- 29 Ekim 2007
- 2.174
- 1.026
- 698
- 42
ay ben bişiy diycüüüüüüümmmm, milupanın çorbası vardı hazır onu hazırladım, tadını pek beğenmii diye içine muhallebi ekledim, bi de bebek ekmeği hediye vermişlermiş bebe bisküvüsünün yanında, bi dilim de ondan eklediydüm, nooooooooooldu bilin baaaaaaaaaaaaammmmm:sm_cool:
leyloşum bısı sorucam
ben hamurunu hazırladım sımdı
buldumm tarıfte dioki
içine kıymanın yanında soğanda koyulacakmıs?sen kavuruo muusn nası yapıosun yeterlı acıklama yok.
Dbest sacini mi kestirdin karkul vardi sacinda dimi albumundei fotonda yoktu degisik olmus yuzun farkli hava katmis yaa bide ben sende kilo goremedim masallah zatii yasini hic gostermiyonn zekzu karii seni
Anaa leen saclarini savurmuss kari cok datlu olmussun len 3. Fotoya bayildim zekzuu garii
Iboss cok hos olmussun len hele son resim sabah boydan resim ne guzelsin haa masallah ayriyetten birdan hic 3 rakamli kilaya yaklasmis gibi gozukmuyoon dass gibisin daaş
anaa onu unuttum len yidik mi tezeeee :roflol::roflol: neyse canım celene özel yarın bi kere daha koyaruk:lepi:
ya kendi kuaförüm uzak biraz ben de burda birine gideyim dedim iyi halt ettim
kakül değil perçem kestirmeye gittim ama besleme gibi yaptı beni kötükedihüso ben de yandan ayırıyom uzayana kadar idare edücüükkk delikafadulden
İBOLYAAAA BEN DE GÖRCEM BEN DEEEE delikafadulden delikafadulden
bak ben sana resim göstertttimm koymassan çok pis bozulurummm :dilcikar:
yaa terkenim yap dök yap dök sıkıldım bende hazırından vermeye başladım, buna bi alıştırıım sonra kendim elceyzlerimlen pişircem böcüüüme :dance:o zaman evde kendi kendine de yaparsın haşladığın sebzeleri muhallebiyle ezip verirsin benimkide gönülsüz yiyordu sebze çorbasını suyunu tamamen çekecek şekilde su koyuyorum haşlıyıp 90lık mamayla püre haline getirip yediriyorum
filimmi oynatıyoz len burda :mymeka::roflol::roflol:naber ekim anaları.ankara yağışlı len yine.kızımınan oturduk buraya sizi izliyoz:roflol:sizde ne var ne yok.geçmişi okumayacam.çok kıllatmışınız olimmmmmmmmm
ooohh yarasın yufusumaaaet olsun kan olsun can olsun paşama
ben geldimmm :sm_cool:
ya kendi kuaförüm uzak biraz ben de burda birine gideyim dedim iyi halt ettim
kakül değil perçem kestirmeye gittim ama besleme gibi yaptı beni kötükedihüso ben de yandan ayırıyom uzayana kadar idare edücüükkk delikafadulden
İBOLYAAAA BEN DE GÖRCEM BEN DEEEE delikafadulden delikafadulden
bak ben sana resim göstertttimm koymassan çok pis bozulurummm :dilcikar:
Yokk yaa yakismis yuzune gitmis aslinda yandan ayirma guzel olmus kakül nasil olur bilmiyom bu iyi duruyodu merana cok yakismis ama
Ibolya su ayakta varya resim onu koy cok hos cikmissin orda baksinlar da kari gorsunler bee otekilerde guzeldin ama yarim di haa bide kocaciginla koymussun ben cikinca onu da koy ben gormedim
Yokk yaa yakismis yuzune gitmis aslinda yandan ayirma guzel olmus kakül nasil olur bilmiyom bu iyi duruyodu merana cok yakismis ama
Ibolya su ayakta varya resim onu koy cok hos cikmissin orda baksinlar da kari gorsunler bee otekilerde guzeldin ama yarim di haa bide kocaciginla koymussun ben cikinca onu da koy ben gormedim
dbest kızzzzzzzzz bir kedinizin olduğunu bilmiyodum eylül
yaa terkenim yap dök yap dök sıkıldım bende hazırından vermeye başladım, buna bi alıştırıım sonra kendim elceyzlerimlen pişircem böcüüüme :dance:
filimmi oynatıyoz len burda :mymeka::roflol::roflol:
ayyy inşallah gerisi geler, kaşığı tuttukca ağzını açtı şaşırdım yaaa :1shok:kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin yafrim du sümüümü bulaştıriiiiimmm Şeniz:roflol:
bikaç tanesi öbür topicde var len kaydirigubbakcemile3
saat kaç olduben geldimmm :sm_cool:
dbest kosun ben şindik çoook mesgülünkız celennnnnnnnnnn geçen günki resimlerden koy len ben göremedim.2 gündür de giremedim valaaha çatladım haaa.çabuk koy.şimdi yemek yiyecem bekliyom haydinnnnnnnnnn
celeennn koşşşşş kaydirigubbakcemile
sana özel resim koycakmış ben de nasipleniiimmm kaydirigubbakcemile3[/QUOT
hanii delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?