2008 Ekim Anneleri

o zaman evde kendi kendine de yaparsın haşladığın sebzeleri muhallebiyle ezip verirsin benimkide gönülsüz yiyordu sebze çorbasını suyunu tamamen çekecek şekilde su koyuyorum haşlıyıp 90lık mamayla püre haline getirip yediriyorum

naber ekim anaları.ankara yağışlı len yine.kızımınan oturduk buraya sizi izliyoz:roflol:sizde ne var ne yok.geçmişi okumayacam.çok kıllatmışınız olimmmmmmmmm

leyloşum bısı sorucam
ben hamurunu hazırladım sımdı
buldumm tarıfte dioki
içine kıymanın yanında soğanda koyulacakmıs?sen kavuruo muusn nası yapıosun yeterlı acıklama yok.

Canim bende pasta yapiyodum bakamadim hic biraya kiymayi kavurmuruz kiymanin icine cok kucuk sogan kiyacan biz cok minik mink yapiyoz o yuzden kucuk olmasi lazim bazan robotta cekiyorum sogani ama suyu cikiyo liymayi sulanditriyo suyunu suzuncede soganin tadi olmuyo o bakimdan con kucuk kiyyiyorum bide tuz toz kirmizi biber sevdigin baharat varsa olabilir bunlari karistir suyun icinde haslanirken pisiyo kavurmaya gerek yok ok

Dbest sacini mi kestirdin karkul vardi sacinda dimi albumundei fotonda yoktu degisik olmus yuzun farkli hava katmis yaa bide ben sende kilo goremedim masallah zatii yasini hic gostermiyonn zekzu karii seni

ya kendi kuaförüm uzak biraz ben de burda birine gideyim dedim iyi halt ettim
kakül değil perçem kestirmeye gittim ama besleme gibi yaptı beni kötükedihüso ben de yandan ayırıyom uzayana kadar idare edücüükkk delikafadulden

Anaa leen saclarini savurmuss kari cok datlu olmussun len 3. Fotoya bayildim zekzuu garii

Iboss cok hos olmussun len hele son resim sabah boydan resim ne guzelsin haa masallah ayriyetten birdan hic 3 rakamli kilaya yaklasmis gibi gozukmuyoon dass gibisin daaş

İBOLYAAAA BEN DE GÖRCEM BEN DEEEE delikafadulden delikafadulden
bak ben sana resim göstertttimm koymassan çok pis bozulurummm :dilcikar:

Bende (efekaan) gamzenin kurabiyesini yaptim cok super oldu hepsini ayni yapmadin hamurun yarisini cikolata li yarisini da mantar pasta yaptim cunku tarif ayni gibi bide su gecem linkini attigim kelebek kurabiye varya onu denedim bu hamurla olmadi bu cok yumusak bi hamur o yuzdenn

kız celennnnnnnnnnn geçen günki resimlerden koy len ben göremedim.2 gündür de giremedim valaaha çatladım haaa.çabuk koy.şimdi yemek yiyecem bekliyom haydinnnnnnnnnn

Yokk yaa yakismis yuzune gitmis aslinda yandan ayirma guzel olmus kakül nasil olur bilmiyom bu iyi duruyodu merana cok yakismis ama
Ibolya su ayakta varya resim onu koy cok hos cikmissin orda baksinlar da kari gorsunler bee otekilerde guzeldin ama yarim di haa bide kocaciginla koymussun ben cikinca onu da koy ben gormedim

yaa terkenim yap dök yap dök sıkıldım bende hazırından vermeye başladım, buna bi alıştırıım sonra kendim elceyzlerimlen pişircem böcüüüme :dance:
naber ekim anaları.ankara yağışlı len yine.kızımınan oturduk buraya sizi izliyoz:roflol:sizde ne var ne yok.geçmişi okumayacam.çok kıllatmışınız olimmmmmmmmm
filimmi oynatıyoz len burda :mymeka::roflol::roflol:
ooohh yarasın yufusumaaaet olsun kan olsun can olsun paşama

ayyy inşallah gerisi geler, kaşığı tuttukca ağzını açtı şaşırdım yaaa :1shok:kaydirigubbakcemile3
ben geldimmm :sm_cool:

hoşgeldin yafrim du sümüümü bulaştıriiiiimmm Şeniz:roflol:
bikaç tanesi öbür topicde var len kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kocacuğumlan koyduğumresim diildi ki:roflol::roflol:

evet merana çok yakışmış bence de zaten çok güzel bi kızzz

dbest kızzzzzzzzz bir kedinizin olduğunu bilmiyodum eylül

bir değil iki kedimiz var :1shok:

hangi topikteeee
sümük derkennn :dilcikar: kötükedihüso

[bikaç tanesi öbür topicde var len kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

hangi topicte olimmm.söle laelaelaelaelaede bakak

ben geldimmm :sm_cool:
saat kaç oldu nerdesin hesap ver :mymeka:
kız celennnnnnnnnnn geçen günki resimlerden koy len ben göremedim.2 gündür de giremedim valaaha çatladım haaa.çabuk koy.şimdi yemek yiyecem bekliyom haydinnnnnnnnnn
dbest kosun ben şindik çoook mesgülün
celeennn koşşşşş kaydirigubbakcemile
sana özel resim koycakmış ben de nasipleniiimmm kaydirigubbakcemile3[/QUOT

hanii delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…