya mutfaga gittigimde bu kedi hep gelip ayaklarıma dolanıyor bizim kız yerine kediyemi dayıyom biberonu neee
ay ben bişiy diycüüüüüüümmmm, milupanın çorbası vardı hazır onu hazırladım, tadını pek beğenmii diye içine muhallebi ekledim, bi de bebek ekmeği hediye vermişlermiş bebe bisküvüsünün yanında, bi dilim de ondan eklediydüm, nooooooooooldu bilin baaaaaaaaaaaaammmmm:sm_cool:
yedi mi yoksa ?? benim kız begenmedi o corbaları yediyse bende yapıyımm bizim cadıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?